banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 00:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4008 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 201  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Skeva, ako se dobro sjećam ti se rekao da Barselona "nikad ništa ne bi osvojila bez sudija". :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ja cu prvi cestitati ako prodju zasluzeno. :)
Barsa, samo nemoj govoriti ono sto nije istina. Ako vec govoris da se Interu navlaci pokazi te snimke i situacije gdje su sudije navlacile njima. Pomenuo si taj mec i ja sam ti pokazao 2 situacije gdje je Inter ostecen i 1 gdje je Barsa. Neka neko neutralan kaze ko je vise posto to nismo ni ti ni ja ni Popo, Caca, Skeva, itd..

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa ti sam govoriš da se Barseloni navlači kako bi prošli dalje, da su sve sudije uz njih. I ti si ovu raspravu počeo. :D
A šta je bilo protiv Intera, Čelzija? Zašto tada nije bilo tih 5 crvenih kartona ili 5 penala o kojima vas većina priča? Zašto tada uz pomoć tih istih sudija nismo prošli dalje?

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
A dobro, pretjeram, ne volim nepravdu :D (ostatak sam izbrisao, dosta smo raspravljali :) )

Poslednji put menjao skeva dana 12 Mar 2013, 16:18, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa kazem ti da sam poceo zato sto si ti krenuo pricati o Interu kao klubu kojem se navlaci, sto je nigdje veze. :D
A protiv Intera je bio samo jedan crveni, ocigledno je sudija mislio da ce biti dosta. Njegova greska. :( :lol: :D
(ovo je zajebancija ako ne kontas :P )

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
ja mislim da je najbolje da otvorite neko glasanje...
ovako gusite temu :D

inace, moje misljenje je da je inter vise ostecen u tom dvomecu i u vecini stvari se slazem sa zirijem...

@caca
cuj nece cestitati... sta treba npr, da cestitaju realu na onakvom prolazu? nikad! ako se poslije utakmice bude pricalo vise o sudijama nego o samoj utakmici, cemu onda da cestitam?
pobjedi u loptanju care i cestitacu svaki put... strasno sam gotivio barselonu oko 2000-e, tih par godina, ali onda su mi se smucili...

ne slazem se ni sa popokatapetlom da igraju najbolji fudbal...

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sve dok pričamo o utakmicama LŠ, ne gušimo temu. :D

Eto Ziri, dok ti napadaš ove moje, ovi tvoji ovo takmičenje neće dugo vidjeti. Počni navijati za pravi klub. :D

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tacno (to prvo). :D
Drugo nisam zapoceo ovo da bih napadao tvoje nego da odbranim "moje". :D
Trece, nikad! :D

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
zerocool je napisao:
A Barselona igra najljepsi fudbal to nema sta. Ali problem je kad ih ne ide da nemaju plan B, eto kao protiv Milana, Reala. Ljudi ne znaju sta ce sa loptom nego samo dodaju loptu jedan drugom na sredini terena i nadaju se da ce protivnici pogrijesiti pa da ce proci nekako. A kad ovi ne pogrijese ne znaju sta ce. :)
A penal ko penal nema nikakve veze, moze biti i 10 penala u utakmici pa sta, ako su svi opravdani ok je.
Nadam se da veceras nece biti nikakvih sranja i da ce bolji proci dalje. :D

I to su neki mitovi koji se stalno vrte, a mnogi od njih nisu tačni. Ja nisam vidio da većina klubova u Evropi ima "plan B". Sve se uglavnom zasniva na 3-4 igrača, njihovoj inspiraciji i stilu koji se ne mijenja toliko često koliko mislimo. A uprkos "nepostojanju plana B", Barsa rijetko gubi, rjeđe nego mnogi klubovi koji kao imaju "plan B". I normalno je da gubi, svi moraju ponekad izgubiti. Međutim, opisivati igru Barselone kao "samo dodaju loptu jedan drugom na sredini terena i nadaju se da će protivnici pogriješiti pa da će proći nekako" može neko ko je možda pogledao jednu (i to lošu) utakmicu, pa da tako kaže, zato me i čudi što to dolazi iz usta čovjeka koji prati fucu. Više je to od pukog "dodavanja na centru i čekanja greške", jer bi to značilo da, uprkos svemu, Barsa igra pasivno i zavisi od protivnika, a svi znamo da je upravo obrnuto, Barsa je ta koja je aktivna, igra svoju igru, a protivnik se prilagođava i čeka grešku.

