banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 15:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1050 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 53  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Okt 2008, 00:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Inače me mrzi da se ponavljam, ali ću još jednom da naglasim da čovjek koji igra u Zvezdinom dresu, a podriva autoritet trenera, huška ostatak tima na isto, ne može da se pomiri sa sjedenjem na klupi i generalno se ponaša nevaspitano i primitivno, ne može i ne smije da bude glorifikovan u tolikoj mjeri, pogotovo i zbog činjenice da je u pitanju jedan mediokritet od igrača, koji sticajem okolnosti u jadnoj konkurenciji, odskače nekim kvalitetom. Za jednu dobru utakmicu, sad treba da ga se vazdigne u nebesa. Uvreda je to za mnoge generacije i igrače, koji su nosili taj dres, opet ponavljam...

Citiraj:
Прво постигао је гол из чисте мајстоторије, асистира, пробија крила, све ради шта хоћете више?

On ako je ono gađao, ja ću da pojedem i kopačku kojom je šutirao i loptu. Ako je u fudbalu "sve", to probijanje krila, bjesomučno centriranje u šesnaesterac i njegova srčanost, onda mu skidam kapu. Ipak mislim da u fudbalu postoje neki drugi elementi, daleko važniji za timsku igru, koji Koromanu nedostaju, zbog čega i njegov krajnji limit u najzrelijim igračkim godinama, jeste bila klupa Portsmuta i Terek iz Groznog. Nema kretanje bez lopte, nema osjećaj za timsku igru, nema igru na prvi dodir. Generalno nedostaje mu sve, da bude igrač, jer neka pojednostavljena definicija vrhunskog igrača, glasi da je to onaj koji brzo odigrava, brzo se kreće i brzo razmišlja.

Sve dok Koroman igra na isti način i ništa ne mijenja u sopstvenoj igri, a treneri mu prilagođavaju igru ekipe, Zvezda će da igra provincijalski fudbal. Još jednom ponavljam da je Lazetić, i onakav izraubovan, kako neko gore lijepo reče, za dotičnog izmislio fudbal.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2008, 08:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Нитро, свака ти стоји, само мислим да за гол не стоји.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2008, 12:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Људи, па човјек је сам изјавио да није хтио оно. Двоумио се до задњег дијела секунде и опалио онако. Иако, мора се признати, то нимало не умањује савршенство оног поготка. Ако бисмо тако анализирали, пола маестралних погодака свјетских фудбалских великана, могло би се довести у питање...
Било како било, он је врх за ову Звезду и за ову лигу. Нажалост. Просјечан играч. Моје лично мишљење да је Милијаш бољи, а поготово кориснији.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2008, 12:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
http://www.blic.co.yu/blickomentar.php?id=2407

Види сад и овога! Како се коме дигне она ствар, тако ради шта хоће!
Чим се не зна ко је главни и у клубу и у свлачионици и међу играчима, свако може да прди како хоће...

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2008, 15:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Нитро са тобом не желим да улазим у било какву расправу везану за Коромана, мислим да смо одавно све веће рекли.

Твоји коментари увелико не пију воде - што га више критикујеш он боље игра, шта да ти кажем само настави :)

Он је тренутно најквалитетније и најспремније што Звезда има, док се не нађе боље, уљудније би било да се поштује ово што има.
И ја сам незадовољан са многим стварима у клубу ал штаби, боље немамо.

И да шта сам примјетио, још увјек жалиш госп. Земана, што је према мени потпуно неосновано, драго ми је што је отишла гузица италијанска, ништа није показао, ништа није направио.

А као што сви знате само се резултат врједнује!

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2008, 16:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Није отишао, већ је отјеран. :wink: Ни Бајевић није ништа направио, па нас је карао с оним, како би, Арисом.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2008, 16:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Пукоше нас. Очекивао се бункер, али су ови наши премекано ушли у утакмицу. Контра и ћао. Ништа, главу горе па у сљедеће коло.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2008, 16:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Пукоше нас. Очекивао се бункер, али су ови наши премекано ушли у утакмицу. Контра и ћао. Ништа, главу горе па у сљедеће коло.

