banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 06:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 187  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Mar 2013, 16:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2012, 12:53
ja sam cuo ne moze se dvorana prijavit ako je iz druge drzave ?

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 16:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
kristijan borik je napisao:
u najgorem slucaju kako sam cuo sad od prijatelja iz laktasa , prijavljuje se zenica , i to je to , valjda ide u inat sad ovim iz CZ

Zar njima bivsi predsjednik nije veliki Zvezdas? Kako ce ici u inat svom omiljenom klubu? 8)

Ne vidim kako bi mogli zajebati Zvezdu osim da pokusaju dobiti Partizan i ostati na prvom mjestu, mada, onda ce Dodo ukopati svoju drugu ekipu totalno. Nemam pojma sta ce uraditi, ali ovo je totalno konfuzno. Sto se tice to za prijavljivanje Zenice, moraju prvo uci u finale F4 pa da nesto prijavljuju jer su za regularni dio ABA prijavili Laktase. Nemam pojma, ovo je jebena meksicka serija

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 16:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
papučar je napisao:
Sto iz CZ? Pa Partizan vise profitira sa ovim nego CZ.

Kako sto? Zvezda i Covic su krivi za sve.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 16:09 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Hajd' znaj ... previše otvorenih pitanja ima ... Uz to ne zaboravite da ne mogu tri ekipe iz jedne države uzeti tri mjesta za Euroligu, znači Zvezda, Partizan i Radnički ne mogu ... Eh sad ne znam da li ima scenario po kom bi ta tri kluba mogla uzeti sva mjesta koja vode prema Euroligi...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 16:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Ljudi opustite se,ponavljate se po hiljaditi sta ce partizan,sta ce dodo....

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 16:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Kakav je raspored partizana, Igokea kuci i sta jos?

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 16:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Kakav je raspored partizana, Igokea kuci i sta jos?

mzt u gostima i solnok kuci

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 16:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2011, 16:45
Lisac rekao u Bg da ga ne bi cudilo da Dodik rekonstruise halu i osposobi aerodrom...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 17:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
IGOKEA: Igramo Evroligu!

- Imamo građevinski plan za koji tvrde da nam je potrebno 100 radnih dana. To je malo više od tri meseca. Sve ćemo uraditi da ukoliko obezbedimo plasman u Evroligu, igramo u Laktašima - rekao je Boris Spasojević, predsednik Igokee

- Igraćemo Evroligu – decidiran je Boris Spasojević, predsednik Igokee, u razgovoru za Telegraf odmah posle obaveštenja iz sedišta Evrolige o dilemi oko učesnika najelitnijeg takmičenja naredne sezone.

Igokea je uz Crvenu zvezdu jedini siguran učesnik fajnal-fora ABA lige i tri kola pre kraja regularnog dela prvenstva veliki kandidat da automatski postane član evroligaškog društva. Stroga pravila ULEB vezana za infrastrukturu (aerodrom, hoteli sa četiri zvezdice) ne “dotiču” čelnike kluba iz Aleksandrovca, ali je jasno da će morati da preprave dvoranu u Laktašima kako bi u njoj mogli da igraju protiv Barse, Reala, CSKA…

- Veoma brzo ćemo da imamo Upravni odbor na kojem ćemo raspravljati po svim tačkama. Želimo da igramo Evroligu i zato moramo da se upoznamo sa propozicijama. Sada je dvorana naša jedina dilema, a brine nas i deo u kojem Evroliga insistira da tim mora da igra u dvorani u kojoj je počeo sezonu.

Ima li u Laktašima prostora da se u dvorani doda određeni broj stolica, kako bi zadovoljili minimum uslova (5.000 mesta) ili ćete morati da se selite?

- Imamo građevinski plan za koji tvrde da nam je potrebno 100 radnih dana. To je malo više od tri meseca. Dakle, sve ćemo uraditi da, ukoliko zaista obezbedimo plasman u Evroligu, igramo u Laktašima. Građevinski zahtevi nisu preveliki, ali za svaki slučaj, imamo i dve-tri alternative.

Beograd ili neko mesto u BiH?

- Neću sada licitirati o imenima gradova, ali ćemo dobro analizirati šta je najbolje za klub i grad u kojem bismo igrali – rekao je prvi čovek Igokee dodavši da više niko ne sumnja u njihov nastup u najelitnijem takmičenju.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 18:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Igrace ako udju u finale F4, sad i oni trebaju poceti kalkulisati protiv koga ce im biti lakse... Znaci, sve u svemu, Radnicki takodje moze igrati evroligu ako se plasira u finale (ako Igokea ostane prva), ili osvoji F4 (ako Zvezda bude prva). Ok, nije toliko strasno....

