Schlager je napisao:
što meni idu na živce ova pisanja po sportskom žurnalu "igrači svjesni očajne partije protiv vojvodine,šokantan kiks,pogledaćemo se u oči,ovakav podbačaj se ne smije ponoviti,bla,bla,bla..."...pa jbm mu miša,zar je tako teško reći da ovo i nije nekakav kiks i da vojvodina jednostavno ima bolje igrače!?

...i to jedno duplo bolje!
ovako ispada da su neki velemajstori u zvezdi,fudbalski čarobnjaci koji gledaju lijevo a daju loptu desno,u vojvodini neki priučeni livadići,a eto,velikanu se desio šokantan kiks i vrijeme je da se pogledaju u oči i nastave sa dominacijom
ili sam ja slijep kod očiju,ili više trebam vjerovat ovim novinarima nego svojim očima

valjda bar ovaj stojadinović vidi kakvi sve poluigrači nose zvezdin dres sada,i da naprave on i dzaja totalnu rekonstrukciju,stvarno mi žao na šta je počeo ličit taj klub

ok, to je tvoje misljenje, sa kojim ja nisam saglasan u jednom dijelu a to je da su igraci prvog tima vojvodine bolji od kolega iz zvezde. i to duplo.
ubjeđen sam da zvezda ima za nijansu bolji tim. pratim tu JSL do detalja i siguran sam da je zvezda bolja, što ce vrijeme i pokazati, samo ako se koliko-toliko zdravo okruženje i atmosfera uspostavi sad posle izbora. a poraz ko poraz, jebi ga, bili su bolji u ovoj utakmici, da sad ne ulazim u detalje.
možemo upoređivati i igrace pojedinacno, ako uopste ima smisla.
i kako se sad zaboravi da su te iste igrace vojvode posramljivali smijesni klubovi, kakve su bile istrage protiv bate, kakvi skandali sa navijacima, suspenzije igraca, i sad se kao posle jedne jebene utakmce okrene
vošu najviše cijenim zato što imaju dobar rad i uslove u mlađim kategorijama, a sto je vaznije onda se ne libe ubacivati igrace u prvi tim, kao mi, jer kod nas postoji vise interesa i igara
a slažem se za novinare, koji su jedni od razloga što se i sport srozao jos više.
a sa druge strane, najvise je zvezdasa po redakcijaam, koji pisu o zvezdi na razlicite nacine (na stranu to sto o zvezdi i treba najvsie da se psie jer ima najvise navijaca) gdje ce uvijek prije staviti poraz zvezde i pljuvacine iz prve linije, nego pobjedu i dobru igru vose
Schlager je napisao:
i,da...mislim kad bi se igrači vojvodine i zvezde zamjenili za dresove,da bi vojvodina imala jedno 15 bodova više od zvezde!!
kako,zašto,i zbog čega,ne bih,da ne širim bezveznu priču,ali uvjeren sam u to...
sad mi je ovo malo kontradiktorno, mislim nije mi jasno.
kad bi zamjenili dresove, ti igraci zvezde sto su u dresovima vojvodine bi 15 bodova imali vise od ovih novosađana u dresu zvezde. a maloprije si rekao da su oni duplo bolji
ne znam, nije mi jasno, jel govoris o pritisku i sve ono sto nosi veći klub i zvezdin dres?