banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 00:00 Danas je 30 Jun 2026, 00:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 12944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 648  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Jun 2014, 16:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ташко je napisao:
Може ли овај Мицов да се напуши курца већ једном?

Micov je govno i to se zna, ne moze prismrditi Radmanovicu i slicnim likovima ali je govance :)

Mitrovic je trebao biti pozvan na pripreme pa ako se pokaze super, ako ne nema veze. Ali eto

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 16:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ко да је Бодирога главом и брадом. Сваке године ми очекујемо Мицова, а на крају ништа.

Де нек га неко једном већ одјебе.
30 година има, а колико је наступа забиљежио за А-селекцију? Зна ли тај човјек ко уопште игра у тој репрезентацији, гдје је Србија?

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 16:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
pretpostavljam da taj Mitrovic ima bar 20-22god god..

fali mu to sto su kukoc,radja,danilovic,drazen i sale djordjevic par godina mladji od njega bili najbolji igraci u evropi i vec par puta bili i reprezentativni i klupski prvaci Evrope!!

zato mislim da smo prosjek.....ali,kakvi god da su nasi su,i drugih nemamo....

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 16:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2011, 23:10
zerocool je napisao:
Sta sad fali Mitrovicu?! Mlad igrac, i bio je veoma dobar dok ga nije povreda sjebala u ovoj sezoni, pa se onda oporavljao 2-3 mjeseca, i nakon toga je opet poceo igrati dobro. Da nije bilo te povrede vjerovatno bi bio nas najbolji igrac u ovoj sezoni..

A jbg,treba izbaciti ili Macvana ili Savanovica ili Ercega da bi poveo mitrovica,nesto mi to i nema logike.
Suplji smo na 3 i tu treba krpiti....
Ima Kalinic,Dangubic,Krstic mali..pa birajte,kao backup
Ipak mislim da ce Bjelicu pomjeriti na 3

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 16:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A koliko mi sad imamo Djordjevica, Danilovica koji su mladji od njega, kad njega po tebi ne bi trebalo zvati? Nego treba zvati igrace koji su proslo prvenstvo svi odreda odustali manje vise zato sto im se nije dalo igrati?
Toza, gdje su oni bili na proslom prvenstvu?
A ne bih ja nikoga pomjerao, bolje te klince zvati..

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 17:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa dobro,onda se uglavnom i slazemo....prosjek smo,necemo vladat svijetom,ali treba se radovat svakoj pobjedi protiv bilo koga...nasi su...

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 17:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ne mozemo imati novog djordjevica i danilovica zato sto npr. dzikic dobije spisak igraca na aerodromu prakticno :-? ,pa gdje to ima da mu neko drugi dostavi ko ce igrati za tim koji on vodi.

ili evo situacija sa ovim sto je gostovao kod tegija u emisijama jakovljevic.jedini je osvojio titulu ove godine sa cz sa kadetima i otjerase ga jer je onaj menadzer gradonacelnik mirkovic iz zajecara urgirao da neki mali mora igrati a ovaj nije htjeo prihvatiti.inace taj mali igra za reprezentaciju.tu najbolje vidis koliko je sve bolesno

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 17:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa cinjenica da nemamo vise takvih igraca, mozda bude za par godina (ako neko zna kakvi su ovi mladji), ali sad i nemamo bas. Najbolji je Bogdanovic od tih mladji sto imamo, a on ima 22 godine, sto je puno po tebi. :D A realno koliko god da je dobar, nije on u toj klasi sto si nabrojao.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 17:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

najteze ce biti napraviti taj klik u glavi,da nam je sad i pobjeda protiv nigerije-uspjeh!

na dobro se covjek lako navikne,tako da je tesko sad shvatiti da smo mi mozda 15.-ta reprezentacija na svijetu..

meni se bio probudio tracak nade sa dudom i onom djecom u poljskoj,a narocito onom leprsavom igrom godinu dana kasnije u turskoj kad nas pokradose,ali ove tri godine nakon toga su mi jasno pokazale gdje nam je mjesto :(

volio bih da odjebu aba ligu i ozive kosarkaske centre u srbiji,cime bi mnogo vise prostora dobili i mladi igraci...ovako je sve podredjeno rezultatu,i kad tome dodamo dva bolesna covjeka koji vedre i oblace,nije ni cudo sto imamo samo Bogdana..

