banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 00:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4837 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144 ... 242  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Premier League
PostPoslato: 20 Dec 2015, 15:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Prvi gol je faul nad golmanom.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 13:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Оно што премијер лига о односу на Серију А из златних времена неће никад имати су живописни ликови који су трчали по ливадама широм Италије од којих је сваки био фудбалски посебан на свој начин. Оно што је мени увијек било занимљиво у Италији је број врхунских голмана, у једном тренутку је било бар 5-6 који су били врхунски, и сви су се борили за мјесто у репрезентацији. Роси, Паљука, Толдо, Перуци, Маркеђани, млади Буфон, и на крају ништа мање важан жива легенда Јувентуса Микеланђело Рампула, вјечна резерва. Не рачунајући странце, али њих свакако није било пуно.
Убједљиво најјача лига тих времена, и није било расправе о томе као данас, знало се једноставно гдје се игра најбољи фудбал. И није сваки врхунски странац могао да успије.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 13:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Kakva bi perverzija bila da Murinjo preuzme Junajted jer 28. decembra igraju Junajted i Celzi :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 15:20 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Šta bi se tu i radilo. :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 16:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Drogba nazad u Chelzi.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 17:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

http://sport.blic.rs/fudbal/evropski-fu ... et/wbj1hvk

Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 17:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
najjaca liga na svijetu

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 20:02 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
A i sire.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 20:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Naravno 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 22:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Mangala nastavlja da dominira. Najveće pojačanje za City bi bila njegova povreda.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 23:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Feb 2010, 14:03
Dzaba kad bi ga Demikelis mijenjao

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 07:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Da mi je samo znati kako je to broj titula u evropskim takmicenjima pokazatelj kvaliteta lige. Pobogu pa pricamo o ligi, o kvalitetu lige koja ima 20 timova. Kakve veze ima to sto Englezi igraju slabo u Evropi sa cinjenicom da je ove godine Lester prvi nakon 17 kola, da su Vest Hem, Kristal Palas i Votford u vrhu tabele (Ispred jednog Liverpula ili posrnulog Celsija)?? Engleska liga u kurcu??? O cemu vi pricate? Je li engleska liga u kurcu ili su engleski timovi u evropskim takmicenjima u kurcu? To su dvije potpuno odvojene stvari. Pa ja se ne sjecam zanimljivije i neizvjesnije sezone u engleskoj od ove. Njukasl se raspadao po savovima i onda zviznu Liverpul i Totenhem. Votford ima odbranu jaku kao crna zemlja a u napadu Igalo i Dini prave cuda. Kristal Palas je milina gledati. Stouk vise ne igra krvnicku odbranu klepanja protivnika vec jako organizovanu i cvrstu odbranu. Everton igra napadacki svaku utakmicu. O Lesteru da ne govorim.

Spanska liga???
Real Madrid 10 - 2 Rayo Vallecano

Toliko.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 07:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Cekaj elvise, je l' ti kontas da bi lester prosao junajtedovu ili celzijevu grupu u ligi sampiona?

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 07:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Eno opet... ja jedno ti opet drugo.

Kakve veze to ima? Kad se prica o kvalitetu lige prica se o kvalitetu 20 timova koji je igraju i o kvalitetu utakmica. Ne pricam o kvalitetu Celsija i Mancestera u odnosu na Barsu i Bajern.

