banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 00:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 1223  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 04 Maj 2009, 11:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Sondri je napisao:
Ako osvoji BG, ostaje treći...

Ne ostaje, posto mu je sad najnizi optimal 90 poena, ako osvoji BG dobice samo 160 poena sto nece biti dosta da ga prestigne.. Moze ga prestici nakon Madrida ako osvoji BG i dodje do finala u Madridu, a Murray ispadne u 1/4 finalu ili prije .. Ili ako osvoji ta dva turnira onda ce ga sigurno prestici sta god Murray uradio :)

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 11:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Đoković ne može osvojiti turnir (na zemlji) na kojem igra Nadal, osim ako se Nadalu desi kiks kao prošle godine u Rimu, što je rijetkost. Zato je Marej znao i izjavio da će nakon Rima biti treći.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 14:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mislis, ne moze niko osvojiti turnir na kojem igra Nadal ;)

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 14:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Da.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 15:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Može Nadal :D

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 15:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
live je napisao:
jbga,em je stvarno dobar(Rafa),em ima ben na guzici.Pa koliko "vrhova mreže",koliko linija..... :angry4:

Vrh mreže jeste slučajnost, ali pogađanje linije nije. Što više treniraš, precizniji si. Osim toga, poznato je da one koji rintaju i trude se prati i sreća.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 23:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Dobar je Nole , gledao sam intervju sa njim večeras na RTS.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2009, 08:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Sve više mi se čini da je Nadal za Đokovića nepremostiva prepreka

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2009, 12:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
DELLBOY je napisao:
Sve više mi se čini da je Nadal za Đokovića nepremostiva prepreka
Na zemlji da ali što se tiče betona i trave :roll: ?

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2009, 12:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Na travi je skor 2:0 za Nadala,+ sto ima osvojen Wimbledon,Queens i jos 2 finala Wimbledona.. Dok je Djokovicu najveci uspjeh jedno polufinale Wimbledona ;p

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2009, 23:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Nadala može dobiti samo Murray na betonu i to kad ga vile dobro ponosaju...

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2009, 23:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Btw, jedna zanimljiva informacija, Lovro Zovko se povukao sa Serbian Opena zato sto se napio kao stoka :))

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 08:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
zerocool je napisao:
Btw, jedna zanimljiva informacija, Lovro Zovko se povukao sa Serbian Opena zato sto se napio kao stoka :))

Dobrodosli u Srbiju :lol: :lol: :lol:
Prejako

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 15:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Uhapšen otac Jelene Dokić

Slika

Damir Dokić, otac australijske teniserke Jelene, uhapšen je u srijedu po podne u svojoj porodičnoj kući u Vrdniku na Fruškoj gori. Njemu su lisice stavljene zbog prijetnji koje je javno uputio ambasadorki Australije u Srbiji Kler Dirdžin.

Policija je prilikom pretresa pronašla osam pušaka i pištolja, za koje Dokić ima uredno izdatu dozvolu. On je kasno po podne priveden i istražnom sudiji Opštinskog suda u Rumi.

Kako je izjavio ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, policija ne žele da na osnovu novinskih tekstova govori da li je neko imao namjeru da ostvari ono što je prijetio ili ne.

- Obaveza policije je da osigura bezbjednost svih stranih diplomata u Srbiji - dodao je Dačić

Dokić je u utorak pozvao telefonom Ambasadu Australije u Beogradu i najavio da će „zoljom“ ubiti ambasadora, ako ne reaguje poslije napisa u australijskim medijima da je njegova ćerka izjavila kako ju je on fizički zlostavljao.

Kako je rekao, dosta mu je da se iz te zemlje plasiraju laži koje su uništile njegovu porodicu, ali i Jelenu. On je naglasio da u kući ima dosta oružja i to u vrijednosti od 40.000 evra, za koje ima dozvolu.

- Ako treba, nabaviću ne jednu, nego 10 „zolja“ - naveo je otac Jelene Dokić. - Mogu da gađam ambasadorku u automobilu.

U ispovjesti za australijski magazin „Sport i stil“ Jelena je izjavila kako ju je otac zlostavljao i fizički i psihički zbog čega ga je ona i napustila 2002. godine.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 16:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ovaj covijek je stvarno lud :oops:

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 08:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Citiraj:
SERBIA OPEN: Beograđani, umete vi i bolje!

Slika

Beograd jeste dobio svetski turnir!

U toj oceni slažu se svi na Dorćolu, od supervizora ATP organizacije, preko igrača, do novinara koji su imali prilike da prate čuvene turnire u inostranstvu.

Zaista, organizacija prvog ATP turnira u našoj zemlji, Serbia Opena powered by Telekom Srbija je na zavidno visokom nivou. Ako u budućnosti bude i bolja, a nema razloga da tako ne bude, postoje izgledi da će iz Serije 250 napredovati u Seriju 500. Uz, naravno, "doradu" nagradnog fonda.
Ali, najslabija karika u prvih šest dana turnira, računajući i kvalifikacije, bila je beogradska publika... I, odmah, važna napomena: ČAST IZUZECIMA!
Tenisko (ne)vaspitanje Beograđana kulminiralo je u sredu uveče, kada su tribine Centralnog terena na MGM teniskom kompleksu konačno pune, tačnije kada se prvi put okupilo više od hiljadu ljudi.
Igrali su Novak Đoković i Janko Tipsarević.
Pre tog duela, organizatori su se susreli sa manjom posetom od očekivane, možda i zbog visokih cena ulaznica za uvodne runde takmičenja.
Uprkos tome što su prvo igrane kvalifikacije sa ne baš poznatim imenima, a potom se na sve nadovezalo loše vreme (ponedeljak) i radni dani, na mečevima nesrpskih tenisera okupljalo se par stotina gledalaca.
A, imalo je šta da se vidi...

