banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 22:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4837 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 242  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Premier League
PostPoslato: 22 Dec 2015, 10:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2013, 11:48
Isto tako se moze reci da je Ruska liga najbolja jer je izuzetno zanimljiva borba za sampiona , svako svakom moze da otkine bod , a da ih ne zanimaju evropska takmicenja i da zato ne biljeze nikakav znacajniji uspjeh u njima.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 10:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Opet ponavljam, kvalitet pojedinih timova u ligi i kvalitet lige su dvije potpuno razlicite stvari.
Naravno da jedna Fiorentina nije trenutno u rangu Atletika i Arsenala iako su po poziciji na tabeli tu negdje ali italijanska liga konacno ima taj takmicarski duh, mnogo timova koji su jaki i utakmice vise ne zavrsavaju tipicnim umrlim italijanskim remijima. Spanska liga ce za mene uvijek biti kurcina dok god se na vrhu budu smjenjivali Real Barsa i Atletiko.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 10:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Elvis Presley je napisao:
Ma za sta su to najjace ekipe mjerilo? Za kvalitet lige? Onda je njemacka najjaca liga na svijetu jer je Bajern jak kao crna zemlja. Jel to vasa logika?

I da, liga se prati zbog Stouka i Votforda. Ako pratis ligu i ako sudis o kvalitetu lige onda uzimas u obzir sve timove a ne one najjace.
Druga polovina tabele katastrofa?? Po cemu to majke ti, jedino se zna da ce Vila ispasti, i najvjerovatnije Sanderlend. A zato gdje je Votford, gdje je Lester, Kristal Palas, VBA?

Votford, lester, kristal palas su u gornjoj polovini tabele... Za pocetak, a to sto ih ti svrstavas u borbu za opstanak govori da si ostao u 2010. kad su celzi, arsenal i mancesteri uzimali titule sa po 4-5 poraza u sezoni.
Davno proslo vrijeme, ne budi magare i skontaj da je kvalitet lige PAO i da su se zbog toga votfordi i ostali prisli ovako blizu najvecih klubova!

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 10:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Pa i u Italiji se smjenjuju Juve i svi ostali. Mozda nekad Inter ili Milan. A i Milan uzeo jednom u 15 godina, ko i Atletiko.
Ko je prije toga uzimao? Roma-Lacio one dvije vezane sezone, ali uzimali su u Spaniji i Valensija 2 puta i Deportivo nesto ranije.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 11:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
vlakanje je napisao:
Ma za sta su to najjace ekipe mjerilo? Za kvalitet lige? Onda je njemacka najjaca liga na svijetu jer je Bajern jak kao crna zemlja. Jel to vasa logika?

I da, liga se prati zbog Stouka i Votforda. Ako pratis ligu i ako sudis o kvalitetu lige onda uzimas u obzir sve timove a ne one najjace.
Druga polovina tabele katastrofa?? Po cemu to majke ti, jedino se zna da ce Vila ispasti, i najvjerovatnije Sanderlend. A zato gdje je Votford, gdje je Lester, Kristal Palas, VBA?

Votford, lester, kristal palas su u gornjoj polovini tabele... Za pocetak, a to sto ih ti svrstavas u borbu za opstanak govori da si ostao u 2010. kad su celzi, arsenal i mancesteri uzimali titule sa po 4-5 poraza u sezoni.
Davno proslo vrijeme, ne budi magare i skontaj da je kvalitet lige PAO i da su se zbog toga votfordi i ostali prisli ovako blizu najvecih klubova!

Ko ih svrstava u borbu za opstanak sta pricas ti. Govorim da su to timovi koji su ili ranijih godina bili u cempionsipu ili su bili u donjem dijelu tabele. I sta, oni su sada tu gdje jesu jer je van Gal konj i jer junajted igra lose? Ma daj...

Tasko pa bas zato je i Italija jedno vrijeme bila kurcina.
A spanska liga je licila na nesto prije deset petnaest godina kad je Valensija uzimala titulu, kad je Deportivo bio jak, kad je Sevilja bila jaka i kad je Barsa nekad zavrsavala i na petom sestom mjestu. Ovo sve nakon toga je goli kurac.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 11:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ташко je napisao:
Pa i u Italiji se smjenjuju Juve i svi ostali. Mozda nekad Inter ili Milan. A i Milan uzeo jednom u 15 godina, ko i Atletiko.
Ko je prije toga uzimao? Roma-Lacio one dvije vezane sezone, ali uzimali su u Spaniji i Valensija 2 puta i Deportivo nesto ranije.

Griješiš, Juve kupuje titule.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 11:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Da, upravo zato su tu gdje jesu, zbog van gala i murinja, zbog povreda itd itd...

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 12:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Неизвјесност велика у ЕПЛ, а у 95% случајева су увијек исти тимови на прва четири мјеста.

А резултати 10:2 и 5:0 се не дешавају зато што су шпански клубови слабији од својих еквивалената у ЕПЛ, него зато што су Барселона и Реал доста јачи од својих, водећих енглеских клубова. Причамо о два убједљиво најјача клуба на свијету у задњих 6-7 година, уз додатак Бајерна.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 15:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Ne bas BIH liga. Ali recimo Jelen Super liga i spanska liga su tu negdje. 3 tima se vrte na vrhu i to je to.

Spanska liga ce za mene uvijek biti kurcina dok god se na vrhu budu smjenjivali Real Barsa i Atletiko.

