banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 20:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Jul 2012, 11:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Gocias je napisao:
Кога је то ова управа продала а да је "ваљао"?

Ova uprava ima sad vec hronican problem sa prodajom igraca. Niko me ne moze ubijediti da se Petkovic nije mogao nekom utopiti i zaraditi koliko toliko vec da je najbolje rjesenje bio sporazumni raskid. Isto tako kapiten, po svemu sudeci ostaje jos sezonu, igracki jako los, opterecuje budzet a ne mogu ga prodati. Bajki bi isto valjalo naci neki ino angazman kad vec imamo Kirovskog, ali i on izgleda ostaje.

Lako bi bilo prodati da imamo opet Jankovica, Bastu ili Zigica pa da biras ponude.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 15:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
"Kako Sos saznaje, napadač Crvene Zvezde Marko Perović, vrećen je sa priprema sa zlatibora, jer se interesovao za uplatu rate koju mu klub duguje, i to je naljutilo klupske rukovodioce pa je vraćen u Beograd."

Ovako se radi u ozbiljnim klubovima gdje je trener najveci problem. Ko pita za platu mars napolje.

Iskreno se nadam da ovo nije tacno, ako jeste treba mitingovati ispred Marakane da se bagra otjera.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 16:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
„Новац је јуче уплаћен свим играчима, док техничком грешком Марку Перовићу новац није уплаћен. Он у такву причу није поверовао и пустио је меницу. Када је замољен да је повуче, јер она блокира рачун клуба, одбио је то да уради, иако је речено да новац треба да буде уплаћен и да није легао само грешком. Он је то одбио и искључен је са припрема. У Београду ће му бити одређен тренер са којим ће радити, као и обештећење и на њега се у будућности не рачуна.“

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 16:05 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Joj šta rade ljudi. Pa, ima li iko normalan? Samo neke frke, a fudbala ni u priči.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 16:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Gdje su te pare od gazproma?Ako nema ni za plate.Znao sam da je to sarena laza. Po forumima se nazdravljalo i slavilo kao da je abramovic banuo u klub.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Kod nas bez ovoga ne može, ali izgleda da nije slučajno. Tošić, Borha, Perović, igrači koji su se u najmanju ruku sjajno borili za klub i bili primjer mladima, na neslavan način su "pušteni" od uprave, Bajkoviću je ugovor produžen tek toliko da ne ode za džabe, praktično gubimo igrače koji su bili pozitivni i glavni u svlačionici, na terenu, ali zato je uprava premudro pljunula Robiju u lice i ostavila Vilotića da navlači kožicu još pola godine :confused4:

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 16:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
“Loše sam osećam i mnogo sam razočaran zbog odnosa Crvene zvezde prema meni. Sve svoje obaveze sam obavljao maksimalno profesionalno. Trenirao, radio i nijedan problem nisam napravio. Stvarno mi nije jasno zašto meni nije uplaćen novac i zašto predsednik Lukić nije želeo da razgovara sa mnom. Samo sam obavešten da mogu da se vratim u Beograd i u ponedeljak sačekam ekipu“, rekao je Perović za MOZZART Sport.
Zvanično obrazloženje uprave kluba je, saznajemo, da u budžetu nije bilo novca. Samo za Perovića.
“Nisam klinac, imam porodicu i smatram da sam samo uradio ono što mi po zakonu i pripada. Nisam hteo time nikome loše da učinim samo sam tražio ono što mi ugovorom sleduje“.

http://www.mozzartsport.com/vesti/novi- ... a-priprema

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Joj perovica i dramljenja.Kao da hrani 12-oclanu porodicu sa 150km.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kakvo dramljenje, covjek trazi ono sto je zaradio i sto mu pripada, ni manje ni vise.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ovo nikako ne shvatam,ne mislim na cz vec uopste na sve klubove kad se desi ovako nesto.

odmah krenu price kao kako ga nije sramota bla bla...

ljudi moji,na pare niko nije imun,posudi od nekog 20km pa ce vidjeti kako ce ti se na grbacu popeti.

momak nije ekstra fudbaler i normalno da ce traziti novce koje je posteno zaradio

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ostatku ekipe je, inače, isplaćena junska ugovorna rata, a Peroviću se duguje i deo februarske.

Ako je ovo tačno, nije stvar samo u parama, već u totalno šupačkom načinu da se čovjek otjera. Što Vilotića niste otjerali kad je trebalo, menadžerske igračke...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 18:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
I onaj Sipovac iz Borca je sposobniji od ovih nasih strucnjaka. Ali, znajuci nas, ovo ce se zaboravitiza dva dana i opet Jovo nanovo.
Odlazite iz Zvezde.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 19:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ово је стварно циркус да не може бити већи. Мајку му па испаде само да се у Звезди касни са исплатама :roll:!