Nije tajna da su ulaznice za polufinala i finala rasprodate "za nekoliko sati". Da li volimo tenis ili volimo događaj, tj. da budemo viđeni?

Oni koji vole da budu viđeni, pohrili su na Dorćol u sredu uveče, ali tako da na tribine uđu u 20.00, baš kada bude počeo duel. I, šta se onda dogodilo? Stvorili su se redovi na prilazima MGM kompleksu, uz to je išla i nervoza, a Centralni stadion punio se do SREDINE DRUGOG SETA, kada su Novak i Janko već odigrali veliki broj sjajih poena...

I, onda još jedan fenomen: od trenutka kada su se tribine napunile, bivale su sve praznije i praznije. Do sredine trećeg seta, više od hiljadu ljudi napustilo je stadion, a kraj seta gledao se sa stepenica koje vode ka kafićima...
Neki su već bili tamo i "aplaudirali" teniserima gledajući ih na velikom video bimu.

Slika

Sunglasses at night

Među 6.000 navijača na tribinama, negde početkom drugog seta pojavila se jedna mlada, atraktivna devojka, obučena u crno i okružena sa nekoliko drugarica.
Iako je veče već odavno palo nad Beogradom, a reflektori bili upaljeni, ona je nosila velike, crne naočare za sunce, maramu na glavi, a u torbi je imala maltezera. To je vrsta psa, tek malo veća od čivave. U ruci "ajfon"...
Velikom broju dečice, koji su gledali svoje idole, Novaka i Janka, ne može se zameriti na kikotanju, čupkanju za kosu, menjanju mesta na svakih pet minuta. Divna je stvar što su i dobili priliku da svoje junake vide uživo, a naši najbolji teniseri često su i po desetak minuta potpisivali autograme.
Ali, neki stariji navijači doneli su fudbalsko navijanje sa sobom, jer tribine su tribine.
Iako je svako, uz kupljenu kartu dobio pravila ponašanja na teniskim priredbama, čuli su se uzvici: "Srbija!", "Nole, nemoj da ga puštaš!", "Uaaaa..." (kada bi nečiji favorit bio "oštećen"), "Aut!", "Ajde sad" (usred poena) itd, itd.
"Navijači još nisu naviknuti na teniske mečeve, bilo je neteniskih povika, ali oni nisu bili upućeni ni Novaku, ni meni", rekao je Tipsarević posle tog duela, na kojem su, ruku na srce, viđeni i neki lepi maniri ljubitelja tenisa.
Bilo je transparenata podrške, srpskih zastava, igrači su bodreni tokom pauze, aplaudiralo se i kada poen nije bio atraktivan...

Vređanje Karlovića

Ipak, najružnija scena i inicijalna kapisla za ovu rubriku dogodila se u četvrtak popodne, kada se na pomoćnom terenu zagrevao Hrvat Ivo Karlović.
Pre toga, na Centralnom stadionu meč su odigrali dublovi M. Đoković-Mađarovski i Nestor-Zimonjić, a nekoliko navijača koji su napuštali terene posle toga zaustavili su se kraj zaštitne ograde i provocirali Karlovića.
"Je l' to najbolje što umeš? 'Ajde, udari tu lopticu... I, bre, završićeš kao Ljubičić", dobacivao je jedan navijač Karloviću, koji se trudio da ga ne primećuje.
U tom trenutku nije bilo obezbeđenja u blizini i nije imao ko da ućutka pametnjakovića, koji je, kada je video da se teniser ne osvrće na njegove provokacije, napustio terene. Najbolje bi bilo da se nikada ne vrati!
Jedina dobra stvar u ovome je što je dotični apsolutno izdvojeni slučaj, jer je Ivan Ljubičić u dva meča turnira (pobeda u prvom i poraz u drugom kolu) imao otvorenu naklonost malobrojne, ali prave teniske publike u Beogradu, a to je i potvrdio na konferenciji za novinare.

Malo kasnije, navijači koji su ostali da gledaju duel Karlović - Dabul glasno su aplaudirali obojici na lepim potezima.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 08:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A jesmo stoka ;>

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 09:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Stoke je bilo i bice ali me zanima sta radi obezbjedenje sto ne udalji ili opomene doticne navijace.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 10:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

NEBOJŠA VIŠKOVIĆ, sportski komentator: Srđan i Goran Đoković uslovili su Javni servis da će mu uskratiti prenose sa Srbija opena ukoliko ih ja budem radio! RTS je prihvatio uslov i ja odlazim!...

IDEM SA RTS-a ZBOG ĐOKOVIĆA!

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 10:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Srdjan=Damir :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 1223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]