banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 17:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Avg 2010, 18:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Никакве најаве до сада није било, стим да је могуће да се у посљедњем тренутку нешто промијени. Ове године у Србији ће утакмице преносити РТС, Фокс и Арена. На жалост Фокс-а нема у понуди овдашњих кабловских оператера.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2010, 16:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ne znam za vas, ali ja sam apsolutno ubijeđen da će Kristić, u slučaju pobjede nad Smederevom, ostati na klupi, na "neodređeno vrijeme". A i mislim da je kompletan izbor oko novog trenera, sveden na to da se angažuje Janković ili da se ostavi Kristić. Od ostalih, nema baš dostupnih trenera, koji bi pristali da rade u Zvezdi, u ovom trenutku. Svako sa imalo mozga, bi u širokom luku obilazio klupu kluba, gdje bi morao da sarađuje sa Ivanom Adžićem, kao sportskim direktorom. Dakle otpadaju Muslin i vjerovatno Stepanović, jer je i on prilično opičen lik, koji ne bi dao da mu bilo ko gura nos u posao.
Otpada i Miodrag Božović, jer ima ugovor, tako da knjiga spada na dva slova - nažalost napisana gore... Možda Kristić i nema lošu perspektivu, ali sama izjava o "najboljim igračima na Balkanu", u startu ga deklariše kao blesana, neznalicu ili teškog poltrona, koji se već ulizuje upravi. Kako god da se okrene, nijedno ne valja.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2010, 18:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
I ove godine lose nam se pise...Lukic ce i dalje da vodi vojnike u rat i da bude ponosan na njih posle poraza...a mi cemo da budemo odusevljeni sa osvajanjem kupa.Sto se tice trenera od te dvojice bolje Krsticu dati sansu nego Jankovicu koji vec pokazao zavidno neznanje.Stepanovic je po meni dobro resenje kad vec nemogu grof,Rajevac i Muslin .

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2010, 16:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Окончана је летња сага, Андрија Калуђеровић је данас у подне потписао трогодишњи уговор са нашим клубом. Млади и перспктивни центарфор пристиже у помоћ црвено- белима пред сам почетак нове сезоне. Жељан је голова, победа и спреман да у свакој утикамици која му предстоји пружи свој максимум, помогне саиграчима и обрадује навијаче бројним погоцима.

Андрија није крио одушевљење, осмех је рекао све, овај уговор за њега представља остварење дечачког сна јер одувек навија за наш најтрофејнији клуб.

- Веома сам срећан што сам потписао уговор са нашим најбољим клубом, надам се да ћу оправдати очекивања и да ове године неће изостати дупла круна.

Уверен је да му неће бити потребан дуг период адаптације на нову средину.

- Многе нове саиграче познајем од раније из разних репрезентативних селекција, тако да сам сигуран да ћу се врло брзо уклопити у Звездин систем игре. Не желим одмах да обећавам голове, али верујем да ће се добар рад брзо исплатити.

Нема сумње, тренер Александар Кристић сада кад је појачана конкурнција у шпицу напада може да бира како ће искористити врсне голгетере од утакмице до утакмице.

преузето са: црвеназвездафк.цом

Ала га и овај аутор чланака са званичног сајта зачини са времена на вријеме :roll: . (мислим на истакнути дио)

У сваком случају да га је Звезда откупила радовао бих се овом појачању, овако биће ту годину, евентуално двије и отићи ће зе неку суму коју клуб неће осјетити у сваком случају. Треба ли напомињати да му је менаџер Стојић?! Али боже мој реалност је таква и од ње се овог тренутка не може побјећи.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2010, 19:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ако је пораз од Слована платио Достанић, овај реми ће сигурно платити Аџић. Отвара се идеална прилика за долазак Муслина и у том случају СД нам неће бити потребан.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2010, 19:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Muslin je miljama daleko...

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2010, 11:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Шта је, Цигани, ушутали се? Постали сте равнодушни? Нема се више шта рећи?

Без голова у Смедереву, уз већ легендаран Јефтићев промашај.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vyMq9AUcHo0[/youtube]

Игра? Типична Звездина у посљедњих годину дана.

