banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 16:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Sep 2013, 14:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Jbg, možda je ovako i bolje, kad se sve uzme u obzir. Prosto, ovo je trenutak kad nismo pod rezultatskim pritiskom, i pravo je vrijeme da se napravi neki program za narednih 5-6 godina, uvedu nova lica, nego da se desi da u po frke ostanemo zbog selektora, zbog neke, da zlo ne čuje, bolesti ili slično. Ipak je on gospodin u godinama. Ovako, vidjeti sa njim da nekako pomogne novom selektoru, kroz neke savjete i slično, ali zbaciti sa njega teret odgovornosti. A i sa novim selektorom bismo u svakom slučaju imali dovoljno vremena da se spremimo, i "uskočimo" od nekih od OI "vozova" (SP ili naredno EP).

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2013, 15:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
aj hvala bogu

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2013, 15:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Popokatepetl je napisao:
Jbg, možda je ovako i bolje, kad se sve uzme u obzir. Prosto, ovo je trenutak kad nismo pod rezultatskim pritiskom, i pravo je vrijeme da se napravi neki program za narednih 5-6 godina, uvedu nova lica, nego da se desi da u po frke ostanemo zbog selektora, zbog neke, da zlo ne čuje, bolesti ili slično. Ipak je on gospodin u godinama. Ovako, vidjeti sa njim da nekako pomogne novom selektoru, kroz neke savjete i slično, ali zbaciti sa njega teret odgovornosti. A i sa novim selektorom bismo u svakom slučaju imali dovoljno vremena da se spremimo, i "uskočimo" od nekih od OI "vozova" (SP ili naredno EP).

Pa, to je praktično Duda već započeo, vodeći ovako podmlađen sastav na EP. Možda je malo rizikovao za plasman na SP, ali na kraju je ispalo da zna šta radi.
Veliko hvala Dudi :)

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2013, 16:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Selektoru veliko HVALA sto se prihvatiio nezahvalnog posla nakon svega
trenutke iz Poljske cemo dugo pamtiti

Nasljednik jedini realni je Sale Djordjevic, iako dosadasnji rad nije ulio previse povjerenja ima autoritet i podrsku mladjih snaga u savezu koji bi napokon trebali da se u potpunosti ukljuce.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2013, 16:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Saša Obradović? Kao trener je više pokazao od Đorđevića.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2013, 17:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Puna podrška ko kod da dođe. Volio bih vidjeti Nacionalea kao selektora, a da mu bude ispomoć Obrodvić (koordinie odbranu), neki naš slavni centar (Rebrača, Drobnjak....radi rada s centrima) i da recimo Duda ostane kao savjetnik.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2013, 18:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ako su rezultati reper,niko tu kariju ne moze politi...dva takmicenja,dva zlata i povukao se sam,i to kao dzajic! 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2013, 19:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Igor Kokoskov jedini (ako ne racunamo trojac najboljih koji nece prihvatiti mjesto selektora 90%) koji je skolovan i potkovan znanjem. Ostalo ce sve biti klubastvo i sujeta.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2013, 19:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

skup je kokoškov. Mada da je ćaća, to jest

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2013, 20:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
giometar je napisao:
aj hvala bogu

A zasto??

Zeljko Obradovic bi bio najbolja opcija, medjutim sanse da ponovo prihvati poziv su samo 0,001%! Pesic je takodje rekao da ne zeli vise da vodi reprezentaciju.. Oba Saleta su tanki, s tim da bih sansu prije dao Obradovicu.. Sa drugim Saletom mislim da bi to bio debakl.

Kao druga najidealnija opcija jeste Kokoskov, medjutim obaveze prema Gruziji i apetiti istih su naglo porasli nakon ovog sjajnog uspjeha na EP-u. Nece ga oni tako lako ispustiti! Naredno EP 2015 je u Ukrajini, drzave dosta bliske Gruziji, jos jedna sjajan sansa za Igora da promovise njihovu kosarku.. Sa druge strane jeste, i novcana nadoknada za njegove usluge je adekvatno visoka..
Mogucnost i odluka da prihvati ipak poziv KSS-a, je direktno srazmjerna Dudinom ucescu i doprinosu u tom odlucivanju..Kokoskov je njegov bivsi ucenik, i samo Dudino ohrabrivanje da se lati tog posla moglo bi da bude presudno! Ostavlja mu dosta izgradjen tim i njegovo bi bilo samo da ga uigra jos kako dolikuje, uz povratak nekih vedeta koji su izostali ovo EP. Ako bi mu se ucinilo kao sjajan tajming da upise jednu znacajnu referencu u svoj trenerski portfolio u poredjenju sa ovom u Gruziji, kao dalji odskok u karijeri, onda bi bilo moguce nadati mu se, bez obzira i na manji iznos plate koja bi mu bila ponudjena.. Ali i iz ljubavi i privrzenosti ka sopstvenom narodu, ako postoji. Ne znam samo kakav mu je ugovor sa Gruzijom i na koliko..?!

