banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 05:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 63  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Okt 2013, 08:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2013, 16:37
GialloRosso je napisao:
ovosok je napisao:
mandrak je napisao:
bih je trenutno u grupi sa litvanijom,grckom,slovackom,luksemburgom.realno ne zna se ko je losiji u toj grupi.a u grupi gdje su hrvatska i srbija su sve ekipe koje se tesko pobijedjuju i u ovoj grupi bih bi bila negdje na 4-5 mjestu

to su rekli sinisa i karadzic..ali realnost je drugacija, srbija nema ni jednog dobrog igraca u ofanzivi dok bih ima dzeku,ibisevica,pjanica,misimovica..imaju boljeg golmana, normalnijeg trenera i predsjednika saveza. trenutno su bolji u svakom segmentu, bolji su bili i prosle kvalifikacije kada je estonija izborila baraz. veci potencijal ima srbija, bolje mlade selekcije ali dzaba kada su pogresni ljudi na funkcijama.

Kakve gluposti napisa čovjek, nevjerovatno. Još samo da si rekao da su Pandža i Mujdža bolji od Nastasića i Ivanovića. Pa vi nemate ni upola igrača kao što je jedan Nemanja Matić, o odbrani neću ni da pričam, jedno gdje je BiH bolja su Begović i Džeko.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Spahic,Lulic,Pjanic......a eto ja bi naprimjer Mujdzu i u toj nekoj sabranoj reprezentaciji stavio u prvi 11.Naravno ukusi su razliciti al reci da samo dva igraca su bolja od prvi 11 Srbije je :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 09:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
GialloRosso je napisao:
ovosok je napisao:
mandrak je napisao:
bih je trenutno u grupi sa litvanijom,grckom,slovackom,luksemburgom.realno ne zna se ko je losiji u toj grupi.a u grupi gdje su hrvatska i srbija su sve ekipe koje se tesko pobijedjuju i u ovoj grupi bih bi bila negdje na 4-5 mjestu

to su rekli sinisa i karadzic..ali realnost je drugacija, srbija nema ni jednog dobrog igraca u ofanzivi dok bih ima dzeku,ibisevica,pjanica,misimovica..imaju boljeg golmana, normalnijeg trenera i predsjednika saveza. trenutno su bolji u svakom segmentu, bolji su bili i prosle kvalifikacije kada je estonija izborila baraz. veci potencijal ima srbija, bolje mlade selekcije ali dzaba kada su pogresni ljudi na funkcijama.

Kakve gluposti napisa čovjek, nevjerovatno. Još samo da si rekao da su Pandža i Mujdža bolji od Nastasića i Ivanovića. Pa vi nemate ni upola igrača kao što je jedan Nemanja Matić, o odbrani neću ni da pričam, jedno gdje je BiH bolja su Begović i Džeko.

E jebiga, sad...

To su te krajnosti o kojima pricam...

Nezahvalno je svakako porediti igrace 1 na 1, jer to nije presudno (fudbal je ipak igra kolektiva).

Srbija, na papiru, trebala bi imati jednu od jacih odbrana u Europi pa cak i svijetu (kad skontas samo Kolarov- Nastasic-Ivanovic - covjek uzdahne)...ali - da li je to po rezultatima/broju primljenih golova tako???

Nije sve u individualnom talentu. Mislim da je Mihajlovic unazadio Srbiju, trenutno mi djeluje kao da se ne zna ko pije a ko placa...a talent je tu.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 09:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Back to the topic:

Dzeko, Pjanic, Lulic, Spahic na kartonima - posle prvog gola trojicu mijenjati...ne rizikovati za Litvaniju.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 10:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Исто срање само друго паковање.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 10:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Miske je napisao:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Spahic,Lulic,Pjanic......a eto ja bi naprimjer Mujdzu i u toj nekoj sabranoj reprezentaciji stavio u prvi 11.Naravno ukusi su razliciti al reci da samo dva igraca su bolja od prvi 11 Srbije je :lol: :lol: :lol:

Obavezno, Mujdža je bolji od desnog beka i jednog od najstandardnijih igrača Čelsija. :lol: Nema tu nikakvih ukusa, nije to jelo, piće, muzika ili film, jedan igrač je prosto bolji od drugog, nema tu "meni je bolji. Eventualno Pjanić još, trenutno Srbija nema tako dobrog igrača na toj poziciji ofanzivnog veznog. Lulić i Spahić? Ne budi neozbiljniji nego što si prvi put bio.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 10:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
cuj spahic,u bajeru malo malo ili crveni karton ili penal napravi. odavno veci laznjak od igraca nije u solidnijim klubovima igrao....

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 11:11 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Mar 2011, 23:08
GialloRosso je napisao:
ovosok je napisao:
mandrak je napisao:

mujdza je jako dobar igrac, dok je pandza prosjecan fudbaler..ni jedan iz bih odbrane nije klasa kao sto su ivanovic ili vidic, opet ponajbolji je spahic. a ko je kriv sto nemanja nije igrao skoro citave kvalifikacije, sto ljajica i vidica ne mozemo nagovoriti da igraju? ne slazem se, ni jedan iz ofanzive srbije ne bi imao mjesta u bih.
srbija i bih su opet tu negdje po kvalitetu, ali mihajlovic cini reprezentaciju za klasu gorom nego sto jeste.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 12:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ljudi moji, nemojte mi Spahica :roll: , lik je prosjecan stoper sa manjkom talenta, nesto kao Bisevac, jednostavno ovo mu je vrhunac, igra na iskustvo i dobro postavljanje i on od prosjecne Spanske ili Njemacke ekipe ne moze bolje, to je realnost. Porediti ga sa Suboticem, koji je sa 23 godine zvijer, Nastasicem, koji sa 19-20 godina posalje Leskota na klupu koji je usput reprezentativac Engleske, Vidicem, kapitenom najveceg kluba na svijetu, covjeka uvrstenog u idealnu ekipu Junajteda svih vremena, Ivanovicem, jednim od najstandardnijih igraca Celzija, je u najmanju ruku jadno.
Ali kako onda opisati izjavu da je Mujdza bolji od Baneta, ili Lulic od Kolarova (koji je u tom Laciju gdje je sad Lulic na svom vrhuncu igrao kao klinac i bio bolji od Lulica za klasu)? Vjerovatno se ljudi sale, mora da je tako :-?

