banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 16:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 1223  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 03 Avg 2008, 22:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Svaka čast obojici na meču. Nole je stvarno imao kritične greske (posebno u TB) a ovaj je hladno iskoristio sve. Da je Nole uspio uzeti drugi set bilo bi svašta,ali ovako je Murray zasluzeno osvojio.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2008, 23:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Premala vremenska distanca između meča sa Nadalom i ovog večeras ali jbga biće bolje.Novak mora prestati poklanjati poene kad igra protiv ovih metilja što samo vraćaju loptu.A sad poravac Peking da Rafi napravimo novu "frizuricu" :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2008, 23:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Kad vidim ovog Murraya :roll:

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2008, 12:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ima li neki torrent za mečeve? Zanima me snimak polufinala sa Nadalom od nekidan, nisam gledao. Isto tako neko me pitao za neki njihov meč valjda nedavno negdje u Njemačkoj, valjda isto polufinale, zna li neko koji je to turnir bio?

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2008, 17:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Hamburg polufinale, odlican mec, isto kao i finale Queensa :) Imam ja snimak :)

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2008, 17:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

live je napisao:
Vader je napisao:
I bude baš suprotno od onoga što je napisao, zato bi mogao početi pisati da je Novak pukao, da je dao sve što je mogao i da od njega više nikad neće biti ništa.
Je li tebi i Nitru danas dan žalosti? :-?Morate početi tenis pratiti sa razumjevanjem a ne samo nako ko crtani film :D P.S Još da je u finalu onaj krakati pa da ga malkice Srbin "baca " po krivinama :lol: :lol: :lol:

A koliko dugo ti "pratis" tenis?

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 00:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Neka neko od ovih objektivnijih, koji malo više prate tenis od mene prosude. Da li se i vama čini da Đoković na terenu djeluje nekako nezainteresovano, odsutno, a ja bih na momente rekao čak i nadmeno. Kad je počinjao uspon, cijenio sam da, pored nevjerovatnog repertoara različitih udaraca i brzog napretka, posjeduje i koncentraciju i sjajnu mentalnu snagu, a sad mi djeluje kao da greške pravi u serijama i da nema dovoljno koncentracije. Da je to demonstrirao na 2-3 meča, rekao bih da je u pitanju obična kriza, ali mi ovo miriše na nešto drugo, mada ne mogu baš da objasnim. Uglavnom, nema više onog sjajnog kontakta sa publikom, nema više osmjeha i šege na terenu, već sad izgleda kao neki šljaker koji odrađuje smjenu i trudi se da što prije završi i ode pod tuš. Kad se malo trgne onda izgleda kao da može da dobije bilo koga, kao što je počistio Nadala, objektivno čovjeka koji je trenutno u najboljoj formi, a onda izgubi od Mareja, koga je redovno dobijao bez izgubljenog seta. Da li je moguće da mu već srpski mentalitet ne da mira, pa sebe već unaprijed vidi kao pobjednika pojedinih mečeva?

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 01:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nema motiva protiv svakoga, samo mu se igra protiv Nadala i Federera.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 09:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
To nije dobro. Često neće moći ni doći do meča sa Nadalom i Federerom ako će gubiti od drugih ranije na turniru, kao sad na Wimbledonu.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 11:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Neka neko od ovih objektivnijih, koji malo više prate tenis od mene prosude. Da li se i vama čini da Đoković na terenu djeluje nekako nezainteresovano, odsutno, a ja bih na momente rekao čak i nadmeno. Kad je počinjao uspon, cijenio sam da, pored nevjerovatnog repertoara različitih udaraca i brzog napretka, posjeduje i koncentraciju i sjajnu mentalnu snagu, a sad mi djeluje kao da greške pravi u serijama i da nema dovoljno koncentracije. Da je to demonstrirao na 2-3 meča, rekao bih da je u pitanju obična kriza, ali mi ovo miriše na nešto drugo, mada ne mogu baš da objasnim. Uglavnom, nema više onog sjajnog kontakta sa publikom, nema više osmjeha i šege na terenu, već sad izgleda kao neki šljaker koji odrađuje smjenu i trudi se da što prije završi i ode pod tuš. Kad se malo trgne onda izgleda kao da može da dobije bilo koga, kao što je počistio Nadala, objektivno čovjeka koji je trenutno u najboljoj formi, a onda izgubi od Mareja, koga je redovno dobijao bez izgubljenog seta. Da li je moguće da mu već srpski mentalitet ne da mira, pa sebe već unaprijed vidi kao pobjednika pojedinih mečeva?

cini mi se da sam negdje procitao da su pisali da nole ima nekih porodicnih problema...
samo se nadam da nece zavrsiti kao nalbandian, koji je najveci zivi teniski talenat, i koji je, kada se sabere u
glavi, pobjedjivao fedrera kada je ovaj bio na vrhuncu. ali i pored toga nije nista postigao...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 13:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Safin je najveci talenat svih vremena..

