banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 10:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4837 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 242  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Premier League
PostPoslato: 30 Nov 2015, 12:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Opet ti izbjegavaš odgovor. Ako je cilj ići u Evropu kroz kup, onda može biti i 16-i i gubiti od Watforda, Sunderlanda i sličnih, jebeš prvenstvo. A zna se kako iole ozbiljni klubovi napadaju Evropu.

I ne pitam te ko bi bio ili ne bi bio u ekipi - ova ekipa, koje bi mjesto uzela sa Alardajsom?

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2015, 13:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2015, 08:35
shakal je napisao:
Opet ti izbjegavaš odgovor. Ako je cilj ići u Evropu kroz kup, onda može biti i 16-i i gubiti od Watforda, Sunderlanda i sličnih, jebeš prvenstvo. A zna se kako iole ozbiljni klubovi napadaju Evropu.

I ne pitam te ko bi bio ili ne bi bio u ekipi - ova ekipa, koje bi mjesto uzela sa Alardajsom?

Postavljaš hipotetičko pitanje, na koje ni ti ne bi mogao odgovoriti i kažeš da izbjegavam odgovor? Možeš li reći da sutra nećeš slomiti nogu? U tom domenu shvatam i ovo tvoje pitanje.

Radi se o dvojici totalno različitih trenera, čiji se koncept vođenja ekipe ne podudara ni u jednom segmentu. Da bi ostvario rezultat moraš stvoriti ekipu, dovesti igrače za koje misliš da bi mogli ostvariti željeni cilj - ako to ne uradiš i nisi trener. Sa ovom ekipom ni Ferguson ne bi izašao u Evropu. Sa igračima koje je (ili koje bi) Alardajs birao, to je već ostvareno. Alardajs bi došao do pozicije broj 6 sa svojim timom i konceptom igre, ako prethodno ne bi uspio kroz kup ili LE da ostvari plasman za novu evro-sezonu.

Bilić je već ispao iz Liga kupa, tako da mu ostaje FA kup. Ako ga osvoji ili kao runner-up (što je u domenu naučne fantastike, s obzirom na partije koje pružaju njegovi puleni) osvoji evro-poziciju i 15. mjesto u prvenstvu, reći ću: svaka čast Slavene, odličan rezultat (kao da njega zaboli moodo šta ću ja reći) - a sad brzo pojačaj ekipu jer ćeš takvom igrom ispasti iz lige iduće sezone.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2015, 13:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa ti si veća budala nego što sam mislio.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2015, 13:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:
Čita li iko ovako dugačke postove?

Carevi su, genijalci, bogočevi ovi likovi koji ne ye bu živu silu šta drugi pišu ali zato komentarišu njihove postove! Druškane, ako ti se ne sviđa kako komentarišem i pišem - nemoj čitati moje postove, zaobiđi me u širokom krugu.... Ne čitam ni ja ono što ti pišeš, čak ni mali dio tvojih postova, ali ih uz to nikada ne komentarišem.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2015, 13:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Apr 2015, 10:10
Možeš mi samo još napisati - dal' toliko voliš Alardajsa ili samo toliko mrziš Bilića?

Mislim da tu uopće nije bitan ni rezultat niti igrači niti išta, mislim da su tu neki osobni razlozi ovakvog hejta.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2015, 13:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Pa ti si veća budala nego što sam mislio.

Jedina budala na ovom forumu si ti. Na tebi sam tu dijagnozu i dokazao.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2015, 13:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
I ko je bolji, simo ili slave?

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2015, 13:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

stef_mrcina je napisao:
Možeš mi samo još napisati - dal' toliko voliš Alardajsa ili samo toliko mrziš Bilića?

Mislim da tu uopće nije bitan ni rezultat niti igrači niti išta, mislim da su tu neki osobni razlozi ovakvog hejta.

