banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 09:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Avg 2009, 21:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
skeva je napisao:
U svakom slucaju bolje slavija nego valensija.....
Mozemo se nositi sa njima....
Nema toga s kim se mi ne možemo nosit."Cigani" su čudna sorta.Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2009, 17:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
http://www.crvenazvezdafk.com/src/pizon ... ontent.htm

Citiraj:
Ради се о одличној екипи и глуп је онај кога хвата еуфорија зато што играмо са Чесима а не, на пример, Валенсијом. Славија је искусна екипа која игра у систему 4-4-2 и негује нападачки фудбал. Имају изузетно брз везни ред у којем играју два репрезентативца Туниса. Сва три гола су дали из изграђених акција и јасно је да ћемо се сусрести са најквалитетнијим ривалом до сада – каже Петровић.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2009, 19:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
shoole je napisao:
http://www.crvenazvezdafk.com/src/pizon-slavija-je-odlicna-ekipa-2176-c3-content.htm

Citiraj:
Ради се о одличној екипи и глуп је онај кога хвата еуфорија зато што играмо са Чесима а не, на пример, Валенсијом. Славија је искусна екипа која игра у систему 4-4-2 и негује нападачки фудбал. Имају изузетно брз везни ред у којем играју два репрезентативца Туниса. Сва три гола су дали из изграђених акција и јасно је да ћемо се сусрести са најквалитетнијим ривалом до сада – каже Петровић.
Nisu vala ni tolika sila da ih se ne može izbaciti.Nisu mogli proći mrtvi Šerif iz Moldavije

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 08:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Zvezda dobija novac od Parkera

Holandski Tvente, po svemu sudeći, moraće da plati Crvenoj zvezdi milion evra na ime obeštećenja za Južnoafrikanca Bernarda Parkera. Srpski klub je na dobrom putu da spreči prevaru kojom su hteli da se posluže čelnici Tanda Rojal Zulua u nameri da prodaju svog nekadašnjeg igrača holandskom klubu, piše „Sportski žurnal".
Pozivali su se Afrikanci na neizmirene obaveze i lagali Holanđane da je Parker ponovo u njihovom vlasništvu. Sve bi se, možda, povoljno završilo po njih da nije bio budan menadžment Crvene zvezde.

- Ko je koga lagao nije više ni važno, bitno je da smo pravovremeno zaštitili naše interese. Na Parkerovu tužbu FIFA odgovorili smo kontratužbom, u naredne dve nedelje se očekuje rešenje spora - kaže generalni sekretar FK Crvene zvezda, Andrija Kleut.

Prema tome, Parker će zvanično postati igrač Tventea kada se ovaj klub dogovori sa Zvezdom oko obeštećenja, a samo će odeređeni procenat pripasti Tanda Rojal Zuluu.

- Raspoloženi smo da prodamo Parkera, nezadovoljan igrač nam nije potreban - naglasio je Kleut

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 20:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Коначно потписао и Вилотић:

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=375894

Човјека су нахвалили, видјећемо како ће се показати... Сад су у конкуренцији за те централне одбрамбене играче он, Туторић, Ђорђевић, Савић и Врањеш.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 20:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
skypostman je napisao:
Citiraj:
Zvezda dobija novac od Parkera

Holandski Tvente, po svemu sudeći, moraće da plati Crvenoj zvezdi milion evra na ime obeštećenja za Južnoafrikanca Bernarda Parkera. Srpski klub je na dobrom putu da spreči prevaru kojom su hteli da se posluže čelnici Tanda Rojal Zulua u nameri da prodaju svog nekadašnjeg igrača holandskom klubu, piše „Sportski žurnal".
Pozivali su se Afrikanci na neizmirene obaveze i lagali Holanđane da je Parker ponovo u njihovom vlasništvu. Sve bi se, možda, povoljno završilo po njih da nije bio budan menadžment Crvene zvezde.

- Ko je koga lagao nije više ni važno, bitno je da smo pravovremeno zaštitili naše interese. Na Parkerovu tužbu FIFA odgovorili smo kontratužbom, u naredne dve nedelje se očekuje rešenje spora - kaže generalni sekretar FK Crvene zvezda, Andrija Kleut.

