banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 16:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 63  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Okt 2013, 11:24 
Schlager je napisao:
a ko kaze da je ti trebas smatrati svojom?

SRBIJA BREEEE!! 8)

Tacno treba neki smajli sa tri prsta ubaciti... :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 11:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
ко жели лако га пронаћи :D
Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 12:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
_зока je napisao:
Ta pompa je medvjeđa usluga reprezentaciji BH. Kako ja da je smatram svojom kada se forsira Islam kao glavno obilježje BH navijača i BiH kao zemlje?

Gdje i kako se Islam forsira kao obiljezje navijaca?

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 12:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Kako gdje?

MaminoDijete je napisao:
Posto se Bajram poklopio sa utakmicom islamska zajednica BIH je preko odbora organizovala klanjanje bajram namaza.

Citiraj:
Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini organizira klanjanje bajram namaza u Litvaniji

Sarajevo, 01. oktobar 2013. (MINA) - Na molbu naših članova, Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini preko svog Ureda za bošnjačku dijasporu, a u koordinaciji sa Islamskom zajednicom Litvanije organizira klanjanje bajram namaza u Litvaniji za naše navijače – vjernike.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 15:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Šta će kafir navijači?

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 16:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2013, 16:37
Barsa je napisao:
Kako gdje?

MaminoDijete je napisao:
Posto se Bajram poklopio sa utakmicom islamska zajednica BIH je preko odbora organizovala klanjanje bajram namaza.

Citiraj:
Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini organizira klanjanje bajram namaza u Litvaniji

Sarajevo, 01. oktobar 2013. (MINA) - Na molbu naših članova, Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini preko svog Ureda za bošnjačku dijasporu, a u koordinaciji sa Islamskom zajednicom Litvanije organizira klanjanje bajram namaza u Litvaniji za naše navijače – vjernike.

A gdje pise da navijac BiH mora prije utakmice klanjati Namaz Bajram :confused2: Mislim ko zeli pronaci razlog zasto ne navijati za BiH to moze pronaci u drugi 100 i nesto razloga.No ovoliko licemjerstvo je zaista bljak.Ko ce ici na Bajram namaz u Litvaniji klanjao bi ga i u Sarajevu,Mostaru,Tuzli,B.Luci,Becu...No cini se da je ovdje problem sto neko organizuje za sve one koji zele da klanjaju taj dan da to zaista i mogu.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 17:15 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ma da, među fanatikosima na tribinama vlada prava međunacionalna i međureligijska tolerancija.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 10:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Та прича о мулти-култи може проћи само у оним бајкама о Алији Ослободитељу.
Пардон, може, док се слажеш са Муслиманима/Бошњацима. Али чим није тако, онда си фашиста и агресор.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 13:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Eh, da se na ovoj temi o fudbalu piše onoliko koliko se piše o ostalom bullshitu koji sa istim nema nikakve veze.. :-?

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 15:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Та прича о мулти-култи може проћи само у оним бајкама о Алији Ослободитељу.
Пардон, може, док се слажеш са Муслиманима/Бошњацима. Али чим није тако, онда си фашиста и агресор.

Pa ti vise pises o multi-kulti vec kako velis reci ti tamo federalci :) Razumi bolan jednom.95% oni sto navijaju srcem za BiH boli ona stvar ko ce navijati za istu i zasto nece ti da navijaju.Evo moga licnoga stava.Ni sekund me ne zanima dal ces ti i takvi kao ti navijati za BiH.Ima nas sasvim dovoljno sto je srcem volimo.Dal na tribinama ima i drugi osim Bosnjaka?Ima .Koliko ? Nemam blage al sam siguran da taj broj nije manji od 10% ukupnoga broja.Pa sada sa Slovackom u mom busu je bilo 3-4 neBosnjaka.Al ponovo kazem nije mi bitno ime ni prezime niti sam time opterecen.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 15:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Miske je napisao:

Pa ti vise pises o multi-kulti vec kako velis reci ti tamo federalci :) Razumi bolan jednom.95% oni sto navijaju srcem za BiH boli ona stvar ko ce navijati za istu i zasto nece ti da navijaju.Evo moga licnoga stava.Ni sekund me ne zanima dal ces ti i takvi kao ti navijati za BiH.Ima nas sasvim dovoljno sto je srcem volimo.Dal na tribinama ima i drugi osim Bosnjaka?Ima .Koliko ? Nemam blage al sam siguran da taj broj nije manji od 10% ukupnoga broja.Pa sada sa Slovackom u mom busu je bilo 3-4 neBosnjaka.Al ponovo kazem nije mi bitno ime ni prezime niti sam time opterecen.

super, dobro si sve rekao,i zbog toga ostaje nejasno zasto nas smarate ovdje,na ovom forumu kad nas secunde ne interesuje... imate spsp.ba i klix forum...

