Citiraj:
Mislim da se zato vodi racuna o mladim igracima, stim sto je i velika kolicina novca od gasproma usmjerena na omladinski pogon sto vec sad daje rezultate.... Moramo se pomiriti sa tim da Zvezda u naredne 2-3 godine nece imati budzet za pojacanja i ne vidim sta je tu cudno kad znamo u kakvim smo govnima... Znaci samo kaliti mlade igrace a od njim 7-8 tri ce se sigurno iskristalizovati u sjane igrace...
Nemam ništa protiv tog koncepta, razvoja mladih igrača, štaviše prizivao sam isti, još otkako je došla ova uprava, ali da se sa njima radi kako treba i da postoje stručnjaci u klubu, koji će od njih da naprave igrače.
Činjenica je da je tek Robi, čovjek koji je pokazao da zna šta radi u tom pogledu, što će reći da su Lukić i Adžić, iza sebe imali seriju epskih promašaja sa trenerima. Ne u smislu da su izostali rezultati, svakom se to desi, već u smislu da su zahvaljujući tome, izgubljene bar dvije godine, upravo tog afirmativnog rada sa mladima. Koga su to u prvi tim izgurali, istrpili i napravili bar potencijalnog igrača od njega, Pižon, Dostanić i Kristić? Dvije godine su bačene u vodu, jer su se kroz Zvezdu, kao igrači, šlepali Ignjatijevići, Cvetkovići, Binići i ostala boranija...
I ono što je bitno. Javnost uopšte NE ZNA, u kakvim je to govnima Zvezda. Da li je taj dug 15, 20 ili 50 miliona. Konstantno smo izbombardovani informacijama o smanjenju duga, ali poenta je da niko i nije znao, koliki je bio na početku.
Žao mi je što se opet ne slažem, ali Zvezda MORA da ima budžet za pojačanja, pa bio on i mizeran i nikakav. Opet se vraćam na sposobnost uprave, koja ne može za pristojne pare da proda nesumnjiv kvalitet koji ima, u vidu Ninkova, Isaha i Adija.
Ovako se odugovlači i čeka neka imaginarna kinta, a vrijeme prolazi. Situacija sa Dragom, mnogo podsjeća na onu sa Salatom, od prošle godine. Čekaj, čekaj i na kraju ćorak, a adekvatne zamjene nigdje. A situacija sa štoperima je, rekoh ranije - jedan još neafirmisan, jedan tek rehabilitovan i jedan koji je solidan. Za ozbiljnu sezonu sa maksimalnim očekivanjima, u najmanju ruku neozbiljno...