banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 04:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 476 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 24  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Feb 2010, 17:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Rastavi ih Cibona za 5min... Srećom imamo dežurne kompleksaše da nas obavjeste o rezultatu, čak i kad su svadbe... :)

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2010, 23:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Хвала им што нас увијек подсјећају да су доњи. И кад губимо и кад добијамо ми смо њима опсесија.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2010, 23:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Вјерујте свако има пуно право да се апсолутно шпрда са КК.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2010, 21:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Свакаквих играча сам се нагледао, али малоумнијег човјека од овог Тејлора нисам видио!

Не знам шта раде, као да намјерно саботирају екипу, ништа ми није јасно ... Не знам више ни чему бојкот ...

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2010, 21:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Place mi se od muke, a na sta smo spali :/ Ako popusimo ovu(a hocemo) jel imamo sanse za prolaz?

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2010, 21:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Црвена Звезда - Нимбурк 55 : 73

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2010, 21:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Dobro ne odoh u kladionicu :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2010, 21:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
zerocool je napisao:
Place mi se od muke, a na sta smo spali :/ Ako popusimo ovu(a hocemo) jel imamo sanse za prolaz?
Ima,da dobijemo Kanariju u gostima.Meni ovo nešto smrdi,jel ovo neki bojkot,štrajk,protest... :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2010, 21:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
live je napisao:
zerocool je napisao:
Ima,da dobijemo Kanariju u gostima.Meni ovo nešto smrdi,jel ovo neki bojkot,štrajk,protest... :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4:

Ubjedljivo najoutuznija sportska predstava koju sam ispratio u zadnjih desetak godina. Grozno.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 00:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Heh, kakvo sranje. Najgore od svega je što je dosad prolazak, pa čak i dobar rezultat u ovom takmičenju bio sasvim realan. Sad je tim popucao po svim šavovima i pobjedu u posljednjem kolu protiv Gran Kanarije, teško da je moguće očekivati. I još gore, čak i da se to dogodi, u četvrtfinalu idu na Bilbao, tako da tu jednostavno nema neke prevelike nade za dobar rezultat. Sve su usrali onim porazom u prošlom kolu, a ovo je samo logična posljedica, koja se nastavlja na niz sranja koja se događaju ove sezone.

Rez se negdje mora napraviti i to je sad evidentno. Rekao sam šta Zvezdu čeka dogodine i to ne mora nužno da bude loše. Selekcija mladih igrača, sa par onih iskusnijih koji budu htjeli da ostanu i to je to. Valja jednom raspršiti iluzije o osvajanju titula sa instant pravljenjem tima. Ma kakvi igrači da se dovedu, TIM se ne pravi za jedan prelazni rok. Volio bih da pomenuti iskusniji, koji budu ostajali za narednu sezonu, budu Bjelica i Kešelj, ali oni su ovom timu imaju najveću vrijednost na tržištu i njihovom prodajom saniraće se dio duga, tako da njihov ostanak ne treba očekivati. Problem je što se ni u mlađim kategorijama ne radi adekvatno, tako da se nema odakle izvući ni talentovane dječurlije koja bi u perspektivi predstavljala oslonac tima. Šepa je pušten olako, Rondović bi mogao da predstavlja neki element u narednj sezoni, možda i ovaj Radosavljević, ali ostalo - ništa.

I nije se ovo desilo preko noći, nego je počelo još tamo polovinom devedesetih, kad je Stojaković ušao u klub i tada sa nerealno velikim ulaganjem od preko 800.000 maraka, donio titulu. Eto ko može da se prisjeti, u Zvezdu su tad dovedeni Kuzmanović, Oliver Popović, Milenko Topić, Vojkan Benčić i ekipa je osvojila titulu.
To je za tadašnje prilike bila apsolutno nerealna cifra i hiljadu posto sam siguran da je taj novac uzet na pozajmicu, vjerovatno višegodišnji kredit, sa ogromnim kamatama, ali je tadašnje igranje Evrolige, predstavljalo doar garant da će novac biti isplaćen. Samo što je kasnije titula otišla u ruke Partizanu, Zvezda ostala bez evrolige i počela bjesomučno da juri rezultate, da bi par sezona kasnije, došla na prag ispadanja iz lige. I umjesto da se iz toga izvuče pouka, nastavljeno je po starom.
Kupuj i kupuj igrače, svake sezone ispočetka, a talentovane generacije se raspršiše po komšiluku. U razmaku od 6-7 godina, izgubiti Tomaševića, Vujanića, Radmanovića, Aleksića, Bogdanovića, Micova i još gomilu njih, predstavlja nenadoknadiv gubitak. Uz to, promašaji koji su se nadovezali kasnije, sa ogromnim obeštećanjima, koja su plaćana za povrijeđene igrače u vrijeme Žike Anđelkovića i Igora Žeželja, dodatno su klub gurnula u ambis. Ludost je bila isplatiti obeštećenja za Aleksandrova i Jorovića, koji su u klub došli sa teškim povredama... I ima toga još, ali je suština u tome, da su iz sezone u sezonu izgleda, u klub ulagana sredstva kojih nije bilo. Odnosno novac, koji je posuđivan, bez realne osnove za njegovo vraćanje. Omladinske kategorije nisu mogle da fabrikuju igrače, jer nije imao ko da radi sa njima, a ni klinci nisu bili baš previše zainteresovani da treniraju u sredini u kojoj im je perspektiva nikakva.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 00:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
Gocias je napisao:
Црвена Звезда - Нимбурк 55 : 73

