banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 09:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Jul 2011, 21:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Evo linka http://www.youtube.com/watch?v=1jNmYfDtO1s

Borha opet trci kao da se usrao :D , njemu bas tesko padaju pripreme... Ili se meni ucinilo ili je onaj malac od 16 godina usao u igru? :) ... I da, jel Mezenga igrao?

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2011, 01:58 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Jeste ušao mali, a koliko sam vidio i Mezenga je igrao. Evandro takodje ušao i opet pokazao da zna igrati lopte. :)

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2011, 11:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Похвале за екипу и резултат. Треба узети у обзир да је ово Матесбургу генерална проба пред првенство које почиње за пар дана.

По детаљима из снимка види се финоћа у игри што ме посебно радује. Мислим да након дуго времена нисмо имали толики број школованих играча у везном реду. Као што сам и коментарисао прије неколико дана, Лазовић ће бити једна од најважнијих фигура и мора бити стартер, ово је његова сезона дефинитивно.

Edit: Погодите ко је направио пенал :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2011, 11:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ova sezona definitivno obecava, jos da se Paseko nije povrijedio. :( Ali i ovako je ekipa veoma dobra, uz malo srece sa zrijebom mogli bi u EL uci..

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2011, 11:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
nista bez lijevog krila i stopera.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2011, 11:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ništa od EL, kad vidim listu potencijalinih protivnika u zadnjem kolu... jednostavno nemamo šanse...

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2011, 13:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa ako bas ne budemo imali srece onda sa protivnicima onda necemo imati sanse, ali da se u tom zadnjem pretkolu probrati par ekipica koje bi nam pasale...

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2011, 15:33 
Bič božji
Bič božji

Lazović igrao desno krilo i odigrao ekstra. Mislim da tu najbolje igra, a u sredini nek igraju Evandro i Dimitrijević.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2011, 17:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Sondri je napisao:
Ništa od EL, kad vidim listu potencijalinih protivnika u zadnjem kolu... jednostavno nemamo šanse...

Ma da, najbolje da ne igramo u Evropi uopste, posto vec nemam sansi? Neka igramo samo domace prvenstvo i svi sretni, jel tako?

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2011, 08:22 
Bič božji
Bič božji

