Vuk_samotnjak je napisao:
Cijenim ali budi covijek i reci moje igranje za Srbiju vrijedi 100.000Eura makar to bio (Novak, Vidic, Stojakovic...)
Ne vidim stvarno u cemu je frka...evo jedan podatak:
Citiraj:
Za prošlogodišnji nastup u Fed kupu Jelena je dobila 150, a Ana Ivanović 125 hiljada evra.
http://www.pressonline.rs/page/stories/ ... ctionId=44Tacno se zna koliko ko trazi i koliko ko i dobija...Nisu to neke paretine kada se pogotovo uzme u obzir tenis, ali se ipak dobija...A kada su u pitanju nesloge u raznim reprezentacijama, to si u pravu, mada ces i to vidjeti svagdje, ne samo kod nas, i ne mora da znaci da je uvijek u pitanju lova, poznato mi je da su i sportisti vrlo sujetni ljudi bez obzira iz koje zemlje dolaze...To sto nas zaboli kada su u pitanju nasi, to je vec druga prica...
Vuk_samotnjak je napisao:
Ljudi volim ja Noleta ali decko u zadnje vrijeme propada zbog cega ni ptice na grani nemaju pojma Nadal je zadnju godinu napredovao i posta igrac Br1 sta je Novak uradio u zadnoj gaodini?
Pa pazi, ko ne bi volio da je Novak br 1...mislim...ali moramo i mi biti realni, prvo i Federer i Nadal su puno bolji od njega, a drugo i samim tim sto je treci ( vec pune 2 godine ) je veeelikii uspjeh...i ne treba to omalovazavati... Slazem se da je rad, rad i rad sve, ali sam se u potpunosti slozio sa konstatacijom Nebojse Viskovica ( RTS 2 ) nakon ispadanja na Australijan Openu...citiram: " Novak pod hitno treba da shvati da vise nije lovac, vec lovina, i sto prije to shvati, oscilacije u njegovoj igri bice sve rjedje", tj osim rada, treba poraditi i na psiholoskom aspektu u cijeloj prici...A i mi kao nacija, imamo ponekad, a u zadnje vrijeme to ponekad je pocesto, nerealno velika ocekivanja od nasih sportista...Desava se da im takvim pristupom bas otezavamo...