banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Maj 2025, 21:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 305 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: UFC
PostPoslato: 24 Jan 2025, 06:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Avg 2020, 15:58
Pošteno bi bilo da se daju redom protivnici Islamu kao što je tražio. Kako ko zasluži i neka pravi svoj legacy.
Topuria se javio da bi on ušao u tu borbu kao prvak protiv prvaka.
Ilija nije za uzeti olako jer ima hrvanje i haubicu u rukama.

Vaso ima meč na FNC 21

https://www.youtube.com/watch?v=90X4AGYjIfM

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2025, 12:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
Nisam gledao malog, ali iskreno mislim da nema šanse protiv sad već prekaljene lisice kakav je Vaso. Još se sad uozbiljio pa je uzeo i onog bokserskog trenera iz Srbije, zaboravih mu ime.

Nego, Stankela, jesi ispratio kako je Ilke ugasio ove jalijaše sa mma instituta ? A nakon Ilketa muk. :D Dajem stotinu Fabjana, Stošića, Negucića, Barbira, Spahovića za jednog Ilića. 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2025, 14:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Gledao sam neki intervju i mislim da mu ne treba dodatno verbalni sukub sa Fabjanom.
Naročito nakon bifa prije meča koji mu se obio o glavu.
Bezveze si stvara dodatni pritisak a treba se boriti sa Barbirom.
Vjerovatno će mu stići dobra finansijska ponuda za event u Beogradu.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2025, 14:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Slika

Arena Fight
18:00 Uživo

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2025, 13:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Šara nije mogao ništa da učini protiv MVP-a. Njega vrijeme kao da ne gazi i u 37 godini ima nevjerovatnu brzinu. Sada se vidi koliko je Ian u stvari odradio odličan posao.
Adesanja je rekao svoje ovom sportu i pokupio treći poraz. Možda još koji meč da napravi pa lagano u penziju.
Ziam i Davis su ponudili najbolji meč i najbolje poteze na eventu.
Pavlović lagano protiv Rozenstruika.
Možda najveće iznenađenje je poraz Nurmagomedova od Oliveire.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2025, 17:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Raketa vrijedno radi na Tajlandu. Ne nedostaje mu optimizma za povratak na vrh. Vidi se kako uživa.
Trebao bi uzeti u tim nekog trenera za Muau Thai, a takođe pokupiti nekog Dagestanskog trenera da se izbrusi i na tom polju.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2025, 06:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Izgleda da je Ilke pretjerao sa trashanjem pa Fabjan sada jedino želi da budu anonimni.

"Ilke više nije nikakva opcija. Taj meč se u sportskom smislu 100% neće desiti nikad. Jedino možemo riješiti na ulici 1 na 1 da niko ne gleda”. izjavio je Slo Rocky.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2025, 08:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ma ukenjao se Fabjan, jer zna da bi bilo svašta da je ovaj bio zdrav. Provalio ga i rasuo ga u komade, pobjedio ga u njegovoj igri i još pokazao kakav je neviđeni papak.
Ilke ga je nasjecao i ovo zato što je tukao i ženu, valjda i roditelje, što se drogirao i šmrkao a sad je šatro nekakav najispravniji vjernik i sportista. To je fazon sa Ilketom, što ti neće prešutit takve stvari, od kojih se narod gnuša.

Meni je iskreno Fabjan bio na pola pola, uglavnom simpatičan i gotivan tip, ali nakon čitavog okršaja sa Ilketom, više ga ne mogu očima smislit.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2025, 04:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Darko Stošić :
"Ne bežim od revanša sa Fabjanom. Jednostavno, treba da se pogodi pravi trenutak da to bude u interesu svih nas. Ne znam kakve planove ima Forgi, ali sa Miranom mogu da odradim i "FON". Otvoren sam za sve mogućnosti."

Ilke je svršeni posao za Fabjana. On je zagledan da osveti svoj poraz protiv Stošića.
Ilketu je možda najbolje da uzme veliki novac od meča sa Barbirom jer je već u godinama.
Možda nekada kasnije kada i Fabjan nakupi poraza da odrade revanš ako bude interesa.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2025, 01:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
a fabjan nije svrsen posao za stosica?

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2025, 08:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ne znam, čudi me malo Stankela, kao da gledamo dva različita sporta ili kao da slušam nekog komentatora UFC - a što hoće da ostane politički korektan. Nije mi jasno da žmiri na sve ove podvale i papanluk dotičnog "šmekera" i "mangupa".

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2025, 10:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

I Vaso i Ilke su u Zadru spremni kao zapete puške.
Nadam se da je Ilke prebolio poraz i da neće praviti ekscese ... mada sumnjam.
Čitav event bi trebo ispratiti i Hugestaf - Debeli Sremac na svom kanalu.
Inače mali Hrvat Luka koji trenira u SBG u Irskoj bi trebao imati legendarnog Gunara Nelsona u svom ćošku.
Igor Pokrajac će zamijeniti Petraka kao voditelja eventa.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2025, 15:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Vaso je nažalost izgubio savršen skor bez poraza. Nije mogao ništa da učini protiv mladog boksera iz Zadra. Slan je više puta na pod. Reach od protivnika, eksplozivnost i skil su bila prevelka prepreka za njega. Možda može da traži opravdanje u tome da su ga suci prebrzo razdvajali od protivnika tako da mu je klinč bio praktično neefikasan. Trušček se uvjerio da bernakl puno više boli jer ipak nešto znače rukavice (a dobio je meč).

