banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 17:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Jul 2012, 11:55 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Jebote, ti baš pretjeruješ.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 11:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Bas. Da je dobro-nije, ali nije ni toliko crno.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 12:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
To je cinjenicno stanje na terenu,kakvo pretjerivanje.Pa zar vas ne boli kad vam neko pomene olimpiju i tri komada?Nije crno,samo zato sto pocinje nova sezona.Kad krenu kiksevi onda cete i vi moju pricu pricati.Volio bi ja da cinimo cuda ove sezone vise nego ista.Fazon je sto nemamo potporu za tu pricu.Pojacanja nema,formacija i igra ista,trener tolerise bezmudost.Ipak cuda se desavaju,pa se treba nadati da ce neko zadesiti i marakanu.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 12:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne vjerujem da cemo istu pricu pricati, posto ocigledno ne gledamo isto na Robija. Ako opet bude -10 na polusezoni normalno da treba otici i vjerujem da bi sam otisao, a ne kao neki koji su srasli za fotelje a nemaju nikakav rezultat iza sebe( mislim na Lukica,Mazu, Bucka i Vesica da ne bude zabune :) )
Inace, od ovih pobrojanih trenera jedino bi Dujkovica volio da vidim, ali ako se dobro sjecam vitez je i sa njim zakuvao tako da ne vjerujem da je to moguce bar dok je ova garnitura na vlasti.
Nekad, u dalekoj buducnosti, nakon silnih titula, kad Robi ode volio bi vidjeti Djorovica, Njegusa ili tako nekog naseg iz mladje garde ko poznaje klub.

Btw Olimpija jeste sramota, ali poraz ne treba shvatati tragicno u toj fazi priprema.

I cinjenica je da je po ovom sad igrackom kadru Partizan prvi favorit za titulu, zadrzali su okosnicu tima, doveli par pojacanja, spoj su mladosti i iskustva, tako da nisam bas optimista, ne zbog Robija i njegovih (ne)kvaliteta vec samo zato sto je protivnik jaci.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 12:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Kako god okrenes,svi su krivi sem robija.Cak sta vise on je i zrtveno jagnje.Sve se na njemu slomi,daj bolan stipu te price .Ne radi on tu za dz,vec za masnu lovu.Njegovo je da motivise igrace,spremi taktiku..On tolerise spdnju snajica po terenu.To mu najvise zamjerim.Neka se povuce ili napravi rez u ekipi.Pa nije ovo zvizd iz kuceva,vec najtrofejniji klub iz jugoisticne evrope.Mora ozbiljnije.Zalaganja mora biti,cak se i preko losih rezultata mora preci.Nema pripremnih,nema sporednih.Igras za Zvezdu covjece...Kamo srece da robi bude nas ferguson,po trofejima i priznanjima,to bi znacilo puno radosti i za nas.Za sad je svjetlosnim godinama udaljen od tog,cak ne postoji ni vidljiv potencijal,kamo li sta drugo...

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 12:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kakvu masnu lovu molim te, pa kruze price od ljudi bliskih klubu da je on vadio iz dzepa svog pare i davao igracima posto platu nisu vidjeli Bog zna koliko dugo.
Jeste na njemu je to sto ti kazes+da forsira mlade posto nema jake Zvezda bez jake omladinske skole+ da bude i kao SD i vodi pregovore sa igracima+da je titula obavezna+da smiruje strasti kad dodje strajka i bude spona izmedju igraca i uprave+da igra kao Barsa i milion drugih stvari. Pa iako je on Robert Prosinecki puno je i za njega. Niko nema pravo da trazi od Robija titulu dok uprava ne obezbijedi minimum uslova za normalno funkcionisanje FK-a, a oni to ne rade.
To da ne postoji potencijal jednostavno nije tacno, imamo pet reprezentativaca u seniorskoj konkurenciji, imamo par iz mlade, ozivio je Lazovica, Bajkovica i Tosica, od Micka napravio dobrog fudbalera, Maksimovic je krenuo dobro, to ne vidi samo onaj ko ne zeli da vidi i ko je zlonamjeran.

