banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 10:50 Danas je 29 Jun 2026, 10:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 12944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 648  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Avg 2013, 11:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Litvanci stvarno imaju super roster. Jebiga oni se drže svoje filozofije, šutiraj i trči. Kad stane, ciao sellazi.
Uglavnom ih stane kad se oni najmanje nadaju.

REalno, mi smo uvijek dobro prvenstva otvarali. Ni ja nisam oduševljen što je prva s Litvancima, ali Bože moj. Ako ih dobijemo, baš će nam krila porasti. A nije nemoguće da ih dobijemo.

Ja vam kažem, da će s Letonijom biti najteže, u smislu što se očekuje laka pobjeda, a do zadnje minute će biti grbavo. Bih i CG ćemo dobiti, i Makedoniju bi trebali.

Da se razumijemo, nismo mi tolko jači od njih, uprkos ovim dobrim pripremnim utakmicama, dosta toga škripi u našoj igri.

Na stuubornom spisak bi još dodao Gagulu i vjerovatno Štimca. Mada je moguće da ovaj i Mitrovića povede.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 12:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Malo o ženskoj košarci

Citiraj:
Strasti su ponovo uzburkane! Iako se Evropsko prvenstvo za košarkašice do 18 godina igra u Hrvatskoj, tačnije u Vukovaru, srpski tim se zbog fanatične podrške navijača oseća kao da je kod kuće, što je i te kako zasmetalo domaćinima.

Naime, tokom meča Srbije i Grčke (65:52) na tribinama dvorane u Borovu orila se pesma ”Ovo je Srbija” uz mnoštvo srpskih zastava koje su se viorile i davale vetar u leđa srpskim košarkašicama.

Međutim, organizatorima je to očigledno zasmetalo, te su uz pomoć policije uklonili zastave sa ćiriličnim natpisom ”Vukovar”. Hrvatski mediji su ovo brže-bolje dočekali sa naslovima o neviđenim provokacijama i incidentima u Vukovaru.
Ipak, prema rečima selektora košarkašica Zorana Kovačića, njegov tim je uspeo da pobedi Grčku najviše zahvaljujući velikoj podršci sa tribina.

"Moram da istaknem neverovatnu podršku koju smo imali od naših navijača u Vukovaru. Napravili su takvu atmosferu kakvu nisam doživeo za 41 godinu koliko se bavim trenerskim poslom. Od srca im se zahvaljujemo i obećavamo da ćemo im prirediti još razloga za slavlje na ovom evropskom prvenstvu", rekao je Kovačić.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 13:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
cuj uklonili zastave sa cirilicnim natpisima.pa koji su to bolesnici to je nevidjeno.sta sutra kad se bude igralo neko prvenstvo srbiji ne treba im dati da unesu zastave ili nesto jer su na latinici.

naravno niko od nasih se na ovo nece zaliti

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 13:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
duda je rekao za bobija da nema kvalitet i ne može doprinijeti, ali kontma opet da je bolji od štimca.

Bobi je teško upotrebljiv u drugoj odbrani osim zone, a kako je čini mi se NV već ranije rekao, Duda će se teško odlučiti da odigra tu odbranu. Uostalom u grupnoj fazi, igraće se između ostalog protiv Letonije, Litvanije, BiH sa Acom Tricom, sve prangijaških ekipa, koje je bolje ne provocirati na šut bez potrebe. Štimac isto nije previše pokretan, ali je u jakom takmičenju, turskoj ligi, pokazao konstantne igre. Bobi je imao daleko bolju sezonu, statistički gledano, ali protivnici u KLS i Turskoj jednostavno nisu za poređenje.

Inače Duda je još jednom pokazao i dokazao, mada nema potrebe da on bilo šta dokazuje, koliki je majstor da izvuče više od maksimuma iz pojedinih igrača. Kod njega u pravom sistemu igre, nerijetko igrač izgleda daleko bolji nego što jeste. Dokaz je to i Kalinić, ranije Paunić i još mnoštvo drugih primjera. Jednostavno sa pravom ulogom na terenu, kod njega je svaki igrač upotrebljiv...

