banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Maj 2025, 20:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 617 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 31  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Mar 2009, 18:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
Veliki trener je jedino Alex Ferguson ... Covjek koji sjedi 22 godine na klupi velikog kluba bez obzira da li osvaja titule ili ne. Ovi "sezonci" nisu veliki treneri. Dobri jesu, ali nisu veliki.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 20:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Citiraj:
"Eduardo i promašenim penalom u velikoj utakmici pokazao da je Šukerov nasljednik"

http://www.index.hr/sport/clanak/eduardo-i-promasenim-penalom-u-velikoj-utakmici-pokazao-da-je-sukerov-nasljednik/425066.aspx
Ајме мени нације..... :roll: :roll: :roll: :confused2: :confused2: :confused2:

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 21:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Procitao sam dve recenice texta i odustao :roll: :roll: :roll:
Hvala ti Boze sto nismo hrvati :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 21:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
bigman je napisao:
Citiraj:
"Eduardo i promašenim penalom u velikoj utakmici pokazao da je Šukerov nasljednik"

http://www.index.hr/sport/clanak/eduardo-i-promasenim-penalom-u-velikoj-utakmici-pokazao-da-je-sukerov-nasljednik/425066.aspx
Ајме мени нације..... :roll: :roll: :roll: :confused2: :confused2: :confused2:

Nije to nacija to je Index :D :D

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 21:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
A šta je Vučinić pokušao na penalima??? Jel bio cuga, kao onaj skakač u vis što se deklasirao??? :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Acrobatico je napisao:
Najljepsa scena je bila na kraju meca kada Zlatan trazi Vidicev dres ... tek da se zna ko je majstor ... :lol:

Видићев гол и реакција навијача снимљено са трибина:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XokCl2zdg_w[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 22:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jebo te al sam se najezio!!!!

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 22:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:D :D :D
Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 23:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2005, 23:44
samo cu reci, cetvrtfinale bez italijanskih klubova - priceless :D

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 23:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Mourinho nije nikakav psiholog, a takticar je veoma osrednji. Nije u zivotu doveo mladog igraca i od njega nesto napravio. Oslanja se na gotove igrace, a unistava sve ostale.

Naprotiv... Razlika je između trenera koji je psiholog i onoga koji je pedagog, recimo. Psiholog je onaj koji zna da pravilno motiviše igrača, izvuče iz njega maksimum, a činjenica je da dobar dio igrača koje je trenirao Murinjo, za njega ima samo riječi hvale, što će reći da ima način da ostvari komunikaciju sa svojim igračima.

Citiraj:
Taktika mu je nikakava. U Interu igra sa 3 DMCa i Stankovicem, kakav je to vezni red. Na pocetku sezone je kupio dva krila, Quaresmu i Mancinija. Gdje su oni sad? Jednog ispljuvao i otjerao, drugog nema nigdje. A na pocetku sezone je tjerao i Stankovica na kojeg se sad najvise oslanja. Ako ostane u Interu opet ce kupovati sve dok slucajno ne naleti na kvalitetnog igraca. A do tada ce se ponasati kao arogantna budala i kreten, nije on nikakav trener on je idiot.