Ima Robi krivice, forsiranje jedne taktike, lose kretanje bez lopte i jalovo dodavanje i kruzenje oko 16 metara su njegove greske, ali je on jedina, ali jedina svijetla tacka u klubu pa nije cudo da su ljudi malo osjetljivi kad se oplete po njemu.
Mi kad dodjemo u fazu da su nam ljudi kao Zuti najveci problem u klubu bicemo opet prvaci Evrope.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 13:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Hajde, napisite mi nekoliko TRENERSKIH kvaliteta koje ima Robi. Dakle ono po cemu se Robi izdvaja od drugih trenera, a ne price van terena i o tome kako je veliki covjek.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 13:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pokusava da u Zvezdi uspostavi sistem, da njegov naslednik ima daleko laksi posao nego on.
Da Zvezda igra atraktivno, sa velikim posjedom lopte i pas igrom da dolazi u sanse.
Ne robuje menadzerima i ceduljama igraju mu najbolji i najspremniji bez obzira na godine i rasu :)
Iako cesto forsira jedan stil igre, zna ga i prilagoditi protivniku i rezultatu(revans protiv komsija)
Kao bivsi (veliki) igrac mamac je za mlade igrace da dodju u klub, nije isto kad igraca na pregovore zove R.Prosinecki ili C.Janevski.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 13:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
papučar je napisao:
Bas. Da je dobro-nije, ali nije ni toliko crno.

Јесте црно је, да црње не може бити!

papučar je napisao:
Ne vjerujem da cemo istu pricu pricati, posto ocigledno ne gledamo isto na Robija. Ako opet bude -10 na polusezoni normalno da treba otici i vjerujem da bi sam otisao, a ne kao neki koji su srasli za fotelje a nemaju nikakav rezultat iza sebe( mislim na Lukica,Mazu, Bucka i Vesica da ne bude zabune :) )

Да ли овдје мислиш на Стефановића?

Не могу да вјерујем да га људи бране, кренимо само од тог. Играмо безидејно, траљаво, споро и што је највећи проблем са катастрофалном реализацијом.

Требао је одмах да оде, што се мене тиче он је до септембра већ бивши, па стога треба озбиљно порадити на довођењу новог тренера.

И тај надимак проклети, Роби, Роби, ко каква лута а мало звучи и педерски 8) .

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 13:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
papučar je napisao:
Pokusava da u Zvezdi uspostavi sistem, da njegov naslednik ima daleko laksi posao nego on.
Da Zvezda igra atraktivno, sa velikim posjedom lopte i pas igrom da dolazi u sanse.
Ne robuje menadzerima i ceduljama igraju mu najbolji i najspremniji bez obzira na godine i rasu :)
Iako cesto forsira jedan stil igre, zna ga i prilagoditi protivniku i rezultatu(revans protiv komsija)
Kao bivsi (veliki) igrac mamac je za mlade igrace da dodju u klub, nije isto kad igraca na pregovore zove R.Prosinecki ili C.Janevski.

I na kraju, svi kvaliteti se svode pod pokusaje.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 13:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislim na Stefanovica, prepotentnog i arogantnog Bucka koji je primao platu u VK Partizan, a sad se predstavlja kao da je on jedini koji nas drzi iznad vode. Ona izjava kako ne razumije cemu plakanje za Borhom je :pukeleft: Nimalo bolji nije od ovog trija.

Jbg meni je zalosno da nekom Robi ide na onu stvar, a bice mu dobar neki Piskavac, Pizon ili neko treci sa shvatanjem fudbala od prije 30 godina.

Da vama mozda ne smeta sto je on Hrvat? Ozbiljno pitam, nije provokacija, samo mi neshvatljivo da se trudite da omalovazite sve pozitivno, a isticete sve negativno.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 13:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Dovodili smo mi i izvikanije trenere pa nisu nista uradili, sta koji moj zamisljate u klubu sa milionskim dugovima, koji crni Rajevac, takvi treneri mlate pare po zemljama treceg sveta koje od nafte placaju trenere. Najbolje Kapela da dovedemo

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 13:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

papučar je napisao:

Грохотом се насмијах.