Новост је да је проговорио спортски директор. Звездино дете, волонтер, без имало самокритике, а по демагогији је претекао Лукића:

Citiraj:
Бивши звездаши подривају клуб

Спортски директор ФК Црвена звезда каже да разуме „делије” које га нападају али и наглашава да су „црвено-белима” титулу отели „ужичка веза” и судија Јованетић. – „Ако ниси спреман да даш 10 евра годишње за свој клуб, ако не долазиш на утакмице и не купујеш карту – не причај ми ништа”

Slika

Спортски директор Црвене звезде Иван Аџић, нашао се на жестоком удару Звездиних најватренијих навијача „делија”, који због лошег почетка сезоне траже његов одлазак. Незадовољство је кулминирало после нерешеног исхода у Смедереву, када су Звездине присталице у неколико наврата скандирале: „Аџићу, одлази”. Од тада, Аџић се уопште нигде није огласио, али је јуче ипак проговорио, и то крајње отворено, о овој горућој, али и другим темама које су актуелне у нашем најтрофејнијем клубу и дотичу њега лично.

– Ја сам Звездино дете, а као такав и док сам био млад играч провео сам живот на „северу”. Знам шта наши навијачи значе клубу и скоро да нема клуба на планети који има тако верну публику. Они прате клуб, плаћају карте и природно је да имају право да изразе свој став. Знам да после елиминације из Европе од Слована и ремија на старту домаћег првенства не могу да буду задовољни. Нисам ни ја задовољан. Дакле, имам разумевања за то – рекао је Иван Аџић на почетку интервјуа за „Политику”.

Да ли размишљате да поднесете оставку?

Мене је за директора изабрао Управни одбор и спреман сам у сваком тренутку да разговарам с њима и да поднесем оставку. Верујем да ћемо ове године узети титулу и то ми је циљ који сам себи одредио. Ја сам део тима Владана Лукића и ако постанем оптерећење том пројекту спреман сам увек да се склоним. Пре само годину дана Звезда је била пред банкротом. Када је Лукић изабран рекао је – стабилизација прве године, један трофеј друге, а треће године титула и Европа. Лукићу треба да се честита што је спасао Звезду од пропасти. Када ми неко приђе и почне да прича свашта ја га само питам: јеси ли се учланио у Звезду? Ако ниси спреман да даш 10 евра годишње за свој клуб, ако не долазиш на утакмице и не купујеш карту – не причај ми ништа.

Може ли Звезда до титуле?

Звезда ће сигурно освојити „дуплу круну” ове сезоне, уколико првенство буде регуларно. Имамо најбољи тим, најбоље навијаче и најбоље организован клуб. Када говорим о регуларности првенства нећу да причам о појединцима какав је судија Јованетић. Мораћемо да одиграмо 30 јаких утакмица, а мислим да ће неки наши ривали играти десетак рекреативних. Нажалост, то је ситуација коју смо затекли и борићемо се и против тога.

Када сте пре нешто више од годину дана изабрани за спортског директора, шта Вас је сачекало у Звезди?

Имао сам тешких тринаест месеци, јер је клуб био у потпуном расулу. Док се за огромне дугове углавном знало, одговорно тврдим да је стање на спортском плану било још горе. Звезда у том тренутку две године није узела ниједан трофеј. Имали смо баснословно скуп тим чија је вредност према уговорима износила скоро седам милиона евра, а који је био срамотно трећи у првенству и испао у полуфиналу Купа Србије од Севојна. Имали смо играче с невероватним уговорима за наше прилике, од чак 400-600 хиљада евра годишње. Нисам имао динара на располагању за прављење тима, требало је раскинути уговоре са скупим играчима који су наравно могли да траже од Звезде да им се баш све исплати. Данас наш тим вреди око милион и по евра. Толико је одредила управа да тим може да кошта како би Звезда успешно враћала дугове. Имамо свега неколико играча с уговорима преко 100.000 евра. Али, ако погледамо процену специјализованог веб-сајта за трансфере играча Траснфермаркт, Звездин тим је процењен на око 23 милиона евра. Прошлогодишњи тим је вредео 1,4 милиона евра, а освојили смо домаћи куп и отета нам је титула неколико кола пре краја.

