banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 23:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 476 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 24  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Mar 2010, 22:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Јел може негдје да се прочита то обавјештење?

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2010, 22:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Јел може негдје да се прочита то обавјештење?

Skenirano saopštenje

prvi dio

drugi dio

treći dio

Pretpostavljam da ima negdje i na sajtu delije.net, ali nisam gledao...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2010, 01:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Нитро, мислим да гријешиш. Навијачи су највише због одбијања понуде Човића са Гуровићем као фронтменом, одлучили да бојкотују. Клуб се прошле сезоне распадао, Гуровић, Човић и навијачи су предложили спајање, у којем би овај имао апсолутну власт у клубу, довео играче итд... У његовим изјавам се може наслутити истина у смислу политичке игре, по којој је он спријечен од стране ДС-а да дође до такве позиције (самим тим и популарности, из чега би слиједила политичка реанимација и напад на поменуте). Сјећам се да су навијачи изјављивали да ће, ако се одбије ова понуда, клуб имати 5000 непријатеља. Приједлог је одбијен. Убрзо након тога, долази до ВЕЛИКОГ улагања у клуб, доводи се Пешић, одлични играчи. А прије тога, је било стање пред гашење. Е сад, пошто се сада види да се није тежило успостављању система, већ о неком краткорочном потезу са Бог зна каквим циљевима, ова прича Човићева ми дјелује све логичније. Искрено, он сад дјелује као једино рјешење. Па ако хоће власт, нека му дају. Није најбоље, али мислим да је све друго упитно.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2010, 14:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nitro je napisao:
Citiraj:
Smanjiti budet i polako...samo zadrzati trifunovica i on ce napraviti nesto od ovog naseg napacenog kluba...

Konačno da se ti i ja složimo oko nečega...

Ja bih dodao i još stavku zvanu navijači. Taj bojkot košarkaških utakmica, dobio je potpuno besmislene okvire, da se u ovom trenutku, vjerovatno više niko ne sjeća da bi zbog čega je isti započet. Sramota je da ljudi koji sebe zovu navijačima, ne dođu na najvažniju utakmicu u sezoni, samo zbog toga što ratuju sa urpavom kluba. Na kraju krajeva, ne pružaju podršku upravi, nego igračima i treneru, a ako ćemo iskreno, uprava je i promijenjena. Nema više ni Žike Anđelkovića i Igora Žeželja, nema Opačića, nema Vučićevića i ne znam šta je dalje problem...
Uz sve to, organizovana grupa navijača, koja sebe smatra ozbiljnim udruženjem ili grupom, ne znam ni kako da ih nazovem, dozvoljava sebi da dva dana pred tu istu utakmicu protiv Nimburka, dodatno uzdrma klub, onim saopštenjem u kojem otvoreno pozivaju ljude, da ne dođu na tu utakmicu, pravdajući svoje razloge bojkota nekim nemuštim objašnjenjima. Zar nije sramota da ljudi koji sebe deklarišu kao one koji žive za Zvezdu, otvoreno miniraju utakmice svog kluba i odmažu igračima i treneru, koji sa tim sukobom, navijači - uprava, nemaju nikakve veze?
Elem, odjednom je i u stavu navijača došlo do zaokreta, pa se sad otvoreno stavljaju na stranu Nebojše Čovića, kao čovjeka koji bi trebao da preuzme klub, a do prije par mjeseci, sa njim su otvoreno stajali na ratnoj nozi. Razlog tog naglog zaokreta u razmišljanju? Mogu samo da nagađam, ali neki tvrde da su pojedinim vođama, preko Nebojše Čovića, isposlovani stanovi, u zamjenu za podršku u pokušaju da dotični preuzme klub...

Nasi stavovi se razilaze samo kod FK, ali nista strasno, ljudi smo :)

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2010, 17:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Nasi stavovi se razilaze samo kod FK, ali nista strasno, ljudi smo

Oprošteno ti je druže... :D (šala)
Bilo bi loše da svi isto razmišljamo. Jednoumlje teško da može voditi nečem konstruktivnom...

