banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 20:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4837 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 242  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Premier League
PostPoslato: 22 Dec 2015, 09:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
A boze ti dragi... utakmice engleskih timova u Evropi su samo pokazatelj jacine TIH pojedinih timova, nikako citave lige.

Porediti meceve u Spaniji sa mecevima u Engleskoj, porediti meceve vodecih timova u Spaniji protiv timova sa dna tabele sa mecevima engleskih vodecih timova protiv onih sa dna tabele, porediti meceve ekipa iz srednjeg dijela tabele u Spaniji sa mecevima ekipa iz srednjeg dijela tabele u Engleskoj, porediti rezultate i gol razliku timova u Spaniji i u engleskoj, e to je vec nesto.

Mislis li da je jednako tesko za Barselonu i za Celsi da igraju LS i uporedo nacionalnu ligu? Mislis da je isto kad jedno kolo imas Granadu, pa sljedece Rajo Valjekano, pa Hetafe pa Espanjol ili kad jedno kolo ides na Stouk, pa na Everton, pa na Votford i onda na Sautempton?

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 09:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Po cemu drugom ces porediti jel jaca ekipa A ili ekipa B, osim po Evropskim uspjesima, ako vec ne igraju istu ligu?

U stvari ja ne znam sto uopste pisem, ti sam sebe kontriras. Da, naravno da ces tako porediti jel jaca ekipa A ili ekipa B ali mi ne govorimo o ekipi A i ekipi B vec o ligi A i ligi B.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 09:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa maltene pola lige iz Engleske/Spanije je igralo u Evropi u posljednje 3-4 sezone, jel ti to nije dosta, ili mora i Granada igrati Evropu da bi uporedio?
Pa cek, dodje Barselona i iznabija Arsenal sa 4-5 golova, dodje Malaga i oni prime izgube 1 0 od Barselone. Dodje Arsenal protiv Swansea i uzmu 3 0. Kako sad mi tu da uporedimo sta bi se desilo izmedju Malage i Swansea? A i onaj Deportivo koji si pomenuo je odigrao 2 2 protiv Barselone u Barseloni proslo kolo. :D

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 09:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Elvis nekom rekao da kontrira, ovo postaje sve zanimljivije :D

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 09:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma cuj pola lige, kad je to Barsa igrala sa bilo kim osim sa Celsijem, Junajtedom, Sitijem, Arsenalom, Totenhemom? Mozda jos koji tim i to je to. 6 timova iz lige u kojoj igra 20 timova. Ziri dragi...

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 09:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa valjda su najjace ekipe najrelevantnije mjerilo

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 10:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Cekaj malo, pa od kad se lige prate zbog stouka, wba, svonsija, sandrlenda/eibara, valjekana, granade??? Uostalom, koliko se te utakmice mogu i pratit' jer zna se koje ekipe se prenose, tako da o ljepoti fudbala na utakmici wba stouk ili sandrlend tesko da moze da se prica.

Ako nisi upratio, meni licno je pl ispred drugih. Subjektivno, drazi mi je engleski fudbal, al' pogledaj drugu polovinu tabele, katastrofa!

I sto se same "zanimljivosti" tice, razlog je u padu kvaliteta vodecih, a ne napretku ekipa iz sredine i donjeg dijela tabele! Cuj, Vardi sa 28 godina je najbolji strijelac... Pa da je kvalitet lige kao prije 2-3 godine, da su odbrane junajteda, sitija, celzija jake kao nekad, znas li kad bi se ovako nesto desilo?!

Kvalitet premijer lige po pitanju igraca i menadzera je pao i to poprilicno i zato su ove "prosjecne" ekipe konkurentnije.

I ovo za barsu sa kim je igrala!? Kakva je to glupost? Opet te pitam, da li bi lester prosao nesto bolje?

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 10:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kao da kažeš da je srbijanska liga kvalitetnija jer je Čuka druga, a ne spomeneš da je Partizan u kanalu

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 10:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Avg 2015, 21:36
Upravo to Vlakanje...liga je opala po kvalitetu prije svega vodecih klubova, zato ovi osrednji prave dobre rezultate. A upravo suprotno imamo u spaniji, osrednji timo lako mogu otkinuti bodove jacim i to ne zato jer su jaci u padu...Mislite da bi lester otkinuo bodove realu, barsi...u madridu bi prosao ko valjekano jedno 5 komada

Послато са Nexus 5 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 10:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa nisam rekao samo za Barselonu, nego da pola lige Engleske/Spanske igralo u Evropi posljednjih godina, sto i jeste tacno. I zato se mogu porediti ti rezultati, znaci nije samo Barselona igrala, nego i Sevilja, Viljareal pa cak i Malaga i slicni koji svako malo osvoje EL ili doguraju i pristojno u LS. A kod Engleza je prije nekoliko godina igrao i Fulham i to finale LE, koje su izgubili bas od Spanske ekipe. :D Tako da da, igra pola lige u Evropi i tu ih Spanija debelo sije. Barselona brutalno jaka i opet dodje im Deportivo i uvalja 2 komada u gostima i izvuce bod, jbg, to po meni nije slaba liga. A ovamo United ocajan i dodje im Norwich uvalja 2 gola i uzme tri boda, to po meni ne cini ligu najjacom.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 10:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma za sta su to najjace ekipe mjerilo? Za kvalitet lige? Onda je njemacka najjaca liga na svijetu jer je Bajern jak kao crna zemlja. Jel to vasa logika?