Ni u jednom postu nisam napisao da mrzim Bilića, naprotiv. Želim mu da uspije kao trener, čak i Vest Hema. To što ti zaključuješ iz ko zna čega da njega mrzim, samo zato što smatram da nema veze o vođenju jednog engleskog tima je samo tvoj problem. Slaven je kao osoba veoma kulturan i odmjeren, nikada se ne razbacuje teškim riječima i uvredama. Za razliku od Murinja koji je odvratna spodoba. Ali da me pitaš koga bi radije na klupi Vest Hema - njega ili Murinja (a posredno Alardajsa, koji je lik za sebe), odgovorio bih ti zadnju dvojicu. Fini tipovi uspijevaju u fudbalu, primjer Klopa i Anćelotija, ali džabe ti sve ako se zoveš Manćini. S njim bih uporedio Bilića. Malo znanje, slabašan pedigre. Ali zato velika priča.

vlakanje je napisao:
I ko je bolji, simo ili slave?

Simo.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2015, 13:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Dobro, znaci rasprava zavrsena :D

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2015, 13:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Нисам све прочитао, као и Станојло Милинковић немам више снаге, али колико видим, укратко, Биг Сем је требао остати још ову сезону да до краја спроведе своје идеје и да направи још бољи резултат од прошле сезоне. И изађе у Европу. У фудбалу се не може ништа предвидјети што можемо видјети на примјеру Челзија, гдје су сви очекивали да сад буду убједљиво први и да Мурињо има још боље резултате (као што би и Алердајс имао), кад не лези враже, на врху моћни Лестер са све најбољим стријелцем лиге и рекордером, и још веће изненађење, Арсенал се мота око првог мјеста. Елем, свим клубовима у Премијер лиги, осим ових 6-7 највећих је први циљ да сачувају опстанак, јер је конкуренција прејака. Па тако и Чекићарима, који су реално увијек били доњи дом, и ова прича да би Биг Сем напао Европу нема превише смисла, јер је већа вјероватноћа да буду међу фењерашима него да нападну Европу. Посматрано са стране, мислим да Билић има одличне резултате иза себе, тукао је неке од великих екипа, а против малих је могао боље, али је све укупно могло и горе. Опстанак не би требао доћи у питање и сви навијачи требали би бити задовољни. Сваки резултат осим испадања за Вест Хем је одличан, још ако уз то дође шамарање Челзија, Арсенала, Ливерпула и Ситија, срећи нема краја.
И да, сад је Лестер први, али сам сигуран да је навијачима први (и једини) циљ да се пређе магична бројка од 40ак бодова и да се осигура да се и наредне сезоне играју мечеви против најјачих екипа на острву. Сигуран сам да слично мисле и навијачи Вест Хема.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2015, 13:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Lijepo rečeno. Samo, čemu onda promjena trenera? Sa Alardajsom, koji je izgradio ovaj tim, bi zasigurno uvijek imali najmanje 14. mjesto. Valjda je cilj promjene trenera da se ide prema višim pozicijama, a ne da se ostane u mediokritetskom okruženju? Primjer Lestera najbolje govori o tome. Neće oni biti šampioni, ali su toliko uznapredovali igrom (što je uticalo na rezultate) da je to naprosto fantastično. I mogu očekivati nešto više - da li to znači ponovo Liga kup, FA kup, plasman u LŠ ili LE - vidjet ćemo. Šta učini kvalitetna promjena trenera. Sa prethodnim su isto mogli biti u prvih 14. Navijači presrećni? Je bem li ga i navijača koje cilj nije neki trofej.....

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2015, 14:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A poznata je i činjenica kako prolaze Ranijerijeve ekipe. Kod njega uvijek postoji trenutak do kojeg sve ide kao po loju i onda ekipa pukne i to je to. Lesteru ne predviđam više od 3-4 kola dobrih rezultata (nisam gledao raspored)

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2015, 14:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Vi ste gomila kretena :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2015, 14:36 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
autsajder je napisao:
Erazmo Roterdamski je napisao:
Čita li iko ovako dugačke postove?

