banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 13:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3377 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143 ... 169  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Apr 2013, 11:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Meni je najgore sto se slazem sa Barsom, totalno sam sjeban, prvo sa sakalom, pa sad i sa ovim levatom. Moram kod psihologa

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 11:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Vid ljudi sto raspravljaju :oops: , pa sta ima veze sto ga je ugrizao, ima i gori stvari. Po meni je kurvensko simuliranje 100 puta gore od ovoga, ovo se moze uporediti sa laktom u skoku koji je uglavom namjeran, nista strasno.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 12:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Ташко je napisao:
Ne ljutim se ja, nego necu da citam postove u kojima se on naziva majmunom. Jer nije. On se samo uklopio u moderan fudbal. Da je ovo napravio prije 40 godina, glasao bih da ga izbace iz sporta. Ali danas, kad je sve i svja dopusteno, i kad je fudbal sve samo ne viteska igra, ovo je jedna bezazlena situacija. Ljudi za lomljenje noge protivniku prodju bez kazne ili sa utakmicom-dve na klupi. Ako je ujedanje protivnika za ruku, u sred borbe, gore od lomljenja noge, onda neko od nas ima pogresan sistem vrijednosti.

Joj jest jedes govana.
Ako je ovo u zaru borbe onda je i Tajsonov ugriz u zaru borbe.

Ne vjerujem sta vi pisete, jos vam je kao i shvatljivo ovo.
Neka lome jedni drugima noge, igra se fudbal, znas sta ti se moze desiti. Ali ljudi se ne pocinju baviti fudbalom sa razmislanjem "ej mozda ce me neko nekad na terenu ugristi ali ko ga jebe, fudbal je to." Ovo je psiholoski slucaj, normalan covjek ovo ne moze uraditi. A vi sad trabunjajte o teskim startovima i laktovima.

Stvarno ste hajvani...

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 12:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Cuj hajvani :lol:

Gde ga izvuce :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 12:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Hertz i Elvis je uz nas, nismo samo nas dva levata protiv ovog ujedanja.

Ne moraš ići kod psihologa. :D

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 12:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ali ne mozes biti fan Barselone i protiviti se nesportskim potezima? 8) Pa vasa igra se zasniva na nesportskoj igri, tacnije simuliranju, nemojte nas vi uciti fer pleju, molim vas :D :P

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 12:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol: :lol:

Nek' si se ti javio i objasnio nešto o fudbalu... I potrudi se naći jedan ozbiljan moj post gdje opravdavam simuliranje ili neku glupost igrača Barselone. :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 13:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Ташко je napisao:
Ne ljutim se ja, nego necu da citam postove u kojima se on naziva majmunom. Jer nije. On se samo uklopio u moderan fudbal. Da je ovo napravio prije 40 godina, glasao bih da ga izbace iz sporta. Ali danas, kad je sve i svja dopusteno, i kad je fudbal sve samo ne viteska igra, ovo je jedna bezazlena situacija. Ljudi za lomljenje noge protivniku prodju bez kazne ili sa utakmicom-dve na klupi. Ako je ujedanje protivnika za ruku, u sred borbe, gore od lomljenja noge, onda neko od nas ima pogresan sistem vrijednosti.

Jedan od rijetkih slucajeva kad se NE slazem sa taskom...sa stanovista same uporedbe...

Kod lomova nogu (koji se desavaju) i ugrizanja/nokautiranja i sl. velika je razlika u namjeri, sto je po meni kljucna stvar.

U fudbalu nekom noga cesto pukne bez da protivnik zeli to napraviti, dakle slucajno (ne kazem da ni tu nema izuzetaka - ali su kazne u takvim slucajevima drakonske).

Kad nekog pljunes, ugrizes, ili nokautiras - nema tu nikakvog slucaja...samim tim mislim da je to neuporedivo.

