Evo malo mi bilo dosadno na poslu pa sam sastavio sve nebuloze koje je live napisao...
Zgadio mi se Rafa definitivno,igra ko kakva pičkica samo vraća i samo se brani.Užas.Sreća što sad idu brže podloge poslije Pariza i više od pola lopti koje je juče vratio na betonui travi čisto sumnjam da će.Bravo Novak za igru i drugi put više sreće.
Čekaj dok dođemo na bržu podlogu,biće letanja u prazno
Pričaćemo poslije šljake kad nastupe brže podloge

,mislim da ovaj drvosječa-trkač nema šanse ni za set protiv Srbina i Švajcarca u Londonu i kasnije na seriji turnira po SAD
pa ono što on igra na šljaci nemoguće je igrati na travi i betonu(proklizavanja,sporost odskoka loptice...)Na ovim bržim podlogama poeni znatno kraće traju i do izražaja dolaze igrači koji igraju više napadački.sačekaj London i seriju u SAD-u pa ćeš vidjeti.Naš Novak je toliko uznapredovao u svim segmentima da će (po meni) ubuduće na betonu Rafa biti jednostavno smiješan.Živi bili pa vidjeli
Slažem se kralj šljake ok ali je i prosjek ostalog dijela sezone
imaju dvojica boljih.Rodžer i Novak
Mislim da je rafi odzvonilo sa Parizom.
Rafa još ima šansu da uzme "RG" i tu mu je kraj,što ti ga je uzeo uzeo je do sledeće godine na šljaci

Idu trava(kratko) pa beton a tu je refuza za Srbina i Švajcarca
Jedna dobra vijest.U Nedelju završavamo sa šljakom,idu brže podloge a tu je situacija "malkice" drugačija

.Pozdrav bratu Novaku i glavu gore,sad će malko Rafa da dere guzu po travi i po betonu
Vimbldon je je jedino mjerodavan,ovi turniri prije su "ispipavanje" snaga i lagana priprema.Ne se sikirati,biće to bolje na Vimbldonu,živi bili pa vidjeli
Idemo sad malkice na beton ,uskoro počinje američka turneja.Biće bolje sigurno.
Izigrajte se moji momci još malo pa da idemo na beton
Pričaćemo poslije US opena.
sačekajmo kraj sezone
Da Nadal osvoji Toronto?

Posla će ga Novak na Olimpijadu prije vremena
Samo polako,pitaću vas posle US-opena i Australije
A ovo je samo u zadnja 3 mjeseca....kako vise nisi skontao da sta god da napises napravis kontra efekat svih prisutnih na forumu....ovde 95% ljudi navija za Srbiju i srpske sportiste al ti si bas slucaj za psihijatriju....ajd ubuduce napisi neki post koji ima smisla....ne mora da ima bas nesto puno smisla al barem malo cisto da ostali vide da koristis mozak.....