banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 06:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Nov 2012, 18:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Crn je dan kada je Aleksandar Janković ušao u Crvenu zvezdu. Šta uradi od sjajnog tima, nemam riječi. Ljigavac, gadi mi se.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 18:07 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ne bih ja njega krivio samo. Igrači dozvole da ih na Marakani dobijaju jedna Jagodina i OFK-a ko debile.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 18:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
A jest nam se uznedalo :) Kakve golove primamo, cudo nevidjeno :lol: . Aj ako nista bar Jankovic leti, valjda ce dovesti nekog trenera sa iskustvom i znanjem.
Sto je najgore, nismo uopste lose igrali, al cim se Mandrak natakario na Zvezdu u kladionici znao sam da cemo zijaniti :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 18:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:
Ne bih ja njega krivio samo. Igrači dozvole da ih na Marakani dobijaju jedna Jagodina i OFK-a ko debile.

Igrači trče kao ludi, ali ne znaju gdje udaraju zbog idiota trenera. Ovo ni sanjao nisam, ovakvo poniženje, pa moglo je 6-1 biti.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 18:14 
Bič božji
Bič božji

Pazi, jest on debil, ali opet po meni su i oni krivi. Bili su i kod Prosinečkog pa nisu opet znali. Jedino da im dovedemo Boru Milutinovića, Gusa Hindinka i Murinja zajedno svi da probaju nešto sa njima.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 18:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Šta nisu znali? Pa nama Omonija nije mogla prići golu, a kamoli dati, derbije smo dobili tri za mjesec dana, a sad nas jebava OFK jebeni Beograd. Ne treba nama Robi, nama dosta Simo Krunić, Kuzeljević, Piskavac, bilo ko ko je ustvari ikakav trener.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 18:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ma ljudi morate znati da protiv Zvezde se svi nalože,a vaši samo protiv Partizana, pa igrači ofka su poginuli večeras, išli očima na krampone, doslovno. od Milijaša nema koristi, samo kod prekida, moraće platini uvesti hokejašu izmjenu. Kirovski realno slab večeras, njegov je i drugi gol, mogao je prvi šut hvatat, a i kod trećeg je mogao krenuti prije. Mladenovića nije bilo na utakmici ko ni Mudrinskog. Milinković lagano zatovorio bekove, znao je da od veznog reda nema koristi Zvezda. Kasalica odličan.
Ispražnjeni poslije derbija, ofk dobro postavljen, ginuli za svaku loptu, zasluženo dobili. Sudija odradio majstorski posao, sad ne možete kukati.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 18:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Protiv Zvezde se stalno svi nalože pa se nikad nismo brukali kao kod Jankovića. Ko ovo pravda neka batali fudbal i prati ragbi.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 18:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sta fali ragbiju?

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 18:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To što nije fudbal :p

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 18:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ajde sve i nekako, ali kojom logikom opravdati izmjenu Mudrinski-Dimitrijevic kad gubis 1-3 u kup utakmici O.o On bukvalno ne zna gdje udara i sta radi.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 18:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
To je i mene najvise zanimalo, gubis dva razlike i izvodis napadaca, garant je cuvao rezultat bio je zadovoljan. :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 19:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Strucnjak je trebao poceti sa Babaljem, Mudrinski je preumoran, ne trci uopste, beskoristan je, dok je Babalj zeljan igre. Dalje, kad gubis nemas sta ubacivati Dimitrijevica, njega treba ubacivati kad vodis da smiri igru. Ma pogubio se Sale totalno, jebe ga pritisak ocigledno...

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 19:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jebe ga što ne zna. U prošlom mandatu rezevama Boltona nismo mogli ni primirisati, a bez da su se trudili posebno. Imali Kastilja, Milijaša, Bastu, Koromana...

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Мислим да Звезда у задњих 10 година није примила више голова у полусезони. Јанковић као да није учио на примјеру Просинечког када је гурао Крнету у прву, односно како је прошао са толиким ротацијама. Максимовић страшно стагнира од позива у репрезентацију, вјероватно су му напунили главу којекаквим милионима.

Послије данашњег пораза вјероватно већу горчину остављају играчи који ни по којем критеријуму не заслужују мјесто у Звезди. Онај ко је продао Вешовића треба бити директор телекома јер је изузетно способан бизнисмен. Све у свему, и ове зиме нас очекује буран прелазни рок. Салету је јасно да је бивши и велико питање је како ће он одреаговати у ова посљедња два меча.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 21:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Рајо као директор Телекома? Тешко...

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 23:36 
Bič božji
Bič božji

Rivaldinho je napisao:
Šta nisu znali? Pa nama Omonija nije mogla prići golu, a kamoli dati, derbije smo dobili tri za mjesec dana, a sad nas jebava OFK jebeni Beograd. Ne treba nama Robi, nama dosta Simo Krunić, Kuzeljević, Piskavac, bilo ko ko je ustvari ikakav trener.

Nama treba Ilija Gromovnik da siđe na teren. Onda možda bude igrali dobro.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2012, 23:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
Мислим да Звезда у задњих 10 година није примила више голова у полусезони. Јанковић као да није учио на примјеру Просинечког када је гурао Крнету у прву, односно како је прошао са толиким ротацијама.

Nisu to bile rotacije, nego nije imao ko da igra. Mijailović koji je inače krpio štopera, i to dobro, svaka čast Robiju kako ga je pronašao tu, je propustio veći dio priprema da bi se brukao na omladinskom prvenstvu kod onog Džimija Marića, a Jovanović je bio mrtav nespreman, on je bio nespreman čak i protiv Omonije, vidjelo se jasno.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 00:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Neko napisa da imamo jak igracki kadar,taj se nepropisno zajebava,nema ovdje jednog kompletnog igraca,sve sami poluproizvodi...Msm da nas igracki kadar nije nista jaci od radovog i vosinog i da smo uz mnogo srece i pomoc publike,dosli do ove druge pozicije...Ovo mi je jedna od najmlitavijih i najantipaticnijih generacija,jaki na recima,nula na djelu i terenu...Jankosan se okrece prvenstvu,a mi vjerovatno sledecoj sezoni,ako nista nadati se sa novim sefom struke i pravim pojacanjima vec od januara...

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 04:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mentalitet im treba promijeniti, dobro rece Covic veceras na kosarci, ne mozes se naloziti i dati 100% sebe samo protiv Partizana jer drugi uvijek daju 110% sebe protiv Zvezde...
Inace u OFKi ima zanimljivih igraca...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]