S druge strane, sta se u kosarci radi prilikom "borbe za poziciju" (i to namjerno) - ujedanje je mala maca :lol: tako da je po meni cijela stvar ipak malo prepuhana...u engleskom stilu :-)

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 13:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Razlika između simuliranja i ujedanja je u svjesnoj namjeri - ne vjerujem da je Suarez pomislio "e saću da ga ugrizem", već je to uradio u afektu. To jeste glup potez, niko ovdje nije to branio ni opravdavao, ali je u svojoj suštini ljudski, jer pokazuje nepatvorena osjećanja. Pa i mi imamo mnogo izraza u srpskom koji opisuju to stanje - "ne diraj ga, ujeda", "danas nisam svoj, grizem". Pa čak se i za nekog ko pokazuje srčanu i požrtvovanu igru kaže - "grize" :D

Opet, ne opravdavam ujedanje protivnika, niti mislim da bi to trebalo da postane manir, samo kažem da mogu da ga razumijem. Suarez je čovjek koji uvijek ostavlja srce na terenu, i kad ovako nešto napravi, prije ću pomisliti da je to plod trenutne nepromišljenosti nego namjere da povrijedi protivnika. Zato je pogrešno zvati nekoga "majmunom", zbog pokazivanja jedne prilično ljudske osobine. Ajd da je Stariđ to uradio pa da i razumijem takvo prozivanje :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 13:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
ne vjerujem da je Suarez pomislio "e saću da ga ugrizem", već je to uradio u afektu.

Nije tačno. Išao je sa namjerom baš to da uradi. Pogledaj snimak što sam sinoć postavio, kada je na derbiju Ajaks - PSV trčao par metara na igrača da ga ugrize ili ujede ili šta već radi. Zato sam napisao već pet puta, nije mu ovo prvi put i ovo je uradio sa namjerom.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 13:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Barsa je napisao:
Hertz i Elvis je uz nas, nismo samo nas dva levata protiv ovog ujedanja.

Ne moraš ići kod psihologa. :D

Eo slazem se i ja. :D
Jbg Tasko, moze budala sutra izvaditi qrac i popisati se po protivnickom igracu i hoces opet govoriti pa to nije opasno kao Aguerov start?
Jeste igracina nema sta, ali definitivno bi trebao na neki pregled..

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 13:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kada si i ti sa nama, razmišljam i ja kao Hertz, da idem psihologu. :D :D

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 13:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Vi bi i onako morali otici kod njega. :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 14:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
skeva je napisao:
Ali ne mozes biti fan Barselone i protiviti se nesportskim potezima? 8) Pa vasa igra se zasniva na nesportskoj igri, tacnije simuliranju, nemojte nas vi uciti fer pleju, molim vas :D :P

Šta je tebi Vasilije ?
Ti se u svakom postu oko fudbala Barse dotičeš ?

Samo Barsa simulira, a ostali igraju 100% sportski.

Što se tiče BRATA URUGVAJCA, ĆAĆE LIVERPULA, pretjero jest, ali takvi su svi iz Južne Amerike, manje više, sve stoka :D
Treba ga kazniti novčano. Po meni ovo nije "prekršaj" vrijedan kazne da ne igra neke utakmice.
A i Bane je Srbin, mi smo bar navikli da nas tuku :lol: Treba biti čovjek i reći da ne diraju Suareza :D

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 14:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:
:lol: :lol:

Nek' si se ti javio i objasnio nešto o fudbalu... I potrudi se naći jedan ozbiljan moj post gdje opravdavam simuliranje ili neku glupost igrača Barselone. :wink:

Imas nesto protiv mene? :lol: A sta cu, mrzim simuliranja pa se uvijek moram dohvatiti Barseloninih pedercica, nista licno. :D Mislim da se svi slazu da je pedersko simuliranje gore od bilo kakvog incidenta, tipa ujedanja, udaraca, svadja i sl. Suareza mi je zao jer ga vise kinje nego sto zasluzuje, ali sto jest jest, ovo mu nije trebalo...

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 14:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Elvis Presley je napisao:
Joj jest jedes govana.
Ako je ovo u zaru borbe onda je i Tajsonov ugriz u zaru borbe.

Ne vjerujem sta vi pisete, jos vam je kao i shvatljivo ovo.
Neka lome jedni drugima noge, igra se fudbal, znas sta ti se moze desiti. Ali ljudi se ne pocinju baviti fudbalom sa razmislanjem "ej mozda ce me neko nekad na terenu ugristi ali ko ga jebe, fudbal je to." Ovo je psiholoski slucaj, normalan covjek ovo ne moze uraditi. A vi sad trabunjajte o teskim startovima i laktovima.