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 13:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Nema motiva protiv svakoga, samo mu se igra protiv Nadala i Federera.

Upravo ovo je u pitanju .. Neda se njemu igrati protiv igraca koji su slabije rangirani od njega a i nisu skoro nista uradili .. Da je igrao vs Murraya kao vs Nadala pregazio bi ga 6:1 6:2 (tako nesto) :) Ali ..

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 15:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Možda ću se i donekle složiti sa ovim gore što si napisao,ali nije li vrijeme da Novak prestane biti "cirkuzant bijelog sporta" kako na terenu tako i van njega.On je sad 3 igrač svijeta i nije mu potrebna ta vrsta medijske pažnje.Pa pogledaj kako izgledaju Rafa i Rodžer na terenu?Da li se smiju,zajebavaju,kakv im je odnos sa publikom?Čovječe ko da im je sve pomrlo.Mislim da Novak treba još samo malo da poradi na motivaciji protiv ovih "slabijih" i da što se tiče tvrde podloge bude potpuno siguran i ubjedljiv jer je objektivno najjači na toj vrsti podloge.Ubrzo ćemo dobiti odgovor u Pekingu,US-openu i u Australiji.Moje mišljenje je jedan gran-slem,jedno finale i jedna medalja.Minimum

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2008, 20:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
od danas i zvanicno
1. (2) Jelena Janković (Srbija) 3.725
2. (1) Ana Ivanović (Srbija) 3.613
3. (3) Svetlana Kuznjecova (Rusija) 3.505

Kakav divan prizor 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2008, 08:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Meni se gadi taj prizor.. Jelena Janković koja u životu nije bila u finalu Grand Slama, a kamo li da je osvojila neki zabunom ispade sad kao najbolja teniserska svijeta. Nadam se da će je Ana u narednih dve mjeseca opet skinuti.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2008, 10:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:
Meni se gadi taj prizor.. Jelena Janković koja u životu nije bila u finalu Grand Slama, a kamo li da je osvojila neki zabunom ispade sad kao najbolja teniserska svijeta. Nadam se da će je Ana u narednih dve mjeseca opet skinuti.
Ako nije Jelena zaslužila ,ko je?Onaj bimbalj Kuznjecova,Šarapova koja meča nije dobila pola godine,Ana,gubi sve redom,Mirvana -Jugić-Salkić :lol: ko je zaslužio?Meni se ti gadiš sa takvim idiotskim rezonovanjem.Imaju bodovi,zna se kako se osvajaju pa izvoli :evil3:

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2008, 10:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kakvo smeće ovaj ženski tenis, ovde je break kad uzmeš svoj servis, zato sa Ana Ivanović, Šarapova i crne sestre toliko dominantne kad su zdrave. Jelena Janković sve više podsjeća na Elenu Dementievu, odlični udarci sa osnovne linije, veoma pokretna, ali servis kao kod nekog amatera. Jedina je razlika što je Jelena uspjela bar u jednom trenutnku biti prva na svijetu :D mada je i meni to apsurdno, s obzirom na samo 6 osvojenih turnira u karijeri i samo jedan u ovoj godini :-?

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2008, 12:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
drug je napisao:
od danas i zvanicno
1. (2) Jelena Janković (Srbija) 3.725
2. (1) Ana Ivanović (Srbija) 3.613
3. (3) Svetlana Kuznjecova (Rusija) 3.505

Kakav divan prizor 8)

Isti komentar sam dao i kada je bila obrnuta situacija oko prvog i drugog mjesta. 8)
Zna se sta je pisac htio da kaze.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2008, 07:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Meni si ti live takav čudak. Ne možeš biti fan nekog sportiste samo jer je Srbin. Volim i ja Đokovića, ne koliko Anu, Jelenu i ne volim baš, ali naravno da navijam za nju kad igra protiv bilo koga.. Ali ne možeš ih dizati u nebesa kad nisu u nebesima. Ana zaslužuje više od Jelene da bude prva, već sam obrazložio zašto.. Jasno je k'o dan da nisu ni jedna ni druga najbolje igračice na svijetu, iako trenutno WTA lista govori drugačije. No, svejedno se nadam da će Ana do kraja godine ipak ponovo zauzeti prvo mjesto.

Sad se dešava na WTA listi ono što se dešavalo na ATP listi nakon što je otišao Sampras, te svi znamo da će potrajati dok se ne pojavi nova kraljica. Prve će na listi biti neke teniserke koje to objektivno ne zaslužuju po nekih 2-3 sedmice sa bodovima osvojenim na nekim Challengerima ili gdje već. Sve u svemu.. samo da Ana što prije zaliječi povrijedu, vrati se u formu, te zauzme tron.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2008, 17:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
greska

Ovo je POST.

Poslednji put menjao skitnica dana 14 Avg 2008, 18:13, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 1223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]