banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 21:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Avg 2013, 18:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2011, 23:10
Katic strahota.Covjek je jako koristan igrac.Sa 32 godine je u igrackom zenitu,sto je za svaki respekt.Krle i ekipa su isto odlicni.I dalje mi samo ne ide u glavu kako hrvatska,sa onakvim igracima ne moze spojiti dva krstena napada.Tomic i Bogdanovic koju su trebali bili lideri tima su zavrsili tekmu sa po 8 poena.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2013, 13:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
15 do 4 igramo s Belgijancima.

NAVODNO nisu toliko slabi, pa ćemo da vidimo.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2013, 14:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Danas svako igra kosarku 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2013, 16:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Andjusic je lud :D

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2013, 20:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=huRGXt0_Gf4[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2013, 16:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rasko pisa po Omeru Asiku! :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2013, 17:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
skeva, kakvi su ovi nasi? nisam stigao gledati ,a i dijelom sam zaboravio. sad se uključio na 3.30 do kraja treće

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2013, 17:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ja se nadam da će se Raško povrijediti i propustiti prvenstvo. Samo nam još fali da zapali u Enbea :angry4:

Kakav kralj, ali izgleda mnogo dobar čovjek pa mu se vratilo.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2013, 18:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Stubborn je napisao:
skeva, kakvi su ovi nasi? nisam stigao gledati ,a i dijelom sam zaboravio. sad se uključio na 3.30 do kraja treće

Jebiga, kasno vidjeh :) . Ako si gledao od sredine trece to je od prilike to, bili su konstantni uz povremene sitne padove. :) . Inace, sipaju i ostali, ne samo Andjusic, nije ovo lose.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2013, 18:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Nedovic ce da bude otkrovenje prvenstva uz naravno neizostavan enorman Raskov udio!

Prva petorka na EP:

Markovic
Nedovic
Bogdanovic
Bjelica
Krle

Silom prilika, od svih Bogdanu je pripala pomalo nezahvalna krilna pozicija.. utisak mi je da je djelovao unekoliko indisponirano.. prosto sto ne moze jos u dovoljnoj mjeri da odgovori Dudinim zamislima. Ali ako masina Nedovic, Bjelica, Krle (+Rasko) krene da melje od samog pocetka, uskocice i on jako brzo.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2013, 18:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma Bogdan ne moze odgovoriti na trici, dzaba je, ali mora, nema ko.

Inace, nase cure do 18 godina osvojise bronzu. Kakva utakmic, kos u poslednjoj sekundi :)

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 11:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Teodosić
Marković
Nedović
Bogdanović
Lučić
Kalinić
Bjelica
Gagić
Katić
Krstić

Štimac/Mićić...

Zavisi za koju se formaciju Duda opredjeli. Da li 4 ili 5 visokih...

Pripremne utakmice su donjele dosta toga dobrog. Sem protiv Gruzije.

Pitanja je veliko da li će Teo i Luča biti spremni, ali se svi nadamo da hoće.

Na pripremenim utakmicama nema skautinga, velike borbe, jednostavno svi igraju da se uigraju. NA EP, će pola utakmice određivati skauting. Na primjer iz aviona se vidi da će nas svi preko četvorke napadati kad igra Raško ili Gagić na njoj. Takođe, ako Teo krene kao prvi plej, još onako nespreman, inače sa slabom odbranom, to će dobrano koristiti protivnički plejevi. Ruku na srce u našoj grupi sem Mekejleba, ostali plejevi i nsiu nešto posebno. Litvanski plejmekeri su više Ćapin fora, nego što oni nešto razigravaju ostatak ekipe. Zek Rajt i Ročesti su ok igrači, ali nije to neka klasa da bi nam baš veliku štetu mogli nanjeti. Letonci su Litvanska škola, dosta šuteva za 3 poena, mada su oni daleko od kvaliteta Litvanaca, pogotovo bez Beidrinša.
Bih, vjerovatno nošena dobrim igrama u kvalifikacijama, nadaju se prolasku grupe. Po mom skormnom mišljenju biće borba između njih i Makedonaca. Naravno igra BiH će svoditi na Mirzu i donekle ĐEdovića. Ovi ostali šta ubace, dobro i jest. Mana im je Petrović za trenera, čovjek koji forsira tu brzu igru na puno poena, a bih nije baš toliko napadački potentna. Ja sam rekao da njih dobijamo između 15-20 razlike 8)

Crna gore bez Pekmena, iako sa opet jakom centarskom linijom nema šta tražiti. Vučević, Dubljević, Bjelica, Golubović, Dašić sve su to dobri igrači ali sem Vučevića nema tu 1-1 neko velikog kvaliteta. Dubljević dosta šutira i izvlači se i tako će vjerovatno protiv Srbije dati 10-15 poena, pogotovo kad ga čuvaju Raško i Gagić. Ročesti na ovim niskim pozicijama može pomalo problema napraviti. Kakav težak debalans Crne Gore, pod koševima prebrutalni, na vanjskim pozicijama Varda višegraad. :-?