Fabjan je dobio kao sledećeg protivnika Kitu, a i Ilke je dobio nekoga ali nije još objavljeno o kome se radi.

U main eventu se desila povreda jer se Batur pretrenirao kako mi se čini pa mu je iskočilo koljeno.

Po meni je zakazao Šehić (na treningu "submita Chimaeva" - bila je priča) koji je izgubio od Kimbla. To je onaj protivnik kojeg je Stošić olako savladao u UFC debiju.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2025, 08:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Kakva je bila priča o eventualnom povlačenju Vase i završetku karijere ?
Ovo sa Kitom mi izgleda kao da se "brusi forma" za Stošića, pa kao daj da vidimo možeš li dobiti Kitu, ako možeš onda bi mogao i revanš sa Stoletom.

Evo priče oko Ilketove povrede na meču sa Fabjanom.. Ako se ovo može uopšte nazvati klasičnom povredom.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2025, 11:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Dobice on kitu i sa stosicem

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2025, 05:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Logično je da svaki borac teži da ide ka vrhu i slavi.
Tako da i Fabjan već vidi sebe u UFC kada dobije Darka.
Bojim se za Hugestafa jer još nije izbacio video ... da ga Vaso nije negdje izmarisao onako bijesan.
Niko ne voli da gubi tako da mislim da Vaske još nije okačio rukavice o klin a da je izjava bila onako kako se kaže vruće glave.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2025, 00:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
Eno Pudzian i Edi Hol dogovorili MMA borbu. Frik šou, ali u slučaju Edija.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2025, 10:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Raketa sparirao sa Fabjanom.
Oba borca su puna iskustva i mogla bi to biti korisna razmjena znanja.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2025, 07:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Prvi put da vidim realne kvote za neki meč u kladionicama. Gotovo su izjednačene sa tim da se blaga prednost gotovo neznatna daje Magomedu Ankalaevu. Iako je izjavio da će se boriti na nogama sa kikboks zvijezdom Poatanom kladionice računaju da će ipak tu biti nekog miksa i misle da će svoju šansu tražiti u parteru da završi opasnog šampiona. Svi se sjećamo da mu je Blahović leg kickovima bukvalno oteo pojas što je najjače oružje Pereire. Opet isti taj Blahović je zamalo završio Pereiru u parteru, a znamo da su dagestanci ipak majstori partera u odnosu na Poljski jiu jitsu. Sve u svemu čeka nas sjajan i neizvjestan meč u kome je mogao biti naš Rakić da mu njegov bivši tim nije rekao da vodi 2:0 protiv Ankalaeva.

Koliko vidim na kardu je revanš između Gejčija i Fizieva. Prvi put sam mislio da će ga Fiziev oduvati ali je Gejči preokrenuo u svoju korist. Fiziev je po meni favorit ali tako je trebalo biti prošli put . . .

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2025, 10:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ima i ovaj sasvim pristojan intervju Rakića na Areni. Što se ono kaže "Svako zlo za neko dobro" tako je možda i taj meč sa Ankalaevim donio dosta dobrog za Raketu jer je sada promjenio čitav tim, a odavno se o tome pričalo i da ga oni koče i da su mu oni kamen oko vrata.. Tako da, možda je baš to nešto što će donijeti prevagu u narednom periodu njegove karijere.
Inače trenirao je kod Nemanje Miloševića u CDS - u u NS, inače iako je veliki kompleksaš, vidi se i po Joksoviću i po borcima ostalim da je veliki majstor za BJJ i to je možda i trebalo Rakiću. Ne sviđa mi se što je tu bio i sa ovim ljigavcem Slo-Najjači sam-Rokijem, ali hajde okej.
Pričao je baš da je planirao čak i ovog trenera sa Tajlanda da dovede u Srbiju i da sa njim radi, a pričao je i o potencijalnoj saradnji sa Mirkom Filipovićem.. Mislim da bi to bio pun pogodak, jer Mirko kakav je luđak i koliko je predan radu bi baš legao isto takvom Raketi, za kojeg svi kažu da je nenormalan, silovit i čvrst na treninzima. Sve u svemu vrijeme će pokazati u kom pravcu će se to razvijati.. Sad se spominje onaj Oezdemir da bi mogao biti meč sa njim, uglavnom ako taj meč ne uzme, pitanje šta će mu kasnije UFC ponuditi.

Što se tiče Poatana, mislim da je i dalje nedodirljiv. Meni Ankalaev u ovom meču sa Rakićem ništa pretjerano nije pokazao.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 305 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]