A i ova "sta bi bilo kad bi bilo" isprdavanja su mi najjaca. Otkud ja znam sta bi bilo kad bi Lester igrao LS. Ziri ovdje dominira:
"Trenutno u Spaniji su tri najjace jace od bilo koje iz Engleske i bilo koja bi bila prvak ove sezone da igra u Engleskoj. A i Viljareal, Sevilja i Valensija ne bi bili losi. A i kako da znamo da je Swansea stvarno jaci? Nije da imaju sansu igrati protiv neke od tih ekipa? Ono, mislim i ja da su jaci, ali to mozemo samo nagadjati."
Kaze covjek ladno da mi ne mozemo znati da je Svonsi jaci od tamo nekih ekipa jer eto nemaju sansu da igraju protiv njih pa je to samo nagadjanje. A prethodna recenica mu je, ni manje ni vise, ta da bi i Real i Barsa i Atletiko bili prvaci Engleske! I to recimo nije nagadjanje, on to zasniva na nekim snaznim dokazima i argumentima, samo njemu znanim.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 08:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pa sa kim/cim ces da poredis ligu ako neces sa nekom drugom ligom???
Utakmice u ligi... Kakav je to argument? Svaka liga ima vrhunskih utakmica, njemacka pogotovo...

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 08:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa poredicu sa drugom ligom da, necu porediti 3 najbolja tima iz jedne lige sa tri najbolja tima iz druge.

Kvalitet utakmica, naravno, kvalitet utakmica poput Everton-Lester ili Vest Hem-Burnmut u poredjenju sa Eibar-Valensija.
Ne govorim o zanimljivim mecevima vec kvalitetnim. To znaci da ce u jednom kolu u Engleskoj biti vise kvalitetnih duela u odnosu na Spaniju iz prostog razloga sto ima vise jacih timova u engleskoj nego u Spaniji. Real I Barsa redovno u svakoj sezoni deru neke levate po 4-5 razlike. To se u engleskoj desi dva ili tri puta u sezoni.

I de mi reci iskreno oces prije gledati Votford-Kristal Palas ili Seltu-Deportivo?

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 08:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa Real/Barsa igraju svako malo sa Engleskim timovima i redovno ih prase, zato to nije nagadjanje. Kad je posljednji put Swansea igrao protiv neke ekipe iz Spanije, npr jedne Malage koja je na istoj poziciji kao ovi (ili mjesto gore/dole, nevazno)?

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 09:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Je li ti stvarno ne vidis koliko je besmisleno govoriti da zato sto Real i Barsa pobjedjuju Celsi/Siti/Arsenal/Junajted u Evropi to znaci da bi oni bez problema osvojili englesku ligu?? U ligi se takmici 20 timova, alooo. Ako to nije nagadjanje ja ne znam sta je.

A da ne govorim koliko je besmisleno porediti kupove i ligu. Potpuno drugaciji sistem takmicenja.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 09:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa kad od posljednjih 9 meceva Spanci uzmu 8, to i nije bas malo, a i to je jedino gdje ih mozemo porediti, posto ne igraju zajednicku ligu jelte. Po cemu drugom ces porediti jel jaca ekipa A ili ekipa B, osim po Evropskim uspjesima, ako vec ne igraju istu ligu? A LS igraju svi ozbiljno, za razliku od EL. Ne mozes me ubijediti da United nije htio da prodje ovu grupu, zato sto im LS nije vazna, ili da Celzi do posljednjeg kola nije znao hoce li proci, isto zato sto im nije vazno, pa eto sta bude u posljednjem, ako prodjemo ok, ako ne nikom nista, jebo LS. A i Celzi je osvojio LE prije neku godinu, tako da njima ni to nije nevazno, to je ocigledno nevazno nekim ekipama (Tottenham, oni redovno izvode bezveze postave tamo). Engleska je bila jaca, ali posljednjih godina padaju i liga jeste slabija nego recimo 2006-7-8. Jeste neizvjesnija, ali daj pad kvaliteta i jeste jedan od razloga tome, ali dobro, bila je i prije neizvjesna i zanimljiva, tako da im se do ne moze oduzeti. Znas kad bi United u tim godinama izgubio dvije vezane od Norwicha i Bournemoutha, ili Celzi isto od slicnih ekipa? Ja cu i dalje prije pogledati taj mec iz Engleske, nego vecinu iz Spanije, stas kad ih ne volim. :D Ali realno jesu jaci posljednjih nekoliko godina.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 09:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Otiš'o Murinjo, odmah narasla muda :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4837 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144 ... 242  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]