banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 04:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4008 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 201  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Mar 2013, 20:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ne izazivaj me Karingtone! :lol:

Poslednji put menjao Ташко dana 15 Mar 2013, 20:05, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2013, 20:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ovoliko jedino NV moze nasrati, nevezano za Barsu nego uopste. :D

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2013, 20:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2013, 20:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ташко je napisao:
Ova Barselona je ocajna.
Nemaju golmana.
Odbrana im je losa, jedino je Pujol dobar, ali on jedino sto ima je igra srcem.
Buskets je obican padavicar i klada. Xavi i Iniesta naprave milion dosadnih dodavanja izmedju sebe i sa odbrambenim igracima.
Aleksis Sancez je placen 40 miliona i ne moze gola dati. Pedro je cisti prosjek. Vilja nije ko sto je bio prije povrede. A Mesi daje golove zato sto mu sve namjeste Xavi i Iniesta.

Ovo je vjerovatno na moj racun pa cemo odgovoriti na tenane, prvo tacno, drugo djelimicno, trece onako, cetvrto netacno, peto djelimicno, sesto 70%... to je to :D 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2013, 20:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije. :D
Nego na racun foruma i opsteg misljenja o Barseloni.
Zaboravio sam dodati da Barseloni ne treba trener, jer takav tim moze svako voditi.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2013, 22:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Aj priznaj da i ti mislis da je Buskets pickica, da je Barsa nema golmana, da bi Sancez trebao bolje igrati za pare koje je placen i da Barsa nema odbranu neku (pricam o stoperima) i da je Pedro prosjecan igrac 8) :D . Znam te ja, nemoj meni te zajebancije :evil3:

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2013, 22:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Cupi ili ne, igra odlicno. Okruglo godinu dana vec. Prije je samo stvarao guzvu na terenu.
Za Sanceza sam to rekao milju puta, listaj malo Primerinu temu :D.
Barsa ima dobre stopere. Glavni problem, pored Crne Rupe na golu, jeste Dani Alves. Ubacivanja sa lijeve na desnu stranu i prodori po njegovoj desnoj su glavni fazoni na koje primaju go. Pored prekida.
A Pedro mozda nije neka atrakcija, ali je momak fenomenalan. Koristi priliku i zna dati go. Sancez je veci zongler od njega i brzi je, ali dzaba mu to. Pedro daje golove i asistira.
A o Velikom Viktoru ne treba trositi rijeci.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2013, 22:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne slazemo se za stopere. A i sto se tice Busketsa, kad bi bio kao Vijera u najboljim godinama ja ga ne bih mogao pohvaliti jer je to najvece govno koje je hodalo fudbalskim terenima i nema sanse da njegovi neki fudbalski kvaliteti mogu prevagnuti u odnosu na njegovu ljigavost.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2013, 22:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Od onog filmskog momenta ja i ne pamtim neka znacajnija simuliranja...
Ima i drugih igraca koji redovno simuliraju, pa nikome nista. To izgleda zavisi kako kome ko legne...

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2013, 23:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

P.S. Brahim ne igra u prvoj utakmici. Sasvim dovoljno da ih Barsa otrese i na njihovom terenu, a onda moze pjevati borbene u Spaniji.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2013, 23:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

treba izbrisati f&.
Sad sam skontao tek, jbg... Pa izbrisite i ovaj post.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 13:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U sridu :)

Stvarno je Omar doktor.
Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2013, 12:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Месионарски положај