Stvarno ste hajvani...

Jedes i ti govna ako mislis da je ovo nesto nevidjeno u sportu i fudbalu.
Vec sam nabrojao dosta primjera, ali da ponovim cisto eto, posto si citirao ovaj post, a ne onaj gdje sam napisao sta se sve do sada radilo u fudbalu.
Kahn, ugrizao igraca za vrat. Zidan udario glavom Materacija. Roj Kin lomio noge najgadnijim startovima. Kantona ubio onog jadnika u publicu nogom. Defo ugrizao Maskerana. Mesi napucao navijaca loptom. Kristijano pada svakodnevno.
Galas nabio Terija nogom u glavu. De Jong stavio djon jadnom Spancu u prsa, u finalu SP. Mihajlovic pljuvao igrace.
Mirkovic uhvatio rukom za jaja Hrvata.

I sad je ovo presedan u fer-plejem ispunjenom fudbalu?! Kako da ne.

Ovo je sitnica, kakvih cirkusa ima. Cuj "Neka lome jedni drugima noge, igra se fudbal, znas sta ti se moze desiti.". Kakva je ovo glupost? Znaci gore je da te ugrize, nego da ti polomi nogu. Normalan covjek moze ici na protivnika da mu slomi nogu, a ne moze ici da ugrize iz ciste zlobe, nemoci, provokacije itd?

NFL, ne mislim na startove u kojima se, JEBIGA, polomi noga protivniku. Nego na one kojima se svjesno ide da se protivnik sravni sa zemljom. Moze se naci dosta primjera takvih.

Poslednji put menjao Ташко dana 22 Apr 2013, 14:13, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 14:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Barsa je napisao:
Popokatepetl je napisao:
ne vjerujem da je Suarez pomislio "e saću da ga ugrizem", već je to uradio u afektu.

Nije tačno. Išao je sa namjerom baš to da uradi. Pogledaj snimak što sam sinoć postavio, kada je na derbiju Ajaks - PSV trčao par metara na igrača da ga ugrize ili ujede ili šta već radi. Zato sam napisao već pet puta, nije mu ovo prvi put i ovo je uradio sa namjerom.

Ulažem prigovor, insinuiranje i maltretiranje svjedoka! :D

Vidiš, ti misliš da je to uradio namjerno, jer je to jednom već uradio, mada je i tad pitanje je li trčao prema njemu sa namjerom da ga ugrize, ili mu je to došlo kad mu je prišao. Sa druge strane, moja odbrana se bazira na njegovom svakodnevnom ponašanju na terenu, gdje je očito da emotivno doživljava kad ne ide njemu ili njegovoj ekipi. Uz sve to, treba uzeti u obzir činjenicu koju smo već isticali više puta, da većina fudbalera spada u tupaviji dio populacije, i da na takve ispade treba gledati kao na ispade blago retardirane djece. Ne može se na isti način posmatrati glupi hladni Englez i glupi temperamentni Urugvajac. Tu se, između ostalog, radi o velikim kulturološkim razlikama, i sve to se mora uzeti u obzir.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 14:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Simuliranje ne možeš iskorijeniti iz fudbala, sve da je kazna izbacivanje iz fudbala doživotno.

Uvijek se može naći "greška" kod simuliranja, zna se igrač okliznuti, neke lakše građe gurneš malo, a on se smandralja k'o nizbrdo, itd. I onda dođe tamo neki idiot, pogleda snimak i kaže "simuliranje", a ono niđe veze.

Tako da ta priča oko simulacije ne pije vode.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 14:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Popke dragi, gospodine :D , ako ovo nije bilo sa namjerom, onda ne znam šta je tebi definicija namjere. Sam je priznao poslije te utakmice šta je htio i šta je uradio, a ti ga sada braniš kako nije sa namjerom. :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hx8bExVJ-qo[/youtube]

0:22

Prigovor se odbija kao neosnovan. :D

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 14:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jeste namjerno ugrizao čovjeka, to se ne može osporiti, ali nije za neke kazne koja se priželjkuje.

Južnoamerikanci temperamentni. Nije to opravdanje, ali ovdje se poredi lom noge sa ovim, sve te nejebalo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3377 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143 ... 169  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]