banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 12:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Dec 2012, 11:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Nakon ostavljanja Jankovica ja sam bar miran ...

Da, možemo opušteno do trećeg mjesta... Ja sam u to uvjeren.

Šalu na stranu, ja i dalje ostavljam rezervu da je Janković nebrušeni trenerski dragulj, kome je potrebno malo vremena, te sam i dalje spreman da pojedem sve loše što sam na njegov račun rekao. Iz dosad viđenog, a bogami i iz prethodnog mandata, po meni je on obični trenerski dunster sa više sreće nego pameti, koji se našao na pravom mjestu, u pravom trenutku, za svoj prošli mandat, pa na konto toga, dobio još par prilika da demonstrira neznanje. Kako je to radio vidjelo se iz njegovih i prethodnih angažmana...

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2012, 11:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2012, 11:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
Noz zica Kasalica :)

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2012, 09:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Zvezda prodaje Eli Babalja

Reprezentativac Australije se nije snašao na Marakani

Ime Elija Babalja (20) se nije našlo među igračima Crvene zvezde koji ove zime nisu na prodaju, šta više, vrlo je moguće da mladi napadač posle samo šest meseci napusti Marakanu. Visoki Australijanac se nije snašao tokom jeseni u crveno-belom dresu, pre svega jer je stigao nespreman, a pitanje je i koliko će imati prostora na proleće, s obzirom na odličan golgeterski učinak Ognjena Mudrinskog. Babalj je odigrao samo šest utakmica u Superligi i po jednu kvalifikacijama za Ligu Evrope i Kupu Srbije, a na terenu je proveo samo 141 minut uz jedan postignut gol.

I, dok je malo verovatna pozajmica, Babalj će verovatno putem transfera pokušati da pronađe drugu sredinu. Ostaje, ipak, da se vidi hoće li se pojaviti klub, koji će za 350.000 evra, koliko je iznosilo obeštećenje Melburnu, otkupiti prava na visokog napadača

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2012, 11:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pitanje je ko ce njega kupiti kad covek nije imao nikakvu zapazenu minutazu

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2012, 14:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Cuj 10 Zvezdinih aduta :-? Pa od ovih 10 igraca,8 je igralo u prvoj postavi protiv vose.Ja kontao bice ozbiljan rez,a ono opet tjeranje komedije... Ostaju one snase koje su nas brukale protiv jagodine ,ofk-e,vose,ostaje trener,javasluk i amaterizam se nastavlja...

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2012, 14:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sad malo pre na areni gledam reprizu intera i napolija i pri dizanju koreografije interovih navijaca jedan od vodja je u nasem duksu cetnici sever znaci bili su u nasem sopu i na marakani

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2012, 20:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Zar to nije sramota ako nisu bratski navijaci u pitanju? Ne razumijem se u te navijacke fazone ali mi je to cudno :)

Sto se tice ovog tima, ok, ako ce ih fizicki pripremiti da trce 90 minuta, a ako ce biti puzevi kao jesenas onda nista nismo uradili. Inace, bilo koji igrac od ovih 10 ce se prodati ako dodje iole ozbiljna ponuda... :wink:

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2012, 20:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Grobari i Milanezi su bili u nekim dobrim odnosima na par utakmica(čak je bilo tu i nekih koreografija) pa im vjerovatno Curva Sud sad udara kontru.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2012, 20:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Zar to nije sramota ako nisu bratski navijaci u pitanju? Ne razumijem se u te navijacke fazone ali mi je to cudno :)

Sto se tice ovog tima, ok, ako ce ih fizicki pripremiti da trce 90 minuta, a ako ce biti puzevi kao jesenas onda nista nismo uradili. Inace, bilo koji igrac od ovih 10 ce se prodati ako dodje iole ozbiljna ponuda... :wink:

Pazi obicno na tribinama bar kod nas se pazi sta se oblaci od navijackih obelezija dok to u zapadnoj evropi vise nije slucaj tako i da nije nekakvo iznenadjenje ali moram biti iskren da i na nasoj severnoj tribini je bilo pre jedno 7,8 godina onih koji su dolazili sa majicama,dresovima ili salovima navijackih grupa ili timova sa kojima nismo u brastvu npr inter,liverpul,nurberg itd

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2012, 20:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.mozzartsport.com/vesti/secanja-kako-je-tinejdzer-pre-sedam-godina-najavio-crne-dane-crvene-zvezde-video

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2012, 02:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Fudbalski klub Crvena zvezda je u periodu od 1996. do 2012. godine na transferima zaradio skoro 95 miliona evra, tačnije 94.676.069,23 miliona. Ako su rashodi bili nešto više od 29 miliona evra, onda je pod neverovatnim okolnostima nestalo 65 miliona evra.