http://www.sportal.rs/news.php?id=54632
Ko god da dodje bilo bi dobro.
Nadam se da će se ovo brzo riješiti, kao i odlasci pojedinih igrača da konačno znamo kompletnu ekipu i da se može raditi u miru,
Ko god dodje u Evrpoi može se igrati i treba se boriti. Eto prpšle godine Braga dodje u finale, a bilo je 100 puta boljih ekipa od nje.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2011, 13:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Bili smo juce u austriji pa cu prekopirati sta je kolega koji je isao napisao ne bih imao ja tu sta dodati
коро се вратих из Бад Тацмандорфа. Са једном фином екипицом :clap: смо "скокнули" до овог мјеста да видимо на лицу мјеста стање. Мало је испало другачије него што смо замислили, а и Роби нам је "покварио" концепт јер је дао играчима одмор читав дан, па неће бити најављеног "uploada" на форум, јер имамо само личне слике са играчима, Робијем и Маровићем.
Ипак укратко ћу утиске. Бразилци су заједно у тренуцима одмора, Мићко и Стојковић су очекивано заједно а Ковачевић је ћаскао са Короманом и бившим глодаром Ђорђевићем из Крила Совјетов. (Короман је смршао 7кг, тамо је казна 5000 евра за сваких сувишних 500г :srbinosm:) Чини се и да је дисциплина на нивоу јер тачно у 13 се отишло на ручак, а онда по команди послије краће паузе на обавезни одмор у собе. Да се прочитати између редова из разговора да пара нема(што се нажалост мање више и зна ), али чини ми се да је атмосфера добра. На Робију се види да је харизматична особа и посвећена послу. Са новинарима је нервознији и иако професионално све одради види се да жели да се се интервју што прије заврши. Оно што је код њега јако упечатљиво а то сам и раније помињао да је јако храбра особа. Не само што је дошао у клуб у овим околностима и по клуб и по њега, него једноставно он никада не кука. Не кука ни за Пашека, ни за новог лијевог везног ни за штопера, иако се види да их жели већ помиње алтернативна рјешења. На питање о додатном притиску ове сезоне, само је рекао да је то тако увијек било у великим клубовима, ни а од алибија. :hail: Са Маровићем :hail: смо се баш испричали, он нас је позвао за сто када је чуо да ћемо опалити 1000км за један дан само због припрема Звезде. Каже да је био изненађен када је дошао и схватио какав негативан скор имамо са Партизаном, слаже се да нови стручни штаб има и функцију да момцима поврати вјеру и врати традицију на нашу страну. Није баш нешто одушевљен Мезенгом али каже да има солидан скок и шут и да Роби више вјерује у њега (надамо се са правом). За Адија каже да је због главе вјероватно завршена прича, да је опструисао и рад и да има и неке мане у игри,иако је констатовао да више има добрих играчких особина него мана. Евандра је баш, баш, похвалио али и генерално странце да су вриједни и ок као ликови (поменуо је на том плану посебно и Исаха). Сложили смо се да нам је недостајала дрчност(помињали смо и пропуштеног Куфреа на том мјесту), нада се да ће Ковачевић мало тога унијети у екипу. Присјетили смо се мало сјајних времена из 80-тих и почетка 90-тих. Са играчима мање више исто оно што сте могли већ и прочитати, у сваком случају констатовано је да имамо јачи тим.
Е да, био је и Весић са својом драгом.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2011, 21:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sa Kaduom je skoro gotova prica, ode u Tursku, najvjerovatnije, za razliku od Savija, Jeremica i Binica kojih se nikad necemo otarasiti :D. Dolaze nam tri djecaka, sesnaestogodisnji makedonci na probu.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2011, 22:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jao brate, upadam danas u Sutomore, neki kafic na plazi, nakon 5min fajt, jedbo 10-ak delija sa lokalcima, dobra sorka bila :)
Kaze konobar juce nekoliko likova u majicama Cetnici Sever zakuvali sa radovcima... Inace ovde ima bas puno nasih, masu likova sam video u nasim majicama...

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 08:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eNCRmthgCxQ[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2011, 11:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
И Маровићева изјава након утакмице:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V6HvH-nICy8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 16:11 
Bič božji
Bič božji

http://www.sportal.rs/news.php?id=54842
Stameni ludjak :D

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Stameni popi 3 komada.
Tukli smo neke Čehe na pripremama 1-o, Mezenga se upisao. Ima video na Sportalu, lako je moglo biti više, ali mogli smo i mi primiti, odbrana nam je šuplja za ozbiljnije izazove.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
ko je ovdje normalan?
opušteno niko.

prosto ne vjerujem šta nam se događa.
znaci, kraj priprema docekujemo sa viloticem kao stoperom i to je to od centralnih bekova.
adija boli kurac i on ce otici, mihajlovic je rekao da nije spreman, a to je potvrdio i robi, cosic odavno nije sa nama, otisao sa omladinskom reprezentacijom ciji je kapiten. i tu bi se trebao dugo zadrzati.

znaci, jedan jebeni stoper, i muka mi je da krpimo sa mijailovićem i tosicem. muka.

i dalje mi nije jasno kako adza moze biti na tako odgovornoj funkciji u takvom klubu kao sto je czv. pa, ja mu ne bih dao da bude ekonom pjetlica, a kamoli nesto vise.

s druge strane robi, trebao je robi povesti krnetu ili spajica, dobri su to mladici. pa makar da prođu pripreme. za kasnije ko zna, kako se pokažu. mada, ovo ni on nije ocekivao, jer mu adza obecava stopera jedno mjesec dana, a adija boli kurac za fudbal... zao mi ovog mihajlovica, covjek nije odigrao 18 sekundi u nasem dresu

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 22:58 
Bič božji
Bič božji

Borha mora popraviti završnicu pod hitno. Promaši čovjek tovar prilika svaku utakmicu.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 08:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 15:28
Mislim da bi trebali uzeti onog Luizaa što ga Partizan neće. Mora da je jeftin, a Eduardo ga je nahvalio bruka. Možda ga malo hvali pošto je Brazilac pa da dođe i on u tim, ali siguran sam da bolje zna kakav je nego mi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]