banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 20:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1169 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 59  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2007, 12:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Skandalozno!!! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2007, 17:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
Sudija pucnjevima smirivao igrače
Malezijski fudbalski sudija uhapšen je u ponedeljak, pošto je na prvenstvenom meču pucanjem u vazduh iz pištolja smirivao ratoborne fudbalere, prenele su danas svetske agencije. Neimenovani sudija je, kako se navodi, policajac po profesiji i pištolj je držao u automobilu. Nakon što su fudbaleri domaćeg kluba bučno protestovali protiv crvenog kartona koji je pokazao njihovom saigraču, on je otrčao do parkinga, uzeo pištolj i vratio se na teren da, pucanjem u vazduh, smiri situaciju, prenosi New Straits Times.

Lokalne vlasti odmah su uhapsile ratobornog sudiju pod sumnjom zloupotrebe vatrenog oružja, i odredile mu pritvor. U toku je, kako prenose lokalni mediji, istraga koja će utvrditi u kojoj meri je fudbalski sudija bio isprovociran da upotrebi pištolj i zašto je vatreno oružje unosio na stadion.

"Pokušavamo da ustanovimo da li je policajac imao razloga da pribegava sili i puca iz vatrenog oružja, kao i zbog čega je imao pištolj za vreme fudbalske utakmice", izjavio je Husin Ismal, predstavnik policije iz oblasti Johor na jugu države.

Policija je uhapsila i petoricu fudbalera koji su nasrnuli na sudiju, starosti od 23 do 40 godina, i protiv njih pokrenula optužnicu za izazivanje nereda na javnom mestu

b92

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2007, 21:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
kaco je napisao:
Novi selektor Bosne i Hercegovine bi se trebao znati 28/12...Nesto se previse sami nude:Cico Kranjčar ,Slobodan Santrač ,Amar Osim Skandinavci Trond Solid (Norveška) i Alan Simonsen (Danska)

Lotrar mateus ,neces vjerovat'
\

http://www.pressonline.co.yu/vest4.jsp? ... ctionId=51

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2007, 21:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
The Godfather je napisao:
kaco je napisao:
Novi selektor Bosne i Hercegovine bi se trebao znati 28/12...Nesto se previse sami nude:Cico Kranjčar ,Slobodan Santrač ,Amar Osim Skandinavci Trond Solid (Norveška) i Alan Simonsen (Danska)

Lotrar mateus ,neces vjerovat'
\

http://www.pressonline.co.yu/vest4.jsp? ... ctionId=51

Toga sam se i bojao...Uz Cicu Kranjcara vjerovatno najlosije rjesenje......Jebes ovu repku.....-

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2007, 22:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

MALO HOKEJ......... Pincom.info > Sport

Hoćemo li konačno i u Bosni i Hercegovini gledati pravi hokej na ledu?

25.12.2007.

Rus novi izbornik Bosne i Hercegovine

Ljudi iz hokej kluba Bosna angažirali su u svoje redove priznatog ruskog stručnjaka Aleksandra Zatschesova, a isti će ujedno postati i izbornik reprezentacije BIH.

SARAJEVO - Ove srijede bi se u Sarajevu trebao potpisati ugovor s ruskim stručnjakom Aleksandrom Zatschesovom, koji će tako postati prvi strani izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine u hokeju na ledu.

Naime, reprezentacija BiH će pokušati izboriti nastup na Svjetskom prvenstvu Divizije III na kvalifikacijskom turniru, koji se održava u Sarajevu tijekom veljače 2008. godine.

Svjetsko prvenstvo Divizije III će se inače održati u Luxemburgu krajem ožujka i početkom travnja naredne godine, kaže se u priopćenju Saveza hokeja na ledu.

Na kvalifikacijskom turniru koji će se održati u sarajevskoj dvorani Zetra sudjelovati će reprezentacije Grčke, Armenije i Bosne i Hercegovine.

"Hokej klub Bosna je angažirao visokokvalificiranog trenera iz Rusije, gospodina Aleksandra Zatschesova, koji je u svojoj dugogodišnjoj trenerskoj karijeri postigao značajne uspjehe sa klubovima koje je vodio" - navodi se u ovom priopćenju.

25.12.2007.
D. I. / Pincom.info

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2007, 22:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

kaco je napisao:
Jebes ovu repku.....

Jebeš ovu "državu"!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2007, 22:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
kaco je napisao:
Jebes ovu repku.....

Jebeš ovu "državu"!