Prema tome, Parker će zvanično postati igrač Tventea kada se ovaj klub dogovori sa Zvezdom oko obeštećenja, a samo će odeređeni procenat pripasti Tanda Rojal Zuluu.

- Raspoloženi smo da prodamo Parkera, nezadovoljan igrač nam nije potreban - naglasio je Kleut

kakvo mocno ime... Tanda Rojal Zulu... ma dajjjjjjjj :D :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 20:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Велико појачање је овај Вилотић, и Радован Трећи је имао проблема са његовим:

http://www.youtube.com/watch?v=sf81OgTyaBc

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2009, 18:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Treba dobiti prvo kolo, nakon toliko godina...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2009, 08:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.crvenazvezdafk.com/uo-izabra ... ontent.htm
Citiraj:
Upravni odbor Fudbalskog kluba Crvena zvezda pod predsedništvom Predsednika Kluba Vladana Lukića održao je u četvrtak 13. avgusta redovnu sednicu.
Na predlog predsednika Lukića, za nove članove Upravnog odbora FK Crvena zvezda izabrani su:

- Aleksandar Antić, predsednik Skupštine grada Beograda.
- Slobodan Radojičić, generalni direktor kompanije "Tojota" Srbija.

Радојичић је повратник, био је члан Управног одбора и 2005. године док је Тојота била главни спонзор. Антић је стари кадар СПС-а, али је он ту ушао као представник Града Београда што може да значи да ће Београд да се активније укључи у рад ФКЦЗ.

Citiraj:
Upravni odbor je razmatrao izveštaj o dinamici potpisivanja sponzorskih ugovora i obešten je o toku pregovora sa novim sponzorima među kojima su i pregovori sa potencijalnim generalnim sponzorom.

Ајде да се више појави и тај генерални спонзор...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2009, 09:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
http://www.crvenazvezdafk.com/uo-izabrao-nove-clanove-2190-c1-content.htm
Citiraj:
Upravni odbor Fudbalskog kluba Crvena zvezda pod predsedništvom Predsednika Kluba Vladana Lukića održao je u četvrtak 13. avgusta redovnu sednicu.
Na predlog predsednika Lukića, za nove članove Upravnog odbora FK Crvena zvezda izabrani su:

- Aleksandar Antić, predsednik Skupštine grada Beograda.
- Slobodan Radojičić, generalni direktor kompanije "Tojota" Srbija.

Радојичић је повратник, био је члан Управног одбора и 2005. године док је Тојота била главни спонзор. Антић је стари кадар СПС-а, али је он ту ушао као представник Града Београда што може да значи да ће Београд да се активније укључи у рад ФКЦЗ.

Citiraj:
Upravni odbor je razmatrao izveštaj o dinamici potpisivanja sponzorskih ugovora i obešten je o toku pregovora sa novim sponzorima među kojima su i pregovori sa potencijalnim generalnim sponzorom.

Ајде да се више појави и тај генерални спонзор...

imam neki pozitivan predosjecaj... daj Boze

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2009, 14:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Mile Srbin Zvezdi ostavlja kuću

Veliki navijač Crvene zvezde i maskota tog kluba, Miodrag Milosavljević (88), poznatiji kao Mile Srbin, odlučio je da testamentom svom voljenom klubu ostavi vlasništvo nad malom kućom koju poseduje, piše italijanska agencija ANSA. U reportaži iz Beograda, italijanska agencija ističe ljubav koju Mile Srbin oseća prema najtrofejnijem srpskom klubu, opisujući Mileta koji je tri puta pokušao da izvrši samoubistvo kada je Zvezda gubila utakmice.

Slika

- Kada umrem, želim da moja kuća ode klubu koji sam voleo ceo život - kaže Mile za ANSU, okružen fotografijama, autogramima i crveno-belim suvenirima u svom malom domu.

Mile italijanskom novinaru opisuje kada je prvi put poželeo da se ubije, posle poraza Zvezde.
- Prvi put sam želeo da umrem 1953. godine, kada nam je u finalu Kupa Jugoslavije, Partizan dao sedam golova. Dobio sam infarkt i proveo mesec dana u bolnici, i od tada nikada moja noga nije kročila na partizanov stadion - priča zvezdin legendarni navijač.