Успоставио је систем у свијету фудбала познат као катастрофа, тако да ће његов насљедник имати најбољи посао, да почне све испочетка. Звездина игра се може описати као све сем атрактивна, са великим посједом лопте против Металца и Смедерава из које се изроди једна или двије шансе, у већини случајева и мање. Најбољи доказ тврдњи да не робује менаџерима су игре младог и перспективног Вешовића, који раскошни таленат доказује игром на двије позиције. Да игру зна прилагодити противнику и резултату видјели смо прво у утакмицама са Реном, а након тога и небројено пута у првенству гдје смо са гостовања храбром игром увијек доносили по бод. За побједе против Партизана треба захвалити првенственом самом богу, јер су промашили прилика довољно за 4 дербија. Треба бити реалан па рећи и да је Грант одрадио посао, ђаволски. Сложићу са са тобом у вези поређења њега и Јаневског, мада реално и нису за поређење. Заједничко ће им бити, у сваком случају, катастрофални резултати како на домаћој тако и на међународној сцени и вјероватно тужба којом ће од клуба наплатити потраживања.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 14:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Na prve dve stavke se odnosi pokusava, tvoj odgovor ide u smjeru kako sam ja napisao da smo mi Barsa.
On pokusava, ali od govana se pita ne pravi, nasa liga i igraci iz nje su zalost golema, tako da se ne moze bas ocekivati da igramo totalni fudbal, pokusavamo, ali ga ne igramo.
Poredjenje Janovskog i Robija i pominjanje tuzbe je neozbiljno i zlonamjerno tako da nemamo dalje sta pricati. Ti si se prema njemu vec postavio.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 14:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Mislim na Stefanovica, prepotentnog i arogantnog Bucka koji je primao platu u VK Partizan, a sad se predstavlja kao da je on jedini koji nas drzi iznad vode.

Ма дај ти се зајебаваш зар не :lol:

Ти човјека од струке, у овом случају магистра Ђорђа Стефановића који се бави рачунима и правним пословима клуба, поредиш са фудбалерима, или боље речено бившим фудбалерима који су на овај или онај начин остали у фудбалу?

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 14:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobar ti je Bucko, a nije ti dobar Robi :lol: Vidim ja tebi smeta to sto on nije cistokrvan

Ljudi iz uprave gdje je i Bucko nisu u stanju da obezbijede minimum minimuma za normalno funkcionisanje kluba, a to je da igraci primaju platu. Mislis da se na njihovim igrama ne odrazi to sto dinara nisu primili ko zna koliko dugo i sto moraju stupiti u strajk da stave do znanja da je dogorilo do noktiju.
To ti i dalje ne smeta da opletes po Zutom i zahtijevas titulu.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 14:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ravnogorac je napisao:
Rajevac,Dujkovic,Milinkovic pa i Stepanovic.Svi oni u ovom trenutku mogu vise pruziti od Prosineckog.Na stranu sto nema rezultata i igre,al nema ni discipline ni izgaranja. Pustio ih je da olako shvate dres CZV.Rasprodaja ugleda preko pazara,ns do ljubljane i krskog. Ko god bi dosao,nama gore ne moze.Rezultati 0,igra 0,motivacija 0.Kako moze ispod ovoga?

Ne može on da riba igrača zbog Novog Pazara, kad ovaj nije primio platu dovoljno mjeseci da pošalje i njega i CZV u pičku materinu i istog časa legalno raskine ugovor, kao što je uradio Bernard Parker. Jednostavno ne može.

