banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 00:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 125  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Sep 2012, 22:50 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Sep 2011, 09:10
Predrasude i generalizacija, fuj.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2012, 23:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
sta je reci?
nisam vise cetnik?

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2012, 07:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 20 Apr 2012, 13:30
mandrak je napisao:
pazi ovo:

Još jedan detalj u Slaviji naglašavaju.

"Posebno smo iznenađeni i ogorčeni na činjenicu da je drugo poluvreme,na klupi sa delegatom proveo Rusmir Cviko, direktor kluba sa "Grbavice". Na taj način je očigledno vršio pritisak na službena lica. Zbog svega navedenog očekivali smo izvinjenje rukovodstva Željezničara", ističu u Slaviji i nadaju se da će FS BiH preduzeti adekvatnne mere da zaštiti klubove koji će ubuduće dolaziti na "Grbavicu“.

pazi ovo:

Dobrica Cosic: “Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog: lažemo iz samilosti da nas nije strah da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tuđu bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. LAŽ JE VID našeg pariotizma i potvrda naše urođene inteligencije. LAŽEMO stvaralački, maštovito, inventivno.”

Ko je ovdje lud? Rusmir Cviko iz Belgije vršio pritisak na delegata?

Fudbaleri Željezničara u nedjelju su u jednom od derbija 5. kola Premijer lige BiH savladali Slaviju rezultatom 2:0, ali se još uvijek ne stišavaju tenzije nakon susreta na Grbavici.

Naime, iz Slavije je stiglo saopštenje za medije, koje smo vam prenijeli, a reagovali su i iz Želje. Ipak, vratimo se još malo na saopštenje premijerligaša iz Istočnog Sarajeva. Jedan dio je posebno upečatljiv.

„Posebno smo iznenađeni i ogorčeni na činjenicu da je drugo poluvrijeme na klupi sa delegatom proveo Rusmir Cviko, direktor kluba sa Grbavice. Na taj način je očigledno vršio pritisak na službena lica”, ustvrdili su iz Slavije.

Koliko ozbiljni su bili ljudi koji su između ostalih sročili i ove rečenice najbolje svjedoči sljedeći podatak. Cviko od petka nije u Sarajevu, ali niti u BiH, što nam je i potvrdio.

„Ne želim da ulazim u polemiku sa ljudima iz Slavije, ali ja nisam bio na Grbavici, a kamoli pored delegata. Jedino ako je klupa u Belgiji. U petak sam doputovao u Belgiju kod porodice i zaista ne znam zašto su ljudi iz Slavije mene pominjali. To najbolje potvrđuje koliko ozbiljno rade svoj posao“, potvrdio nam je Cviko.

U saopćenju Slavije su i pretjerali u navodima da se s tribina čulo "Ubij Srbina", kao i da se treneru Slavije, Vladi Čapljiću, legendi Želje psovala četnička majka. Čapljić je nakon što je pokušao uštopati jednu loptu dobio ovacije s tribine, posebno sa zapadne, ali možda novinar SC-a nije bio na istoj utakmici.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2012, 08:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Na areni se lijepo culo kako sa tog zapada prozivaju trenera i sudiju i psuju im majcke cetnicke, mrtvu djecu...

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2012, 09:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
pa i jesu cetnici,sta se sad zale :D :D ...koliko ja znam sjediste fk slavija je u drazinoj ulici haha (moracu ovo na sportsport napisat,pa da vide kome se pravdaju :D :D )...

ako je ko gledao prenos ili snimak na areni,tacno se tokom cijele utakmice cuje jedan retard koji psuje sve najgore sudiji,i zivo i mrtvo...i uporan,ne prestaje uopste,a niko mu nista ne moze :(

uostalom,sad ce i zeljeznicar zbog paljenja zastava i velicanja zlocinaca koju utakmicu pred praznim tribinama,pa ce se valjda dozvat pameti,jer vidjeli smo na nasem primjeru koliko su zlo prazne tribine..