Na koncu.., vjerujem u konacnu odluku Dejana Bodiroge i Dudinu sugestiju.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2013, 15:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Мени је било некако необично да ниједан од наших млађих стручњака није био присутан на ЕП да купи савјете од Дуде. Деведесет пете ту је био Жељко Обрадовић. Послије тога, кад је он преузео посао, помагали су му Мута Николић и Дарко Русо (добро, Мута је нешто старији, ал нема везе). У квалификацијама је био Влада Вукоичић, па је некуд нестао. Сад једноставно немамо то "предавање штафете", да се тако изразим. Ко год да је био присутан, могао је страшно много да научи од овог великана, који није само кошаркашки геније, већ и човјек са огромним ауторитетом, што се видјело на оним чувеним тајм-аутима. Нажалост, бојим се да међу млађаријом једноставно немамо никог ко му је и до кољена. Ја навијам да се деси неко осмо свјетско чудо па да се Жељко Обрадовић предомисли, а да му у стручном штабу буду нпр. Вујанић и Сале Ђорђевић.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2013, 13:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
Много ми добрих стручњака имамо, али не треба ни експериментисати... Највише од свега бих волио да се врати Светислав, међутим то је тренутно немогуће. А кад је тако, при том Дивац нема шансе да сједне (јер има функцију у ОКС), онда мој глас иде једном једином - Дејану Бодироги.(знам да и он има неких функција, али дало би се из тога изаћи)

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2013, 13:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bodiroga će biti predsjednik Fibe ili Uleba (sad nisam siguran), tako da nam je tamo preko potreban.

Mora neko mlađi sjesti, ali ga ne treba pritiskati rezultatom sledeće godine taman da svi najbolji igraju.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2013, 19:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Evo vise nego sjajne vijesti:

Ko bi odbio Srbiju? Ja sigurno ne bih.

@Harvester

Kokoskov je bivsi Dudin ucenik, a evo i sam mu opet predlaze da ostane u ulozi savjetnika pri nac. selekciji.. Veliki sam optimista po pitanju njihove moguce uzajamne saradnje, jer i Igor kao sto proizilazi iz ovog kratkog intervjua je vise nego korektan momak, sa cvrstim osloncem na nogama.

@PC

Sorry, ali poprilicno si neupucen u stanje stvari.

@HB

Bodiroga bi nam vise koristio kada bi napokon preuzeo stolicu predsjednika KSS-a od Djilasa, prosto da ga i sa te pozicije pometu, a za ULEB/FIBU ima vremena.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2013, 22:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Odlican gost

http://tvsvuda.vektor.net/televizija/sos-tv-uzivo

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2013, 14:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Citiraj:
Kokoskov je bivsi Dudin ucenik, a evo i sam mu opet predlaze da ostane u ulozi savjetnika pri nac. selekciji.. Veliki sam optimista po pitanju njihove moguce uzajamne saradnje, jer i Igor kao sto proizilazi iz ovog kratkog intervjua je vise nego korektan momak, sa cvrstim osloncem na nogama.

То би било сјајно. Живи били па видјели!

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 15:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Citiraj:
Košarkaši CSKA iz Moskve savladali su nakon produžetka Minesotu 108:106, uz fenomenalnu partiju Miloša Teodosića, koji je sa 26 poena, uz devet asistencija i pet skokova razbio Vulvse.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 15:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Pa dobro, znali smo da je to zacrvenjeno, ono što nam je nedostajalo da bi se realno uključili u borbu za medalje. Jbg, baksuzi, radilo se o sedmici-dvije razlike, za oporavak.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 17:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rWodHdad2k0[/youtube]

evo i video,izdominirao je,a tek mu prva utakmica poslije povrede.mesina rekao da ce mu igrati i beka povremeno

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 12:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Ne znam je li neko od vas gledao Tegeltiju, Jakovljevica i Grbovica kod Andjusa. Nikad goru emisiju nisam u zivotu pogledao, Andjus prica o DS i FK Zvezda, Tegeltija prekida ljude u izlaganju 3895 puta, Jakovljevic ga poklopi pricom oko Maljkovica i ACB lige on ignorise. Grbovic u jednom trenutku poludio i rekao ovom da ne moze to razumiti jer nije igrao kosarku i rece jos pricaj sad sam kad ga prekinu. Koliko se god ne slagao sa Grbovicem oko Dude jedini normalno prica o situaciji u nasoj kosarci..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]