Замерају Вам да сте се олако одрекли Клеа који сада блиста у Партизану?

То је још једна бесмислица. Пласирају је људи који су криви што је Клео отишао. Бразилац је био на позајмици и Звезда је имала опцију да његов уговор откупи за 800.000 евра до, мислим, 5. маја прошле године. Како се клуб нашао у блокади, управа пре нас једноставно није имала те паре. Ова управа је дошла 26. маја и тада Клео већ није био Звездин.

Бивши капитен Лазетић каже да сте га отерали?

Лазетић је једини играч који је имао висок уговор који је остао од прошле године. Он и ја смо имали на почетку сезоне врло јасан договор. Рекао сам му – не знам када и колико можемо да ти платимо, да ли си спреман да останеш и да ризикујеш? Замолио је да му платимо дуг из претходне сезоне који је био веома велики и то смо одмах урадили. Исплаћивали смо га током прошле сезоне, када је био убедљиво најплаћенији играч Звезде. Уочи ове сезоне нудили смо му нов уговор: загарантовану зараду од 120.000 евра и бонусе од по 50.000 евра за титулу, куп и пласман у Лигу Европе. Са освајањем два трофеја био би скоро на истом као прошле године.

Да ли сте овог лета више зарадили у односу на највеће ривале из Србије, с обзиром да су Лекић и Савић отишли у иностранство?

Нисмо још завршили прелазни рок. На трансферу Лекића смо зарадили 2,6, а од Вујадина Савића 1,5 милиона евра. Звездино је нешто мање од три милиона, када се одузму проценти који су припадали њиховим матичним клубовима, средства солидарности које узима Фифа, порез... Звезда није остала дужна ни Раду нити Земуну. Исплатили смо и менаџерске провизије, а подсетио бих да смо наследили око три милиона евра дуга менаџерима.

Утисак је да би Звезда имала много веће шансе у Европи да је остао Лекић…

Нисам срећан што је Дејан морао да напусти клуб, али морамо да живимо од нечега, добили смо добру понуду и урадили посао на обострано задовољство. Многи су нам се смејали прошле године када смо довели Лекића? Причали су да не може да игра ни у трећој лиги. Ја сам као спортски директор веровао у њега, одиграо је сјајну јесен, ушао у репрезентацију и показао свима колико вреди.

Да ли је Звезда била стварно заинтересована за Драгана Мрђу или сте хтели да покварите посао Партизану с којим се Војводина наводно већ била договорила?

Дали смо Војводини званичну понуду, која је за двадесетак одсто била боља од Партизанове. Звезда није имала пара, али ја сам постигао договор с једним немачким клубом да нам позајми новац, да га купимо и да одигра једну-две сезоне у Звезди и потом оде у Бундеслигу. Али, Војводина и Мрђа су прихватили понуду швајцарског Сиона.

Да ли сте задовољни појачањима?

Звезда нема још увек пара да плаћа обештећења за играче. Веровали или не, ми данас плаћамо заостале плате Баркосу, Саласу, Клеу, Лукасу, Броновицком, Шишићу, Земану, Јаневском и још десетинама других играча и тренера. Дакле, зарада од трансфера иде на враћање дугова, а не на нова појачања. Као слободни играчи дошли су Короман, Тошић и Бинић, наш бивши капитен Миловановић игра као позајмљени играч из француског Ланса. Платили смо обештећење које заиста није велико за голгетера Рада Калуђеровића. Заинтересовани смо за штопера Михајловића из Јагодине, као и за још једног играча. Одговорно тврдим да Звезда има бољи тим него прошле године. Дозволу за одлазак у иностранство имају Нинков, Богдановић и Блажић. Наравно ако се појаве понуде које су прихватљиве и за нас и за њих.

Наш лист је недавно објавио да је ваша плата 100.000 динара. Да ли је то тачно?

Не бих да причам о својој плати, али скоро да је тачно. У поређењу с мојим претходницима сам практично волонтер. Не жалим се због тога. За Звезду бих радио и бесплатно. Немам у уговору клаузулу да мора да ми се исплати отпремнина.

Да ли је Кристић дугорочно решење за тренера и зашто сте сменили Петровића и, како Вам се често спочитава, тражили да га замени Достанић?

