banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 23:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Jun 2011, 21:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I na wikipediji pise da je pozaljmen nama :D

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2011, 21:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Vikipedija nije pouzdana, ali njegov brat Marko jeste..
Inace pojedine grupe se bune na sve ovo...
Ranko nas opasno zeza za Dimitrijevica, srecom pa ovaj hoce samo kod nas cak mu je bio nasao klub u inostranstvu a ovaj ga je odbio...
Nesrecni Perovic nece nigdje da ide . mogao je kod nas u BL, imao je ponudu Rada njima nedostaje napadac, imao je ponudu za Rumuniju a on se sve necka...

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2011, 22:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
stvarno ne kontam koji kurac ce nam ovaj igrac!?
pokusavam, pokusavam, ali ne mogu da shvatim

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2011, 01:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Stubborn je napisao:
stvarno ne kontam koji kurac ce nam ovaj igrac!?
pokusavam, pokusavam, ali ne mogu da shvatim

Pa posto ce prodati jevtica, kaludjerovica i perovica treba nam neko da sjedi na klupi i da udje ponekad kad se mezenga umori ili povrijedi... Mada mislim da ce on biti nasa treca opcija u spicu, posle mezenge i borhe...

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2011, 13:20 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ako dodje ovaj lik, onda to znači da Kaludjer ide sigurno.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2011, 17:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
http://www.sportal.rs/news.php?id=54051
:lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2011, 20:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Da se razumijemo nas uprava je losa , bavi se glupim saopstenjima, ali postoje i stvari gdje su 100 posto u pravu

1. Ako vec Karadzic spominje pojedince neka kaze koliko je kostala izgradnja centra u Pazovi i gdje se zagubilo nekoliko miliona evra od drzave.

2. Stalno potencira Lukica i Vesica a sa njim u ratu je i Antic, a sigurno u tihom i Divac

3. Reprezentacija Srbije je u stalnom padu, koristi se za prodaju igraca umjesto za rezultat

4. Liga Srbije je katastrofa, imaju losije terene od BiH

5 Bruka u finalu kupa je zavrsena a sad ce se svi izvuci jer kazne vaze samo za SRbiju
6 U UO je doveo svoje poslusnike upravo kako ne bi bilo mogusnosti smjene

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2011, 21:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Ако предсједник Фудбалског савеза нема никакав однос са предсједником Олимпијског комитета те земље и са предсједником највећег фудбалског клуба те земље (тачније, не да нема никакав однос већ је у сукобу), рећи да је све ОК и супер је лагање и забијање главе у пијесак!

А гдје су бламаже типа финале Купа...

Елем, након Зиројевићевог третмана на 1000 метара надморске висине, екипа отишла у Аустрију:
Citiraj:
ФК Црвена звезда летње припреме наставља у Аустрији. Тренер Роберт Просинечки одлучио је да на пут поведен следећих 29 играча:

Бобан Бајковић, Милош Весић, Александар Кировски, Душко Тошић, Урош Ћосић, Никола Микић, Милан Вилотић, Стеван Рељић, Данијел Михајловић, Филип Стојковић, Никола Игњатијевић, Авал Исах, Дарко Лазовић, Евандро Гоебел, Милош Димитријевић, Срђан Мијаиловић, Каду, Марко Вешовић, Горан Чаушић, Милан Јеремић, Савио, Владан Бинић, Винисиус Пашеко, Бруно Мезенга, Андрија Калуђеровић, Александар Јевтић, Кристијан Борха, Славко Перовић и Филип Јанковић.

Фудбалери и стручни штаб пут Аустрије кренуће сутра, четвртак - 30.јун, у 9:00 часова, а биће смештени у хотелу “Пирамида” у Бечу. Црвено-бели се већ 6. јула селе у добро познато место за Црвену звезду – Бад Тацмансдорф, хотел “Авита”. Очекује се да у Аустрији тренер Роберт Просинечки додатно уигра екипу, а то ће му бити лакше јер су фудбалери добро физички припремљени.