Eh jebiga i ti...Ja o sportu,a ti bi o drugim stvarima..Ali im nije mjesto ovdje Sondri....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Dec 2007, 16:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Beckham: Alex Ferguson me otjerao iz Manchestera
DAVID BECKHAM u jednom je Novogodišnjem intervjuu otkrio tajnu svog prelaska iz Manchester Uniteda u Real Madrid 2003. godine.

Većinsko poimanje da je za odlazak odgovoran on (ili njegova supruga), jer mu se prohtjelo mondenog života, Becks je odlučno opovrgnuo rekavši kako je u Unitedu namjeravao ostati do kraja karijere.

"Čitao sam knjigu Bobbyja Charltona u kojoj tvrdi kako mi je tog ljeta nuđen novi ugovor, te da su uvjeti bili sasvim korektni. U tom trenutku, odlučno tvrdim, Ferguson mi je nudio novi ugovor", izjavio je 32-godišnji nogometaš.

"Iako su mediji tada izvještavali da sam već odavno u pregovorima s drugim klubovima, nisam razgovarao ni sa kim do posljednjeg trenutka".

"Konkretno, s Realom sam stupio u kontakt tek nakon što me nazvao tadašnji izvršni direktor kluba Peter Kenyon rekavši mi da me Ferguson više ne želi u momčadi. Rekao sam neka mi da Fergusona, da ga svakako moram upitati je li to ono što želi".

"Ferguson je prihvatio slušalicu i rekao mi: 'Da, vrijeme je da odeš!'. Odgovorio sam mu: 'OK'. Nakon tog raspleta prvi sam put razgovarao s Florentinom Perezom".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Dec 2007, 16:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nema sa Dedom rasprave, ako ne igraš po njegovom, letiš!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Dec 2007, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Srđan Đoković o bobinoj ponudi
Živojinović može da organizuje turnir u Pržogrncima
Autor: Z. Kecman | 27.12.2007 - 19:35

Srđan Đoković, otac najboljeg srpskog tenisera, ne štedi čelnike TS Srbije. Novi povod za reakciju bilo je objavljivanje premiranja igrača za uspehe na ATP i WTA turnirima i ugovori koji su sastavljeni, kako kaže Đoković, bez razgovora sa porodicama naših najboljih tenisera.

Srđan je danas pre podne ispratio sina na dalek put za Australiju. Novak je posle obavljenih priprema u Evropi željan novih uspeha, a priliku da proveri u kakvoj je formi imaće već od subote na „Hopman kupu“ u Pertu, gde će braniti boje Srbije u paru sa Jelenom Janković.
- Novak je odlično radio u Kran Montani, potom u Monte Karlu i potpuno je spreman za nove izazove - kaže Srđan.
Kada je reč o nagradama koje je TS Srbije ponudio za uspehe igrača, Đoković senior se samo nasmejao:
- Ma kakve nagrade, to je smešno. Ništa što dolazi od njih me više ne interesuje! Ponašanje čelnika Teniskog saveza je krajnje problematično. Normalno bi bilo da su nas pozvali i razgovarali o ugovorima, ali to se nije dogodilo. S nama uopšte ne kontaktiraju, a onda izađu u javnost sa svojom verzijom. Pa valjda je normalno da se o tome konsultuju s nama, ali je očigledno da to ne žele. Zašto je tako, to samo oni znaju i niko više - kaže Đoković.
Slobodan Živojinović i Dušan Orlandić su nedavno pričali o organizaciji WTA i ATP turnira u Beogradu, ali Srđan smatra da se ovakvom politikom vrha ne može doći do toga.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Dec 2007, 19:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
Citiraj:
Legenda nemačkog i svtskog fudbala i nekadašnji trener beogradskog Partizana Lotar Mateus demantovao je informacije da je prihvatio da za mesečnu platu od 5.000 evra vodi selekciju Bosne i Hercegovine.

"Ha ha, prvi put čujem. O kojoj poziciji je reč?", upitao je začudjeni Mateus novinare mostarskog "Dnevnog lista" koji su ga kontaktirali telefonom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Dec 2007, 19:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Slika

Prestižni francuski fudbalski magazin "L`Ekip", objavio je u četvrtak All-Star tim 2007. godine, jedanaestoricu najboljih igrača u Evropi na svojim pozicijama, medju kojima je i srpski stoper - Nemanja Vidić!

Magazin koji decenijama dodeljuje jednu od dve najprestižnije nagrade u svetu fudbala, "Balon D`Or", koja pripada najboljem igraču na tlu Evrope u tekućoj godini, otišao je korak dalje i sastavio evropski "Tim Snova".