I da, liga se prati zbog Stouka i Votforda. Ako pratis ligu i ako sudis o kvalitetu lige onda uzimas u obzir sve timove a ne one najjace.
Druga polovina tabele katastrofa?? Po cemu to majke ti, jedino se zna da ce Vila ispasti, i najvjerovatnije Sanderlend. A zato gdje je Votford, gdje je Lester, Kristal Palas, VBA?

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 10:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Pa nisam rekao samo za Barselonu, nego da pola lige Engleske/Spanske igralo u Evropi posljednjih godina, sto i jeste tacno. I zato se mogu porediti ti rezultati, znaci nije samo Barselona igrala, nego i Sevilja, Viljareal pa cak i Malaga i slicni koji svako malo osvoje EL ili doguraju i pristojno u LS. A kod Engleza je prije nekoliko godina igrao i Fulham i to finale LE, koje su izgubili bas od Spanske ekipe. :D Tako da da, igra pola lige u Evropi i tu ih Spanija debelo sije. Barselona brutalno jaka i opet dodje im Deportivo i uvalja 2 komada u gostima i izvuce bod, jbg, to po meni nije slaba liga. A ovamo United ocajan i dodje im Norwich uvalja 2 gola i uzme tri boda, to po meni ne cini ligu najjacom.

Ama covjece protiv koliko engleskih ekipa je jedna spanska ekipa igrala?? Nebitno je li pricamo o Barseloni ili o Malagi?
Ti za mjerilo uzimas nekoliko kup utakmica i to protiv dvije tri ekipe u nekoliko godina. A liga se igra protiv 19 timova. 38 utakmica godisnje. Ja stvarno ne znam odakle vadis ove gluposti...

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 10:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2013, 11:48
Niko ne moze garantovati da Granada ne bi pravila dobre rezultate u Engleskoj dok u Spaniji jednostavno ne moze zbog jakih ekipa. Takodje jedan Lester pitanje da li bi bio u borbi za LS da igraju u Spaniji. Naravno da ligu sacinjava 20 timova , da treba uzeti u obzir i osrednje ekipe , mada realno meni drazi englezi trenutno nemaju tim koji moze da uradi iskorak kako u ligi tako i u LS. Spanci vec godinama pokazuju da imaju najjace timove , tako da nije ni cudo sto je liga neujednacena kad imas 3 tima koja su skoro nedodirljiva na nivou citave eu. To sto su englezi ujednaceni samo pokazuje u kakvom su problemu jer tu nema sampionske borbe kao prethodnih sezona , osrednji timovi se bore za evropska takmicenja , jos najbolje da vidimo Lester , Watford , Palas protiv spanaca u jevropi pa da budu rezultati po 7-0

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 10:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nek' mu neko objasni da su Votford i Lester i Palas tu jer su se najjači srozali kvalitetom,postaje naporan.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 10:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Joj joj kao ko zna sta bi bilo sa Granadom u engleskoj ali zato svi sa sigurnoscu znate da bi Lester gubio u Spaniji redovno. Konverzacija i argumenti na nivou osnovne skole.

Da, vodeci timovi u engleskoj su u padu. Pa? Opet imaju tri predstavnika u drugoj fazi LS. Isto kao i Spanci. Ali koga boli briga za tim, kvalitetna liga nema svako drugo kolo rezultate 10-2 ili 5-0.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 10:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znači da je i Italija kvalitetnija od Španije jer nema 10-2…wooohoooo

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 10:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Nek' mu neko objasni da su Votford i Lester i Palas tu jer su se najjači srozali kvalitetom,postaje naporan.

Znaci Fiorentina, Sasuolo i Empoli su tu gdje jesu jer se Juve srozao kvalitetom, a ne zato sto italijanska liga konacno lici na ligu sa jakim timovima??

Italija trenutno ima kvalitetniju ligu od Spanije.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 10:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Znači da je i Italija kvalitetnija od Španije jer nema 10-2…wooohoooo

Bas tako.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 10:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Avg 2015, 21:36
Ima Italija jacu od Spanije...cak mislim i da je BH Premier liga mrtva kapa sa Spancima

Послато са Nexus 5 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 10:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne bas BIH liga. Ali recimo Jelen Super liga i spanska liga su tu negdje. 3 tima se vrte na vrhu i to je to.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4837 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 242  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]