banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 02:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Nov 2012, 09:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Den Tana: Oprostiću dug Zvezdi
IZVOR. B92, ZURNAL.RS
Bivši predsednik FK Crvena zvezda Dobrivoje Tanasijević želi da oprosti dugove klubu iz Ljutice Bogdana.

Den Tana je podržao inicijativu člana Radne grupe Nebojše Čovića koji je zatražio oni koji su pozajmili pare Zvezde, oproste dug.

Tanasijević je ’crveno-belima’ pozajmio 633.000 evra bez kamate i jedan je od najvećih ulagača.

„Već sam imao dva puta kontakte i hteo da oprostim jedan deo, međutim, niko iz bivše uprave me nije zvao da to regulišemo. Razgovaraću sa ljudima koji sad vode klub, ali nećemo to da rešavamo preko medija“, rekao je za Sportski žurnal Tanasijević koji je u sredu na Marakani gledao utakmicu četvrtfinala kupa Srbije Crvena zvezda - OFK Beograd.

Čović je izjavio da je dug Crvene zvezde 48.5 miliona evra, ali da je ostalo još dokumenata koje je potrebno pregledati.

B92

Mogao bi i Stojadinovic njegovim stopama i vec je milion skinut, jos 47 i na konju smo :D

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 10:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
skeva je napisao:
Mentalitet im treba promijeniti, dobro rece Covic veceras na kosarci, ne mozes se naloziti i dati 100% sebe samo protiv Partizana jer drugi uvijek daju 110% sebe protiv Zvezde...
Inace u OFKi ima zanimljivih igraca...

Zvezda je nazalost porazena takticki tu smo mi pukli Jankovic nazalost nezna gde udara

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 11:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Da ima obraza Jankovic bi minut nakon utakmice u kojoj ga je Zoka drugi put nadmudrio podnio OSTAVKU....
Pisao sam i ranije pa cu samo ponoviti...
Mi smo ekipa koja je primila najvise golova u ligi. Cini mi se da osim Borce na domacem terenu smo stalno nesto jurili neki zaostatak. Igra nam se svodi na bjesomucno napucavanje igraci trce ali ne znaju gdje...
Juce Kas, Micko i Mladja su kidali kao ludi ali dzaba kad ostatak tima stoji.
Kas kao sumanut napada njihove defanzivce dok mudrinski stoji a Milijas ne moze i oni igraju sevaka sa njim..

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 12:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Sad muka, ako pobjedi ove dvije ostace na klupi. A ako ne pobjedi zamjenice ga, ali tad je titula izgubljena 100%..

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 12:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
Kako sam cuo Jankovic bez obzira sta uradi na ove dve utakmice 90% dobija otkaz

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 12:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Janković nije zaslužio otpust preko zime, već klasičnu nogu u dupe u sred prvenstva. Možda njegovi menadžeri, a to su valjda menadžeri Ninkova i Blažića, neki "žestoki momci" imaju dogovor sa ovim Stojadinovićem da ga ne ponize do kraja, kako bi mu bilo lakše da na drugom mjestu "prodaje pamet".

Nego, jebeš njega, dobar tekst:

http://www.mojacrvenazvezda.net/48817/2 ... -doktor-o/

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 14:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Nekadašnji Predsednici Dan Tana i Dragan Stojković odustali od svojih potraživanja, i započeli finansijsku konsolidaciju FK Crvena zvezda.

Član Radne grupe i prvi čovek zadužen za finansijsku konsolidaciju fudbalskog kluba, Nebojša Čović, u izjavi za B92 izrazio je zahvalnost nekadašnjim predsednicima kluba Dobrivoju Tanasijeviću, poznatijem kao Dan Tana, i Draganu Stojkoviću Piksiju, koji su definitivno odustali od svojih finansijskih potraživanja prema FK Crvena zvezda.

Dan Tana je srpskim medijima izjavio tokom utakmice sa OFK Beogradom, da neće potraživati sumu od preko 650 hiljada evra, dok je aktuelni trener japanske Nagoje, i legenda Crvene zvezde Dragan Stojković to učinio u četvrtak, pošto je telefonski kontaktirao Nebojšu Čovića:

"Koristim ovu priliku da se zahvalim gospodi Dobrivoju Tanasijeviću i Draganu Stojkoviću na ovome što nameravaju da učine za FK Crvena zvezda.
I ovoga puta su ličnim primerom pokazali koliko im je stalo do kluba koji su svojevremeno vodili kao predsednici.
Suma koju nameravaju da oproste klubu kao dug, je izuzetno velika za naše prilike. Međutim, ono što je još važnije, učinili su to prvi, i dali primer ostalima koji su u prošlosti davali svoj novac u teškim trenucima za naš klub. Zato, pozivam i ostale da učine isto i slede primer gospodina Dan Tane i Dragana Stojkovića, i pomognu Crvenoj zvezdi, pred kojom je period finansijskog oporavka. Taj oporavak će biti mnogo teži, ako ne bude bilo sličnih gestova poput ovih koji su učinili nekadašnji čelni ljudi našeg kluba" rekao je Čović za B92.