Najboljih jedanaest čine: golman Djanluidji Bufon (Juventus, Italija), desni bek Dani Alveš (Sevilja, Brazil), stoperi Nemanja Vidić (Mančester junajted, Srbija), Vilijam Galas (Arsenal, Francuska), levi bek Patris Evra (Mančester juajted, Francuska), igrači sredine terena Sesk Fabregas (Arsenal, Španija), Stiven Džerard (Liverpul, Engleska), Kristijano Ronaldo (Mančester junajted, Portugal), Kaka (Milan, Brazil) i napadači Didije Drogba (Čelsi, Obala Slonovače) i Rud van Nistelroj (Real Madrid, Holandija).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Dec 2007, 20:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Slika

Prestižni francuski fudbalski magazin "L`Ekip", objavio je u četvrtak All-Star tim 2007. godine, jedanaestoricu najboljih igrača u Evropi na svojim pozicijama, medju kojima je i srpski stoper - Nemanja Vidić!

Magazin koji decenijama dodeljuje jednu od dve najprestižnije nagrade u svetu fudbala, "Balon D`Or", koja pripada najboljem igraču na tlu Evrope u tekućoj godini, otišao je korak dalje i sastavio evropski "Tim Snova".

Najboljih jedanaest čine: golman Djanluidji Bufon (Juventus, Italija), desni bek Dani Alveš (Sevilja, Brazil), stoperi Nemanja Vidić (Mančester junajted, Srbija), Vilijam Galas (Arsenal, Francuska), levi bek Patris Evra (Mančester juajted, Francuska), igrači sredine terena Sesk Fabregas (Arsenal, Španija), Stiven Džerard (Liverpul, Engleska), Kristijano Ronaldo (Mančester junajted, Portugal), Kaka (Milan, Brazil) i napadači Didije Drogba (Čelsi, Obala Slonovače) i Rud van Nistelroj (Real Madrid, Holandija).
A gdje IBRA???Najbolji je ove godine

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Dec 2007, 22:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jest i kuruz ligi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Dec 2007, 19:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Dinamo odbio 50 miliona evra za Modrića!?

Kakav rasplet! Luka Modrić ostaje u Dinamu do 2009. godine... Uprava zagrebačkog kluba, navodno, odbila je ponude veće od 50 miliona evra za vezistu, a odbila bi i 100 miliona!

"Mogu samo da kažem da mi je čast da objavim da će Luka Modrić 2009. godinu dočekati u Dinamovom dresu. Svi engleski klubovi želeli su ga odmah, a odgovorno tvrdim da nijedna ponuda nije bila manja od 50 miliona evra", izjavio je u subotu prvi operativac Dinama Zdravko Mamić.

Braća Mamić, Darko i Zoran, prethodnih nekoliko dana proveli su u Engleskoj gde je trebalo da dogovore sve detalje oko Modrićevog prelaska u neki od najvećih klubova na Ostrvu, čak je u petak objavljeno da će sutradan, u subotu, biti objavljeno ime Modrićevog novog kluba.

"Božjom voljom probudio sam se juče ujutru i shvatio kako bi bilo divno i pošteno prema Dinamu, našim navijačima, deci, da damo našem klubu još jednu šansu za evropsko proleće. Otišao sam u sobu kod svog brata Zorana i rekao mu što smeram. On je bio šokiran, ali pozitivno! Potom sam okrenuo telefon, nazvao gospodina Barišića i pokrenule su se salve oduševljenja", šokirao je zanemele hrvatske novinare Mamić.

"Niko osim mene, Zorana i predsednika nije znao za ovu odluku, čak ni trener Ivanković. Luka ima obavezu da sa svojim saigračima uvede Dinamo u evropsko proleće, baš kao što Ivo Sanader ima obavezu da nas uvede u Evropsku uniju".

Nije samo sportska javnost u susedstvu ostala šokirana ovom neuverljivom i patriotskom pričom braće Mamić.

Luka Modrić šokiran

Sam Luka Modrić, navodno, nije mogao da veruje šta mu je saopšteno, dok njegovi saigrači iz Dinama Vedran Ćorluka i Eduardo da Silva već beleže zapažene igre za Mančester siti i Arsenal.

"Jutros u 10 časova smo se sastali sa Lukom u Zadru. Reagovao je mnogo bolje nego što smo očekivali, ali istina je da je bio šokiran. Ili je možda bolja reč zbunjen. Kasnije se smejao i bio dobro raspoložen. Za njega je ova vest bila potpuno neočekivana", prepričao je Dinamov "izvršni dopredsjednik", a onda otišao još dalje u, najblaže rečeno, preterivanju.