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 13:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

mene je na ovim pripremnim utakmicama razocarao stimac,pa ne mogu da vjerujem da igra ovako slabo a citavu sezonu u turskoj igrao dobro(bar po izvjestajima)

gagic je isto los ali on ne igra nista bolje a i nista slabije od onoga sto je pruzao cijele sezone.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 16:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Mene je Štimac razočarao onog časa kad se pojavio na spisku reprezentacije. Jednostavno ga ne mogu... U toj turskoj ligi Elton Braun je bio najbolji centar, pa je u Zvezdi bio solidan, prosječan, a onda i loš.

Citiraj:
Ja vam kažem, da će s Letonijom biti najteže, u smislu što se očekuje laka pobjeda, a do zadnje minute će biti grbavo. Bih i CG ćemo dobiti, i Makedoniju bi trebali.

Pa šta nam više treba u ovom trenutku, da oderemo komšiluk i meni puno srce, ima vremena za medalje :D

Ne znam hoće li voditi Luku Mitrovića na ovo prvenstvo, ali na narednom će nam biti vjerovatno jedan od glavnih igrača. Nadam se da će dobiti veću šansu u Zvezdi ove sezone.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 18:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

da nece gdje biti stream ovih u16,igraju sad u 20:00 protiv svaba.dobro je sto smo izgubili od hrvata jer su oni ispali od spanaca :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 20:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
ne vjerujem da će mitrović ići, previše je zelenkast. ima šlifa, ali nema kila i snage ni sekunde. nema šanse da ide, po meni, iako je jedina prava četvorka na pripremama

ja nemam neko veliko misljenje o bobiju, samo kažem da bi možda više koristio nego ovo što je štimac pokazao. bobi se protiv grobara nije vidio, dok je dosta mana pokazao protiv cigana, iako nije bio los. mislim, šta reći o ligi u kojoj je dominirao jedan mladen pantić, a žigeranović je o nil

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 21:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
nije valjda da cemo opet doziviti pad poslije francuza?

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 21:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ColTrane je napisao:

gdje gledas?

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 21:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
ColTrane je napisao:

gdje gledas?

ma pratim na rezultatima...nema prenosa... gledam i ne vjerujem da nam jedna gruzija ovako preokrene

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 21:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

auuuu sine pa gruzija nam u trecoj dionici napravila 26:10 :-? a i ovu zadnju ce nas nabiti preko 10 razlike

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 21:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

75:71 poraz od gruzije...auuu izgleda da stvarno trebamo izbjegavati francuze...doduse mozda je ekipu stigo umor poslije jucerasnje utakmice ali opet gruzija je to

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 21:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ozbiljni ste momci,pustite kraju ove prijateljske,ja ne gledam uopste...kad smo dominirali svijetom i evropom,redovno smo gubili ove pripremne,a recimo sa mokom slavnicem 2007 smo u pripremnim bili bez poraza,uzimali spaniju i italiju po 20 razlike,otisli na prvenstvo,zabiljezili sve i jedan poraz i kao zadnji u grupi se vratili nakon prve faze kuci.....niko nece da otkriva adute,akcije pogotovo....jebo ovo....

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 21:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Srbija: Nem. Krstić, Dangubić, Bogdanović 12, Bjelica 8, Marković 3, Mitrović 4, Nen. Krstić 14, Anđušić 12, Štimac 10, Micić 5, Gagić, Kalinić 2. Selektor: D. Ivković

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 21:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

pa da nije bilo katica zato su i izgubili :D

schlageru znam to sve ali opet ne treba gubiti od ovakvih reprezentacija...

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 21:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
neka smo izgubili, ne uzimam za ozbiljno. taman da se malo nakon dobrih partija spuste, otrezne, a i dobro će doći dudi da ih jos stegne i išamara. ajmo dalje

i ovo što je shlager napisao je tačno

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 23:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Možda Duda obara formu, čini se da smo prerano počeli "igrati".

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2013, 03:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Treba ih zategnuti jos brutalnije, bez obzira koliko cujemo da su treninzi krvnicki treba zategnuti i oboriti procenat suta za 50% za sledecu utakmicu. Sve mi se cini (nadam se) da se Duda nije susretao sa ovoliko spremonom ekipon na fizickom planu pa se preracunao :D

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2013, 18:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Gleda li ko ovu nasu djecu sto ce igrati u finalu evropskog.ubise grke u svim segmentima a odbranu odavno nisam vidio bolju.bravo klinci

Vrh

[ 12944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 648  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]