banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 13:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3377 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 169  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Maj 2013, 17:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
A Celsiju titula sledece sezone 8) :D

Za godinu dana cu da citiram ovaj post :D

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 18:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Nije osvojio nijedan trofej u trenerskoj karijeri, nikada u gostima nije savladao Mančester junajted, Arsenal, Čelsi ili Liverpul, ali posle 11 godina na klupi Evertona Dejvid Mojes je konačno dobio priliku da sve negativne rekorde prekine kao strateg Crvenih đavola. Danas je i zvanično potvrđeno da će Škot 1. jula zameniti zemljaka Ser Aleksa Fergusona u ulozi menadžera kluba sa Old Traforda, a on sam nije krio ushićenje takvim epilogom.

“Velika ja čast dobiti poziv da postanete trener Mančester junajteda. Oduševljen sam što je ser Aleks baš mene preporučio za ovaj posao. Veoma poštujem sve što je uradio za ovaj klub. Svestan sam koliko je teško biti naslednik najboljeg menadžera u istoriji fudbala, ali ne ukazuje se baš tako često prilika da vodite Mančester junajted. Zaista se radujem preuzimanju šefovskog mesta od naredne sezone”, rekao je Dejvid Mojes u prvoj izjavi britanskim medijima po sklapanju novog posla.

Prethodno tokom dana, Everton i Mančester junajted su objavili ono što se pretpostavljalo da će se desiti od trenutka kad je Ferguson objavio odlazak u penziju.

“Odradio sam sjajan posao u Evertonu, praćen neverovatnom podrškom predsednika, članova uprave i odličnih igrača. Do kraja sezone uradiću sve što je u mojoj moći da završimo sezonu što bolje plasirani. Fanstastični navijači Evertona su odigrali veliku ulogu tokom godina provedenih na Gudison parku, omogućili su mi da uživam u poslu i zaista im se zahvaljujem na podršci meni i igračima. Everton će biti deo mene do kraja života”, rekao je Mojes.
A veliki, neponovljivi Aleks Ferguson, koji će od leta obavljati direktorsku funkciju na Teatru snova komplimentima je dočekao naslednika na trenerskoj poziciji.

“Kad smo pričali koji kandidat ispunjava sve uslove da bude trener Mančester junajteda, jednoglasno smo se složili da je to Mojes. Dejvid je čovek velikog integriteta i jake radne etike. Odavno se divim njegovom radu, još 1998. razmatrao sam mogućnost da doće na Old Traford i bude moj asistent. Tad je bio na početku karijere, a je od tad odradio čaroban posao u Evertonu. Nema sumnje da poseduje sve kvalitete koje očekujemo od menadžera Mančester junajteda”, rekao je Ferguson.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 18:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Мојес ће првих годину-двије имати тутора дефинитивно... сигуран сам да ће да издобри,поготово што ће Глејзери вјероватно да почасте новог шефа са пар појачања... Фелаини и Бејнс... хм, Белгијанац дефинитивно, Бејнс као репрезентативац Енглеске у свако доба, али се онда јавља проблем са једним од капитена: шта радити са Евром??? куд није десни бек мајку му?!

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 18:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Nekako imam osjecaj da ce raditi odlican posao u Utd.
Stari je svakako malo u zadnje vrijeme posenilio i budalesao sa sastavom i pozicijama igraca. Kako je on bez krila (kojih ove godine kao da nije bilo) osvojio EPL to samo Bog dragi zna.
U svakom slucaju ne vjerujem da ce im se zadesiti sudbina Luzrpula.

vlakanje je napisao:
Мојес ће првих годину-двије имати тутора дефинитивно... сигуран сам да ће да издобри,поготово што ће Глејзери вјероватно да почасте новог шефа са пар појачања... Фелаини и Бејнс... хм, Белгијанац дефинитивно, Бејнс као репрезентативац Енглеске у свако доба, али се онда јавља проблем са једним од капитена: шта радити са Евром??? куд није десни бек мајку му?!

Felaini uvijek, al Bejns je vec u godinama, a sigurno ne bi kostao malo. A na toj poziciji imamo Evru i ovog novog Bitnera (koji me je stvarno pozitivno iznenadio sa svojim partijama) koji je odradio svoju rolu sasvim korektno i mogao bi da zamjeni Evru, a tu je i mladjahni Fabio kojeg treba vratiti i dati mu priliku sledece sezone.
Ono sto je pod mus je centralni vezni, neko ko je bar u pola kao Skols. I ako Runi ode, a sve su prilike, onda ili Bale ili Ronaldo stizu sigurno.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 18:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evra ima 31., polako ce da gubi mjesto.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 18:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Pa i vrijeme mu je. Ove sezone je bas dosta ispadao u defanzivi, a i ofanzivno nije tako dobar kao ranije. Bejns je mladji od njega godinu ili dve, tako da to po meni nije rijesenje.
Bitner bi mogao biti dobar, a i mladi Fabio.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 22:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
richa je napisao:
Pa i vrijeme mu je. Ove sezone je bas dosta ispadao u defanzivi, a i ofanzivno nije tako dobar kao ranije. Bejns je mladji od njega godinu ili dve, tako da to po meni nije rijesenje.
Bitner bi mogao biti dobar, a i mladi Fabio.

