banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 16:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Jul 2012, 15:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ja vjerujem da ova ekipa ima potencijala.Ima tu finog materijala...ali Prosinecki se prema njima postavio kao otac prema cerkama...tu je problem,treba cvrsta ruka,ako vec ne planiramo igrati fudbal,daj zar,daj borbu...Kakav respekt prema robiju?Danas samo igra para,najsveziji primjer bjezanija keruse u tursku.Ajde da se nadamo boljem,da opet bude od Japana do Argentine svako dete zna to ime,svako dete zna taj tim...

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 15:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Cuj keruse :confused1: Ta kerusa je proslu sezonu bio najbolji igrac, lider tima, dao na svakoj utakmici 110% i drzao svlacionicu na okupu da sve ne ode u krasnu. Treba da ostane ovde i gleda hoce li se svakih par mjeseci neko smilovati i dati ono sto je zaradio+slusati onog majmuna kako mu verbalno onanise na zenu da digne rejting svojoj nazovi emisiji.
Jbt ima li iko da je zasluzio malo postovanja.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 15:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Kad ode glavom bez obzira ne zasluzuje.Ipak je on igrao za pare ne za orase.Ko sa onim idiotom od zene tikve sadi,ne zasluzuje respect.Zvezda Srbija sve ostalo prolazno...pogotovo sitni placenici koji nas gledaju kao rehabilitacioni centar...Svako ima svoje,kod mene nema sredine...ili jesi ili nisi lav :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 15:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Inace su u zvezdi svi fudbaleri intelektualci i klub ne potpisuje ugovor ako mu IQ nije preko 120. O cemu ti pricas i lupas, bio ti je dobar, a sada je los jer je otisao i kao znalo se to odmak kakav je debil dok je sa karleusom u braku :roll:

Jai argumenata, sve vise stoji prica da ovi likovi sto pljuju, to rade zbog macionalnosti, a ne zbog igre

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 16:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Gusis sa svojom nadmenoscu...Pratis povrsno a argumente ne izlazes,samo poklapanje neko ...Ti ga slavi kao krsnu slavu,meni je fuj...Obecati jedno,pa posle sata pokrsiti,pokazuje ko je i sta je...i tako u dva navrata...To za kerusu je bilo usput,nije uopste bitno i presudno...

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 16:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Niti ja prosineckog dizem u nebesa niti mi se da raspravljati o njemu, jer prosto ne vidim da je neki strucnjak u novijoj istoriji napravio nesto na klupi Zvezde, a prosli su mnogi... Po prijasnjim trenerima se nije pljuvalo ovoliko a bili su i gori od prosineckog... Nema on neke rezultate, ali svima je dato na znanje da se strpe godinu dve, eto verujem da ce posle naredne polusezone, ako bude lose plasiran, biti udaljen iz kluba.... Pod tim lose, smatram da bude drugi, jer eto dato mu je da slozi ekipu kakvu zeli sa parama koje ima/nema, ako ne uradi nista ni sada, hvala dovidjenja.... Ovaj sada prelazni rok i prethodni vodi on, pa sada da vidimo prave rezultate, onda cu pricati da ga treba menjati, sada se uklapa u sivilo prethodnih trenera i trenutnog stanja u klubu

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 16:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hahaha dobra,dobra...Pa prijasnji treneri su bili na stubu srama posle jednog nerijesenog.Da se ne zove Robert Prosicenki,bio bi u avgustu prosle godine bivsi.Ovaj dve sezone izgubio,pa ne smijes protiv njega nista reci,a o smjeni nisi smjeo ni na forumu :lol: ...Na rsb,dva puta banovan zbog cinjenica koji sam iznjeo o radu prosineckog...Nebitno,uglavnom ne moze gore,znaci bice bolje 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 16:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tako se kaze da ne moze gore posle svakog trenera, iznositi neka nerealna imena, koja ne mozemo platiti, a ova sirotinja sto ne vredi nista i ne treba da trenira zvezdu, dosta nam je takvih, sto je najcrnje, vredjas legendu kluba kao da si onaj kompleksas od bjeke...

I nije covek izgubio dve nego sezonu i pol, a dok nije otisao adzic prosle godine niko robija nije ni pominjao u negativnom kontekstu i sada covek po prvi put slozi ekipu, iako su ga zajebali za par igraca, zbog cega je on pizdeo i ti pljujes... Aj sacekaj jos pola godine, u agoniji smo vec 15 godina, mozes se strpiti jos pola pa cemo pljuvati zajedno... Ni ja nisam zadovoljan ovim sto je on uradio, daleko od toga, ali sve gutam knedle i cekam to strpljenje od 2-3 godine sto je trazio... To je to i sada da vidimo kako stoje stvari

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 17:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Legenda je pizon i veca pa ga sutnuse sa daleko boljim rezultatima...Ne pljujem, vec zelim Zvezdi bolje,zato kritikujem ono sto treba kritikovati...Ode ovo nasiroko bez potrebe.Svako ima svoje vidjenje,a svi zajedno zelimo da se vrate slavni dani...