Петровића сам ја предложио за тренера. Веровао сам да својим ауторитетом и знањем може да буде право решење. На почетку је имао добре резултате, док смо на пролеће играли веома слабо. Било је питање тренутка када ћемо изгубити бодовну предност. Наша процена је била да морамо нешто да урадимо, да тргнемо екипу и донели смо одлуку о промени тренера. Убеђен сам да бисмо титулу раније изгубили да нисмо то учинили. Могли смо да пустимо да ствари иду како иду и да се сакријемо иза Пижоновог имена и да кажемо како је он изгубио титулу. Када је реч о Достанићу, он уопште није био наша прва опција. Управа је одлучила да се место тренера повери Миодрагу Божовићу, али он ипак није могао да раскине уговор с једним украјинским клубом. Тек тада смо позвали једног од најшколованијих тренера у Србији Достанића с којим сам дугогодишњи пријатељ и то сви знају. Титула је почела да нам измиче у Чачку. Три дана раније десио се онај инцидент са пуцњавом на северној трибини због чега смо кажњени до краја првенства. Дерби на стадиону Партизана је био само егзекуција у којој је судија Јованетић био у главној улози. Знамо и ко је с њим разговарао, односно која је „ужичка веза” радила. До скоро нисам могао да верујем да ће бивши звездаш да ради против свог клуба, али и то је могуће. Кристић у овом тренутку решење иза кога стоји управа. Да ли ће остати на клупи дуже или не, зависи превасходно од резултата. Одлучили смо да не ломимо преко колена одлуку о тренеру и зато Кристић још увек није именован за шефа стручног штаба. ¶
Лазар Делић
објављено: 18/08/2010

http://www.politika.rs/rubrike/Sport/in ... ub.sr.html

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2010, 22:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ponosni clan Crvene Zvezde! Danas dobio clansku karticu 8)

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2010, 11:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
То Зиро! Тако се воли клуб! Кад је тешко, кад би пошамарао и играче и управу... На муци се познају јунаци. ;-)

Ја своју добио прошле седмице, а за малог брата још није стигла...

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2010, 13:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Звао сам госпођу Маријану из ФКЦЗ. И онако, причица. И кад сам јој објаснио како смо уплатили чланарине, она је рекла да то не ваља, да код сваке уплате се мораш одлоговати са сајта будидеозвезде.цом након једне уплате чланарине, па се поново улоговати да би уплатио чланарину за неког другог.

Укратко, ја сам јој форвардовао мејл који сам добио као потврду трансакције и послао податке и она ми је рекла да је сад све ОК и да чланске долазе. Тако да то мораш и ти урадити за бураза, јер она види да си ти уплатио за њега,али из неког разлога (овог горе наведеног, ниси се излоговао, па улоговао), то није добро.

Јебига, неорганизовани су и конфузни...

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2010, 14:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Meni je iskreno muka da više bilo šta komentarišem. Od Smedereva i slika u Blicu, na kojima se vidi Lukić, kako utakmicu posmatra u društvu Gorana Vesića, te Adžić u društvu još dva lika. Jedan je naravno Rajo Božović, a drugi, ako je vjerovati ljudima sa Zvezdinog foruma, neki gazda par beogradskih splavova - blago govreći još jedan mutan lik. Prije godinu dana udara se na sva zvona protiv menadžera u klubovima, pa se onda opet kupuju igrači Ranka Stojića i prave dilovi sa njim. Odje..n je najbolji igrač iz prošle sezone, da bi se oslobodilo mjesto za Koromana, koji se iz Koreje vratio igrački duplo slabiji, a još sebičniji i samoživiji. Ostavljen pa otpušten Dostanić, a novog trenera nema iako je prvenstvo već uveliko počelo. A sve su prilike da će na tom mjestu ostati Kristić, koji je (gle čuda) Lukićev kum.
Dvije godine, nije afirmisan nijedan igrač iz omladinskog pogona, a ono malo klinaca što je odskakalo kvalitetom u omladincima, nalaze se na sigurnoj udaljenosti od ekipe ili su prodati. Lazović, koji je važio za naj talenta u ovom trenutku, hoće da ide, jer ne dobija priliku, a neće je ni dobiti, jer Koroman ima tapiju na svoje mjesto u timu.
Kapiten kluba je pored živog Ninkova, psihotični i sumanuti Slavoljub Đorđević, koji je ničim ne pokazuje da zaslužuje to mjesto, ali kad se pogleda da sportskim sektorom rukovode Ivan Adžić i Maza Vasilijević, onda nije ni čudo da takve karikature postaju kapiteni kluba. Upravo su i njih dvojica u svoje vrijeme, nosali kapitenske trake, ni krivi ni dužni...