Citiraj:
Да игру зна прилагодити противнику и резултату видјели смо прво у утакмицама са Реном

A šta, trebali smo da prođemo Ren? Sa Borhom koga su pojeli, Kaluđerovićem od kog su snažniji kadeti, Adijem bez jedne jedine utakmice priprema i psihički rastrojenim Vilotićem (oba štopera teško kiksali protiv Rena), mrtvim Nenadom Kovačevićem kog je doveo Adžić kao pojačanje :lol: , sa rovitim Evandrom koji usput nije igrao drugu utakmicu? Pamtiš li ti uopšte šta se dešavalo tad?
Evo, podsjeti se: http://www.youtube.com/watch?v=uqfR_nrl1WA

Pogledaj prvi gol, čovjek izbacuje dva naša igrača od šale. Pa koja taktika tu pomaže, reci mi? Da ga čuvaš sa 6-oricom? Šta tu može Robi, Stepi, Piskavac, Murinjo? Brutalna razlika u kvalitetu, ko misli da nije tako neka pogleda naše evro rezultate nakon Žigine generacije pa će mu se javiti gdje je naš fudbal, a slično je i za komšije.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 14:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Robert Prosinecki zaradjuje 12 000 evra mjesecno.Djavlu malo,za ovako ocajne rezultate.Kakve kruze price to ne znam.Imamo pet reprezentivaca...Jeste al u sargovcu...Pozvani sad za ove zadnje prijateljske...u proslim kvalifikacijama ni jednog reprezentativca.,znaci na zvanicnim utakmicama.Sami znamo da je ovo vise na preporuku robija,cisto da se probaju,nego sto se na njih racuna...Mozda Lazovic dobije sansu i to je to...Maksimovic,micko se jos ni u Zvezdi nisu izkazali kamo li nesto vise...Jedino se slazem da je veca krivica na celnim ljudima za sve ove susne i jadne godine nego na robiju.Sisteme,energiju,trud,pokusaje ne priznajem.Samo rad i rezultati a bogami i grizu savjesti koju ..niko ne oseca od trenera preko igraca do viteza vesicevsko-ds-ovskog reda.Jer da osjecaju odavno bi bili bivsi.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 15:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nije samo Novi Pazar i sam znas.Kragujevac,ns,krsko,olimpija,subotica i koliko toga jos.Takvo je stanje u drustvu.Ljudima kasni i po 10 plata pa cute i crnce.Ovo je vise alibi prica.Uostalom koji god od pojacanja je stigao bio je cigan od rodjenja i visio je na severu.Otkud sad da im je zinulo dupe za lovom.Kod nas je bas opasna podjela.Vesicevci,idolopoklonici i Zabranjeni :D (Raskolnjikov,Gocias I moja malenkost.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 15:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ne bih posmatrao Krško i Olimpiju kao za pokazatelje naših dometa, par dana poslije toga dobili smo lagano Kopar koji je 7 bodova iza Olimpije i četvrti na tabeli, dakle, nešto drugo je bilo u pitanju. Po meni, stvar je u karakteru (pojedinih) igrača. Jesu bili iscrpljeni od treninga, ali obaveza za Crvenu zvezdu je da se ne bruka ni protiv Surčina ni protiv Krškog. Ali, taj "karakter" smo već viđali prethodnih 4 godine, zbog te pičakvosti, mnogo više nego zbog sudija ili nečeg drugog, smo gubili derbi za derbijem. Zimus se nešto konačno uradilo po tom pitanju pa su dovedeni igrači koji grizu, ali proces još nije gotov.

Citiraj:
Ljudima kasni i po 10 plata pa cute i crnce.

Nisu oni ljudi, oni su fudbaleri :D Hoće provod, hoće skupa kolica, ljetovanja, sponze... Prošli put kad su tako kasnile plate imali smo "Buđav lebac" i ono čuveno rasulo 2009, pu pu pu ne ponovio se, mislio sam da se gasi klub. Ovaj put, mislim da se ne može poreći da je Robi glavni razlog što se nismo raspali (još prekinuli dominaciju komšija), em što je birao igrače, em što su imali respekt prema njemu, ipak nije on Janevski.

Evo, ako ostane sve kako sada jeste, tj. ako ostane Lazović, Evandro, imaćemo konačno neki kontinuitet, pa ćemo uskoro moći vidjeti gdje smo u Evropi i šta Robi može da napravi, da li jeste ili nije. Konačna ocjena se ne može dati protiv Krškog.

Aj kad smo već kod Krškog :D , svježe objavljeno http://www.mojacrvenazvezda.net/35882/2 ... na-terenu/

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]