@vlakanje јесте, то је мој проблем, друго нисам ни рекао. Осим можда да је нелогично. И то све стоји јер тако функционише модеран фудбал. И остали сегменти, пара врти гдје бургија неће. Јасно је мени да свако жив може да направи свој приватни клуб тако што се једноставно искешира, али опет... Да не понављам све, прочитај претходни мој пост. Додати имам само још да играти, гледати, навијати за такав клуб значи то све радити за једног буџу који је можда и опрао новац улажући у свој приватни клуб... Ови "велики" клубови претстављају читав град, људе који живе и навијају за њега, док такви приватни клубови претстављају једног човјека и ништа више. Исто као да се неко поистовјећује, навија, прати нпр. Гатарић комерц, Идеал петрол и сл. И то и приватни клубови су приватна предузећа и ништа никога осим власника не везује за тај клуб, односно предузеће.
@Gazimestanac, па ето Борац је ове године изборио на терену. Али ту долазимо до тог да пара врти... И знам ја да нам нико није крив, кад свој клуб не можемо да одржимо својим и тамо гдје му је мјесто, онда и не заслужујеми ништа више од једне крупе. И све је то ок и по закону, али ваљда умјетник некад може да изрази своје емоције и негодовање

Сморио сам већ, небитно... Можда сам и превише тврдоглав. Јбг, капитализам је.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!