Igre nema, što je i logično, jer Zvezda već skoro godinu dana nema ni krštenog trenera. Pojačanja su kriminalna, što je već treći prelazni rok, koji je odrađen nakaradno i bez koncepta i plana. Sad se došlo u situaciju da jedna Jagodina, odbija da proda igrača Zvezdi, jer traži finansijske garancije, koje klub ne može da pruži.

I na kraju, kao kruna svega, najveća ironija... Zvezda mora da navija da Partizan ove godine uđe u Ligu šampiona. Čisto da sačuva ili poboljša koeficijent srpskog fudbala, a ako bude morao da se takmiči na tri fronta paralelno, lako bi moglo da se desi da prvenstvo igraju slabije. Prvo jer u timu imaju dosta starijih igrača, a nemaju baš prebogat igrački kadar, da ih mijenjaju. Dakle tu bi ležala šansa da Zvezda ravnopravno konkuriše i eventulano uzme titulu. Ja sam poodavno rekao da ta titula nema specifičnu težinu, ali sad mijenjam mišljenje, jer bi u slučaju da Partizan stigne do četrte uzastopne, to značilo uspostavljanje potpune dominacije, a dugoročno potpunu stabilnost kluba i mogućnost konstantnog igranja u Ligi šampiona...

Dakle Zvezda je spala na to da mora da razmišlja u pravcu, da komšiji crkne krava, što je jadno i patetično, jer ako nešto nije rađeno u prethodnim decenijama, to je gledanje u komšijsko dvorište.

Ne kažem da je sadašnja uprava, isključivo kriva za to, ali su dali svoj veliki doprinos svojim jajarskim poslovanjem, uspostavljanjem nevjerovatno očitih komšijsko - kumovskih veza i uopšteno gledano potpunim neznanjem u segmentu vođenja kluba. Jedino u čemu su dobri jeste demagogija i eksponiranje po medijima, a i tu polako troše kredite...

Vidim da neki govore kako i Lukić troši svoj kredit. A čime ga je zaslužio? Povratkom publike na stadion? To nije njegova zasluga, već ljudi koji su osjetili da prisustvom na utakmicama, mogu da pomognu klubu u tešim trenucima. Marketing? Smanjenje duga?
Da vidimo ovu stavku. Dug je bio 22 miliona, po njihovim riječima, kad su došli. Potom su polovinom sezono iznijeli podatke da je smanjen za 7-8 miliona, a onda prije par dana naveli da iznosi 22 miliona. Jel' neko ovdje lud?
Šta je to još Lukić uradio, osim što je konstantno pokušavao da se uvuče vođana navijača u analni otvor, pojavljivanjem u duksu na utakmici, trpanjem na navijačku tribinu u Kuli i konačno povlačenjem broja 12 iz opticaja?
Dovođenje generalnog sponzora? Ako neko i dalje misli da je Lukić zaslužan za dovođenje Gasproma, poslije njegovih više nego eksplicitnih priznanja, da je blizak prijatelj sa Vesićem, onda taj neko može da povjeruje i meni na riječ, da znam da pilotiram sa F-16 lovcima.
Ne zaboravite ljudi, da je u sadašnjoj upravi generalni sekretar, Andrija Kleut, čovjek čije se ime uz Vesićevo, vezuje za upravu koja je najviše ugrobarila KK Crvena Zvezda. Godine imaginarnih nerealnih budžeta i defilovanja tovara igrača po sezoni, doveli su klub do mjesta gdje se nalazi sada. Gdje je trenutno, ne moram ni da spominjem...

Jednostavno - nesposobna i bezobrazna bagra...