Pazi, možeš ti da ga ne voliš, kao što ga ne volim ni ja, jer ga smatram arogantnim šoumenom, željnim publiciteta, ali reći za njega da je "nikakav trener", krajnje je neumjesno. Na kraju krajeva, rezultati su iza njega, bez obzira na Abramovičeve milione i kupovine, jer ima još klubova sa takvom platežnom moći (vidi: ovosezonski Real), pa nemaju rezultate, a imaju slabiju konkurenciju, nego što je dotični imao u Engleskoj, dok je vodio Čelzi. Dakle on ima određene trenerske kvalitete, koje koristi na način, koji se nekome sviđa, a nekom ne.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2009, 11:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Dok je bio u Englestkoj, tj. kad je uzeo one titule i kupove Arsenal je poceo tonuti ka dnu na kojem se danas nalazi, Man Utd je bio ekipa bez standardnog golmana, odbrane, krila i sa jednim napadacem, a Liverpool nije ozbiljan konkurent u Engleskoj toliko dugo da se samo najstariji navijaci sjecaju velikog Liverpoola.
Murinjo je imao Drogbu, Robbena, Joe Colea, Lamparda, Esiena, Makalelea, Terryja, Cecha, Carvalha... u najboljoj formi. S njima bi i enc0re uzeo titulu u takvoj situaciji. I to je trajalo dok Ferguson nije uspio popuniti rupe u ekipi. U medjuvremenu se Murinjo toliko umislio, toliko digao... Danas ga samo neozbiljni novinari i naivni bogatasi smatraju velikim trenerom. U najboljem slucaju on je prosjecan trener i nula od covjeka.
I nije mi jasno kako svi zaboravljaju da je s Portom imao toliko srece kad je uzeo ligu sampiona da se to ne moze rijecima dovoljno dobro opisati. Uniteda je prosao golom iz nicega, a i Unitedu je ponisten cist gol. A u finalu igrao protiv Monaca. Finale lige sampiona Porto-Monaco, ni na manageru se to ne desava. Jedan od mojih uvazenih kolega, dokazan strucnjak i poznavalac fudbala i fudbalske taktike jos uvijek na pomen tog finala lupa glavom o zid i zaklinje se da ce prestati gledati ligu sampiona ako se takvo nesto opet dogodi.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2009, 15:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Данас смо научили да за трофеј око кога се боре све иоле респектабилне екипе европе треба само имати среће и "у најбољем случају просјечног тренера (који је уз то лош човјек - ЈЕР ЈЕ ТО ВЕОМА БИТНА СТАВКА ЗА СВЕ ПОСМАТРАЧЕ ФУДБАЛСКЕ ИГРЕ???)"...

_Felix_Moses_ je napisao:
A u finalu igrao protiv Monaca. Finale lige sampiona Porto-Monaco, ni na manageru se to ne desava. Jedan od mojih uvazenih kolega, dokazan strucnjak i poznavalac fudbala i fudbalske taktike jos uvijek na pomen tog finala lupa glavom o zid i zaklinje se da ce prestati gledati ligu sampiona ako se takvo nesto opet dogodi.

Не знам само шта си овим хтио да кажеш? Да фудбал играју и освајају ЛШ само Ливерпул, Милан, Манчестер, Реал...???

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2009, 16:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
bigman je napisao:
A u finalu igrao protiv Monaca. Finale lige sampiona Porto-Monaco, ni na manageru se to ne desava. Jedan od mojih uvazenih kolega, dokazan strucnjak i poznavalac fudbala i fudbalske taktike jos uvijek na pomen tog finala lupa glavom o zid i zaklinje se da ce prestati gledati ligu sampiona ako se takvo nesto opet dogodi.

Не знам само шта си овим хтио да кажеш? Да фудбал играју и освајају ЛШ само Ливерпул, Милан, Манчестер, Реал...???

Nije on nego njegov uvazeni kolega, dokazani strucnjak i poznavalac fudbala i fudbalske taktike

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2009, 16:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
bigman je napisao:

Nije on nego njegov uvazeni kolega, dokazani strucnjak i poznavalac fudbala i fudbalske taktike

Пардон. :roll: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2009, 19:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Finale lige sampiona Porto-Monaco, ni na manageru se to ne desava. Jedan od mojih uvazenih kolega, dokazan strucnjak i poznavalac fudbala i fudbalske taktike jos uvijek na pomen tog finala lupa glavom o zid i zaklinje se da ce prestati gledati ligu sampiona ako se takvo nesto opet dogodi.

Jel' Murinjo i Kup UEFA godinu dana ranije, osvojio slučajno i zahvaljujući sreći, i spletu okolnosti, poništenim golovima i sličnim volšebnim stvarima?

Stvarno, da li je to finale LŠ, rezervisano samo za Milan, Barselonu, Real i Mančester i svaki put kad tamo zaigra neko drugi, to finale treba da se proglasi promašajem ili šta već? Posebno su mi interesantni ovi navodi "dokazanog stručnjaka i poznavaoca fudbalske igre". Nisam znao da takvih ima u našem okruženju. Kontam da je u pitanju neko od legendarnih trenerskih imena sa ovih prostora. Možda Vukša ili Neno Gavrilović :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2009, 19:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Citiraj:
Jedan od mojih uvazenih kolega, dokazan strucnjak i poznavalac fudbala i fudbalske taktike jos uvijek na pomen tog finala lupa glavom o zid i zaklinje se da ce prestati gledati ligu sampiona ako se takvo nesto opet dogodi.

