banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 14:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 172  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Okt 2009, 10:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
И ја исто се надам ... Данас је, чини ми се сахрана овог момка, па нек му је лака земља и да се овакве ствари више не понове!

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2009, 10:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
meni je stvarno zao sto je mlad momak nastradao i treba osuditi pocinioca ovog djela maximalno ali se ne treba zaboravit uhvatit i osudit isto tako onog pocinioca sto je upucao nevinog covjeka pred njegovom kucom.....mislim da se razumijemo kad kaznjavas/osudjujes jednu stranu onda treba imati na umu da za ples treba dvoje sto ocu reci treba sviju izvesti pred sud i suditi im po zakonu!!!!!

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2009, 13:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Kada su se ova sranja počela dešavati bio sam fokusiran na probleme u Srbiji, što ne znači da sam ih priželjkivao ovde u BiH, a još manje u BL.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2009, 11:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2009, 20:41
Румуни без карте враћени са границе

Неколицина румунских навијача враћено је са граничног прелаза са Србијом због тога што нису поседовали улазнице за вечерашњи дуел на „Маракани“. Припадници српске граничне полиције, поштујући наређење по којем су дужни да до краја дана спрече улазак Румуна који не поседују улазнице, забранили су гостујућим навијачима да кроче на тло наше земље.
Најупорнији су били они који су поседовали потврде о купљеној карти, а које је у току данашњег дана требало да подигну на договореном месту у Београду. Њихова убеђивања и докази, међутим, нису уродила плодом, па су, попут већине сапутника, морали да се врате назад. Оно што навијачи Румуније нису знали, је да долазе у полицијску државу где полиција не жели чак ни да провери њихово тврдње.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2009, 23:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
5,4,3,2,1.. Go

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2009, 10:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Вечерас ће се у емисији 60 минута на ФТВ како Бакир каже " сазнати истина о дешавањима у широком". :roll:

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2009, 10:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Rikas je napisao:
Вечерас ће се у емисији 60 минута на ФТВ како Бакир каже " сазнати истина о дешавањима у широком". :roll:

Hvala dragom Bogu pa nemam tu televiziju :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2009, 20:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Veceras pogledah snimke iz Sirokog na 60minuta...nigdje ni traga ni glasa hrvatskim huliganima... Sve sto sam vidio su huligani iz sarajeva koji brutalno napadaju policiju.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2009, 21:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Prikazali snimke koje su vec svi vidjeli nista novo

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2009, 21:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Hertzog je napisao:
Rikas je napisao:

Hvala dragom Bogu pa nemam tu televiziju :lol: :lol: :lol:
nemaš pojma koliko si srećan čovjek :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 16:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Slika

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 22:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Nećemo tjerati mak na konac. :)

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 15:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
Nećemo tjerati mak na konac. :)

Није поента у терању мака на конац већ о томе како закон није исти за све.
На утакмици у НС воша-звезда ухапшено је више људи због конзумације алкохола око стадиона и добили су прекршајне и сл.

Исти случај сада и овде али ово је "наша елита" па је то изгледа уреду. Још се славни тужилац прославио изјавом како то не спада под закон је је то било у тренутку славља. Па можда су и ти људи у Новом Саду нешто славили? Или изгледа пиво спада под закон а пенушави не спада...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 15:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Tadić: Platiću kaznu!

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je spreman da plati kaznu ukoliko nadležne institucije procene da je prekršio zakon kada je u stadionskoj loži nazdravio za pobedu srpske fudbalske reprezentacije nad selekciom Rumunije.

- Ako sam kojim slučajem prekršio zakon time što sam prihvatio času koja mi je ponuđena, treba da snosim zakonske posledice, odnosno da platim kaznu kao i svaki drugi građanin. Kada bih kojim slučajem vozio automobil i prekoračio brzinu morao bih da platim kaznu - kazao je Tadić novinarima u Budimpešti.

Prema njegovim rečima, neselektivna primena zakona je uslov postojanja pravne države.

- Nisam ja nešto pio toga dana, već sam se kucnuo čašom, ali ako sud nađe da je prekršen zakon, smatram svojom obavezom da platim kaznu - rekao je Tadić.