Da rezimiram...
I pored svega loše učinjenog, rekao bih da je Lukić, ako i dalje vjerujemo da on kao predsjednik ima ovlašćenja koja bi trebao, imao priliku da uradi stvar, kojom bi pobrisao mnogo minusa. Situacija se trenerom, stigla je kao naručena. Dovođenjem jednog od dvojice trenutno dostupnih stručnjaka, čak bi i kod mene dobio kredit...
Muslin i Đukić su slobodni...

Prvi je uslovio svoj dolazak, znamo čime. U tom slučaju Adžić bi letio iz kluba, ili bar otišao na mejsto gdje ne bi mogao da nanosi toliko štete. I pored toga što nisam baš ljubitelj Muslinove trenerske filozofije, koncept koji je on zamislio, imao bi glavu i rep i predstavljao bi najavu konačnog početka sistematskog rada. Nadzor nad omladinskom školom, kontrola transfera i sve ostalo vezano za sportski sektor. Par godina takvog rada i pored izostanka rezultata, značio bi pomak sa mrtve tačke...

Što se tiče Đukića, on je po meni, savršen primjer mladog, ambicioznog trenera, sa vizijom igre i modernim shvatanjima fudbala. I kao igrač je bio inteligentan, a dokazao je kako se pravi tim od mlade reprezentacije i Partizana, sa kojima je, dok je bio na čelu, igrao po meni, najljepši fudbal na ovim prostorima. A da ne zaboravimo afirmaciju mladih...

Ukoliko bi pristigao neko od pomenute dvojice, dosta fleka bi bilo pobrisano, ali od toga nema apsolutno ništa, po mom skromnom mišljenju. Muslin je previše autonoman u radu i ne dozvoljava petljanje bilo koga u svoj posao, a Đukić, kao neko ko je većimao priliku da vidi kako je raditi kao trener na ovim prostorima i ko se već petljao sa mutljarošima, dok je bio selektor, ne vjerujem da bi sebi dopustio da se opet hvata u kolo sa sličnim likovima...

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2010, 17:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ma Lukic se prihvatio zvezde kad niko nije hteo i zato mu svaka cast...al sa njim necemo daleko on uvjek ima alibi price piksi,Karadzic,sudije,bivse uprave .Sto se tice Gasproma koga briga za to,kad ne mozemo da dovedemo ni prosecne igrace iz nase lige.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2010, 07:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Лукић: Јединство с „делијама”

Како „Политика” сазнаје, јуче су се на „Маракани” састали чланови ужег руководства Црвене звезде и представници најватренијих навијача „делија”. Повод за заједнички сусрет био је лош почетак сезоне „црвено-белих”, незадовољство навијача и њихови захтеви за сменом спортског директора Ивана Аџића.

– Да, истина је да смо се састали и то на обострано задовољство – потврдио је Лукић и додао: – Договорили смо се да будемо јединствени до краја сезоне. Постоје разлике у мишљењима, али смо закључили да је најважније да сви учинимо заједнички напор како би наша Звезда побеђивала и освајала трофеје. У овом тренутку нам је најпотребније јединство и сигурно ћемо га имати.

Поред Лукића, на састанку је био и генерални секретар Црвене звезде Андрија Клеут и још неки чланови најужег руководства. Како смо сазнали, Лукић је посебно истакао да стоји иза сваког члана свог руководећег тима, дакле иза свих најближих сарадника којима је указао поверење, међу којима је и Аџић.

-----------------------------------------------------------

Вилотић у болници због бола у рамену

У Црвеној звезди су потврдили информацију да је стандардни провотимац „црвено-белих” Милан Вилотић (24), био на Ортопедској клиници на Бањици због сталног бола у рамену у последње време. Вилотић је прегледан у болници, а у наредних седам дана се очекују резултати, као и даља испитивања и додатни прегледи, како би се тачно установило о чему се заправо ради.

Вилотић је на „Маракану” стигао пре годину дана из Чукаричког и од тада је био незаменљив у Звездиној одбрани. Он је играо и за младу репрезентације Србије. Недавно је добио примамљиву понуду најтрофејнијег грчког клуба Олимпијакоса, али је Звездин спортски директор Иван Аџић аутоматски одбио, рекавши да је Вилотић потребан Црвеној звезди.

http://www.politika.rs/rubrike/Sport/fu ... ma.sr.html

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 14:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Adu dosao...