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

AMIN

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 00:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Bjelica i Kešelj, ali oni su ovom timu imaju najveću vrijednost na tržištu

možeš dobiti 2 marke za njih.

Citiraj:
Ma kakvi igrači da se dovedu, TIM se ne pravi za jedan prelazni rok.

partizan svake godine kreće iz početka pa osvaja titule.

Citiraj:
kad je Stojaković ušao u klub i tada sa nerealno velikim ulaganjem od preko 800.000 maraka, donio titulu.

šta reče i ostade živ.

Citiraj:
U razmaku od 6-7 godina, izgubiti Tomaševića, Vujanića, Radmanovića, Aleksića, Bogdanovića, Micova i još gomilu njih, predstavlja nenadoknadiv gubitak.

niste ih izgubili, otjerali ste ih iz kluba.

POENTA: KOŠARKA JE SPORT U KOJEM NA KRAJU POBJEĐUJE PARTIZAN ;)

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 01:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Tuga...

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 09:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
šta reče i ostade živ.

Šta tebi majstore nije jasno? Mislim mimo stvari za koje si ostao uskraćen u životu. Odnosim se na ovu temu ili moj post.

I zašto već jednom ne prestaneš da balaviš po ovoj temi? Kao što rekoh ranije, forum nema opciju ignore, čime je dosta ljudi ovdje prinuđeno da čita tvoje bisere, pa bi učinio dobro djelo, ako bi se sklonio, bar sa pojedinih tema.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 09:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Имаш опцију "додај противника", након активирања се не виде постови дотичне особе. :wink:

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 10:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Odgledah juce samo prvo poluvreme i bolje sto nisam gledao dalje... Ono je tuga i nema veze sa kosarkom, ne zna se koji od ona dva tima je losiji, ali za one indijance me boli k.... Ne mogu da verujem, stvarno ne moze onako lose da se igra, postoje neki veci problem od samog kvaliteta igraca, jednostavno niko nema zelju da igra i kao sto neko rece, ako ne bojkotuju klub, onda ne znam sta je :angry3: :angry3: :angry3:

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 11:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Citiraj:
šta reče i ostade živ.

Šta tebi majstore nije jasno? Mislim mimo stvari za koje si ostao uskraćen u životu. Odnosim se na ovu temu ili moj post.

I zašto već jednom ne prestaneš da balaviš po ovoj temi? Kao što rekoh ranije, forum nema opciju ignore, čime je dosta ljudi ovdje prinuđeno da čita tvoje bisere, pa bi učinio dobro djelo, ako bi se sklonio, bar sa pojedinih tema.

kad je stojaković ušao u klub? koliko je stojaković igrao u zvezdi? šta je stojaković osvojio sa zvezdom? o kakvoj evroligi pričaš - završili ste kao poslednji u grupi sa 2-12 ili 3-11, ne sjećam se tačno...

Čovječe shvati jednu stvar, ako navijaš za zvezdu nisi automatski najpametniji na svijetu. Imaš više postova o tome kako treba voditi fk,kk,ak,vk itd itd itd nego biblija stranica...Sebe upitaj šta ti fali u životu čim imaš vremena da kucaš postove za koje treba izdvojiti 2 sata da se pročitaju. I odjebi od mene, jel jasno !

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 12:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
http://www.kurir-info.rs/clanak/sport/k ... u-u-zvezdu Ne znam koliko je vjerovati ovom listu i njihovim "izvorima"(ne mnogo) ali da li će šta biti od ovog ? Više je nego očito da se nešta pod hitno mora uraditi

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 12:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Mani se suplje price :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 12:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Dec 2009, 14:46
Što ih Nimburk juče spraši.. omg. Pa jbt, ovo je za žaljenje majke mi..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 476 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 24  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]