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 17:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2011, 23:10
Generalno gledajuci smo oko 6.-7. mjesta u svijetu,mozda cak i losije od toga.
Ali ne moze se sad odustajati,ok nemamo djordjevica i divca ali treba igrati.Evo sad 4 momka su draftovani.Mlade reprezentacije bukvalno siluju po evropu sto znaci da ima potencijala.U seniorskoj rep. nastaju problemi,neodazivanje itd itd....

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 17:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mega je nasa sansa, tu se razvijaju igraci koji bi u ekipama koje ganjaju rezultat propali sigurno. Vidjecemo

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 20:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Шта је на крају баладе, Митровић је ли позван или није позван? Шта је са Кравићем?
Ако се већ накнадно позивају играчи, онда мислим да је позив свакако заслужио Вања Плиснић.
П.С. Немојте молим да гледам опет Савановића и Мачвана, не могу :-(

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 20:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Schlager je napisao:
pretpostavljam da taj Mitrovic ima bar 20-22god god..

fali mu to sto su kukoc,radja,danilovic,drazen i sale djordjevic par godina mladji od njega bili najbolji igraci u evropi i vec par puta bili i reprezentativni i klupski prvaci Evrope!!

zato mislim da smo prosjek.....ali,kakvi god da su nasi su,i drugih nemamo....

Били су, али је тадашња кошарка била неупоредива са овом сад, мислим да смо једном баш о томе причали. Данас је сува физичка компонента, мишићи, на жалост, један од најбитнијих фактора у игри, а ту се клинац од 18-19 не може поредити са неким од 27-28 година. И тад је кошарка свуда, осим у САД, била полуаматерски спорт. Нема ни у осталим репрезентацијама неких клинаца од 18-19 да су најбољи. Шарић, Валанцијунас су у сениорској конкуренцији прилично добри, али не и најбољи. Шпанска генерација предвођена Наваром и Гасолом је доминацију почела тек кад су зашли у други дио двадесетих, до тад су била нека полуфинала (нешто што смо очекивали од наших "Пољака", али се та генерација некако распала под теретом повреда).

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 20:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ja sam cuo da divac nikad do kraja karijere nije mogao pet sklekova uraditi,a bio je legenda kingsa i lejkersa...e sad,koliko je to tacno ne ulazim,ali ima nesto i u vicu,igrackoj inteligenciji,asistencijama,osjecaju...nije sve u jebenim misicima valjda :( :(

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 20:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slager ne moze nikako preboliti uvodjenje linije za 3 poena i nestanak igraca poput Mirze Delibasic, vitkih borica :lol:

Inace, da se razumijemo, sad bi Mirza imao prosjek od 3 poena po mecu i preko njega bi davano 30 poena u prosjeku :D . Jebiga Slager, kosarka je napredovala :D

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 20:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Kosarka je napredovala, ali ne i Simonovic, a covek dobio poziv u reprezentaciju :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 20:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 20:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako nije, znas li ti kakav je on klada bio prije :P

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 20:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ono sto je moka rekao dudi prije tri godine "rakocevic je i mrtav bolji od paunica i kompanije",to i ja skevi kazem za kindjeta i simonovica 8)

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 20:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Mogao je biti sa manje minuta. Ali dati coveku onoliku minutazu da bi masio sve zivo, ne znam cime je zasluzio poziv, ali dobro, verovatno ti i selektor imate isti pogled na svet :lol:

Vrh

[ 12944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 648  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]