banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 09:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Dec 2012, 20:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
imas pp

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 20:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Kako se u Borcu pokazao veliki smeker i najveci SD CZ, Ivan Adzic?

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 20:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

odigrao odlicno...a te igre su ga i preporucile da se vrati u CZ sledece sezone....jako dobar igrac.

mada su se meni od svih tih igraca koji imaju veze sa fk cz,u borcu najvise dopala dvojica koje nisam ni pomenuo...dejan lukic i bozur matejic.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 20:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Schalegu a sjecas se golmana Simeunovica majstora za penale...
Odlican golman jos bolji covjek...
ja se najbolje sjecam Ratkovica kako je on igrao to je bilo strasno. On i Bolic su kupljeni iz Celika...
pa nesrecni Beslic...

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 20:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Schalegu a sjecas se golmana Simeunovica majstora za penale...

ovaj sto nam je donio mitropa kup,svojim odbranama?

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 20:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

aha nama donio Kup odbranio penal i dao gol protiv veoma jakog Partizana(mijat i kompanije)
Legendarni Ziva i danas se hvali kako je osvojio Kup sa platom od 10 maraka i kako je znao da treba zamijeniti Milojevica Simeunovicem

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 20:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Schlager je napisao:
odigrao odlicno...a te igre su ga i preporucile da se vrati u CZ sledece sezone....jako dobar igrac.

mada su se meni od svih tih igraca koji imaju veze sa fk cz,u borcu najvise dopala dvojica koje nisam ni pomenuo...dejan lukic i bozur matejic.

mislim da je bozur samo prosao skolu cz,nije igrao nikada za prvi tim....dosao u vojsku,trenirao i ostao...ono,mali fudbal...petar drapsin :)

da, borac je mnoge igrace cz i hajduka podigao i bili odlicni igraci poslije u maticnim klubovima

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 21:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

cini mi se da je bozur dosao i prije vojske,i da mu je namjesteno da sluzi ovdje,sa devericem,canom,muricijem :D

dosao je onog ljeta sa djordje gerumom,kad je promjenjen skoro cijeli tim,a osim bozura dosli i pican,popovic,suljo,durgut,lupic....

ali nije to tema :wink:

da,bio je samo u podmlatku zvezde,ima ona njegova slika iz tempa,kad on kao djecarac koji dohvaca lopte,grli i ljubi duleta savica nakon gola postignutog arsenalu ili wba u zadnjem minutu na marakani,u onoj sezoni kad je zvezda igrala finale kupa uefa :D

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 21:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

mislis na ovu sliku

Prikačeni fajlovi:
bozur.jpg
bozur.jpg [ 5.86 KiB | Pogledano 378 puta ]

PostPoslato: 04 Dec 2012, 21:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

e to,bravo majstore!! :D :D

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 21:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
imam tu sliku....i to u nekom borcevom jubilarnom listu :)..

da to je ta slika...

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 23:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
Schlager je napisao:
što meni idu na živce ova pisanja po sportskom žurnalu "igrači svjesni očajne partije protiv vojvodine,šokantan kiks,pogledaćemo se u oči,ovakav podbačaj se ne smije ponoviti,bla,bla,bla..."...pa jbm mu miša,zar je tako teško reći da ovo i nije nekakav kiks i da vojvodina jednostavno ima bolje igrače!? :( ...i to jedno duplo bolje!

ovako ispada da su neki velemajstori u zvezdi,fudbalski čarobnjaci koji gledaju lijevo a daju loptu desno,u vojvodini neki priučeni livadići,a eto,velikanu se desio šokantan kiks i vrijeme je da se pogledaju u oči i nastave sa dominacijom :roll: :roll: :roll:

ili sam ja slijep kod očiju,ili više trebam vjerovat ovim novinarima nego svojim očima :(

valjda bar ovaj stojadinović vidi kakvi sve poluigrači nose zvezdin dres sada,i da naprave on i dzaja totalnu rekonstrukciju,stvarno mi žao na šta je počeo ličit taj klub :(

ok, to je tvoje misljenje, sa kojim ja nisam saglasan u jednom dijelu a to je da su igraci prvog tima vojvodine bolji od kolega iz zvezde. i to duplo.
ubjeđen sam da zvezda ima za nijansu bolji tim. pratim tu JSL do detalja i siguran sam da je zvezda bolja, što ce vrijeme i pokazati, samo ako se koliko-toliko zdravo okruženje i atmosfera uspostavi sad posle izbora. a poraz ko poraz, jebi ga, bili su bolji u ovoj utakmici, da sad ne ulazim u detalje.
možemo upoređivati i igrace pojedinacno, ako uopste ima smisla.

i kako se sad zaboravi da su te iste igrace vojvode posramljivali smijesni klubovi, kakve su bile istrage protiv bate, kakvi skandali sa navijacima, suspenzije igraca, i sad se kao posle jedne jebene utakmce okrene

vošu najviše cijenim zato što imaju dobar rad i uslove u mlađim kategorijama, a sto je vaznije onda se ne libe ubacivati igrace u prvi tim, kao mi, jer kod nas postoji vise interesa i igara

a slažem se za novinare, koji su jedni od razloga što se i sport srozao jos više.

a sa druge strane, najvise je zvezdasa po redakcijaam, koji pisu o zvezdi na razlicite nacine (na stranu to sto o zvezdi i treba najvsie da se psie jer ima najvise navijaca) gdje ce uvijek prije staviti poraz zvezde i pljuvacine iz prve linije, nego pobjedu i dobru igru vose

Schlager je napisao:
i,da...mislim kad bi se igrači vojvodine i zvezde zamjenili za dresove,da bi vojvodina imala jedno 15 bodova više od zvezde!!

kako,zašto,i zbog čega,ne bih,da ne širim bezveznu priču,ali uvjeren sam u to...

sad mi je ovo malo kontradiktorno, mislim nije mi jasno.
kad bi zamjenili dresove, ti igraci zvezde sto su u dresovima vojvodine bi 15 bodova imali vise od ovih novosađana u dresu zvezde. a maloprije si rekao da su oni duplo bolji

ne znam, nije mi jasno, jel govoris o pritisku i sve ono sto nosi veći klub i zvezdin dres?