Ko to? Jel Alex Ferguson?
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
:lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2009, 19:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Manchester oborio rekord Juventusa u nepobjedivosti u Ligi šampiona u periodu od 1970-1972. godine. Manchester Unitet je zadnji put poražen u Milanu 2007. godine, 3:0!

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2009, 20:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
Predsednik Milana Adrijano Galijani upozorio je u petak da bi Italija zbog loših rezultata njenih timova u evrotakmičenjima mogla da izgubi četvrto mesto u Ligi šampiona.
Juventus, Inter i Roma ispali su ove nedelje iz Lige šampiona, izgubivši od engleskih klubova, dok Fiorentina jesenas nije prošla takmičenje po grupama.
"Samo korak nas deli od gubitka trećeg mesta na listi UEFA, a samim tim i jednog predstavnika u Ligi šampiona", rekao je Galijani dok je dolazio na sastanak rukovodstva Serije A.
Poraz gradskog rivala Intera od Mančester junajteda nije obradovao prvog čoveka "roso-nera".
"Ne razumem kako neko može da bude srećan zbog toga. Svako ko se raduje je glup", istakao je Galijani.
Milan je pre dve nedelje ispao iz Kupa UEFA, kao i Sampdorija i Fiorentina. Poslednji italijanski tim u Evropi je Udineze, koji je u prvom meču osmine finala Kupa UEFA pobedio branioca trofeja, ruski Zenit (2:0).
Prve tri zemlje na rang-listi UEFA naredne sezone će imati pravo na tri direktna plasmana u elitno takmičenje i jedno mesto u poslednjem krugu kvalifikacija. Četvrta, peta i šesta zemlja dobijaju dva direktna mesta i jedno u kvalifikacijama, kao do sada.
Engleska vodi sa 76,7 bodova, slede je Španija sa 73 i Italija sa 62,4. Nemačka je četvrta sa 54 boda.
Ako "preživeli" nemački klubovi - Bajern, Verder i Hamburg - ove sezone bolje prođu od Udinezea, Nemačka bi mogla da pretekne Italiju. Posledice toga bile bi vidljive u sezoni 2010/11 Lige šampiona.
Pre deset godina Italija se nalazila na vrhu liste, dok je Engleska bila šesta.
Sva četiri engleska kluba su se drugu godinu uzastopno plasirala u četvrtfinale Lige šampiona, a Galijani je rekao da nema drugog izbora nego slediti engleski model renoviranja stadiona.
"Nema puta do boljih rezultata osim povećanja prihoda od stadiona. Mora da postoji razlog što smo bili prvi u Evropi pre deset godina, a danas nismo".
Italija se kandidovala za organizaciju Evropskog prvenstva 2016. godine, što bi nateralo zemlju da renovira stadione.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2009, 21:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pare, pare, pokrecu svet, politiku i nogomet...

Nema para u Italiji, a Engleze pokupovali strani milijarderi

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2009, 11:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
bigman je napisao:

Htio sam da kazem daj je Porto imao srece, pogotovo sto je igrao s Monacom u finalu. Opet kazem finale, Porto-Monaco??? Murinjo je budala i ne zasluzuje toliku hvalu. Vjerovatno ne zasluzuje ni da ga ja ovoliko pljujem, al sta cu moram da udaram kontru hvalospjevima. Dok god budete nasjedali na njegovu samoproglasenu bozanstvenu providnost i velicinu kao trenera, moracu da isticem kolio je arogantan, prosjecan i idiot.

A sto se tice mog cijenjenog kolege, vi ste ga se uhvatili ko pijan plota, a ne shvatate o kolikoj se sportskoj velicini radi. Pustite covjeka na miru, ne znate nista o njemu (mozda je i izmisljen), a napadate ga. Za Murinja znate, znate da je budala i samoprozvani strucnjak i poznavalac fudbalske taktike, a branite ga. Meni to nema smisla, napadate nekoga o kome ne znate nista, a branite budalu. Svaka vam cast. Sve je vise enc0ra na ovom forumu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 617 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 31  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]