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 16:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Da vam nije bitno ne bi stalno kokodakali o tome, izmisljali neke procente, pisali transparente na cirilici i forsirali natpise Srpskih gradova :) . A u sustini, niko nema nista od toga, nek navija ko za koga hoce, uopste nije bitno, bitno je da se igra fudbal :)

Vlakanje, nije to zanimljivo, tamo su svi turci i poturice, nema tu prave diskusije :D

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 16:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Da vam nije bitno ne bi stalno kokodakali o tome, izmisljali neke procente, pisali transparente na cirilici i forsirali natpise Srpskih gradova :) . A u sustini, niko nema nista od toga, nek navija ko za koga hoce, uopste nije bitno, bitno je da se igra fudbal :)

Vlakanje, nije to zanimljivo, tamo su svi turci i poturice, nema tu prave diskusije :D

neka, sacekaj... zelim da cujem konkretan odgovor na ovo pitanje od zvezdana 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 16:06 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Sep 2013, 18:12
vise od 10%, ako recimo gledamo uzorak kad smo isli avionom u pariz gledati repku. podatak iza kojeg licno stojim. to je samo jedan primjer, ima sigurno vise od 10%. mada i koja je poenta ovo navoditi, kad ce neko reci da lazem, izmisljam i tako...

kako meni neko moze reci kakve su strukture navijaci ako nikad nije bio na utakmici reprezentacije? niti forsiram multi kulti, nit forsiram drugu krajnost. vasa stvar, ja na to ne obracam paznju, a vjerujem i vecina navijaca.

pozdrav svim postenim i normalnim ljudima. ;)

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 16:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

10% od ukupnog broja ljudi u avionu koji moze da primi 200 ljudi je 20... 20 ljudi iz rs,svaka cast!cifra za respekt :) imas razloga da budes ponosan na nju.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 16:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

vlakanje je napisao:
skeva je napisao:

neka, sacekaj... zelim da cujem konkretan odgovor na ovo pitanje od zvezdana 8)

Ko bolan kokodace.Osim oni ludi novinara sto nemaju jedan razred zavrsen.O gradovima velis.Pa jel ti mislis da nema ljudi iz B,Luke,Prijedora,Trebinja i ostali gradova RS-a da navijaju za BiH.Ti si stvarno udaren i bolestan covjek.Ako je neko B.Luka napisao cirilicom ne znaci da zeli nesto dokazati vec samo da mu je cirilica prvo pismo i da je iz B.Luke.Dal je on Ante,Milos ili Safet sasvim nebitno.Ponovo ti kazem ni nula posto me ne zanima dal ces ti navijati za BiH ili ne.Kada ako Bogda prodjemo u Brazil slavit ce se do zore.Samo da se mi plasiramo ostalo je nebitno.........

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 16:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ima kao sto ima ljudi u federaciji da navijaju za srbiju.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 17:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2013, 08:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Joj nikad petak (i utorak) doc'... 8)

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2013, 09:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Kakve gluposti ljudi na ovoj temi pišu :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Čuj dali je 8,9 % ili 15,7, jako bitno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BiH ima najbolje navijače ne samo u regiji, nego u Evropi (dokazano i više navrata, največi broj gostujuči navijača ubjedljivo držimo rekord), dok je svaka utakmica na domačem terenu rasprodna, karaj priče.
Dali neko navija, ii nenavija, zaboli me tuki. BIH je prva u grupi, imamo najbolju reprezentaciju od njenog osnivanja, i samo nas čudo može odvojiti od Brazila. Naravno da to nekome smeta, smeta i to da našem banjalučaninu Ognjenu Vranješu skandira cijeli stadion. Ali opet kažem, zabilo me tuki za takve kompleksaše 8) 8) 8)
Tekma u petak, pa utorak, razvalimo ove dvije utakmice i akoBogda malo u Brazil, još moj Borac dobije 300 000 Evrića zato što je Avduka standardni član repke. 3 u 1 8) 8) 8)

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 63  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]