U posljednjih 11-12 sezona u Engleskoj se vrte Chelsea, Man City i Man Utd. 3 tima i tako dolazimo do zakljucka da je i ova liga... :D :D

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 18:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Apr 2011, 15:27
Sacekat cemo da Arsenal na proljece izbaci Barsu pa da imamo argument da je engleska jaca od spanske lige... Kakva glupost boze dragi.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 21:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Nema kriterijuma da se ocijeni koja je liga najjača. Neko kaže kako igraju ovi gore, nego kako sredinji timovi guraju, neko kako donji timovi igraju, neko kako po evropi hara, a u stvari je to subjektivno.
I meni je engleska liga najzanimiljvija, najatraktvinija u smislu marketinga, navijača, sve što ima veze s fudbalom u engleskoj jer se to tamo mnogo drugačije doživljava nego u Španiji.
Glupa rasprava skroz.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Da se razumjemo....velika je razlika izmedju kvaliteta lige i zanimljivosti lige....jer ako cemo gledat po zanimljivosti portugalska i turska ne zaostaju....kvalitet timova u EPL je postao ocajan...nema igraca koji nose timove...sve je to fino divno i krasno kad gledamo utakmice....igraju, trce, lome, krljaju....al malo tu ima nekih modernih takticko tehnickih zamisli....manji klubovi su svi od reda navikli da se zbuksaju protiv velikih i onda na jednu dvije kontre ili kornera daju dva gola....eno WHU,igra protiv favorita genijalna, igra protiv sebi ravnih ocajna...CP protiv LFC prije sedam dana...tri prekida - tri gola - jedan ponisten, osim toga nisu uspjeli centra prec kako treba...iz sedmice u sedmicu gledam kako manji timovi pobjedjuju sebi ravne na neku bezglavu trku i ponekog solidnog igraca a protiv velikih igraju na 40m od svog gola i napucavaju loptu...gdje je tu kvalitet...nigdje....losi treneri, losi-prosjecni igraci....zadnja velika zvjezda je bio Suarez...i od tada potop....ovi sto bi trebali da budu extra dobri su katastrofa....sve se nekako poklopilo i dobili smo to da je EPL trenutno iza spanije i italije sigurno....a ni svabe nisu daleko....

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 00:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2015, 08:35
Freak on a leasH je napisao:
Da se razumjemo....velika je razlika izmedju kvaliteta lige i zanimljivosti lige....jer ako cemo gledat po zanimljivosti portugalska i turska ne zaostaju....kvalitet timova u EPL je postao ocajan...nema igraca koji nose timove...sve je to fino divno i krasno kad gledamo utakmice....igraju, trce, lome, krljaju....al malo tu ima nekih modernih takticko tehnickih zamisli....manji klubovi su svi od reda navikli da se zbuksaju protiv velikih i onda na jednu dvije kontre ili kornera daju dva gola....eno WHU,igra protiv favorita genijalna, igra protiv sebi ravnih ocajna...CP protiv LFC prije sedam dana...tri prekida - tri gola - jedan ponisten, osim toga nisu uspjeli centra prec kako treba...iz sedmice u sedmicu gledam kako manji timovi pobjedjuju sebi ravne na neku bezglavu trku i ponekog solidnog igraca a protiv velikih igraju na 40m od svog gola i napucavaju loptu...gdje je tu kvalitet...nigdje....losi treneri, losi-prosjecni igraci....zadnja velika zvjezda je bio Suarez...i od tada potop....ovi sto bi trebali da budu extra dobri su katastrofa....sve se nekako poklopilo i dobili smo to da je EPL trenutno iza spanije i italije sigurno....a ni svabe nisu daleko....

Nemoj tako protiv tima koji ima genijalnog trenera! Šta je 7 uzastopnih mečeva bez pobjede, uz posjed lopte od čak 37,6548923%? 8. mjesto na tabeli, jebote!

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 00:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Karlo je priznao!

8 mjesto za WH je uspjeh za udariti se nogom u dupe i zaigrati

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 00:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2015, 08:35
:roll:

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 09:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ako WH bude u prvih 10 sa ovom ekipom, mogu svi kolektivno popusiti Bilicu. :D

SKY: Chelsea kontaktirao Mancinija, nudi mu 8.5mil. godisnje

Chelsea ce privremeno voditi Guus Hiddink, ali iz Chelsea smartaju da bi Mancini bio odlicno i dugorocno resenje na mestu trenera od naredne sezone (2016/2017)

Ovo bi bio odlican potez Celzija, a i Intera! :D

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 10:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Roknucu se. :-(
Pa gdje se njega sjetise.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 10:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Taman kad pomislis da ne moze gore...

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 17:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal pobjegao je s press konferencije. Holandski stručnjak je odlučio da napusti press konferenciju nakon samo pet minuta, jer su ga iznervirala pitanja engleskih novinara. Odgovorio je na samo dva pitanja, nakon čega je odjurio izrevoltiran pitanjima. "Neću se nikom izvinjavati. Već ste me smijenili i zamijenili Mourinhom. I mislite da imam volju pričati s medijima? Ovdje sam samo zbog pravila Premier lige", rekao je Van Gaal, te je pobjegao s press konferencije.

danas sa pressa, sutra iz kluba [-o<

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 17:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Apr 2011, 15:27
I taj tekst nije preveden dobro. On ih je pitao da li mu oni duguju izvinjenje jer su ga vec smjenili itd...

http://www.skysports.com/football/news/11667/10108715/lvg-wants-apology-for-false-man-utd-sacking-reports

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4837 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 242  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]