Nadajmo se da ga neće suspendovati. On nam je stub odbrane.
Citiraj:
Raspored: Spanija, Hrvatska, Letonija.
Hehe, upravo suprotno od onog što sam se nadao

Ali, što kažu - prvo reci hop pa onda skoči

Da mi prvo pobijedimo Izrael, pa ćemo se onda baviti kalkulacijama u grupi. U svakom slučaju, jadna li nam majka ako Hrvati nabiju Špance.
Citiraj:
Nije tragedija ako se ne plasiramo na OI jer ništa ne dolati preko noći. Srpska košarka se lagano vraća na evropsku scenu, a tome u prilog govore rezultati mlađih selekcija, pa i rezultati Partizana u EL i naših predstavnika u ULEB kupu. O GY ligi neću da govorim jer smo tu daleko ispred ostalih zemalja.
Citiraj:
Mislim da je Srbija na dobrom putu...to 7. mjesto i nije tako daleko, kako se čini, a u slučaju da ga ostvarimo...pod svaku cijenu treba ostaviti reprezentaciju u ovom sastavu za Olimpijadu a tamo bi već mogli da se nadamo medalji.
Tačno je da je ovo tim pred kojim je budućnost i baš zato bi bilo sjajno da se plasiramo na OI. Mislim da tamo ne možemo očekivati sjajan rezultat, ali to veliko takmičenje bi predstavljalo neprocjenjivo iskustvo za mlade igrače.
Naravno, smatram da buduća reprezentacija treba da se gradi na trenutno prisutnom kosturu, pravovremenim dodavanjem mlađih igrača (Mačvan i sl.). Konačno treba raskrstiti sa prošlošću, nejmli sa Stojakovićem, Krstićem, Radmanovićem, Vujanićem, Perovićem itd. i ne pozivati ih više i ne stavljati ni na kakve šire spiskove i sl. Na stranu što NBA liga već odavno nije što je bila i što igranje tamo ništa ne govori o kvalitetu pojedinca. Ali valjda je jasno da smo košarkaški najtalentovanija nacija u Evropi i samo treba da prođe neko vrijeme (uz pretpostavku da se vrati kult reprezentacije) da se vratimo gdje nam je mjesto. Mi sad prolazimo kroz smjenu generacija koja svakako mora da se desi, ali kod nas je sve to bilo prilično naglo (DEVET debitanata!) zbog otkaza raznih "velikih zvijezda".