И као што рекох пре недељу-две: Барселона не беше прочитана, него само надиграна. На ужасавање свих прижељних завидљиваца, постојаних у својој нетрпељивости према лепоти која обесмишљава етичку прљавштину фудбала чија је једина мисија да демонстрира моћ и донесе новац, Меси, овај у тешкој кризи, Ћави, који, судећи по злурадом коментатору, није имао вече, и Инијеста, који је баш далеко од гола - свели су Милан на меру још једног берлусконијевског предузећа.
Разумљив је тај јавни вал на Барсину величину. И тако познат, уосталом: у нашем малом мисту и његовој малој околини, вазда(н) је так(в)их који нису у стању препознати лепоту, а и ако јесу - нису спремни признати да су тако нешто видели. Јер, Барса је, наново, приказала оно што сви знају, само се праве: једино етички исправан фудбал може бити и леп фудбал. Уколико је једини критеријум голи успех, уколико су сва средства допуштена, оправдана, па и пожељна да се до успеха дође, онда ће тог успеха и бити - али поштовања не. Другачије речено: не морате волети Барселонину игру, али јој не можете одрећи моралну снагу, естетску величину и објективни успех.
Алегријев Милан, уосталом, то и није чинио. Само су се ослонили на фини занат италијанске традиције затварања простора око гола. То су, уосталом, урадили код куће, бриљантно, па није било разлога да мењају било шта. Ако има рђаве мисли код Алегрија, онда је то било остављање Мунтарија на клупи. И вишак поверења у Амбросинија - одличан је он; али није Пирло, нити ће то икада постати. И Уосталом, то је виша правда: Јувентус под Пирлом, отписаним од Берлусконија, хрли ка могућем финалу или, бар, најузбудљивијој утакмици сезоне, оној са Бајерном, која је, за мој укус, дошла прерано, а Милан је тамо где је, близу шансе за квалификације да се следеће године нађе у овом фином друштву у коме се тренутно шепуре Галатасарај, Борусија и Малага, и у коме нема Енглеза.
Меси је обавио своју "месионарку" над несрећним Мексесом и остатком одбране, баш као што је то ономад чинио Роналдињо са највећим штопером у последњих двадесет година, Малдинијем, дакако. Освета за она четири-нула из Дејова вакта, тако, долази у ратама. Барселона је, као и у најбољим данима Пеповим, играла оно своје, али, као и после ранијих пораза, са преливом нове аналитичке студије противника. Уместо Пујола - Маскерано као осигурање за Пикеове изласке напред, и Виља од почетка, да прими, да врати, да буде ту, да одбрану чини нервозном, ломном, лишеном целине. И да да га, кад дође час. Потом, Барселонина самоиницијатива увек је непресушна: вера у идеју Барселоне неупитна је као вера у срце Распетог, у сузу Пророкову - лепота ће спасити свет, без обзира на исход овогодишње Лиге шампиона. У томе почива ствар, у тој постојаности. Има Калдерон дела Барка, уз Шекспира највећи играч оног доба, комад који се тако зове "Постојани принц". Тамо шпански принц буде погубљен одбивши да преда град некрсту, али његов дух поведе армаду и на концу порази противника. Тако је и Лионел Меси, тај Барсин постојани принц, одбио да изда дух игре коју игра. Па је Ћави стиснуо зубе. Па је Инијеста скупио жижу своје оптике у убитачну тачку. Па је одбрана била одговорна до мере фанатизма. Па је Виља сачекао час. Па је све било тако како то завидљивци, зналци, махалаши, чаршијанери, ћифте, фарисеји и књижевници, филистри и аналитичари, домаћи навијачи Реала и остала Јосифова браћа, нису могли докучити у својој скученој машти: тријумф лепе душе над духом бирократске ускогрудости.
А сад стиже Пе Се Же. Тамо има један жедан крви.
И један мудар, крај аут линије.

(Горчин Стојановић)

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2013, 12:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Viljanova im se vraca od naredne tekme. Napokon.

A Gorcin ko Gorcin. Dominira. Mada sam ocekivao vise teksta o Xaviu :D

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2013, 13:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Daljac je napisao:
Јер, Барса је, наново, приказала оно што сви знају, само се праве: једино етички исправан фудбал може бити и леп фудбал. Уколико је једини критеријум голи успех, уколико су сва средства допуштена, оправдана, па и пожељна да се до успеха дође, онда ће тог успеха и бити - али поштовања не. Другачије речено: не морате волети Барселонину игру, али јој не можете одрећи моралну снагу, естетску величину и објективни успех.

Ono sto me fascinira kog kretenskih izjava je cinjenica da kada cujes jednu, pomislis "ovo je vjerovatno najgluplja stvar koju cu ikad cuti u zivotu" ali onda dodje neki hajvan i nadmasi je sa jos glupljom.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2013, 13:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Je l postoji vece govno od Gorcina i covjek koji je promjenio vise klubova za koje navija?

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2013, 13:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Gorčin je, kao i Barsa, stil, a on ne može da se nadmaši ovakvim komentarima i italijanskom odbranom :D

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2013, 13:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2013, 13:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gorcin je budala. Bolje da stave male oglase na onu stranu nrgo njegov tekst a on nek' se vrati snimanju sapunica.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2013, 13:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
gorcinu je bolje da ne zalazi u ove krajeve, toliko me nervira da cu ga cepuskom raniti

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4008 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 201  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]