ili tri :)

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 23:00 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Pošto će ostati u klubu vjerovatno će Ferguson tu pomagati. Kontam da će to biti dobro. Ekipa je tu, samo da zaobiđu povrede i još dovesti dva-tri igrača i to je to.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 23:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Bilo bi OK da Ferguson ostane ka savjetnik, da ublaze malo tu promjenu, a za koju godinu kad Fergi umre Mojes ce morati i sam :D

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2013, 00:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ni slucajno, pa nije Moyes amater. Najgore sto moze biti je da mu se Ferguson sada mijesa u posao.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2013, 00:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Evru poslati u Pariz za 400 miliona :) Rio, moj omiljeni igrač, još iz doba West Hama, može u Montreal, Vancouver ili Galaxy... Za Vidića izvući poslednji keš i pustiti odbranu Evansu, Jonesu i Smallingu... Dovesti još jednog štopera (Toby Alderweireld), Felainija upariti s Carrickom i Bale ili Ronaldo... Rutinski po 21. titulu...

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2013, 08:30 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Nemoj Evansu matere ti. Kontam da tu Vidara može izvući još koju godinu.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2013, 09:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Slika

Sondri je napisao:
Evru poslati u Pariz za 400 miliona :) Rio, moj omiljeni igrač, još iz doba West Hama, može u Montreal, Vancouver ili Galaxy... Za Vidića izvući poslednji keš i pustiti odbranu Evansu, Jonesu i Smallingu... Dovesti još jednog štopera (Toby Alderweireld), Felainija upariti s Carrickom i Bale ili Ronaldo... Rutinski po 21. titulu...

Prodati: Evru, Rooneya (navodno se ne slaze sa Moyesom i hoce da ide), Nanija

Moyes ce sa sobom sigurno dovesti Fellainaija i Bainesa, a Ferguson je vjerovatno vec sve dogovorio da vrati Ronalda (veliko vjerovatno, al recimo da jeste), tako da bi nova sampionska ekipa mogla da izgelda ovako:

De Gea - Rafael (Evans, Smalling, Rio) Vidic Baines - Carrick Fellaini - Valencia Kagawa Ronaldo - Van Persie

Jonesa bi ja prebacio na DMCa da se rotira sa Carrickom. A ako ne dodje Ronaldo (tesko da ce doci Bale), dovesti J. Rodriguesa iz Porta.

Barem se nadam. :D

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2013, 10:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Taško ovi tvoji poslali ponudu za Telja od 16 miliona funti. Čeka se odgovor Barse.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2013, 10:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
16 krvnih zrnaca.

Dje s' to procitao?! 10 pominju "svi". Mislim, djecurlija po portalima i zute novine.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2013, 10:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Arsenal je nudio oko 14, ovi tvoji navodno 16. Španski portali pišu. Ne vjerujem da će ga Barsa prodati. Možda ako maneken iz Brazila dođe.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2013, 10:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To je bacanje para. Sta je Tello do sad napravio?

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2013, 10:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako gledam njegovu igru za ovu sezonu, više od Pedra i Sančeza zajedno. Igrao mnogo manje od njih. Druga je stvar što mu onaj Roura nije davao prilike kao Tito.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2013, 10:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ma maneken je grutnovno i katastarski Barsin.
Novinari svasta pisu, tako da je to sve na cekanju, sto se mene tice... Pogotovo oko cijena igraca...
Mojes tesko da ce dovesti i Bejnsa i Felainija. Nije to tako lako. Pa nisu pupcanom vrpcom vezani.
Junajted ako moze, treba prodati Evru Parizu. Za te pare, gotovo sigurno, moze dovesti Bejnsa. Meni je Bejns unazad dve sezone najbolji bek lige. Ima tu dobrih igraca, Evra, Kol, Klisi, Kolarov... Pa i Enrike. Ali Bejns je Bejns.

Shakal je to rekao za Staridza i za Kutinja. Izgubio je kredibilitet. :D

Ja bih prije Telja, nego Vilju, kao sto se pominjalo. Teljo kad je dobijao sansu, fino je igrao. Da je 16 milja puno, jeste.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2013, 10:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Ja bih prije Telja, nego Vilju, kao sto se pominjalo.

Joj tebe, misli šta je bolje za klub. Uzmete Vilju i za godinu dana ga prodate Čelziju za 40-50 miliona. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3377 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 169  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]