@bigman
Ne znam šta da ti kažem. Meni je iskreno sumnjiva ta podrška Čoviću, a amo prenosim ono što sam načuo, da su navijači podršku njemu, pružili, zahvaljujući stanovima koji su preko njega podijeljeni pojedincima. Ne bi uostalom bilo prvi put. Sa druge strane, oni smatraju da je samo Čović idealno rješenje i ne nude kompromis ili alternativu, što nas opet dovodi do toga, da žele da oni vode glavnu riječ u klubu. Jer, ako nije po njihovom, njih nema na tribinama i najavljuju da će klub dobiti 5000 neprijatelja. Zaboravljaju pritom da igrači na terenu, pa i trener, nisu faktor u toj priči i da njima treba podrška, a najavljivati neprijateljski stav prema svom klubu, po meni je licemjerno i degutantno. Isto kao što bih i ja sad rekao da više ne navijam za fudbalski klub, jer mi se ne sviđa šta radi Lukić... Navijači su samo pokazali da nemaju identitet, nažalost. Odnosno da su pod uticajem vođa, koji to obilato koriste.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2010, 18:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
Klasično za srpske klubove i srpski sport uopšte: nekoliko likova dobije pare, stanove, lokale...od Čovića i njemu sličnih i onda lože ostale navijače i simpatizere kako je on jedino ispravno rešenje za taj klub. A narod ko narod, naloži se na te pizdarije pa počne mlatiti praznu slamu sa kojekakvim pričama. Jedno je sigurno, čim se politika uvuče u neki klub nema tu više ni kluba ni rezultata...primjera ima malih milion...da ne nabrajam sada.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2010, 18:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Знаш како Нитро, Човић је био алтернатива овој опцији сада. Или они њему, како год. Прије годину дана су бирали њега или ово сад. Знам да је ризично давати превелику власт једном човјеку, али исто тако мислим да је сада то добро рјешење. У овом моменту, поготово. Човјек зна кошарку, зна политику, зна економију. Спајањем се много добија, има дугорочну визију, тежи том, дуго ишчекиваном СИСТЕМУ. Кад ако не сад, дати му одријешене руке. А што се тиче Делија, колико год ја имао против аргумената (а имам их прилично), у сваком случају, без њих се не може.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2010, 21:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ne kontam ovakav pad, nakon tri pobjede na startu??? Jel' do Tadije bilo???

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2010, 22:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Звезда опет изгубила :roll:

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2010, 23:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Crnilo da ne moze vece... Neka brate, treba nas poslati u nizu ligu pa da lepo igramo gde nam je mesto... Bem ti klub koji godinama ne moze da stane na noge :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2010, 11:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Uz poraz i povreda Tejlora

Crvena zvezda na najmanje mesec dana izgubila Majka Tejlora, koji je na gostovanju Gran Kanariji doživeo povredu kolena.
Samo 13 minuta u igri, bez ijednog šuta, samim tim bez poena...
Potpuno neuobičajena linija pored imena Majka Tejlora u statističkom izveštaju sa utakmice Gran Kanarija - Crvena zvezda pojašnjena je na zvaničnom sajtu kluba.
"Majk Tejlor je prilikom jednog driblinga povredio koleno i 'gruba' procena je da će odsustvovati bar mesec dana", saopštili su crveno-beli.
Dakle, američki bek će propustiti poslednja tri kola NLB lige i početak Superlige Srbije. Sa povredama kolena se nikada ne zna, pa je nezahvalno prognozirati da li će se nekadašnji član Los Anđeles Klipersa zaista vratiti na teren sredinom aprila.
Njegovo odsustvo svakako će otvoriti prostor za mladog Nedovića, koji u konkurenciji Tejlora i Radivojevića nije imao puno prostora da iskaže svoj talenat.
"Bili smo konkurentni samo u prvoj četvrtini, kada dobru odbranu nismo ispratili adekvatnim učinkom u napadu. Od povrede Tejlora se situacija na terenu promenila. Izgubili smo pritisak na lopti koji smo do tada imali i energiju u odbrani", rokomentarisao je trener Aleksandar Trifunović.
Zvezda je porazom od Gran Kanarije (81:58) završila Last 16 fazu Evrokupa sa skorom 3-3, kao treća u grupi iza španskog tima i Nimburka, koji ima isti učinak, ali bolju koš-razliku u međusobnim susretima.
Crveno-bela ekspedicija vraća se u Beograd u sredu uveče.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2010, 11:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Dec 2009, 14:46
Komšije, moraćete da sačekate još najmanje dvije sezone da KK Crvena Zvezda se dovede u red. Sa finansijskim deficitom u kasi, igrom bez klasičnog centra, sa upravom koje nema.. teško da se može napraviti neki veći puduhvat ili promjeniti situaciji za sekund.
Bilo bi najbolje da sledeće sezone Zvezda ne igra u NLB ligi, jer se ona finansijski mora stabilizovati, a donja ljestvica joj sigurno neće ginuti..

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2010, 12:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ја све више вјерујем у Човићеву теорију завјере!
Треба ли поновити да је човјек нудио хале ФМП-а, ако дође до фузије?

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 17:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
http://www.mondo.rs/s163546/Kosarka/KK_ ... _evra.html

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 19:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Gdje oni potroše 12 miliona, meni nije jasno nikako...

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 20:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

А чуј гдје, па није то дуг од ове сезоне.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 10:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Da je od 10 sezona, puno je...

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2010, 21:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ево оставили су и Босну у лиги! Ја не видим рјешење!

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2010, 11:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Зар си стварно мислио да ће Звезда побиједити? Утакмица је намјештена и крај. И ко каже да ће Босна у НЛБ?

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2010, 23:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Па требали су то да одраде максимално, барем за образ ако ни за шта друго. Па вјерујем да ће опет бити испред Игокеа-е, као и године уназад. Наравно ако БиХ и даље буде имала 2 представника.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 476 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 24  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]