ma blagoja je ušao u sve almanahe
ja znam samo grobarsku verziju priče,i nju sam slušao jedno 418 puta....jer on im je nešto kao bobek,momčilo vukotić,mance-ali samo u negativnom smislu
odmah da kažem prvo,da ja pojma nemam jer uopšte nije bio prenos te utakmice sa marakane,pošto je zvezda jako,jako rijetko davala prenos....bilo je blizu 100 000 gledalaca....
priča je da je partizan pružio herojski otpor ekipi koja će sledeće godine u Bariju i Tokiju postati najbolja,prvo u Evropi pa na Svijetu....I to jačoj za Dragana Stojkovića Pixija,u odnosu i na Bari i na Tokio!!!!
I da je Partizan gazio čitavu utakmicu,da je Blagoja "previdio dva penala koja bi i Dzaja svirao"
Vrhunac je bio kad je Bogdanović dao vodeći gol za Partizan,a Blagoja ga poništi

:lol....Kad su ga igrači Partizana opkolili,on im rekao da je bio ofsajd...oni otrče do pomoćnika,on širi ruke "nemam pojma kakav ofsajd!!

"...vrate se do blagoje,on kaže,ok, nije bio ofsajd nego faul milka đurovskog u napadu
uglavnom,to je ono što se vidjelo na tv i čitalo po novinama....a ovo što sam ja slušao dvadeset godina je "da je Blagoje bio smješten u onom hotelu na tašmajdanu,kod crkve sv marka (zaboravio sam kako se zove),da su ga te subote triput arkanovi ćelavci posjećivali......da je g ražnatović prije utakmice ušao u sudisjku kabinu,istjerao pomoćnike i blagoji stavio štoljpi u stau....i da je g ražnatović čitavu utakmicu stajao iza sjevernog gola (za ovo kažu da je lako i provjeriti na snimcima)

...i sve tako do 90+ dok ga "klempo iz sopota",kako mu tepaju već decenijama,nije zabio....i to usavsi sa klupe za rezervne igrace jer u takvom timu on je bas ,bas rijetko bio starter...
kažu da je to bila najveća otimačina sve do 1993 i finala Kupa,kad je isti taj arkan privodio igrače PFC nesrpske nacionalnosti,od kojih je najveća muda pokazao zlatko zahović...i da je na tom finalu Kupa 1993 bilo oružje iza reklama kod sjevernpg gola
ako me pitate,vjerujem li ovo sve....reći ću ne vjerujem!!!
al jbg,čudno vrijeme bilo,pa su i ovakve stvari ušle u urbane legende