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2010, 07:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Нисам мислио да ћу ово икада рећи, али нам је гробље обезбједило (90% сам сигуран) да смо повлаштени идуће године код жријебања. Хвала им на томе. Можда ће сада неке ствари бити јасније кретенима у управи. Кад враћаш играче из иностранства, враћај оне који су били ОДЛИЧНИ у времену кад су играли, а не оне којима си једва чекао да видиш леђа. Не продај играче и не одричи их се из сујете.Покушати искористити њихово играње у ЛШ, као претходни пут, па се домоћи титуле, не због тога што нам је пријеко потребна, већ због прекида доминације. У ствари, џаба ја говорим.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2010, 08:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Око тог враћања играча из иностранства... ту и ми и они имамо и добре и катастрофалне потезе. Рецимо, повратак Лазетића је испао сјајан потез (чак је и Тошић одиграо солидно против Инђије), а Короман је глупост невиђена.
Југословенима је рецимо глупост враћање Радише на гол, јер човјек је дефинитивно лош.

Вилотић тешко болестан и до даљњег није расположив:
Citiraj:
Дужа пауза за Вилотића

ФК Црвена звезда жели да упозна јавност да ће наш играч Милан Вилотић у наредном периоду бити ван такмичарског погона.
Милан Вилотић је после утакмице 1. кола Јелен Суперлиге, одигране 14. августа у Смедереву, упућен на снимање десне лопатице. Урађен је лекарски преглед на коме је утврђено да Милан има здравствени проблем који захтева хируршку интервенцију. Најбоља клиника за такву врсту интервенција се налази у Болоњи и Милан ће на њој наредних дана бити подвргнут хируршком захвату.
Црвена звезда, сви другови из тима, запослени у клубу, управа и сви наши навијачи биће уз Милана и његову породицу. Наш Милан ће победити и на овој животној утакмици коју игра. Чекамо га да се врати из Болоње, настави да тренира и заузме своје место у тиму. До тада учинићемо све да надокнадимо његово одсуство. Играћемо за њега и свака наша победа, и сваки наш гол биће за Вилоту.
Slika
Одмах по сазнању да Вилотића очекује лечење контактиран је капитен репрезентације Србије, првотимац Интера и некадашњи капитен Црвене звезде Дејан Станковић, који је помогао у контакту до клинике у Болоњи, на којој ће Вилотић наставити лечење.
- Желимо да јавност зна разлоге Миланове паузе да не би долазило до нагађања. Овим путем молим све медије и јавност да имају разумевања. Милан је првотимац Звезде, одличан фудбалер и још бољи човек. Предстоји му одлазак у Италију где ће бити урађене додатне анализе како би се утврдила терапија и даљи ток лечења. У овом тренутку је најважније Миланово здравље, а место у тиму га свакако чека – казао је Андрија Клеут, генерални секретар Црвене звезде.
Милан Вилотић истиче да је пред њим још један тежак задатак и велика борба какве је у животу имао много.
- Упућен сам у сва дешавања и предстоји ми одлазак у Болоњу. Изабрао сам клинику заједно са породицом и верујемо заједно да ће све бити како треба. Прве анализе су показале да у тој калцификацији има и тумородиног ткива које ће бити додатно анализирано па ће онда бити донешена одлука. Још увек не знам шта је следећи корак у лечењу, али то ћемо знати за пар дана. Није лако, али ово гледам као још једну тешку утакмицу и јаког противника. У овом тренутку се осећам добро као и последњих недеља, али мировање је обавезно – кроз осмех каже Милан и додаје – Молим све представнике медија да се за додатне информације обраћају ФК Црвена звезда која ће свима искрено изаћи у сусрет. Ово је сада моја приватна борба која ће имати везе са фудбалом тек кад се опоравим.

ФК Црвена звезда још једном изражава подршку свом фудбалеру и позива све навијаче нашег клуба да исто учине и буду уз Милана и сада кад није на терену.

