banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 05:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 187  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Mar 2013, 13:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Samo ne znam kako s obzirom da su Zvezda i Partizan blizi od oba ta kluba

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2013, 15:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2012, 17:08
NenadV je napisao:
Čitam na mrskom b92 forumu da Igokea i da ispuni sve uslove Eurolige opet joj ne bi dozvolili da je igra. Pokušava se nekako našteliti da Olimpija ili Cibona omogući igranje EL.

Mogu im se navući samo kvalifikacije a tu bi bili presmješni :wink: (jednom od ta dva kluba)

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2013, 15:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Zvezda pa Buducnost, pa Partizan pa tek onda Olimpija, ne vidim nacina da oni izbore Evroligu ni pomocu trikova...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2013, 15:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Koliko zvjezdica imaju hotel San i butik Kaldera?

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2013, 15:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma o cemu vi, ko bi lud uletio u toliki finansijski minus zbog 4 utakmice u kojima ce vas protivnik nabiti sa 20+ razlike... Gde je racunica za tako nesto

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2013, 15:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Ma o cemu vi, ko bi lud uletio u toliki finansijski minus zbog 4 utakmice u kojima ce vas protivnik nabiti sa 20+ razlike... Gde je racunica za tako nesto

"Ludi" su poreski obveznici :wink:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2013, 15:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma nema sanse, nema toliko para da se legalno izvuce i onako je drzava u kolapsu. Penzije se isplacuju od donacija MMF-a, najbolje da ima para za takva ulaganja od strane drzave

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2013, 15:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1Xci16bwQGg[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2013, 16:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
ponestaje im gostiju.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2013, 16:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

? Sta fali Mici? Ja bih mogao nabrojati jos najmanje 20 atraktivnih gostiju, bar u kosarci imamo strucnjaka ako nista :)

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2013, 00:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Sad kad real bude u grupi sa radnickim pa ih provedu nekakvim kozjim stazama da bi bilo manje od 100km

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2013, 08:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
danijell je napisao:
Koliko zvjezdica imaju hotel San i butik Kaldera?

San ima 4, a Kaldera 5 zvjezdica.

http://www.turizamlaktasi.rs.sr/21/lakt ... zam/Hoteli

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2013, 10:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
A koliko imaju apartmana...To je bitno zbog ekipa

Pustite nase zvezdice za hotele to ne vazi za Evroligu.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2013, 12:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
vlade_divac je napisao:

To je kod nas uglavnom samododjeljivanje zvjezdica i nema neku pretjeranu validnost. Pitanje je ima li i hotel Bosna četiri zvjezdice, kao najprestižniji hotel u BL i okolini. Kaldera inače ima osam soba i tri apartmana, što nije dovoljno ni za pola ekspedicjje jednog Evroligaša, tako da ne ulazi u kategoriju mogućih smještaja. Ja vjerujem da Evroliga, nakon što ekipa aplicira za B licencu, na lice mjesta pošalje neku svoju komisiju, koja onda daje ocjenu o kapacitetima i ispunjenosti zahtjeva. Jednostavno to je liga bogatih i sve više teži da to stavi u prvi plan, tako da može da diktira uslove kakve hoće.
Uopšteno gledajući, Igokea ima puno prepreka i najlakši način trenutno, da izbori Evroligu prema aktuelnim propozicijama, jeste da uđe u finale završnog turnira i onda odabere grad gdje će biti domaćin naredne sezone. Izbor im je prilično sužen. Beograd, Sarajevo i Zenica. Pitanje je i dopušta li Evroliga domaćinstvo u drugoj zemlji?

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2013, 13:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
vlade_divac je napisao:

To je kod nas uglavnom samododjeljivanje zvjezdica i nema neku pretjeranu validnost. Pitanje je ima li i hotel Bosna četiri zvjezdice, kao najprestižniji hotel u BL i okolini. Kaldera inače ima osam soba i tri apartmana, što nije dovoljno ni za pola ekspedicjje jednog Evroligaša, tako da ne ulazi u kategoriju mogućih smještaja. Ja vjerujem da Evroliga, nakon što ekipa aplicira za B licencu, na lice mjesta pošalje neku svoju komisiju, koja onda daje ocjenu o kapacitetima i ispunjenosti zahtjeva. Jednostavno to je liga bogatih i sve više teži da to stavi u prvi plan, tako da može da diktira uslove kakve hoće.
Uopšteno gledajući, Igokea ima puno prepreka i najlakši način trenutno, da izbori Evroligu prema aktuelnim propozicijama, jeste da uđe u finale završnog turnira i onda odabere grad gdje će biti domaćin naredne sezone. Izbor im je prilično sužen. Beograd, Sarajevo i Zenica. Pitanje je i dopušta li Evroliga domaćinstvo u drugoj zemlji?

