banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 18:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1185, 1186, 1187, 1188, 1189, 1190, 1191 ... 1223  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 15 Jan 2022, 14:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
<Enter_name> je napisao:
@despot777, ima on pravo da bude kakav hoće, da radi šta hoće, ali isto tako će snositi posledice za svoje postupke... tako svijet funkcioniše. Samo to ne treba dizati na nivo na koji mi dižemo. Ljutili se vi koliko hoćete, ali kad on prestane igrati tenis, rjetko da će ga kod nas (kao sport) pratiti. A opet, u istoriji će biti zapisano šta se desilo, koliko god mi to doživljavali kao nepravdu.
Izabrao je nezgodnu temu u nezgodnom momentu... koliko god se to doživljavalo kao borba Davida protiv Golijata, to nije to. Po pitanju ove pandemije, da li su mjere i vakcinacija ipsravan put - vrijeme će pokazati. Upravo ovo što spavac reče, put njihove politike je poprilično striktan po pitanju vakcinacije... došao je Novak da udari kontru. Naravno da će oni uraditi sve što je u njihovoj moći da to spriječe... da li će uspjeti - vidjećemo.
Najveći problem u svemu je pravljenje idola od Đokovića... pustite ga da vodi svoju borbu. Ako dođe do toga da udara lopticu na terenu - ko navija za njega, nek tad navija... i treba. Ali sad dizati hajku oko ovoga, te doživljavati ovo kao napad na srpski narod - ne ide. Mogao je fino preskočiti taj turnir, dati izjavu da ta pravila nisu u skladu s njegovim ubjeđenjima, na sledeći izaći i pokazati šta zna, odraditi ono što najbolje radi. Ovako može sebi da nanese nepopravljivu štetu, jer istina je ono što većina smatra istinom.

Могао је, да је бескичмењак.
Пошто није, онда није.

Тај менталитет "лакше би му било да се вакцинисао" који се провлачи по медијима задњих мјесец дана је тако "конформистички" и поданички. Тај конформизам марке "урадићу све како ми кажу и нико ме неће дирати" и јесте један од узрока ове свеопште декаденције.

И, молим вас... "Зашто иде тамо кад га не желе". Каква су то питања хахахах... Боже сачувај.

Spoiler:
Не причам у глобалу уопште о вакцинацији против короне. Вакцинисао сам се међ првима овдје, да се не би сад нека будалетина закачила.
Али овај свеопшти штокхолсми синдром ми је невјероватан. Људи који су се вакцинисали, сад су листом против овог што Новак ради, јер тако правдају себи своје стајалиште. Каква параноја и помрачење ума.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2022, 14:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Ovdje bi bio prikladan onaj Šešeljev video iz Haaga - a vi samo...
Ako je legalno ušao u avion za Australiju, a jeste, onda mora biti pušten u zemlju. Nisu se pravila promjenila za tih 12 sati leta.
Dobio vizu od tih vlasti,pustili ga do ulaza i onda ga zaustavili na ulazu, pljunuli su sami sebi u lice.
Daleko od toga da ja podrzavam njegov stav sto se tice vakcine ( pisao na drugoj temi), ali ako je smio doci ,mora moci i uci.
Jedan kolega je trebao ici u Kinu i sve mu je bilo tamo sredjeno, ali ,posto ima Austrijski pasoš i nikad mu nije trebala viza, nije mislio na to,kupio kartu,spakovao 2 kofera.za 2 mjeseca,dosao na aerodrom- i kako došao, tako se i vratio. A pošto mi svi imamo,ili smo imali manje vrijedan pasoš, uvijek bi se prije puta informisali da li nam treba viza.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2022, 15:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ma ko im jebe mater poganu anglosaksonsku. I da mu zabrane na tri godine ostace ce u istoriji upisano da je osvojio 25(pesimisticna brojka) i ako je imao zabranu na jednom od GS.
Vezano za sudjenje, mislim da nema sanse da dobije, jer nije vise ovaj sudija koji prvi put presudio u njegovu korist. Kako god, kad zavrsi ova saga, treba zapeti i osvojiti jos 10 GS i popisati se svima u facu. Ludi Srdjan je tako nesto i izjavio u svom onom bjesu, tek ce sad vidjeti ima da ih osvoji jos. U svakom slucaju, motivacije ce imati na pretek.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2022, 15:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Završiće ovo kao Njujork, gdje su ga najviše mrzili, ali ga nakon onih suza i prihvatili. Hoću reći, koliko god da ga sad napadaju, vjerovatno će završiti tako da će širom svijeta steći još veću podršku. Ne odmah, ali na kraju, da. Jer je očigledno da je sve urađeno sa voljom da ga maltretiraju i isplivaće to.
Samo ne znam od čega je taj momak... neko će reći, pa ima pare, sto miliona (ah, da, i ne plaća porez u Srbiji), baš njega briga... imala je sve to i masa prije njega, pa su popucali kao sijalice, a da bilo koga od nas stvae u tu situaciju, kako bismo se nosili, znam ljude od 40 godina i s 3 djece, koji mrava nisu zgazili, a preznoje se na rutinsko legitimisanje policije...