Crveno-beli su u periodu od 16 godina ostali tanki za ogroman novac, a klub danas duguje između 44 i 48 miliona evra. Kurir je došao do papira u vezi s poslovanjem kluba koje je utvrdila Finansijska potkomisija Radne grupe s Nebojšom Čovićem na čelu. Jasno se vidi da je Crvena zvezda na prodaji fudbalera najviše zaradila u sezonama 2006. i 2007, kada je na čelu kluba bio Dragan Stojković. Piksi je tada za dve godine, za 30 miliona evra rasprodao poslednju generaciju srpskih fudbalera, koje je pre njega godinama skautirao, brusio, a potom i potpisao Dragan Džajić.

Slika

Te 2006. klub je zaradio 14.366.447,12, a godinu dana kasnije 15.354.444,77 miliona evra. Valja napomenuti da su prve godine klub od vrednijih transfera napravili Ardijan Đokaj, Dragan Mrđa, Marjan Marković i Marko Pantelić, a 2007. usledio je pravi egzodus kada su Marakanu napustili Milan Biševac, Nikola Žigić, Boško Janković, Nenad Kovačević, Aleksandar Luković, Vladimir Stojković, Milan Dudić, Dragan Mladenović i Haminu Dramani.

Slika

FAKAT - DŽAJIĆ NAJBOLJE RADIO

Prema izveštaju Finansijske potkomisije Radne grupe FK Crvena zvezda najbolje je poslovao u vreme kada je klub vodio Dragan Džajić. Jedino je Džaja za sedam godina dobio najvišu ocenu uspešnosti revalorizacije, i to dva puta A. Nešto lošiji od Džajića bio je Toplica Spasojević, a osrednje su radili Vujin i Marinković. Najgore su poslovali Vladan Lukić i Dragan Stojković, jer se u vreme njihovog predsednikovanja klub najviše zadužio. Loš je bio Den Tana.

MENADŽERIMA DUŽNI ŠEST MILIONA EVRA

Crvena zvezda je dužna raznim poveriocima više od 48 miliona evra. Najviše se duguje bankama, više od 17 miliona evra, ali frapira podatak da se fudbalskim menadžerima duguje skoro šest miliona evra.

Crvena zvezda potražuje nešto više od 3,5 miliona evra od stranih i domaćih klubova, te raznih firmi, tako da je prema svemu navedenom realan dug 44 miliona evra.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2012, 12:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Ћоки прави Циган, како му звони мобилни на 02:06! 8)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mGMAWe2cXz0[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2012, 13:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Trebalo bi u sto vecem broju podrzati Dzajica ja za Lukica nisam zeleo da glasam ali posto sam sutra u BG otici cu da glasam za Dzaju iako je jedini kandidat

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2012, 16:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zar nisi trebao juce biti u Beogradu, i gledati Zvezdu u kosarci :)

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2012, 16:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jebiga, ne moze covjek bas uvijek uskladiti pricu :D

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2012, 16:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Opasno nervira ovo potenciranje čistoće Džajića i gledanja da se većina natovari na Piksija, a usput se malo potkači i Lukić.
Po ovom spisku koji je izašao mi smo 1998 prihodovali nešto ispod 3 miliona eura. Te godine su prodani Stanković i to za 20+ miliona maraka, Njeguš čiji je transfer sporan za 5-6 miliona i mučeni Saša Marković još mučenijem Štutgartu koji ga je doveo za 2.5-3 miliona? Sledeće godine Perica za 10+ miliona, one tamo Vidić, sledeće Drulić+Bunjevčević-opet 10+ miliona. Gdje su te pare jbt, a da zlo bude veće dovodili su se samo igrači iz domaće lige, znači minimalna ulaganja. Čak i da su klubovi koji su kupovali od nas plaćali parcijalno, a vjerovatno i jesu, valjda bi se u sledećim sezonama osjetio neki znatniji prihod, ali to nema, nestalo. Džajić i ako se omastio, neka je i zaslužio je, ali baš praviti velikomučenog sveca od njega, a Piksija razvlačiti kao da je Sotona lično, malo je degutantno.

Inače, cifre su odavde http://www.transfermarkt.co.uk/en/red-s ... lle_a.html pa vjerovatno nisu najpreciznije, ali dovoljno dobre da se shvati poenta.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2012, 17:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Tako je papucar ...
plus dovodenje menadzerskih igraca pociunje upravo sa dzajicem...
pIksi kad je rasprodao tim najmanje je zvezda dobila.... znam bar pet likova koji su uzeli pare od transfera zigica...

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2012, 17:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja mislim da bi najbolje bilo da Piski DODJE u Srbiju pa nek dokaze svoju nevinost ako ga vec tako lazno optuzuju. Dzaja je svoju nevinost dokazao, ili se ne slazemo oko toga?

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2012, 17:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Nije dokazao, aboliran je.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]