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 23:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Mislio je na to šlager da igrači Vojvodine svi obuku dres Zvezde da bi imali 15 bodova više. Što znači, da igrači koji igraju u Vojvodini da su igrali u Zvezdi od početka.

Da je normalna država ova bi liga imala 5-6 klubova da se za titulu bore, a ne samo Partizan i Zvezdu koja izdrži do 25-og kola. :D

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2012, 10:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

da,na to sam mislio...da zvezda ima odmah u startu jedno 15 bodova prednosti,a partizan jedno 20...i dok god bude tako,biće zlo za srpski fudbal...kao što i željezničar ovdje u startu ima 10-tak bodova više. :(

ali,ne bih ulazio u neke rasprave,jer nisam ja dovoljno kompetentan,pogledam poneku utakmicu i ne pratim tu ligu tako detaljno kao vi,zato sve ovo što pišem i ne mora biti tačno..gledao sam utakmice zvezde sa ofk (obadvije) u kragujevcu,protiv donjeg srema,jagodine,u užicu i ovu zadnju protiv vojvodine, i na osnovu tih 6-7 utakmica sam stekao jako loš utisak o trenutnom igračkom kadru.

da sam ja stojadinović,ostavio bih samo jovanovića,lazovića,mudrinskog,mijailovića i kadua....i uz njih doveo desetak igrača koji znaju igrat lopte,pa bi možda to i ličilo na nešto..uigravati tim na proljeće,i spreman dočekati jul i evropu....ostavio bih naravno i ove perspektivne klince nek čekaju šansu,spajića i još dva-tri..a dobrih igrača,sa prihvatljivim uslovima,ima i u regionu,i u africi,južnoj americi...uostalom,zna to stojadinović bolje od nas,on je "usjekao" i diarru,i gaya,edgara...

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2012, 14:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Sve se vise pribojavam ovih potencijalnih kandidata za sefa struke...Nadam se nece dovuci nekog anonimnog i istosenog spanaca,pa dok se on adaptira ,progovori naski ode sve u etar...ili ga igraci bojkotuju pa kao zeman otplovi...treba dobro prokontati,nema potrebe gubiti jos dve sezone,cekajuci nekog pocetnika ili spanskog demagoga...

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2012, 14:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Kako se kod vas dobija mjesto u Upravnom Odboru,pošto znam jednog gospodina dobio mjesto a ne znam kakve prevelike ima veze sa Zvezdom !?

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2012, 14:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Schlager je napisao:
..gledao sam utakmice zvezde sa ofk (obadvije) u kragujevcu,protiv donjeg srema,jagodine,u užicu i ovu zadnju protiv vojvodine, i na osnovu tih 6-7 utakmica sam stekao jako loš utisak o trenutnom igračkom kadru.

Vidi, ako gledaš po utakmicama protiv OFK, Zvezda bi morala da se bori za opstanak, a to je malo nelogično, zar ne? Jednostavno je Milinković, koji je godinama jedan od najboljih trenera u ligi, raznio nesposobnog Jankovića koji izgleda ni sam ne zna šta hoće. Pobjede OFK od 1-0 i 3-1 zapravo ne odgovaraju stanu na terenu jer je moglo biti i više. Mogu li igrači OFK biti toliko bolji od igrača Zvezde? Ja mislim da nisu bolji uopšte, s izuzecima na par pozicija. Treba dodati i da u tom OFK sad radi Zvezdin kondicioni trener, kog je Janković sklonio čim je došao. OFK krenuo uzlaznom putanjom, Zvezda silaznom. Sigurno ima i do motiva igrača i stanja u klubu, ali za katastrofu je najodgovorniji Janković. Kad se samo sjetim kako nam je Novi Pazar radio sitan vez na početku sezone, dobišmo ih na guzove i kvalitet, ali nije moglo tako dovijeka, a Janković nam je cijelo to vrijeme prodavao muda pod bubrege.

Sad će da bude veselo. Sledećih par godina Zvezda će biti nezvanično privatizovana od Stojadinovića i aktuelne vlasti, koliko ja vidim. Možda nas očekuje sudbina Partizana, stalno Evropa i transferi, a pare se negdje izgube. Mada će za Evropu biti čupavo, nemamo koeficijent.

@Cosa Nostra ako misliš na Radnu Grupu, očigledno je da su politički postavljeni ljudi. Tamo je čak i neki Tončev iz SPS za kog kaže da je osvedočeni Grobar...

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2012, 14:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislim na Dejana Kondića koji vodi ekipu sa Midorijame(Makoto Nagano i ostali) sa fudbalskim klubom CZ..

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2012, 15:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Cosa Nostra je napisao:
Kako se kod vas dobija mjesto u Upravnom Odboru,pošto znam jednog gospodina dobio mjesto a ne znam kakve prevelike ima veze sa Zvezdom !?

Cosa Nostra je napisao:
Mislim na Dejana Kondića koji vodi ekipu sa Midorijame(Makoto Nagano i ostali) sa fudbalskim klubom CZ..

О чему ти? То просто није истина...

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2012, 15:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Spoiler:
Dejan Kondić
2 hours ago via mobile
...od danas ponovo u UO FK Crvena zvezda! :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]