Куме, гдје ти гледаш Звездине утакмице? Је ли ферцера ова варијанта на www.crvenazvezdafk.com?

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2008, 17:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ја од школских брига и заборавио да је данас утакмица. Нисам гледао, али шта рећи него "ЧЕДААААА ЈАНЕВСКИ!!!". Он ће да нас извади из кризе, а Мишко из финансијских проблема.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2008, 17:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
:toothy7:

http://www.youtube.com/watch?v=AVa86QfIXvI

:badgrin:
:bootyshake:

:lol: :lol: :lol: :wink:

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2008, 19:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
bigman je napisao:

Куме, гдје ти гледаш Звездине утакмице? Је ли ферцера ова варијанта на http://www.crvenazvezdafk.com?

Радила је све до данас, па сам пратио дописе, уживо...

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2008, 23:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Black Boy je napisao:

То као провала нека?

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2008, 19:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Гледао сам текму. Напад и нападачки дио везе - туга преголема... Бурзановић заборавио да игра фудбал (ако је икад знао), Субашић - ја стварно не знам како је он дао икад иједан гол... Побиједили смо некако, суђење је било на нашој страни 100%. Два непостојећа офсајда су досудили нама у корист, послије којих би погодак Рада био неминован, Петковић би требао добити 2 црвена за оно ударање играча...
Још да додам, као и прошле године, титулу ће освојити мање очајан клуб. :cry:

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2008, 19:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ФК ЦЗ - Рад 2:0

Опет мучење...до 88. минута када је Тричковски ували први, а касније Соме други (лијепо уловио једну лопту и маказицама преко главе дао го). Волио бих поново прегледати први гол, одбрамбени играч Рада који је био поред Тричковског као да га је пропустио код првог гола, некако ми га је Македонац прелагано протрчао....

А до 88. минута јад и чемер...

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2008, 19:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Да не гријешим душу, онај Николић је за Богдановића - Макалеле, лично. То је изгледа схватио и Чеда. Томовић сада већ стандардно добар. Соме +.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2008, 22:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

И ја сам гледао утакмицу :)

И ја имам пуно критика, али овај пут ћу да коментаришем са друге стране.
Прије свега, мене хвата језа од сабласно празних стадиона у БГ.

Док се у другим мјестима фудбал заиста доживљава као фудбал, чак и овај наше трећеразредни.
Не могу никако да сварим да из БГ игра у првој лиги 5 клубова!
Чиста транвај лига, квалитета нигдје, публике негдје.
Ако се ишта позитивно дешава дешава се у унутрашњости.

Наравно у БГ су инциденти разноразни...

И још нешто, Звезди и Партизану треба одати признање, како играти фудбал против екипа као што је Рад.

Људи се бране са 25 људи (играчи, тренер, љекар, економ...)
Са клупе се чује само, врати се назад назад...

Како играти фудбал?
Лига је жалосна да жалоснија не може бити, све резултати 1-0, 0-0, 1-1!
И ко ту јад да гледа!!??

Па част је надигравати се са вечитима!
Никако то не могу да схватим... стварно...

Што се тиче утакмице видјели сте, посјед лопте 89 - 1 у Звездину корист!
Бурзановић је толико разочаро да не могу да повјерујем, Петковић да није сељачина био би одличан фудбале, у правом смислу те рјечи.
Субашић - већ речено.
Марковић лоше, Лазетић још горе.
Ови млади, Нинковић и Перовић солидни, још на каљење.

Клео искористио својих 10 минута максимално, први пут сам га гледо, реално свиђа ми се што се брзо рјешава лопте ал видјећемо...
Соме солидан.
Тричиковски исто.

Е сад реално, дал се примјети недостатак Коромана? Ал реално?

