banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 02:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Sp u Rukomet 2011
PostPoslato: 23 Jan 2011, 20:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Propadoše nam šanse za drugo mjesto, ali zato je moj listić još živ 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 20:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
onaj ludak nije normalan,23 odbrane je imao 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 20:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Људи о чему причамо?

Ми смо једина репрезентација на овом свјетском првенству која не игра контре!

Паметном довољно!

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 21:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Rikas je napisao:
На чему је овај луди голман. Хрвати су имали поштеније суђење од нас ,а опет су изгубили заслужено. Још се Балић некоме најебао мајке на клупи изгубили су и они тимски дух сад су исти као ми.

sad citam da se protiv danske dva puta sam zamijenio,nikom nista nije rekao,samo izasao iz igre :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 21:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Ovi idioti bas zele da budu najomrazeniji sportisti u Srbiji...

Gonite se u pizdu materinu, svi!

Zao mi samo Vujina...

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 21:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
raspad sistema ... uvijek ista prica, ko me tjera da gledam ovu patnju

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 21:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ilic usrao.. Zadnja 2 napada, prvo probijanje i suta sa pola jebenog terene a 7-8 sekundi do kraja?!!?!?!?!?!?! ZASTO?! Marjancu svaka cast, covjek je branio kao lud..

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 21:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovo je vrhunac gluposti, bezobrazluka i idiotizma.

Kao sto rekoh, gonite se u picku materinu!!!

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 21:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Jel imamo sad sanse bar za 7 mjesto ?

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 22:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Колико смо искључења имали?

Евидентно је да нам то уништава игру.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 22:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma nije bitan broj iskljucenja koliko zadnje iskljucenje koje je bilo u 58 minuti. Bilo je oko 57:45 sekundi.
Sve bi to bilo u redu da u tom trenutku nismo imali igraca vise i da tom prilikom dok je pravljen faul Poljak nama i zabija gol.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije ovo bilo tako loše. Stvar je ukenjao blesavi Bojinović koji dvije minute prije kraja, pri našem napadu sa igračem više, pravi korake i onda šuta loptu bezveze i dobija isključenje. Stvari nije pomogao ni Ilić sa onim svojim idiotskim šutem na kraju. Ne znam koji je njegov problem, da li je bilo nekakve svađe ili nečega, ali sa takvom igrom on ne zaslužuje da igra za reprezentaciju. Takođe, na čitavom meču nije se usudio da preuzme odgovornost, već je sve išlo na Vujina. Mislim da će naši dobro učiniti ako od sada budu forsirali Rnića.
Sad moramo da se zadovoljio četvrtim mjestom u grupi - Poljaci sigurno dobijaju Hrvate, a mi treba samo da obavimo svoj dio i nabijemo Argentinu dvadesetak razlike. Onda na EP u Srbiji idemo na prvo mjesto!!!

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 22:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Trebamo Bojinovicu pruziti ruku i reci mu:"Svaka tebi cast, ali ti nama brate nisi vise potreban."
Vujin je klasa! Marjanac je odlicno branio...

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 22:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
izgubili? mi? ma ne, to nije moguce.

jos da nas sutra i argentinci isprase, pa da se ova agonija polako zavrsava. jedva cekam price vukovica i funkcionera saveza kako je ovo sve skupa jedan dobar rezultat, i kako se realno ne moze bolje.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 23:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Realno, moze se puno bolje. Uz 2 jako kvalitetna beka, Rnica i Vujina, jedno dobro krilo i dobrog golmana. Sesum nije los, samo je spor brate mili. Ilic ima kvalitet, ali ishitreno igra. Bojinovic, forsira. Pivoti su nam tromi. Nemaju eksplozivnost. Istini za volju i nemamo nekih akcija. A trener? Procitao skracenu verziju knjige "Rukomet i ja" i jos je cuo negdje u busu, kad se vracao kuci sa treninga, da je 6-0 odbrana najbolja.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 23:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
A trener? Procitao skracenu verziju knjige "Rukomet i ja" i jos je cuo negdje u busu, kad se vracao kuci sa treninga, da je 6-0 odbrana najbolja.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ovo mi se svidja.

i jos ce taj isti majmun sutra da prica kako, eto, mi ne mozemo bolje jer smo neiskusni, nemamo dobre igrace, bla, bla. sve samo da bi skrio svoje neznanje i nasao neko opravdanje. nije slucajno sto je u posljednjih 10 godina vodio samo neke kiprane. je*o ga onaj koji ga je postavio za trenera.

nesumnjivo je da mi imamo igrace koji mogu daleko vise od nekih jebenih 12-13 mjesta. imamo najboljeg desnog beka na svijetu, jednog od najboljih lijevih, imamo tri-cetiri vrlo dobra pivota, krila koja imaju skoro pa stopostotnu realizaciju. jedino sto nemamo trenera koji ce usaditi bilo kakav vid pobjednickog mentaliteta u njih, ili smisliti bilo kakav vid taktike koji ce iskoristiti kvalitete igraca koje imamo.

da, 6-0 odbrana uopste nije losa, kad je postavis kako treba i kad imas igrace koji mogu da je igraju. danas tu odbranu igraju skoro sve ozbiljne reprezentacije. problem je sto se ta odbrana vise ne igra kao prije 30 godina, kad je vukovic posljednji put bio upucen u rukometne tokove.