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 17:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tjeranje Pizona dok je sa onakvim timom bio prvi i jeste jedna od vecih gluposti viteza, pogotovo sto je doveo Kratka kao zamjenu.

Ravnogorac je napisao:
Ode ovo nasiroko bez potrebe.Svako ima svoje vidjenje,a svi zajedno zelimo da se vrate slavni dani...

+1

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 17:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
papučar je napisao:
Dobar ti je Bucko, a nije ti dobar Robi :lol: Vidim ja tebi smeta to sto on nije cistokrvan

Дневни Аваз, нисам те препознао. Опет те питам какве везе њих два имају, зашто их уопште поредиш?

Јасни су ми аргументи које потенцираш, тј. играчи не играју без пара, поготово страни а у скорије вријеме и домаћи. То се не дешава први пут, било је и горих играча и тренера али и тежих финансијских услова. Ако Рен није мјерило, човјек вам малоприје наброја поприличан низ киксева.

Какви црни славни дани, нама је "средња класа" недостижна. Кад смо код ове накарадне управе и њихових бомбастичних прoјеката, и њима желим што бржи разлаз са тренутним функцијама. Што се тиче функционисања клуба, мој став је одавно познат. Мислим да је приватизација једино рјешење за све проблеме, како фудбалског тако и осталих клубова.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 17:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Gocias je napisao:

Јасни су ми аргументи које потенцираш, тј. играчи не играју без пара, поготово страни а у скорије вријеме и домаћи. То ше не десава први пут, било је и горих играча и тренера али и тежих финансијских услова. Ако Рен није мјерило, човјек вам малоприје наброја поприличан низ киксева.

Posljednji put kad smo osvojili prvenstvo: http://www.soccerway.com/national/serbi ... ar-season/

5 neriješenih, 4 poraza iz 32 utakmice.

Prošla sezona, 5 neriješenih, 4 poraza iz 30 utakmica.

Partizan je zatvorio prvenstvo do te mjere da ima 4 kiksa godišnje ( a ispada od ratara u Evropi), u takvim uslovima pritisak na naše igrače je enorman (a kvalitet istih gori nego prije recimo 5 godina) vidjeli smo u jesenjem derbiju kako su pukli pod pritiskom. Kikseva je bilo i biće, ali u ovakvim okolnostima svaki kiks te potencijalno košta titule, jer ovi prekoputa izgleda mogu da završe sa svakim, dotle se srozala liga.
Grešaka ima i Robija i uprave (naročito ovih drugih), ali uslovi za osvajanje titule su nikad gori. Komšijska vlast zna da ih to jedino drži dok im neviđena sredstva cirkulišu klubom, a ovamo Kežman mora da im kupuje igrače jer para nema.

Kažem, sad konačno Robi ima neki kontinuitet, sad bi već trebalo da se potvrdi kao strateg i da jasno idemo ka tituli. Prvi put je imao problem sa kompleksom Partizana, ali opet zamalo da ih izbacimo iz kupa, drugi put mu je na sto načina osakaćena ekipa pa je morao sa tegovima da ide iznova, sad je nadograđena ova zimska ekipica (jedino jebe odlazak Tošića, gore je što je otišao vođa, nego što je otišao dobar igrač) pa bi trebalo da igramo prilično sigurno. Ako se to ne ostvari, nije Robi veći od Zvezde, ali sa njim bi morala istog časa da ode i uprava jer bi im to bio 4. trener s kojim su promašili. Čak i ako se to desi, Robi je mnogo dao Zvezdi kao ime i trener/menadžer, jer sad tu ima dosta igrača od kojih će se moći skrpiti vrlo pristojan novac (Lazović, Maksa, Mladenović, Mićko) a gdje on ima najveće zasluge što su oni tu gdje jesu i ja sam mu zahvalan što se prihvatio posla.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
papučar je napisao:
Dobar ti je Bucko, a nije ti dobar Robi :lol: Vidim ja tebi smeta to sto on nije cistokrvan

Дневни Аваз, нисам те препознао. Опет те питам какве везе њих два имају, зашто их уопште поредиш?