А већ је и стигла замјена на мјесту штопера.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2010, 08:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Не само због тога што је наш играч, баш ми је жао момка. Надам се да ће бити у реду и да ћемо га још гледати у нашем дресу. Али здравље и живот на првом мјесту. Тако једноставан, фин, пристојан дечко, елковентан за разлику од осталих балвана. Милане, не дај се!

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2010, 11:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Adu dosao...

Није још, али се очекује у току ове седмице. Било ми је нелогично када је објављено да ће Звезда да ангажује и Адија и Михајловића, помислих опет гомилање играча. Али на жалост брзо су ме демантовали објавом да је Вилотић озбиљно болестан. Прочитао сам вијест више пута, просто не могу да вјерујем. Не остаје ми ништа друго него да му пожелим пуно среће и храбрости у лијечењу опаке болести.

Што се екипе тиче, меч против Инђије је показао да играчи имају озбиљан психолошки проблем и да је у овом тренутку потребно пронаћи право рјешење када је тренер у питању који би успостави некакав систем, овако у хаосу само је питање када ће доћи кикс. Ситуација око појачања ни мало није позитивна, првенство иде увелико ми немамо прву поставу! Небулозе око доласка Нинковића не бих да коментаришем, што се тиче Љубоје он је у сваком прелазном року довођен у Звезду, видјећемо да ли ће се тај трансфер коначно остварити. Болна је једна истина, како сам прочитао у једном од коментара на спортске.нет, "Ево га још један... нико ме неће, из љубави потписујем за Звезду".

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2010, 13:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ако некога занима. Није ми се дало сам да бунарим за овим податком, па сам га украо.

Citiraj:
Sva Adzina pojacanja...

1) Dejan Lekic
2) Slavoljub Djordjevic
3) Kadu
4) Savio
5) Darko Lazovic
6) Aleksandar Jevtic
7) Nikola Vasiljevic
8) Milan Vilotic
9) Bojan Pavlovic
10) Nikola Ignjatijevic
11) Nemanja Obric
12) Nemanja Cvetkovic
13) Nenad Sreckovic (vracen sa pozajmice)
14) Boban Bajkovic
15) Marko Mugosa
16) Milan Jeremic
17) Milos Trifunovic
18) Nikola Mikic
19) Bojan Djordjevic
20) Milos Relljic
21) Stevan Reljic
22) Ognjen Koroman
23) Dejan Milovanovic
24) Dusko Tosic
25) Marko Vesovic
26) Branimir Subasic (novi ugovor)
27) Vladan Binic
28) Andrija Kaludjerovic
29) Danijel Mihajlovic
30) Lee Ady (jos nije zvanicno potpisao)
31) iznenadjenje?

Dakle za godinu dana doslo je 30 igraca. Smemo da licenciramo 25...
Pored ovih igraca, u klubu su vec bili i imali ugovor:
1) Sasa Stamenkovic
2) Pavle Ninkov
3) Marko Blazic
4) Nemanja nikolic
5) Vladimir Bogdanovic
6) Aval Isah
7) Slavko Perovic
8) Andrej Mrkela
9) Ognjen Vranjes
10) Abubakar Oumaru
11) Igor Burzanovic
12) Djordje Tutoric
13) Ivan Trickovski
14) Nikola Lazetic
15) Vujadin Savic
16) Igor Mijovic

Prodati su Burzanovic, Lekic i Savic, otisli su Trickovski, Tutoric, Abu, Vranjes (na pozajmicu)...

Dakle kad stignu Adi i iznenadjenje, imacemo 40 igraca na platnom spisku i to bez onih koјi su na pozajmicama...
Ostali su ili otpusteni pa im dodjemo pare, ili su i dalje na nasem platnom spisku...

Треба ли нагласити да је став ове управе био да неће гомилати играче?

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2010, 14:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
http://en.wikipedia.org/wiki/Danijel_Mihajlovi%C4%87

Citiraj:
Danijel Mihajlović (mnogo voli da jebe one ruzne (Sanja pronadji se ) ) (Serbian Cyrillic: Дaниjeл Mихajлoвић ; born June 2, 1985 in Varvarin[1]) is a Serbian footballer playing for Red Star Belgrade.

:lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]