Inace, kombinovan sastav BIH i Srbije bi izgledao ovako po meni:

...........................Begovic................................

Ivanovic.......Vidic...........Subotic..............Kolarov

Pjanic........Misimovic.........Matic............Markovic

.................Ibisevic............Dzeko......................

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 13:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Kako mi se guzica ospe kad vidim da pravite jugoslovensku reprezentaciju

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 13:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovo je Srpska reprezentacija, sammo su vjere razlicite :evil3:

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 13:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
+ Ибракадабра умјесто овог папка Ибишевића.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 14:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
shakal je napisao:

ovo kod skeve je srpska reprezentacija... bila bi jugoslovenska kada bi ubacio luku/predasistenciju umjesto misimovica :D

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 15:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Ljudi moji, nemojte mi Spahica :roll: , lik je prosjecan stoper sa manjkom talenta, nesto kao Bisevac, jednostavno ovo mu je vrhunac, igra na iskustvo i dobro postavljanje i on od prosjecne Spanske ili Njemacke ekipe ne moze bolje, to je realnost. Porediti ga sa Suboticem, koji je sa 23 godine zvijer, Nastasicem, koji sa 19-20 godina posalje Leskota na klupu koji je usput reprezentativac Engleske, Vidicem, kapitenom najveceg kluba na svijetu, covjeka uvrstenog u idealnu ekipu Junajteda svih vremena, Ivanovicem, jednim od najstandardnijih igraca Celzija, je u najmanju ruku jadno.
Ali kako onda opisati izjavu da je Mujdza bolji od Baneta, ili Lulic od Kolarova (koji je u tom Laciju gdje je sad Lulic na svom vrhuncu igrao kao klinac i bio bolji od Lulica za klasu)? Vjerovatno se ljudi sale, mora da je tako :-?

Inace, kombinovan sastav BIH i Srbije bi izgledao ovako po meni:

...........................Begovic................................

Ivanovic.......Vidic...........Subotic..............Kolarov

Pjanic........Misimovic.........Matic............Markovic

.................Ibisevic............Dzeko......................

Interesantno...

Mislim da bih izbacio Misimovica SADA (vec pomalo na zalasku)...na njegovo mjesto neko od mladjih nada Srbije. Ili Markovic u sredinu a Lulic lijevo.

Iz BH repke na klupu bi u toj varijanti mogli Spahic, Mujdza, Salihovic, Kolasinac, te Misimovic.

BTW porediti Spahica sa Ivanovicem/Vidicem/Suboticem je smijesno - bez obzira koliko neko volio BH reprezentaciju (a ja je mnogo gotivim).

Spahic jeste najbolji BH defanzivac, ali i kao takav je losiji od ove trojice iznad...a to opet govori dosta o nasim stoperskim pozicijama...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 15:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
shakal je napisao:

+1

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 15:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
shakal je napisao:

+1

Zasto? Meni to uopste nije pitanje neke nostalgije, vise fudbalska slagalica iz drzava bivse YU...jer je zanimljivo..

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 15:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

NFL fanatik je napisao:

Interesantno...

Mislim da bih izbacio Misimovica SADA (vec pomalo na zalasku)...na njegovo mjesto neko od mladjih nada Srbije. Ili Markovic u sredinu a Lulic lijevo.

Iz BH repke na klupu bi u toj varijanti mogli Spahic, Mujdza, Salihovic, Kolasinac, te Misimovic.

BTW porediti Spahica sa Ivanovicem/Vidicem/Suboticem je smijesno - bez obzira koliko neko volio BH reprezentaciju (a ja je mnogo gotivim).

Spahic jeste najbolji BH defanzivac, ali i kao takav je losiji od ove trojice iznad...a to opet govori dosta o nasim stoperskim pozicijama...

Pa bolje onda Salihovic. Stavio bih ja Ljajica jer odlicno igra u Romi ali reko da ne pretjerujem sa Srbijancima 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 15:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
NFL fanatik je napisao:
mandrak je napisao:
shakal je napisao:

+1

Zasto? Meni to uopste nije pitanje neke nostalgije, vise fudbalska slagalica iz drzava bivse YU...jer je zanimljivo..

pa dosadilo je vise,aj mozda je bilo interesantno prvi put viditi na papiru kako bi jaka reprezentacija bila da se drzava nije raspala ali ovo vise svaki peti dan i u novinama i na forumima traziti ko bi igrao i prepirati se oko toga je glupost.svako navlaci za svoje.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 15:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evo vidis da ja i NFL ne navlacimo, cak dzentlimenski prepustamo tu jednu poziciju u sredini 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 16:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
NFL fanatik je napisao:
mandrak je napisao:
shakal je napisao:

+1

Sto rece mandrak, dosadilo je vise majku mu, pogotovo sto pricamo o necemu sto je SF.

Ajde da sastavimo reprezentaciju Austro-Ugarske ili Otomanskog carstva, kad smo vec toliko zivjeli i sa jednim i sa drugim.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 16:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Austro-Ugarska...hm... u uzem smislu dodas na austiju Balasa Duzdaka, Gabora Salasija i Zoltana Geru i to je to :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 63  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]