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2012, 09:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Ulica im je Jovana Raskovica,sto je jos gore po njih... :D

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2012, 09:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
sad i ja vidjeh na slavijinom sajtu,inace sam ubijedjen bio da su im prostorije u drazinoj ulici,tamo gdje je onaj zatvor....inace,u istocnom sarajevu sam vidio dvije ulice draze mihajlovica,tu,i onu u vojkovicima,tako da ne vjerujem da njih nesto mnogo pogadja skandiranje da su cetnici hahahahhah

salu na stranu,mislim da je doslo vrijeme da se zbog nacionalistickih skandiranja i vrijedjanja na nacionalnoj osnovi,utakmice prekidaju i dodjeljuju bodovi gostima.

ne zato sto mene to nesto tangira,ili vrijedja,zaboli me q hahahah,ali cisto da se prestane davat na znacaju ovima koji na utakmice ne dolaze ni zbog svog kluba,ni zbog sporta,vec da pokazu ciji je veci,a onda mi danima ovdje raspredamo o tome ko je prvi poceo,ko je koga vise uvrijedio,bla,bla,bla,bla...a zivot prodje.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2012, 10:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2012, 19:50
-RSBL- je napisao:
mandrak je napisao:
pazi ovo:

Još jedan detalj u Slaviji naglašavaju.

"Posebno smo iznenađeni i ogorčeni na činjenicu da je drugo poluvreme,na klupi sa delegatom proveo Rusmir Cviko, direktor kluba sa "Grbavice". Na taj način je očigledno vršio pritisak na službena lica. Zbog svega navedenog očekivali smo izvinjenje rukovodstva Željezničara", ističu u Slaviji i nadaju se da će FS BiH preduzeti adekvatnne mere da zaštiti klubove koji će ubuduće dolaziti na "Grbavicu“.

pazi ovo:

Dobrica Cosic: “Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog: lažemo iz samilosti da nas nije strah da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tuđu bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. LAŽ JE VID našeg pariotizma i potvrda naše urođene inteligencije. LAŽEMO stvaralački, maštovito, inventivno.”

Ko je ovdje lud? Rusmir Cviko iz Belgije vršio pritisak na delegata?

Fudbaleri Željezničara u nedjelju su u jednom od derbija 5. kola Premijer lige BiH savladali Slaviju rezultatom 2:0, ali se još uvijek ne stišavaju tenzije nakon susreta na Grbavici.

Naime, iz Slavije je stiglo saopštenje za medije, koje smo vam prenijeli, a reagovali su i iz Želje. Ipak, vratimo se još malo na saopštenje premijerligaša iz Istočnog Sarajeva. Jedan dio je posebno upečatljiv.

„Posebno smo iznenađeni i ogorčeni na činjenicu da je drugo poluvrijeme na klupi sa delegatom proveo Rusmir Cviko, direktor kluba sa Grbavice. Na taj način je očigledno vršio pritisak na službena lica”, ustvrdili su iz Slavije.

Koliko ozbiljni su bili ljudi koji su između ostalih sročili i ove rečenice najbolje svjedoči sljedeći podatak. Cviko od petka nije u Sarajevu, ali niti u BiH, što nam je i potvrdio.

„Ne želim da ulazim u polemiku sa ljudima iz Slavije, ali ja nisam bio na Grbavici, a kamoli pored delegata. Jedino ako je klupa u Belgiji. U petak sam doputovao u Belgiju kod porodice i zaista ne znam zašto su ljudi iz Slavije mene pominjali. To najbolje potvrđuje koliko ozbiljno rade svoj posao“, potvrdio nam je Cviko.

U saopćenju Slavije su i pretjerali u navodima da se s tribina čulo "Ubij Srbina", kao i da se treneru Slavije, Vladi Čapljiću, legendi Želje psovala četnička majka. Čapljić je nakon što je pokušao uštopati jednu loptu dobio ovacije s tribine, posebno sa zapadne, ali možda novinar SC-a nije bio na istoj utakmici.