"Da slučajno za Luku dođe ponuda od 100 miliona evra, ja ispisnicu neću potpisati. To može jedino neko učiniti umesto mene i falsifikovati moj potpis. Lukin ugovor traje do 2015, nema sumnje da ćemo povećati njegova primanja i učiniti sve da mu pokažemo da je ovo prava odluka i da se ne oseća zakinuto. On je to svojim držanjem zaslužio i daćemo mu sve što nauka, ljubav i dobrota mogu ponuditi. Već sutra daćemo na štampanje 1.000 dresova s njegovim prezimenom, koje će on potpisivati navijačima. Osnovaćemo "fan klub" Luke Modrića, dobiće svog privatnog fizioterapeuta, daćemo sve od sebe da bude srećan".

"Vreme je da se počne preuzimati odgovornost, a ne da sve ostaje samo na rečima. Ostvarili smo sve preduslove za evropski klub, odbili smo takve gigante koji jedva čekaju da dovrše posao s Lukom i pokazali da ima neko ko je važniji od Luke Modrića, a to je, naravno, Dinamo."- zaključio je Mamić.

(MONDO)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Dec 2007, 19:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Zdravko Mamic-kralj skandala i gluposti raznih :lol: :lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Dec 2007, 19:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Kakva neviđena glupost :)

Bog me ubio ako ga ne prodaju za manje od 15 miliona pred kraj nekog transfer roka :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Dec 2007, 23:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
A kako to Mamić odlučuje i saopštava Luki da li će da ide ili neće? Pa nije Luka rob. Igrač sam odlučuje. Luka je u zadnje vrijeme jasno govorio da želi da ide.

Mislim da je možda Mamić dobio puno loše ponude za Luku koje nije mogao da prihvati pa se sad vadi ovim pričama.

I kako to da je u par dana išao na noge 5 klubova? Pa to kao trgovački putnik, "e samo za vas imam ekstra talentovanog momka, da li biste ga kupili, vrlo povoljno, samo ..... EUR "

I zar ne treba Lukin menadžer da to radi, ali da pregovara u ime Luke samo sa klubovima za koje je Luka zainteresovan?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2007, 09:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Još jedna smrt na fudbalskom terenu

Kapiten Madervela Fil O`Donel kolabirao je u subotu nekoliko trenutaka pre nego što je trebalo da bude zamenjen tokom prvenstvenog meča njegovog tima protiv Dandi junajteda.

Smrt ga je zatekla u 35. godini, na putu ka bolnici, dok su lekari bezuspešno pokušavali da ga povrate.

"Uprkos naporima medicinskih ekipa oba kluba, Madervela i Dandija, kao i osoblja u bolnici, Fil nije uspeo da se povrat", stoji u saopštenju FK Madervel.

Smrt kapitena ekipe prvi je potvrdio predsednik kluba Bil Diki.

"Ne znamo šta se tačno dogodilo, ali biće obavljena obdukcija. Ovo je tragedija i to je sve što mogu da izustim u ovom trenutku".

O`Donel se srušio na terenu Fir Parka i osoblje je pet minuta pokušavalo da ga povrati odmah na terenu, a potom je zamenjen u 78. minutu. Pet minuta kasnije iz igre je izašao i njegov sestrić Dejvid Klarkson, koji je bio i suviše potresen prizorom da bi mogao da nastavi da igra.

Klarkson je na meču, koji je završen pobedom Madervela 5:3, postigao dva gola.

Preminuli fudbaler je u karijeri, pre Madervela, igrao za Seltik i Šefild vednsdej, a zabeležio je jedan nastup i za reprezentaciju Škotske.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jan 2008, 23:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
7. januar 2008. | Izvor: B92
Voriorsi vratili Perovića iz NBDL-a

Ekipa Golden Stejta vratila je iz razvojne lige centra Kostu Perovića, pošto je otpustila drugog centra DJ Mbengu. Mbenga, nekadašnja rezerva u Dalasu potpisao je ugovor 16.novembra. Odigrao je samo 16 utakmica za tim iz Ouklenda, a trener Don Nelson očigledno je odlučio da se okrene Peroviću koji je poslat na "kaljenje" u NBDL ligu i ekipu Bejkersfilda.

Perović je potpisan prošlog leta kao 38.pik, ali do sada nije odigrao ni minut za Voriorse.

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1169 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 59  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]