Schlager je napisao:
e moj behare,potpuno te razumijem...euforija,brazil,svjetsko prvenstvo,ludilo,haos,najluđi smo.....reprezentacija za koju navijam se za mog vijeka češće plasirala na SP,nego što nije,ali sve to vrijeme je samo jedna konstanta bila....a to je da bih nakon SP volio da se nije plasirala!

....razočaranje je prirodno stanje fudbalskog navijača ovdje
a jedina razlika je što nekad razočaranje nastupi u kvalifikacijama,a nekad na takmičenju.
treba biti realan i priznat da je ova grupa u kojoj je bih-smiješna...i da će savim drugačije biti kad sa druge strane bude holandija ili brazil....treba se u trenucima najvećeg slavlja sjetiti da nije prošlo ni dvije godine otkad je portugal istim ovim igračima dao 6 komada...samo tako razmišljati,utakmicu po utakmicu...i manje će boljeti prizemljenje.
Ma naravno starac. Ja sam potpuno svijetan snage ove ekipe, ali odlazak na SP je za mene isto kao da su prvaci svijeta

a
BIH je trenutno najjača ekipa na Balkanu, i relano je među 20 ekipa svijeta sto je naravno samo po sebi veliki uspjeh. Međutim u Brazilu šanse za prolazak (naravno ako odemo u Brazil) grupe su više nego simbolične, ali to nije bitno, bitno da se mi tamo pojavimo(ja idem akoBogda, da vidm tu mit o Brazilkama

) i absolutno ništa više neočekujem.
Eh sada ove komlepksaše več odvano nekomentarišem, nema svrhe, svi imamo pravo na misljenje a boagmi i na stav

Reprezenatcije BiH drži prva 3 rekodra u posjetama gostujučih navijača u Evropi, toliko

A npr. Marakana i Maksimir su uvijek pluprazni, sem kada igraju jedni protiv drugih. Karte za utakmicu BiH-Lihtejštajn su prodane sa 45minuta, ljudi spvali 2 dana pred prodajnim mjestima da kupe kartu protiv Lihteštajna. Dali je potrebno više argumenta

Ali ni to nema veze, nače oni svoj argument
Ja ću uvjek navijati za Srbiju kada igra protiv bilo koga sem BIH, i to je tako, ja nisam naučen da mrzim, i tako dijecu odgajam svoju.
Ja sam ponosan na ove momke, koji su trn u oku mnogima, ponosan sam kada moj jaran Ogi Vranješ ulazi na stadion i prekrsti se, ponosan sam sto mu cijeli stadin skandira ime. I to je to, idemo dalje. Još 300 somića da dobijemo za Avduku, i ljepota