Jos bi bilo dobro da procitas tu knjigu,ovako se brukas ko svaki drugi hrvat ili bosnjak koji citiraju te reci a nemaju pojma u kom je kontekstu napisano

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2012, 10:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2012, 19:50
Inace Zeljo ide kod brace u Novi Pazar na prijateljsku

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2012, 22:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Nov 2010, 11:36
Interesantno je da ni jedan medij nije napisao da su sokolovi izveli onu poznatu pjesmicu, koja se pocesto prije vrtila po stadionima. A ona glasi: "kad si bio djete malo komsija te silovao, jasno je ko dan, da si musliman". Izgleda da ta nije toliko "pogodila" ljude iz Slavije i nisu je se sjetili kad su pisali saopstenje .. 8)

Schlager je napisao:
salu na stranu,mislim da je doslo vrijeme da se zbog nacionalistickih skandiranja i vrijedjanja na nacionalnoj osnovi,utakmice prekidaju i dodjeljuju bodovi gostima.

ne zato sto mene to nesto tangira,ili vrijedja,zaboli me q hahahah,ali cisto da se prestane davat na znacaju ovima koji na utakmice ne dolaze ni zbog svog kluba,ni zbog sporta,vec da pokazu ciji je veci,a onda mi danima ovdje raspredamo o tome ko je prvi poceo,ko je koga vise uvrijedio,bla,bla,bla,bla...a zivot prodje.

Ja to odavno govorim, samo sam malo manje radikalan od tebe. Ja sam za to da, cim se cuje to neko nacionalisticko skandiranje, automatski prazne cijelu tu tribinu. Nema prekida utakmice i upozoravanja, nema moljakanja. Zaustavi, posalji igrace pored klupa i isprazni tribinu istog momenta. I nema milosti nikome. Moze se desiti i da gostujuci navijaci potenciraju to navijanje i onda bi morali domacinu davati 3 boda ...

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2012, 23:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
како да не, кад би се тебе питало...
елем, фудбалске утакмице никада нису биле чисто спортске, стога треба их посматрати мало шире :) реално

нисам гледао, али ако су мултиентичари са јужне стране по исламу одабране стварно то скандирали не чуди ме, али ако су заставу запалили онда је то неки напреднији степен. и стварно је велика срамота што ни један медиј није то барем поменуо. чисто онако за народне масе. иначе ме нешто то и не дотиче

али нпр сада против радника кад су лешинари покренули " ђенерале, ђенерале..." одма се дигла фрка за прекидом утакмице хахаах, а таквих примјера је велики број

п.с. далеко од тога да сам неки фан ратка младића, а поготово четника и сл

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2012, 23:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
JUG JE NAŠA SVETA STRANA PO KURANU IZABRANA!

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2012, 23:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Otkud im pravo da prekidaju kad se pjeva djenerale djenerale...

To uopste nije pjesma za ratka mladica vec nekog drugog generala,zaboravio sam ime

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2012, 23:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Veljko Radenović.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2012, 23:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
знам да није, већ се тако код нас удомаћило :Д пјесма је о вељку раденовићу

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2012, 01:14 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Maj 2012, 21:04
DUKA_BAZUKA je napisao:
Inace Zeljo ide kod brace u Novi Pazar na prijateljsku

i?

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2012, 10:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aUaHbo-zJd4[/youtube]

ako 5 hiljada ljudi u holandiji pjeva gas the jews, mogu i ja ovde djenerale djenerale bez da se prekida utakmica...

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2012, 10:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Без увреде али глупо ти је поређење.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2012, 11:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

daj ti bolji...
da je kurton od lige, drzave, fudbala to svi znamo..
ovi pjevaju gas the jews, sto b' rek'o milanko civilizacija...
a mi ne mozemo opjevati generala koji je vodio jedinicu na kosovu...
sta je tu glupo?

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2012, 11:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Stubborn je napisao:
како да не, кад би се тебе питало...
елем, фудбалске утакмице никада нису биле чисто спортске, стога треба их посматрати мало шире :) реално
...

veoma kompleksna tema.
na tribinama kod nas pocinju ratovi, vodi se politika, brani se otadzbina, svi sve znaju o istoriji, mediji pune novine i daju sliku citavog grada, naroda ili drzave kroz postupke odredjenog broja ljudi...

i iskreno receno svima je u interesu da je to tako, i drzavi i navijacima i medijima!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 125  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]