Inače, ne mislim da Barsa igra najljepši fudbal, jer je "ljepota" nešto što je relativno. Ali igra najbolji i najdominantniji.

edit: bez obzira što se moj saigrač ne slaže s tim, biće već prilike da promijeni mišljenje :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Poslednji put menjao Popokatepetl dana 12 Mar 2013, 16:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislio sam da počneš navijati za Milan, ne Barselonu. :P

Popke, nemoj se mučiti. Ne možeš Ziriju promijeniti mišljenje, kada je danas nakrivo nasađen. :D

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije problem u porazu, desi se poraz i kad igras dobro. Problem je sto se nisu vidjeli niti ista uradili u utakmicama protiv Milana, Reala..
I ja nisam inace opisivao igru Barselone kao dodavanje na sredini, to sam rekao za ovih par utakmica gdje je ocigledno bilo da ne mogu proci sa svojom standardnom igrom pa nisu znali sta da rade nego su se dodavali na sredini i nadali se da ce ovi pogrijesiti, sto se na kraju nije desilo..

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To je tačno. Ja kada sam napadao Mesija što razgleda navijače a ne igra fudbal, ti si napadao mene i branio Mesija. Pa ko će te više razumjeti. :D

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:
Mislio sam da počneš navijati za Milan, ne Barselonu. :P

Popke, nemoj se mučiti. Ne možeš Ziriju promijeniti mišljenje, kada je danas nakrivo nasađen. :D

Mah, ne mučim se ja uopšte, ovo mi dođe ko odmor i odugovlačenje od posla koji čeka neurađen :D A ziriju nije lako, razumijem ga, teško je kad ti drag klub razguzuju i u Evropi i u domaćoj ligi, pogotovo nakon višegodišnje dominacije zasnovane na prevarama i nepravdi nad boljim :D

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
A ziriju nije lako, razumijem ga, teško je kad ti drag klub razguzuju i u Evropi i u domaćoj ligi, pogotovo nakon višegodišnje dominacije zasnovane na prevarama i nepravdi nad boljim :D

:lol: :lol: :lol: :lol:

Prejako.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:
To je tačno. Ja kada sam napadao Mesija što razgleda navijače a ne igra fudbal, ti si napadao mene i branio Mesija. Pa ko će te više razumjeti. :D

Pa zato sto je po tebi jedini krivac bio on. Da je Bog ne moze sam, pogotovo kad se ostale ne vide i nista ne rade (osim eventualno nesto malo Inieste). Sta on da radi kad su tu uvjek dvojica spremni na njemu a ostatak ekipe ne radi manje vise nista..

Popo aha, ucinjena nepravda prema Juventusu nema sta. :D
U to ni Shakal ne vjeruje. :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ziri, samo jednu veću utakmicu neka sam odluči kada drugima ne ide i imaće moje veliko poštovanje. Ne trebaju golovi protiv Betisa, Sosijedada ili Deportiva. Dvije utakmice protiv Reala, jedna protiv Milana, kada ostalima ne ide, izdvoji se i pokaži da si najbolji. Ali ne, zato što na tim istim utakmicama ne ide Ćaviju i Inijesti.

Ova dvojica su osvojili sve što se može osvojiti, i sa klubom i sa reprezentacijom. Pa ti sad vidi da li bi on radio ovo što radi i postigao ovoliko golova da nije njih. Vidi se u reprezentaciji Argentine da ne može sam, ne može bez ove dvojice.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E sad ga i ti pretjera. Pa odigrao je on ko zna koliko velikih utakmica odlicno gdje je bio ubjedljivo najbolji igrac..
Eto sad mi pade na pamet polufinale LS 2011 kad ste uzeli Real u gostima 2:0 i on dao oba gola..

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Šta si pio juče/danas? Ili ne čitaš dobro. Samo prvu rečenicu pročitaj ponovo. "Kada drugima (Inijesta, Ćavi, Buskets) ne ide".

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Haha, taman krenuo da postavim video sa te utakmice kad me ziri preteče. Ako onaj drugi go nije definicija " kada ostalima ne ide, izdvoji se i pokaži da si najbolji", ne znam šta je. A nije to usamljen slučaj. I uklapa se u prvu rečenicu, jer to jeste bila "velika utakmica" i odlučio ju je.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobro, ima večeras priliku da mi pokaže da griješim. Iako tu istu priliku nije iskoristio u zadnje dvije protiv Reala i u prvoj protiv Milana, opet sam večeras uz njega kao i uz ostalih 10.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4008 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 201  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]