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2008, 23:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Не разумијем зашто си Лазетића навео као лошег? За остало се слажем. Мислим да кад би он био у форми да одигра читаву утакмицу, и Милијаш и Короман би му "гледали у леђа". Човјек зна шта с лоптом, конкретан је, не завлачи много. Школован играч, прошао је Звездину школу (док је она производила одличне играче).
П.С. - Ко је Нинковић? Мислиш на Немању Николића?

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2008, 00:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Не разумијем зашто си Лазетића навео као лошег? За остало се слажем. Мислим да кад би он био у форми да одигра читаву утакмицу, и Милијаш и Короман би му "гледали у леђа". Човјек зна шта с лоптом, конкретан је, не завлачи много. Школован играч, прошао је Звездину школу (док је она производила одличне играче).
П.С. - Ко је Нинковић? Мислиш на Немању Николића?

Навео сам њега зато што је ван форме!
Нико не спори његове играчке квалитета, али то дефинитивно не показује на терену.
Таква ситуација је била идентична са Короманом када је стигао и прошло је пола сезоне док се није уиграо, надам се да ће тако бити и са Лазетићем.

Лапсус, Николић, Николић, мало у брзини, мало сам и Нинкова упетљао у то :)

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2008, 02:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Igrali su k'o goveda, što otprilike i jesu i trebalo je da izgube, a da je pravde i Boga i izgubili bi, a mi ovdje ne bismo verglali prežavakane priče i opet budili nadu za titulu, zbog toga što je bodovna razlika pala na 9 bodova. Zar treba onako da se igra na svom terenu, protiv zadnjeg tima na tabeli i da se na kraju još i osvoji titula, u nekom volšebnom i super-nadrealnom raspletu? Ne hvala... Janevski? Čovjek je došao gdje došao, sa namjerom da radi i vjerovatno nošen mišlju da će na rapsolaganju imati igrače, a ne panjeve, telad i džukce. Petković bi za ono udaranje protivnika, svagdje na svijetu popio crveni, a od kluba debelu kaznu po džepu, pa mu slične gluposti ne bi padale na pamet. Bezobrazni Radovi igrači, došli su sa namjerom, da protivno svim pravilima FIFA i UEFA, igraju bunker protiv Zvezde, pritom stvore par ozbiljnih šansi i dođu na domak boda... Pa gdje to ima?

Sve što iole vrijedi u timu, i ovog puta se pokazalo. Milijaš i Lazetić su igrači određenog pedigrea i raspolažu sa određenim kvalitetom, a ostalo je sve izgleda teška boranija, sa par izuzetaka, prije svega mislim na klince Nikolića i Perovića, koji posjeduju elementarno fudbalko znanje, što se teško može dodati kako karakteristika većine seniroskih prvotimaca.
Milijaš je spor, trom, traljav, ali sa dobrim šutem i pasom, je za ovu ligu i za ovu Zvezdu, vanserijski igrač. Za Lazetića ne bih da opet trošim riječi. On je van forme, ali i kao takav odskače od ostatka tima i to debelo. I da, opet stojim iza riječi da je za Koromana izmislio fudbal. Kreće se dobro, igra sa saigračima, koristi njihova ubacivanja iz drugog plana, gleda gdje ima slobodan prostor za dribling i podigne glavu kad centrira. Teško da bih išta od ovoga mogao da prikačim kao karakteristiku nesuđenom kapitenu.

Some? Sirovina i dalje. Onakav gol, iz onakve pozicije, može samo šupljem kikseru Kahrimanu da se ugura i teško da bi ga neki drugi golman iz lige, primio iz onakve situacije.

Koroman nedostaje? Igrao je u Čačku, pa je Zvezda poražena, a sad se kao osjeća njegov izostanak. Tuga je pregolema, ako je istina da on nedostaje, da kompletna igra Zvezde, zavisi od jednog igrača. Pa još od Ognjena Koromana, kao da je u pitanju sam Mesi ili Kaka. Ako je stvarno on jedini i najveći kvalitet koji Zvezda trenutno posjeduje, onda je ovaj tim pao na jako niske grane.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2008, 12:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Linijski sudija je juče uzeo duplu dnevnicu :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1050 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 53  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]