Црвена звезда ће у Аустрији одиграти четири меча. Најпре ће 2. јула одмерити снаге са Колумбијом, аустријским трећелигашем. Следећа утакмица на програму је 8. јула против аустријског Матерсбурга, а 16. јула Црвена звезда играће против израелског Аштода. Још увек није познат противник у четвртој утакмици, као ни термин, али претпоставља се да ће се утакмица одиграти између 8. и 16. јула.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2011, 22:42 
Bič božji
Bič božji

Na Mondu javljaju da Isah ide valjda u Rozenborg, a dolazi nam Kovačević.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2011, 23:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
aha, samo se cekalo da ode isah i da piksi uskoci.
isah bio 2,5 godine u czv 8) svaka mu cast, to ne moze vise ni srbin, a kamoli stranac. hvala mu za sve sto je pruzio i za maksimalno zalaganje.

a gledam ovaj spisak sto je postavio shoole...
Бобан Бајковић, Милош Весић, Александар Кировски, Душко Тошић, Урош Ћосић, Никола Микић, Милан Вилотић, Стеван Рељић, Данијел Михајловић, Филип Стојковић, Никола Игњатијевић, Авал Исах, Дарко Лазовић, Евандро Гоебел, Милош Димитријевић, Срђан Мијаиловић, Каду, Марко Вешовић, Горан Чаушић, Милан Јеремић, Савио, Владан Бинић, Винисиус Пашеко, Бруно Мезенга, Андрија Калуђеровић, Александар Јевтић, Кристијан Борха, Славко Перовић и Филип Јанковић.

znači imaćemo cetiri golmana, jer ce dmitrovic valjda ozdraviti za mjesec dana. ko ce tu otpasti i kako?

reljić ili brigel , isah , kadu, jeremić, savio, binić, perović, a u slučaju dolaska šćepovića valjda i kaluđer... to su sve igraci koji su se spominjali kao prekobrojni. evo jedino isah otišao, nesto nevjerujem da je adza sposoban da ih bilo kome uvali.

a jos nam treba pouzdan stoper,
a valjda i desni bek... :oops:

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2011, 15:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Po meni moze se i sa ovim snagama puno uraditi... Mada stoper nam je prijeko potreban....

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2011, 16:04 
Bič božji
Bič božji

Da je Adi normalan, ko što nije, ta pozicija bi bila riješena. Ovako dok njegov status ne riješimo, ne možem ništa preduzeti u vezi štopera.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2011, 16:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:
Da je Adi normalan, ko što nije, ta pozicija bi bila riješena. Ovako dok njegov status ne riješimo, ne možem ništa preduzeti u vezi štopera.

Samo bih volio da se oslobodimo vise savia, binica, i slicnih igraca, muka mi je vise od njih! Ne moramo nikog dovesti, samo da njih otjeramo, zauzimaju mjesto Zvezdinim omladincima...

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2011, 16:10 
Bič božji
Bič božji

Kad se riješimo njih odradjeno je pola posla ( Kadu, Savio, Binić, Reljić, Jeremić ). Druga polovina je status Adija.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2011, 16:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kad se riješimo njih odradjeno je pola posla ( Kadu, Savio, Binić, Reljić, Jeremić ). Druga polovina je status Adija.

Ne bih ja kadua u te igrace uvrstavao, kadu je dobar igrac i ja ne bih imao nista protiv da ostane(al kod njega i isaha je problem sto su stranci)

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2011, 16:17 
Bič božji
Bič božji

Pa da, zbog toga bih volio da ode. Stranac je, a nije sad neki nevidjen kvalitet.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2011, 16:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
skeva je napisao:

Ne bih ja kadua u te igrace uvrstavao, kadu je dobar igrac i ja ne bih imao nista protiv da ostane(al kod njega i isaha je problem sto su stranci)

Uf, ja bih najradije da Kaduu vidim leđa, jer po meni nije ni blizu igrač za Zvezdu, a šansu na toj poziciji čekaju Lazović i Čaušić. Kadu ima tehniku i ništa više, najveća korist od njega je što puno trči i preuzima loptu, ali u kreaciji je limitiran i pravi gluposti. Nije on ni blizu igrač ovog Dimitrijevića.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2011, 16:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
skeva je napisao:

Uf, ja bih najradije da Kaduu vidim leđa, jer po meni nije ni blizu igrač za Zvezdu, a šansu na toj poziciji čekaju Lazović i Čaušić. Kadu ima tehniku i ništa više, najveća korist od njega je što puno trči i preuzima loptu, ali u kreaciji je limitiran i pravi gluposti. Nije on ni blizu igrač ovog Dimitrijevića.

Tek cemo vidjeti za dimitrijevica...znalo se desiti da se neki igrac jednostavno ne snadje u novom klubu bez obzira na kvalitet.... Sto se tice zauzimanja mjesta slazem se.... Inace smatram da ce Lazovic biti tata u sledecoj sezoni i da cemo njegovom prodajom za koju sezonu zaraditi daleko najvise para nego kod ostalih igraca (ne zelim da razmisljam o dilovima zvezde sa njegovim bivsim klubom jer tu sigurno ima mucke, al sta se moze)

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2011, 16:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ma, ne bojim se za Dimitrijevića, on je iskusan igrač 8)

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2011, 17:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Kovacevic potpisao na dve godine...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]