On je dodao da je u loži stadiona Crvene Zvezde boravio zato što ga na to obavezuje protokol, i da bi radije, da je to moguće, utakmicu sa sugrađanima posmatrao sa tribina.

- Sugerisao bih ministrima da kad god mogu budu na tribinama. Ako ja moram da poštujem protokol, drugi ne moraju da se drže tog protokola, i građanima to "bode oči" - rekao je Tadić i dodao da predstavnici države u svakoj prilici moraju da se ličnim primerom bore protiv svih socijalnih poremećaja, uključujući nasilje i preterano konzumiranje alkohola i duvana.

:wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 15:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Citiraj:
Tadić: Platiću kaznu!

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je spreman da plati kaznu ukoliko nadležne institucije procene da je prekršio zakon kada je u stadionskoj loži nazdravio za pobedu srpske fudbalske reprezentacije nad selekciom Rumunije.

- Ako sam kojim slučajem prekršio zakon time što sam prihvatio času koja mi je ponuđena, treba da snosim zakonske posledice, odnosno da platim kaznu kao i svaki drugi građanin. Kada bih kojim slučajem vozio automobil i prekoračio brzinu morao bih da platim kaznu - kazao je Tadić novinarima u Budimpešti.

Prema njegovim rečima, neselektivna primena zakona je uslov postojanja pravne države.

- Nisam ja nešto pio toga dana, već sam se kucnuo čašom, ali ako sud nađe da je prekršen zakon, smatram svojom obavezom da platim kaznu - rekao je Tadić.

On je dodao da je u loži stadiona Crvene Zvezde boravio zato što ga na to obavezuje protokol, i da bi radije, da je to moguće, utakmicu sa sugrađanima posmatrao sa tribina.

- Sugerisao bih ministrima da kad god mogu budu na tribinama. Ako ja moram da poštujem protokol, drugi ne moraju da se drže tog protokola, i građanima to "bode oči" - rekao je Tadić i dodao da predstavnici države u svakoj prilici moraju da se ličnim primerom bore protiv svih socijalnih poremećaja, uključujući nasilje i preterano konzumiranje alkohola i duvana.

:wink:

Јес, само се куцно...

Али поштено је од њега ако ће да плати, само није ми јасно како унапред зна да ће казна бити новчана када закон каже да је или новчана или затворска (зависи од судије).
Пошто се већ залаже за неселективну примену закона нека иде на суд па нека му суда одреже казну по закон.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 15:20 
Dobro lik reche u komntarima na blicovom sajtu, zamisli da se odrzava trka Formule 1 u Srbiji i odmah nakon slavlja strpaju Alonsa u maricu i u cuzu. :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 15:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
tensSa je napisao:
Dobro lik reche u komntarima na blicovom sajtu, zamisli da se odrzava trka Formule 1 u Srbiji i odmah nakon slavlja strpaju Alonsa u maricu i u cuzu. :D :D :D

Ma davali bi im onaj deciji bezalkoholni sampanjac, Tom i Jerry ili tako nekako, zaboravih kako se zove :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 15:25 
Jeste tako nesto, roze sexy neki. :)

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 16:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Zna da će platiti kaznu jer ne može biti osuđen na zatvorsku kaznu zbog diplomatskog imuniteta.

Kontaminirate temu, ako ćete o ovome pričati, pričajte negdje drugo.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 20:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
dakle, i definitivno je sve sto navijaci izjave, svaki letak koji odstampaju mjera za glupost.

evo, recimo, ja u skotskoj prelazim cestu van pjesackog prelaza. sto znaci da sam ja kriminalac. niko me nije poslao u zatvor. dakle, u skotskoj se ne postuje zakon. dakle, bilo koja grupa budala ima sasvim legitimno pravo da uhvati nekog usamljenog lika na ulici i premlati ga na smrt. ne smije da bude represije nad njima. jer je nema ni prema meni, a i jedni i drugi krsimo zakon. prelazenje ceste van pjesackog prelaza i ubistvo covjeka su zlocini iste tezine. i jedno i drugo je krsenje zakona, pa je prema tome isto...

sta ti je navijacka logika...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 172  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]