Ne znam stvarno gdje boci u ovoj prepisci. Veza im je Zvezda, a ne poredim ih nego kazem da je Debeli dio uprave koja je sigurno egal sa Taninom i Toplicinom ako ne i gora i ne moze obezbijediti normalno funkcionisanje kluba sto se direktno odrazava na rezultate Robija kao trenera.
Ni ovaj put najvjerniji ne bi pogrijesili da se povede budjav lebac, al jbg sad je Lukic na celu, on ne ide na utakmice kad su vjerski praznici :)

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 19:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Gocias ti koji toliko pljujes Prosineckog ajde iskreno reci kakve on ima uslove u Zvezdi? 90% igraca koje je trazio nisu doveli, igraci ne dobijaju platu ko zna koliko, itd, itd, zar mislis da je lako raditi u takvim uslovima kad igraci nisu zadovoljni, kad svako malo uprava prodaje sve sto valja a dovodi igrace sumnjivog kvaliteta i slicno?
Bucko zna samo srati po novinama, bolje da skonta kako ce dati igracima neku od zaostalih plata umjesto sto prica gluposti.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 00:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Тешко је испратити дискусију ових дана, што би рекли распламсала се борба, што је најцрње по форумима, јер на терену наша Звезда одавно не "пршти".

Мало је неозбиљно говорити о жељама тренера, поготово у данашњем времену јер је играча на претек, а услова да се они доведу мало. Није случај само са Просинечким, него и низом његових претходника.

Да утврдимо градиво, није проблем само тренер већ и управа која, реално говорећи, сем мало пријашњих заслуга и подршке дјела политичких партија нема ништа конкретно што би понудила клубу у овој ситуацији. Дакле, чистка од предсједника до тренера. Надам се да смо се разумјели.

Кривица "управе" су лоше пословање и на крају крајева лоши резултати који се презентују кроз резултате првог тима. Кривица тренера је, опет напомињем, недостатак резултата.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 00:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Gocias je napisao:
papučar je napisao:

Ne znam stvarno gdje boci u ovoj prepisci. Veza im je Zvezda, a ne poredim ih nego kazem da je Debeli dio uprave koja je sigurno egal sa Taninom i Toplicinom ako ne i gora i ne moze obezbijediti normalno funkcionisanje kluba sto se direktno odrazava na rezultate Robija kao trenera.
Ni ovaj put najvjerniji ne bi pogrijesili da se povede budjav lebac, al jbg sad je Lukic na celu, on ne ide na utakmice kad su vjerski praznici :)

Гдје ја то хвалим Стефановића? Ако је гора зашто је ту и даље? Ово остало је већ одраз стања у српском друштву, ваљда се то подразумијева :roll:.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 00:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Gocias ti koji toliko pljujes Prosineckog ajde iskreno reci kakve on ima uslove u Zvezdi? 90% igraca koje je trazio nisu doveli, igraci ne dobijaju platu ko zna koliko, itd, itd, zar mislis da je lako raditi u takvim uslovima kad igraci nisu zadovoljni, kad svako malo uprava prodaje sve sto valja a dovodi igrace sumnjivog kvaliteta i slicno?
Bucko zna samo srati po novinama, bolje da skonta kako ce dati igracima neku od zaostalih plata umjesto sto prica gluposti.

Кад смо већ код списка жеља, кога је то он хтио а није доведен?

Кад смо код плата, кад су оне посљедњи пут биле редовне у клубу?

Кога је то ова управа продала а да је "ваљао"?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 08:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Gocias
Evo ti dva primjera Robi je zelio da Toske i Borha ostanu...
Dogovor je bio postignut Tosic odbio jace ponude iz Turske. Obecana mu isplata dijela duga i kapitenska traka za ostanak. Nakon toga ljudi mu se uopste ne javljaju. On je zvao, zvao i zvao i onda mu dopizidilo otisao u Tursku ...
Prica druga Borha . Bucko i ovi lazu za otkupninu. To medjutim nije ni bitni, jer je uprava PET puta izigrala Kolumbijca za pare a on je igrao kao da je rodjena na sjeveru..
Hoces spominjanje famoznog Kufrea, Salate, dva igraca iz Srbije sa kojima smo pregovarali... Robi ima gresaka to svi vidimo i znamo, tvrdoglav je , ali da on nije na klupi ekipa bi nam se realno davno raspala. Igraci koji su dosli vecinom su dosli zbog njega...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 09:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Trebali su ga onda staviti za sportskog direktora, a dati nekom iskusnijem da vodi tim...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 09:47 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2012, 13:12
Neka nova Zvezda, ali stvarno!?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]