Citiraj:
Smanjiti budet i polako...samo zadrzati trifunovica i on ce napraviti nesto od ovog naseg napacenog kluba...
Konačno da se ti i ja složimo oko nečega...
Ja bih dodao i još stavku zvanu navijači. Taj bojkot košarkaških utakmica, dobio je potpuno besmislene okvire, da se u ovom trenutku, vjerovatno više niko ne sjeća da bi zbog čega je isti započet. Sramota je da ljudi koji sebe zovu navijačima, ne dođu na najvažniju utakmicu u sezoni, samo zbog toga što ratuju sa urpavom kluba. Na kraju krajeva, ne pružaju podršku upravi, nego igračima i treneru, a ako ćemo iskreno, uprava je i promijenjena. Nema više ni Žike Anđelkovića i Igora Žeželja, nema Opačića, nema Vučićevića i ne znam šta je dalje problem...
Uz sve to, organizovana grupa navijača, koja sebe smatra ozbiljnim udruženjem ili grupom, ne znam ni kako da ih nazovem, dozvoljava sebi da dva dana pred tu istu utakmicu protiv Nimburka, dodatno uzdrma klub, onim saopštenjem u kojem otvoreno pozivaju ljude, da ne dođu na tu utakmicu, pravdajući svoje razloge bojkota nekim nemuštim objašnjenjima. Zar nije sramota da ljudi koji sebe deklarišu kao one koji žive za Zvezdu, otvoreno miniraju utakmice svog kluba i odmažu igračima i treneru, koji sa tim sukobom, navijači - uprava, nemaju nikakve veze?
Elem, odjednom je i u stavu navijača došlo do zaokreta, pa se sad otvoreno stavljaju na stranu Nebojše Čovića, kao čovjeka koji bi trebao da preuzme klub, a do prije par mjeseci, sa njim su otvoreno stajali na ratnoj nozi. Razlog tog naglog zaokreta u razmišljanju? Mogu samo da nagađam, ali neki tvrde da su pojedinim vođama, preko Nebojše Čovića, isposlovani stanovi, u zamjenu za podršku u pokušaju da dotični preuzme klub...