Elvis Presley je napisao:
Joj jest jedes govana.
Ako je ovo u zaru borbe onda je i Tajsonov ugriz u zaru borbe.
Ne vjerujem sta vi pisete, jos vam je kao i shvatljivo ovo.
Neka lome jedni drugima noge, igra se fudbal, znas sta ti se moze desiti. Ali ljudi se ne pocinju baviti fudbalom sa razmislanjem "ej mozda ce me neko nekad na terenu ugristi ali ko ga jebe, fudbal je to." Ovo je psiholoski slucaj, normalan covjek ovo ne moze uraditi. A vi sad trabunjajte o teskim startovima i laktovima.
Stvarno ste hajvani...
Jedes i ti govna ako mislis da je ovo nesto nevidjeno u sportu i fudbalu.
Vec sam nabrojao dosta primjera, ali da ponovim cisto eto, posto si citirao ovaj post, a ne onaj gdje sam napisao sta se sve do sada radilo u fudbalu.
Kahn, ugrizao igraca za vrat. Zidan udario glavom Materacija. Roj Kin lomio noge najgadnijim startovima. Kantona ubio onog jadnika u publicu nogom. Defo ugrizao Maskerana. Mesi napucao navijaca loptom. Kristijano pada svakodnevno.
Galas nabio Terija nogom u glavu. De Jong stavio djon jadnom Spancu u prsa, u finalu SP. Mihajlovic pljuvao igrace.
Mirkovic uhvatio rukom za jaja Hrvata.I sad je ovo presedan u fer-plejem ispunjenom fudbalu?! Kako da ne.
Ovo je sitnica, kakvih cirkusa ima. Cuj "
Neka lome jedni drugima noge, igra se fudbal, znas sta ti se moze desiti.". Kakva je ovo glupost? Znaci gore je da te ugrize, nego da ti polomi nogu. Normalan covjek moze ici na protivnika da mu slomi nogu, a ne moze ici da ugrize iz ciste zlobe, nemoci, provokacije itd?
NFL, ne mislim na startove u kojima se, JEBIGA, polomi noga protivniku. Nego na one kojima se svjesno ide da se protivnik sravni sa zemljom. Moze se naci dosta primjera takvih.