Drugi teški fudbalski dan, Mileta je zadesio na Apeninskom poluostrvu, u Firenci 1957. godine, kada je Zvezda, u polufinalu Kupa šampiona odigrala 0:0 sa Fiorentinom, ali je zbog poraza u Beogradu od 0:1, eliminisana.
- Potpuno razočaran sam napustio stadion i kod železničke stanice legao na šine. Hteo sam da umrem. Neko me je video, i pre nego što je voz naišao, sklonio sa šina - priča u jednom dahu Mile.

Treći put je zvezdina maskota želela da prekrati svoje fudbalske muke, nakon eliminacije Zvezde, takođe iz Kupa šampiona 1970. godine, od grčkog Panatinaikosa. Zvezda je u prvoj polufinalnoj utakmici u Beogradu slavila sa 4:1, ali je u revanšu bilo 3:0 za Grke, pa je Zvezda ispala. Mile tada nije bio na revanšu u Atini, pa je utakmicu gledao u Beogradu, na televiziji.

- Odmah posle utakmice sam izašao iz kuće i krenuo od kafane do kafane. Pio sam u svakoj po vinjak i pušio sam cigarete, iako to nikada ne radim. Tako sam popio dvadesetak vinjaka i popušio dve kutije cigareta, nakon čega sam završio u bolnici - ispričao je legendarni zvezdin navijač.

Sudbina je i tada spasla Mileta, koji je doživeo i Zvezdine zvezdane trenutke u Bariju 1991, kada su crveno-beli postali evropski šampioni.

Браво Миле! :)

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2009, 15:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

ma mislim sta reci, pa Mile je Bog.....

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2009, 16:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Звезда је живот, све остало су ситнице...
Миле је то тако фино демонстрирао.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 00:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
tri puta pokuso da izvrsi samoubistvo nakon sto je zvezda izgubila? taj kanda ima malo ozbiljniju promaju u glavi...

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 14:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Milanko Djeric je napisao:
tri puta pokuso da izvrsi samoubistvo nakon sto je zvezda izgubila? taj kanda ima malo ozbiljniju promaju u glavi...

Jebi ga neko se ubija zbog ljubavi neko zbog kocke neko zbog voljenog kluba :wink: sve mi se cini da je promaja u tvojoj glavi

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 17:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Zvezda 0:2 izgleda da je proklestvo zvano prvo kolo otislo u zaborav :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 19:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
Citiraj:
Фудбалери Црвене звезде савладали су Јагодину са 3:0 у првом колу Супер лиге Србије и први пут после 1997. године остварили победу у гостима на почетку сезоне. "Црвено-белима" је победа над Јагодином прва на старту сезоне од 2006. године, када су на свом стадиону савладали Вождовац.

8)

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2009, 09:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Citiraj:
Dobro došli u Zvezdinu kuću
Napravio sam od stana muzej i ostavljam ga mojoj Zvezdi. Prvi put sam o toj ideji razgovarao sa Džajićem i Cvetkovićem, oni su bili zadivljeni, kaže legendarni navijač crveno-belih Mile Srbin
Slika
Svi Zvezdini velikani na jednom mestu... Mile Srbin ispred fotografija najslavnijih timova Crvene zvezde

Miodrag Milosavljević, poznatiji kao Mile Srbin, kaže da je sasvim razumljiva njegova odluka da svoju kuću zavešta Crvenoj zvezdi. U ekskluzivnoj ispovesti za Press, najpoznatiji navijač kluba iz Ljutice Bogdana otkriva da je još sa Draganom Džajićem dogovorio da svo svoje bogatstvo posle smrti ostavi crveno-belima.

- Dobro došli u Zvezdinu kuću - dočekuje nas vitalni Mile, koji će 13. novembra napuniti 89 godina.