Ne, to je liga ljudi koji zive NORMALAN zivot. Mi smo sirotinja, na nivou smo jebenog Tadzikistana i za to ne trebamo kriviti evroligu.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2013, 13:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
Nitro je napisao:

Ovdje se slazemo. U stvari, Igokei je jedini nacin da eventualno igra Evroligu (mada jos uvijek do obezbjedjivanja samog plasmana ima dosta da se igra) bas to kako si opisao. Sto se tice domacinstva u drugoj zemlji, za ULEB je ABA liga jedna cjelina, a time i podrucje koje ona obuhvata, tako da se u tom pogledu i Ljubljana i Siroki Brijeg i Skoplje smatraju dijelom te iste cjeline.

Nitro je napisao:
To je kod nas uglavnom samododjeljivanje zvjezdica i nema neku pretjeranu validnost. Pitanje je ima li i hotel Bosna četiri zvjezdice, kao najprestižniji hotel u BL i okolini. Kaldera inače ima osam soba i tri apartmana, što nije dovoljno ni za pola ekspedicjje jednog Evroligaša, tako da ne ulazi u kategoriju mogućih smještaja.

Ovdje se ne slazemo. Ne znam otkud ti ovo za "samododjeljivanje" zvjezdica?! Da je to istina, onda zasto ne bi svako sebi dodijelio 5 zvjezdica, ili mozda 6? Sto se tice Kaldere, tu si u pravu, ali ne znam da li znas zasto ULEB zahtijeva dva hotela? Jedan je za klub, a drugi za sudije. Tako da Kaldera itekako ulazi u pricu, ako nista drugo, onda za sudije. A Hotel San je i vise nego dovoljan za klub.

Naravno, sve ovo ULEB moze i drukcije protumaciti, moze im se.

Nitro je napisao:
Ne, to je liga ljudi koji zive NORMALAN zivot. Mi smo sirotinja, na nivou smo jebenog Tadzikistana i za to ne trebamo kriviti evroligu.

Opet pretjerujes. Recimo, Liga sampiona u fudbalu je za ovu kosarkasku Evroligu treca dimenzija, ali oni nemaju nikakvih problema da jedno Sarajevo, Zeljo ili Borac igraju u njoj, ako taj plasman i ostvare. Naravno, uz ispunjavanje uslova, to je jasno. Ali ne mijenjaju uslove i pricu od kola do kola. Cak su nekim svojim odlukama od prije par godina ucinili da tim malim timovima iz malih zemalja bude lakse doci do Lige sampiona. ULEB nije nista vise do privatna firma u kojoj se radi kako gazda kaze.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2013, 14:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To opet ne spori cinjenicu da smo jebena sirotinja, da nemamo aerodroma kakav treba da bude, da nemamo infrastrukturu i slicne bakrace.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2013, 14:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ja samo opet ponavljam da ce aerodrom biti najveci problem...
Bitan je broj aprtmana, gledaju se svakakve gluposti oko smjestaja tih ekipa ali to ce ipak procijeniti inspekcija Evrolige.
Cinjenica da celnici lige kao papagaji ponavljaju da nije do njih sto klubovi nisu ispunili uslove govori o slijedu dogadjaja...

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2013, 16:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Neki savezi su pokrenuli peticiju za smjenu Bartolomea. Nadam se da će im uspjeti...

Što se tiče realnosti dobro bi bilo da svi klubovi koji igraju ABA ligu istupe iz uleba, i da igraju fibin evro kup.
Ko ih jebe, nek im igraju ti bogati klubovi. Pa kad svi vide jednom da uništavaju košarku retardi iz uleba, opet će se okrenuti normalnom funkcionisanju.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2013, 16:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Krmak grokće li grokće...
http://www.mondo.rs/s281411/Sport/Kosar ... avesa.html
:roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 187  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]