Игра Партизана се година градила на јакој центарској линији, јаком "месу", сад тога нема. Не може Дуле очекивати да Мусли, Гагић и поготово Милутнов буду као Пековић, Марић Џаваи, Дробњак некад Дивац, па и Катић. Немају ону ту снагу да угурају неког под кош. И кад могу то ураде, немају квалитета кад дође удвајање да пас дају.
Хоћу рећи, да се тренер мора подредити игру екипи коју има, а не да гура своје.
Мора смањити интезитет третнинга, и више радити на шутерском дјелу. Дјелују уморно чим изађу на терен. Шутерски дио морају поправљати.
Јесте Дуле освојио сепет трофеја, и ја то не спорим, али ове године од почетка неки инат тјера, сујету, пљује државу због Звезде, свађа се с навијачима, а проблем лежи уњеговом дворишту, тачније у екипи. Нико ме не може убједити да Партизан није имао новца за боље трансфере, Тори Томас трећи стријелац лиге Русије, па тај је коштао ко драг камен.
Вестерман, на почетку је дјеловао Ок, али сад као да је тужан избог изостанка смака свијета, момак ладно само стагнира. Није то до година, Вујанић у његовим годинана медаље са репрезентацијом осваојао, био први плеј, није бацао дијаголане пасове по цјелом терену. Све и некако оправдати кроз младост његову, али кретња кроз блокове, па ту је и Тео бољи од њега
Сам си споменуо другу четвртину, оно је кошарка, доста транзиције брже игре, зато партизан има играче, а не за позиционе нападе, па да се чека кад ће Бертанс погодити нешто.
Није све ни црно, али неке ствари баш једу очи.