Ovaj dečko na kraju ispade najpošteniji, a mislio sam da je krelac: https://www.index.hr/sport/clanak/kyrgi ... 32671.aspx

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2022, 17:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Dec 2021, 13:26
Ako je pravilo i promijenjeno u toku leta, opet bi trebao da postoji neki adaptacioni period tipa 24h i slicno dok ne pocne stupanje na snagu tog novog pravila. Ne znam njihov zakon, ali just saying. Da prave frtutmu gdje nema nikakve potrebe-prave, ali ko ce znati kolike su pare i ko je sve iza ovoga i sta se krije zapravo ovom mozda i apsurdnom predstavom koja sa istinom nema dodirnih tacaka.
Ташко je napisao:
Могао је, да је бескичмењак.
Пошто није, онда није.

Тај менталитет "лакше би му било да се вакцинисао" који се провлачи по медијима задњих мјесец дана је тако "конформистички" и поданички. Тај конформизам марке "урадићу све како ми кажу и нико ме неће дирати" и јесте један од узрока ове свеопште декаденције.

И, молим вас... "Зашто иде тамо кад га не желе". Каква су то питања хахахах... Боже сачувај.

Spoiler:
Не причам у глобалу уопште о вакцинацији против короне. Вакцинисао сам се међ првима овдје, да се не би сад нека будалетина закачила.
Али овај свеопшти штокхолсми синдром ми је невјероватан. Људи који су се вакцинисали, сад су листом против овог што Новак ради, јер тако правдају себи своје стајалиште. Каква параноја и помрачење ума.

To se zove ici linijom manjeg otpora. Bice mi lakse ako sagnem glavu i prihvatim to sto mi naredjuju kao "new normal" (koliko gadljiv izraz, za povracati).

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2022, 00:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Svi pripadnici haškog australijskog tribunala mogu Đokoviću da popuše q, to stoji u tekstu. Neka mu presude takvom kaznom kao što su presudili njegovom prijatelju Sadamu Huseinu. Ako bude umro to će biti od smjeha.
Ha ha ha grohotom se smijem.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2022, 00:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Gledam ovo suđenje Đokoviću taj mu ministar stavlja na dušu onaj Adria tour kada je korona eksplodirala tada u Zadru, a tada čak ni Hrvati mu nisu uzeli za zlo, jer je bilo i drugih gorih primjera. Jbg ovde Đokoviću sude zbog izgovorene riječi.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2022, 07:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Sep 2012, 23:07
Deportovase ga. Sta ti je demokratska drzava.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2022, 08:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
Хвала Богу па се и ова сапуница завршила.
И Новак је дао прегршт материјала да га Аустралија депортује али то се све знало (или скоро све) и прије издавања визе.
Сав овај циркус је био потпуно непотребан.
Требало је или не издати визу или дозволити играње уз неки карантин од 7 дана при уласку у земљу.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2022, 08:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Dec 2021, 13:26
Slazem se da je bilo nepotrebno. Samo su mu oduzeli 10 dana treninga ili psihicke pripreme za neki drugi turnir. A njih ko jebe kad im je bitnije da sprovedu svoje bolesne kovid mjere od bilo cega.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2022, 08:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Него,Медведев сад има шансе да за двије седмице буде број 1 ако освоји АО.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2022, 08:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Rekoh ja da nema sanse sa drugim sudijama. Sad bi idelano bilo da Rafa osvoji.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2022, 08:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2014, 19:41
Najbolje Zverev, mogao bi on bljesnuti.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2022, 08:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Ćiča miča i gotova priča. I dalje tvrdim da je odmah trebao ici odatle, ali eto.. Ne treba im vise nikad doci tamo, ni dok je karijere ni ovako.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2022, 08:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ja bas mislim suprotno, treba otici opet dogodine, zaokruziti tu 10-ku. Koliko sam shvatio nije dobio nikakvu zabranu.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2022, 08:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Naknadno će se odlučiti o eventualnim mjerama zabrane ulaska u zemlju.

Ishod očekivani,sud je samo razmatrao da li je ministar odluku donio po zakonu,odluku je mogao poništiti ako je došlo do proceduralne greške.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2022, 09:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Okt 2005, 21:36
Da je ljudskosti sad bi ostali irrači trebali bojkotovati Australian open i tako nanesu štetu i samoj Australiji i pruže Novaku podršku i solidarišu se sa njim.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2022, 09:06 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Medjutim, milion dolara je reklo svoje.. tako da nista od bojkota. Cak ni ostali srpski igraci nece bojkotovati..

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2022, 09:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2014, 19:41
gsasa je napisao:
Da je ljudskosti sad bi ostali irrači trebali bojkotovati Australian open i tako nanesu štetu i samoj Australiji i pruže Novaku podršku i solidarišu se sa njim.

Prije bi se solidarisali da ne igraju da je on zaigrao.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2022, 09:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Okt 2005, 21:36
Zato sam i rekao da je ljudskosti. Ali pošto je nema, to se neće ni desiti.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1185, 1186, 1187, 1188, 1189, 1190, 1191 ... 1223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]