Тошића није требало враћати након оног одласка у Бетис, како је тад испарио тако и сад, иста ситуација само пола године касније. Као да се он нешто пита поред оне накараде од жене.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 20:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hvla Bogu, opet se sere po Tosicu, o tome kako je on izdao Zvezdu, kako smo mi ponudili dobar ugovor, kako je uprava bila bajna prema njemu, a ono sve suprotno. Tosic je uradio pametnu stvar, otisao je na vrijeme iz kluba u kome je glavni bivsi saradnik Djindjica. Pa taj isti Tosic je bio zagovornik da se igraci odreknu jednog dijela plata, on je puno vise dao Zvezdi, nego sto je dobio od nje.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 10:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Evo opsirniji tekst

Marko Perović: Zašto ovo Zvezda radi svojima?
Ponovo lomovi u Zvezdi - Marko Perović otjeran sa priprema jer je tražio svoj novac. "Veći sam zvezdaš od mnogih koji vode klub", kaže on.

U FK Crvena zvezda su alergični na pomen para. Pogotovo kada to traže igrači.

Kraj protekle sezone, u kojoj je Zvezda osvojila utješni trofej u Kupu Srbije, završen je štrajkom igrača i umalo raskidom saradnje sa trenerom Robertom Prosinečkim, koji je stao uz fudbalere. A priča oko novca je nastavljena sa još nekim "neposlušnim" fudbalerima, da bi vrhunac doživjela u petak kada je sa priprema sa Zlatibora vraćen ili otjeran, kako god, Marko Perović, jedan od najiskusnijih igrača.

"Lukić otjerao Perovića!", piše "Sport", "Perović otjeran sa Zlatibora!?", naslov je u "Sportskom žurnalu".

Problem je u tome što Peroviću, za razliku od nekih drugih igrača, nije uplaćen novac na račun. Rekli su mu da je u pitanju "tehniča greška" i da će sve biti u redu. Ali, kada je vidio da neće biti u redu, aktivirao je mjenicu (vid zaštite) što je bio signal upravi da mu pokaže put ka Beogradu, gdje će nastaviti individualno da trenira.

"Određen dio novca uplaćen je igračima Crvene zvezde, ali ja sam preskočen. I to ne prvi put. Prvo su mi rekli da je došlo do tehničke greške, a onda sam obavješten da za mene nije bilo novca. Za 28 igrača je bilo, a za mene nije!? Povrijedili su me kao čovjeka, novac je u cijeloj priči najmanji problem", rekao je Perović sportskoj štampi.

Perović je rekao da su pred meč sa Olimpijakosom u tini pojedine kolege dobile plate i rate, a on ništa još od januara.

"I tada sam preskočen, ali nisam želio da remetim atmosferu i bunim se, iako imam porodicu i radim svoj posao maksimalno ozbiljno", kaže Perović.

On kaže da je Prosinečki htio da "ispegla" problem, da se nađe kompromisno rješenje. Ali, predsjednik kluba Vladan Lukić ostao je neumoljiv.

U izjavi "Sportskom žurnalu", Peroviću pada na pamet samo jedno ime - ime Dragana Džajića.

"Dok napuštam pripreme razmišljam zašto velikim zvezdašima, što nesumnjivo jesam, moraju ovako ružne stvari da se događaju u voljenom klubu. Veći sam zvezdaš od mnogih ljudi koji vode Zvezdu. Na krajui mogu samo da poručim - jedan je Dragan Džajić", rekao je Perović.

U Zvezdi kažu da Perović nije imao strpljenje da se ispravi "tehnička greška" prilikom uplate novca, a puštanjem mjenice je "prekršio klupski pravilnik".

"Perović je, uz još dva mlada igrača, poslije priprema na Rogli, izbačen iz takmičarske ekipe i na njega se ni prije ovoga nije računalo za novu sezonu, a na pripreme je poveden samo da trenira", saopšteno je iz Zvezde.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 11:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A ni ovo sa "crnogorskim Kakom" nije zavrseno, ocigledno da su namirisali kakvo je stanje u klubu pa ne zele da ga salju kod nas. E Zvezdo, Zvezdo, sta uradise od tebe

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 23:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Prica li Babalj srpski jezik?

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 00:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
priča.
žao mi perovića, naravno stajem na njegovu stranu

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 07:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Prica Babalj srpski, ali jos uvijek ne prica ono sto bi trebao pricati, a to je prica sa loptom. Izgleda da kao i Borha ima traljav sut, a fizicka sprema mu je losa.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 09:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma kakav, momak za razliku od Borhe ima jako dobar šut, što se vidjelo na nekom od onih klipova što su izlazili, ali "ubiven" je pripremama kakve nije imao u životu, on od svih igrača sigurno najteže podnosi, njemu su noge najteže. Negdje sam pročitao da nije trenirao par mjeseci do dolaska u Zvezdu, tako da za njega imam najviše razumijevanja. U prvoj polusezoni ne očekujem od njega ništa spektakularno jer baja očigledno nije spreman da pruži išta više od nagovještaja. Ipak, s obziorm na kvalitet lige, očekujem i neke golove, a stvarno mi djeluje na prvu da bi moglo biti nešto od njega, da ima sve predispozicije.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]