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 18:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2012, 07:51
Ja sam mogu reci da nista ne kontam.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 19:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2012, 17:08
Evo ti sad malo "jasnije",ni aerodrom,ni dvorana ni qrac ni palac već:
http://www.telegraf.rs/sport/576234-evr ... -uz-uslove
:lol:
Ako je ovo tačno,Igokea i Radnički treba na vrijeme da se "o`lade"

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 19:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2012, 07:51
Ma ne mogu ja ovo citati,ovo zbrka me podsjeca na nasu administraciju (daj mi fotokopiju od fotokopije fotokopirane fotokopije).

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 20:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2012, 17:08
Dvorana,aerodrom,hoteli...kao i da je GRAD PRIJAVLJEN ZA ABA LIGU !!!
Ako je to tako onda Igokea ima dva izbora ili BG ili ZG.
Ljubljana i Skoplje mislim da nisu realna opcija kao ni ove dvije opcije gore ali...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Citiraj:
"Zovu me iz Radio Banjaluke i kažu da su propisi napravljeni tako da u Evroligu ne mogu da uđu ni Kragujevac, ni oni?! Pa, ni Olimpija nije mogla da ostane u hali Tivoli, nego je grad morao da napravi novu dvoranu. Igokea ima salu sa zvanično prijavljenih 3.100 mesta. To da 'B' licenca traži 5.000 sedišta, pa to odavno stoji u pravilniku Evrolige", emotivno priča Lisac.

"Kako Evroliga da prisili pet klubova koji će biti u grupi sa Igokeom, da za ta gostovanja plate čarter let i da ih to umesto 10.000, košta 100.000 evra? Zbog takvih stvari postoji zahtev za redovnom vazdušnom konekcijom sa Parizom, Minhenom ili nekim drugim gradom. Dakle, ima razloga zbog kojih su uvedena ta pravila. Ona nisu tu kao atak na Igokeu, koju, navodno, neko ne želi u Evroligi. To nije istina".

http://www.mondo.rs/s280987/Sport/Kosar ... renje.html

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 21:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Задња дешавања око АБА лиге показују сву "далековидост" :lol: кошаркашког визионара из предграђа који је давно онако пророчки,увидио све предности јадранске лиге! :lol:
Упркос свим противљењима кошаркашких лаика (од Дуде до Дулета),храбри визионар је својим
способностима увео српске клубове у АБА лигу својевремено.Када погледамо сву озбиљност и величину исте,видимо да ни цјена која је плаћена (смрт српке лиге) уопште није велика и да ће
овогодишњи Ф4 бити у знаку српских клубова (ако се дан прије почетка турнира у Љубљани не одлучи другачије). :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 21:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Ja i dalje ne mislim da je ex-yu liga loša ideja. Ali se slažem da je ovakav tip organizacije smiješan, nikakve konstantnosti, propozicije će uskoro početi mijenjati na mjesečnom nivou.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 21:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Forty Two je napisao:
Ja i dalje ne mislim da je ex-yu liga loša ideja. Ali se slažem da je ovakav tip organizacije smiješan, nikakve konstantnosti, propozicije će uskoro početi mijenjati na mjesečnom nivou.

Искрено се надам да ће пасти са ивице банкрота,на којој се аба налази.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 22:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Сјећате ли се да сам још на полусезони говорио о малверзацијама за коначан пласман, односно ЕЛ? Мене лично не чуди овај развој ситуације, спомињао сам Олимпију, хрватске клубове и сл. Куваће се жестоко до краја.

Читао сам данас ове "фенси" портале са њиховим накарадним вијестима, просто да бљунеш од гомиле паушалних и нетачних вијести. Дакле, аеродром Маховљани је међународни аеродром са лиценцом, ма како год то нама звучало комично. Дакле, постоји веза са Европом, Сарајево-Бања Лука-Цирих што је битно али не и кључно. По мени, јако је битна та лиценца, што за собом повлачи могућност чартер летова. Колико је мени познато, већина клубова практикује овај вид транспорта. Са друге стране, вјерујем да ће на љето бити барем још двије-три редовне линије ка европским метрополама. Ту су и хотели, мада су их српски медији без проблема прогласили као непостојеће (Калдера 5*, Сан 4*). Остаје питање дворане и термина до којег се морају извршити радови. Знајући Додика, има да никне још једна поред :).

Генерално нисам неки посебан љубитељ Игокее, али изузетно поштујем њихов успјех остварен ове сезоне.

И да, видим овдје се често појављује има ЦЗ Телеком па ме интересује чему то?

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 22:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

jos ce ovi na kraju reci da u euroligu mogu olimpija,cedevita,partizan ili cz pa ce se izmedju njih traziti ucesnik.nista me ne bi iznenadilo

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 187  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]