ОДБОЈКАШИЦЕ - БРАВО, ПУБЛИКА - СРАМОТА, ОРГАНИЗАЦИЈА - ДУПЛА СРАМОТА.
Наше љепотице,хоћу рећ одбојкашице су још једном показале да су једна од најквалитетнијих свјетских екипа (додуше и сам сам очекивао да ће наше узет на овом првенсту једну од медаља,реално је да у Европи имају три супер јаке екипе,ово остало како вјетар дува,дакле Русија,Србија,Италија). На свјетском нивоу ту је мало више квалитетних екипа (Јапан,Кина,Бразил,Куба,САД). Молнар до сада наш најлошији играч, Поповићак ме одушевила,иако је Ћебићка но.1 кад сам ја у питању. Радује и то рецимо да селектор (иако не рачуна сви знамо због чега на Мајсторовићку,Спасојевићку,Ђерисило)има велики фонд квалитетних а младих играчица,кад се погледа да у овој екипи нема Шеварике,Бјелице,Нешовићке,Вељовићке и опет смо међу најбољима - љепота.
Публика,велико разочарење (овај трећи сегмент је највећи кривац,ал не и једини) у двомилионском граду,не може доћи на утакмицу ПЕ 7000 људи да гледа оно најбоље што Европа има и то у вријеме када неки већи спортски догађаји нису у току,у вријеме када је пријатна температура и напољу. Што је још жалосније контао бих то,да су те исте одбојкашице до сада одиграле 100-ине утакмица,а ово им је практично у Београду прва права такмичарска утакмица (утакмице),а оно 4000 максимум.СРАМОТА ВЕЛИКА! Шта тек рећ на утакмици четврфинала Њем-Пољ= 26 људи у дворани.
Организација се није показала,маркетинг очајан,додуше ту велику заслугу сносе и писани и електронски медији који одбојкашки спорт стављају у далеки ћошак,упркос томе што смо Европски шампиони,освајачи Евролиге,многобројних медаља у млађим категоријама.
Сретно плавим дамама и да нас обрадују,да не морам у НС сутра,продужио бих до Бг.
|