LINU CERVARA ZA SELEKTORA!

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 23:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Skoro svi igraju 6-0. Osim Kroata koji odradjuju 5-1 odlicno.

Glavni nedostaci na ovom prvenstvu:
-Bezidejnost(Svu krivicu snosi selektor)
-Igra na pivota(Svu krivicu snosi selektor)
-Vise akcija na krilo(Svu krivicu snosi selektor)
-Bojinovic(u napadu) i Curkovic(U odbrani; svu krivicu snosi njegova majka)

Krila su nam sjajno koristila sanse. Ali premalo ih je bilo.
Vujin, Rnic, oba golmana, lijevo krilo (Nikcevic je l' bi? Ne mogu se sjetiti. Stao mozak) su odigrali jako dobro. I svaka im cast. Ilic je morao zeru bolje.
Na glupostima smo gubili. 1 gol protiv Hrvata i 1 gol protiv Poljaka. Ccc...

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 23:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
mandrak je napisao:
Rikas je napisao:
На чему је овај луди голман. Хрвати су имали поштеније суђење од нас ,а опет су изгубили заслужено. Још се Балић некоме најебао мајке на клупи изгубили су и они тимски дух сад су исти као ми.

sad citam da se protiv danske dva puta sam zamijenio,nikom nista nije rekao,samo izasao iz igre :lol: :lol:

Не би ме чудило да га сад испљују .

По мени је Бојиновић крив за овај пораз имали смо шансу да одемо на 2 разлике и то би било готово, ајд што му испаде лопта али што је шутао послије звиждука судије. Вујину свака част саиграчи су све гурали на њега, Илић је стварно добро играо у одбрани и због тога и велике минутаже је био слабији у нападу. Остали бекови нису имали муда да шутају ,поготово ми Шешум никако није јасан избори се за позицију скочи и сваки пут одустане од шута и на крају се спетља. Крила су добра али премало се играло на њих. Игре на овом првенству су за мене најбоље у последњих пар година ,очигледно је да немамо креатора и можемо се само надати да ће се појавити негдје прије него што се ова добра селекција не пензионише.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 23:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ja sam objektivno od odvog SP i Srbije, gledao malo, ali dovoljno da vidim da se u suštini ništa nije promijenilo u igri. Kakav prastair sistem igre koristi Srbija, još je i dobro prošla. Svaki napad isti... Par dodavanja i ukrštanja bekova i pljas prema golu, pa ako nekoga krene, dobro je, a ako ne, onda se vadimo na sudije, neiskustvo i nedostatak sreće... Uz to, i u toj bulumenti kvalitetnih bekova, nigdje nema krštenog srednjeg, da bar malo koristi mozak u igri. Pa ako nemaš razigravača, plejmejkera, u bilo kom timskom sportu, nemaš šta da tražiš... To je onda klasična improvizacija, koja bi mogla proći da su ostali top klasa, svi odreda, ali nisu...

Elem... Jedini igrač, koji se posljednjih godina pojavio u Srbiji na rukometnim terenima, da se može nazvati srednjim bekom, jeste Petar Nenadić, a njega ni u tragovima. Jel' povrijeđen ili šta, pošto nisam baš u toku? Nema ni Anđelkovića, a on je jedini koji se mogao nazvati srednjim bekom na prethodnim takmičenjima. Objektivno, od odlaska Neđe Jovanovića, stvarno nema tog tipa igrača...

I stičem utisak da je Srbija, jedina reprezentacija koja na treninzima radi, kako da NE istrči kontru, polukontru ili slučajno neki brz napad.
Drugim riječima, nema adekvatnih igrača, nema igre, zato što nema selektora, selektora nema zato što savez ne zna da radi svoj posao, a savez ne zna da radi, jer je sastavljen od lopova, muljatora i neznalica. I o čemu mi onda pričamo? Ja sam lično odavno prestao da se nerviram.
I što je najgore, sve gore pobrojano, moglo bi da se kompenzuje, imenovanjem pravog stručnjaka na mjesto selektora, kao što imamo primjer u košarci, gdje je Duda Ivković, znanjem, autoritetom i radom, pokrio svu nesposobnost, neznanje i nerad saveza... Možda Srbija igrački ne spada u sam vrh rukometa, ali sa sadašnjim igračkim kadrom, morala je da se bar, bez problema plasira na OI.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 23:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa i plasiraćemo se na OI. Čemu pesimizam?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]