Litvanci po imenima najjači. Ljudi gaje svoj stil košarke, dosta brzo, šutiranje, tako igraju, sumnjam da će ikad to promjeniti.
Jebiga, protiv njih nam je prva tekma, nije nas baš milovao žrijeb. Dosta trčanja nazad, i usporoavanje igre. Još ako zadržimo procentat šuta sa ovih pripremnih utakmica mogli bi napraviti u ovom trenutku veliku senzaciju i dobiti ove. A i ako izgubimo nije katastrofa. Dosta su jači od nas htjeli mi to priznati ili ne.

Makedonci ! BO MEKEJLEB. on ako stane mislim da je s njima gotovo. Čovjek je motor ekipe. Imaju oni još solidnih poentera tipa Čehovski, braća Stojanoski....

Litvanija, Srbija...BiH/Makedonija/CG

Nije što smo naši, nego mislim da Srbija ide 100% dalje. Letonija teško da tu ima šta tražiti, mada te šuterske ekipe propade kad ne treba :D :D

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 11:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Jebo onog sa Arene šta je ćaća..

Ćaća ploditelj !

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 11:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Caca procita Edinovu kolumnu pa nam ovde preprica svojim rijecima :D

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 13:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma prepisuje sa avangarde 8)

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 13:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Gdje na to grobarsko leglo naleti. Najjaci su mi ti kao fini smo, dobri smo, a ovamo nas ne mogu ocima gledati. Za kosarku samo b92 forum i lagano, eventualno ppp.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 14:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja sam tamo vec neko vrijeme, opusteno je, ima mentola ali ima se i stosta kvalitetno procitati :) . Sto se tice grobarskog foruma tu je neprikosloven kosarka.rs forum, Caca mi preporucio, kaze ima dobrih rasprava, posle upisa da Vujosevic grijesi forsirajuci Vestermana, naspominjase mi se porodice i banovase me odmah :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 18:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
nadam se da ce se lučić oporaviti. on i kalina mogu to na trici iznjeti. frka je kad je kalenić sam na trici, ne mogu gledati da bogdanovic pokusava na pozicji iznad, ili nedovic.

tea bi naravno volio isto, iako tu ima i markovic, nedovic, a i micic je pokazao da itekako može, pogotov kad se malo opustio nakon određenog vremena.

nekako sad, bože me oprosti, sam nekog misljenja da nam je lučić za nijansu neohodniji.
nisam pijan, svega mi

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 14:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Mislim da nam neka euforija ne treba. Pripreme obećavaju, ali na duže staze, u smislu potencijala, širine baze... Kad počnu prave, takmičarske utakmice, može se desiti da neki od ovih klinaca, tipa Micić, koji sad igraju odlično, samo nestanu. Naši su mladi i poletni ( na čelu sa najmlađim i najpoletnijim Raškom :usa2: ) pa vjerujem da su i ove pripremne utakmice igrali sa najvišom željom i zalaganjem, dok će iskusnije ekipe ipak vjerovatno čuvati snagu, pa to neće biti baš tako kao na pripremama. Svaka medalja bi bila fantastičan uspjeh.

Najbitnije od svega je da tučemo svaku Ex-Yu ekipu na koju naletimo :evil: i budemo prvi u selu, a ostalo sve preko - sija kao zlato :fadein:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 16:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Otprilike tako kao što kažeš. I ko što Edin spomenu u kolumni, ovi debitanti mogu držati dobar ritam, imamo i dobru šutersku liniju, ali niko od njih nema iskustva kao "clutch" igrač ukoliko bi se ušlo u neke tijesne završnice, i to je razlog zašto nam je Teo potreban, između ostalog. Mada, i on je 2009. od poluanonimnog klinca postao igrač koji rješava utakmice (vjerovatno se svi sjećate polufinala sa Janezima ko da je juče igrano :D ), možda sad neko od ovih novih momaka podivlja.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]