Stan od 27 kvadrata u beogradskom naselju Vračar više liči na muzej nego na stambeni prostor. Nema slobodnog prostora na zidovima, jer su svi prekriveni suvenirima posvećenim Srbiji i Zvezdi. Javnost je bila poprilično začuđena vešću da je Mile odlučio da njegov skromni dom posle smrti pripadne Crvenoj zvezdi, ali nas naš domaćin uverava da je takva odluka sasvim normalna i očekivana.
Ne voli Dan Tanu
- Napravio sam od stana muzej i to sve dajem Zvezdi. Prvi put sam o toj ideji razgovarao sa Draganom Džajićem i Vladimirom Cvetkovićem, i oni su bili zadivljeni tom idejom. Džajić je najveća legenda Zvezde, on nije zaslužio da ga hapse, jer nikada ništa nije ukrao. Kada je došao Dan Tana, on je poslao nekog advokata da to konačno odradimo i zvanično, međutim više od godinu dana držali su ta dokumenta kod sebe. Pitao sam ga: „Ti čekaš da ja umrem i onda da radiš šta hoćeš sa dokumentima?" Bio sam ljut na Dan Tanu, on je došao da rasturi našu Zvezdu. Pričao sam i sa Lukićem oko ovoga. Ovi novi u klubu su moja deca, prvi sam im čestitao na izboru. Sada rade punom parom da srede stanje u klubu, kada to završe, rešićemo i ovo oko stana - kaže Mile Srbin.
Slika
Najpoznatiji navijač Zvezde diči se podatkom da ga je rukovodstvo kluba zvaničnim aktom iz 1983. godine oslobodilo plaćanja putovanja u inostranstvo sa klubom.

- Živim samo za Zvezdu, ona mi je cela porodica. Centralno mesto zauzima prva generacija Zvezde, koju su predvodili Mrkušić, ambasador Stanković, Mitić. Pre rata sam navijao za Jugoslaviju, a kada je osnovana Crvena zvezda, počeo sam za nju da navijam. Od 1945. do danas nisam propustio nijednu utakmicu na „Marakani" i u inostranstvu. Na Izvršnom odboru Zvezde 1983. doneli su odluku da me oslobode plaćanja na gostovanjima. Nikada nisam imao problema na poslu, uvek me je direktor puštao. Kada se posle četiri-pet dana vratim sa puta, radim od jutra do sutra da nadoknadim to. Nisam nikada uzimao slobodne dane, jedino nisam radio na Božić, Uskrs i moju slavu - Svetog Nikolu.
Došao iz Jagodine u Beograd
Mileta život nije mazio. Naprotiv. Došao je kao mladić iz Jagodine u Beograd, vrlo brzo ostao bez dece, a kada mu je i žena umrla, ostala mu je jedino ljubav prema klubu.
Slika
- Kada sam došao iz Jagodine u Beograd, pre podne sam nosio kofere na stanici, a po podne sam prodavao večernja izdanja novina. Posle sam završio trgovačku akademiju i radio kao prodavac. Bio sam tokom rata u logoru na Banjici, decu sam izgubio 1942. godine, a kada mi je posle rata umrla žena, odlučio sam da se više nikad ne ženim. Od tada mi je ostala samo ljubav prema Zvezdi.
mondo

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2009, 18:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
sta ce, jadnicak, umrli mu zena i djeca, pa se malo poremetio...stvarno mi ga je zao.

Citiraj:
Jebi ga neko se ubija zbog ljubavi neko zbog kocke neko zbog voljenog kluba :wink: sve mi se cini da je promaja u tvojoj glavi

ako ti mislis da je normalno da neko pokusa da se ubije zbog toga sto je njegov klub izgubio, onda je meni tebe vrlo, ali vrlo iskreno zao.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 01:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Dali ti kao poznavalac Engleskog fudbala znas sta tamo navijaci rade za voljeni klub a jednom si rekao da si vrstan poznavalac Engleskog fudbala pa onda idi po Engleskim stadionima i zali milione a ovog ponosnog cicicu kojeg nazivas jadnikom ostavi na miru nek svoju kucu da kome hoce a za mene se nemoj sikirati zali boze takvih kao ti :wink:

E sad opet pocni pametovanje o razlikama u Engleskom i Srpskom fudbalu

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]