Piksi smeker :)

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 14:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Piksi je ispao naivčina, neko ga je u nekom trenutku dobro zajebao oko svega, pa je na kraju pobjegao što dalje. Ono što znam je da je vrijedan čovjek i da ne bi bio pijavica u Crvenoj zvezdi. Nije on taj tip, uostalom odlično mu ide trenerski posao u Japanu, sve je to sam izborio svojim radom, nije on klasa Adžića i sličnih. Uvijek poštovanje za velikog Piksija, a za loše poteze ne vjerujem da su bili zlonamjerni.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 14:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Zato je lagano u bescjenje rasprod'o najbolju generaciju u zadnjih 15 godina.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 14:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije bescijenje. Žigića je mogao dati za 11 miliona evra na zimu, ali ostavio ga je za napad na LŠ i na kraju dobijemo jebeni Milan. Dobio je koliko su davali. Priča se čak da Mustafu nije htio prodati, da su ga zbog toga pozvali mafijaši "na razgovor" i sledeći dan je nagulio iz zemlje.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 14:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sta pricas ti? Do utakmice sa Milanom vecina igraca je vec prodana, osim navijaca naguzio je i Bajevica kojem je na sva zvona obecavao ekipu za pohod u LS.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 14:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Žigić, Janković, Basta prodati? To su ti najskuplji igrači. Tu su bili Kovačević i Biševac, ostala je kičma tima.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 14:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.soccerway.com/matches/2006/0 ... ad/395422/

http://www.soccerway.com/matches/2006/0 ... an/395438/

Evo ekipa iz obe utakmice. Odlicna ekipa ali jbg, Milan..

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 14:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jbt kakav sastav je Milan imao, u to vrijeme mi nisu izgledali kao tolika sila ili sam bio kurazan zbog nase dobre ekipe.
I A.Pantic je tu :) Citao sam da je on ganjao loptu u Prijedoru jedno vrijeme.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 14:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A Zvezda tih godina bas nije imala srece sa zrijebom za LS. Dobiju Milan ovi osvoje, dobiju Leverkuzen oni budu u finalu, dobiju PSV oni budu u 1/2 finalu.. A 90% drugih ekipa smo mogli uzeti i uvjek najgore.
A najvise sam se izbio protiv Kijeva, 0 0 tamo i poveli u Beogradu jos i onda primismo gol i ostalo 1:1. :/

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 15:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da smo tad usli u LS vjerovatno bi sve bilo drugacije, al jbg nece kod nas kao kod normalnog svijeta. Imali smo i tad ekipu poezija prava, Bunjevcevic, Lalatovic, Markovic, Boskovic, Pjanovic, Drulic, Acimovic. Tek kad se vide ti raniji sastavi i igraci, moze se skontati koliko smo sad jadni u igrackom dijelu sa ovim pacenicima.
Sto se tice bolnih poraza i ispadanja Ekeren je zlo pravo, sve sto je moglo poci naopako poslo je.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 15:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ma piksijeva najveca glupost je kosanovic,protiv glazgova se moralo proci,nikad vise takve sanse.Lukic i vesic krimosi,marginalci,propali politicari dobili podrsku navijaca zbog pravljenja enormnog duga i guranja klub na najnize grane od postojanja a piksi izbacivanje iz svog kluba i prijetnje od tih istih navijaca :(

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 15:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da, da smo tad usli u LS (Kijev) sa onom ekipom bi vjerovatno mogli biti i treci u grupi pa onda nastaviti u Kupu UEFA (osim ako nas ne bi zapale opet neke azdaje) i onda bi vjerovatno sledecih godina bili nosioci u trecem krugu kvalifikacija i lakse bi ulazili u LS. Eto koliko jedna utakmica moze znaciti.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 17:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sad citam da je Piksi oprostio 32 hiljade eura. Nemoj brate, bice puno.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 17:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U svakom slucaju dao je vise nego olos koji ga tjera sa stadiona.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]