Carevi su, genijalci, bogočevi ovi likovi koji ne ye bu živu silu šta drugi pišu ali zato komentarišu njihove postove! Druškane, ako ti se ne sviđa kako komentarišem i pišem - nemoj čitati moje postove, zaobiđi me u širokom krugu.... Ne čitam ni ja ono što ti pišeš, čak ni mali dio tvojih postova, ali ih uz to nikada ne komentarišem.

Suzu sam pustio jer ne čitaš. :(
I ovi drugi čitaju, vidiš da se raspravlajju sa tobom. Ja ne čitam, vidim samo da ima tovar nečega.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2015, 16:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Da li nastavljamo veceras? :D

Sako, povedi opet u kolo sa nekom recenicom za WH. :D

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2015, 16:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma u pravu je on, mi smo glupani što uopšte toliko pažnje poklanjamo klubu kao WH. :D

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2015, 20:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Okt 2011, 11:12
Nakon 4 godine čekanja, momak iz Banja Luke koji živi u UK je prošle sedmice uspio dobiti sezonsku kartu za Tottenhamove utakmice, tj preminuo je čovjek koji je imao tu sezonsku prije njega a on je potpisao sa njim ugovor o preuzimanju kad ovaj umre. Na drugačiji način nije ni mogao dobiti jer je red ogroman.

Prije 3 sedmice je podnio zahtjev da unese svoju zastavu na kojoj piše iznad "SPURS ARMY", grb Tottenhama lijevo, slika RS desno i ispod piše "REPUBLIKA SRPSKA".

Klub onda uzme određeno vrijeme da provjeri šta piše na zastavi, da koga slučajno ne vrijeđa i onda ti odobre. Njemu nisu odobrili jer je zastava bila predugačka i previše je obuhvatala sponzorske natpise, tako da je on napravio novu, užu koju su mu odobrili da može postaviti.

Zastava će stojati na South Stand Upper Tear desno na slici odmah do ovog gdje sad stoji zeleni PrimeTime znak.

Već za 2 kola vjerujem da će SK prenositi duel Tottenham - Newcastle i tad će kamere sigurno prikazati zastavu jer je kamera na suprotnoj strani.

Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2015, 20:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
autsajder je napisao:
Lijepo rečeno. Samo, čemu onda promjena trenera? Sa Alardajsom, koji je izgradio ovaj tim, bi zasigurno uvijek imali najmanje 14. mjesto. Valjda je cilj promjene trenera da se ide prema višim pozicijama, a ne da se ostane u mediokritetskom okruženju? Primjer Lestera najbolje govori o tome. Neće oni biti šampioni, ali su toliko uznapredovali igrom (što je uticalo na rezultate) da je to naprosto fantastično. I mogu očekivati nešto više - da li to znači ponovo Liga kup, FA kup, plasman u LŠ ili LE - vidjet ćemo. Šta učini kvalitetna promjena trenera. Sa prethodnim su isto mogli biti u prvih 14. Navijači presrećni? Je bem li ga i navijača koje cilj nije neki trofej.....

Drz' se Raso, stize baka. :D
Elem, slazem se, cij promjene trenera da se ide prema visim pozicijama. A ja koliko znam 7 pozicija je bolja od 14. Aj da je WH losiji nego proslih sezona pa bih i shvatio ovo tvoje naprdjivanje. Ili barem sacekaj da padnu na 14 mjesto i losije, pa onda opleti.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2015, 20:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

A vidim da ziri opek hajca...
Ima li negdje da je neko pratio komentare i razmisljanja raje koja stvarno ide na Upton :D
Kontam da je njihov sud u slucaju sejdic - finci, pardon, sem - bilic ipak bitan :D
Ili njih ne je8emo jer su nemaci pojma :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2015, 20:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Naravno da su nemaci, da znaju nesto ne bi navijali za WH. :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4837 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 242  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]