banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 18:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Maj 2012, 18:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Sad zastopa tako da i ja trazim drugi, ako naletis na nesto stavi ovde.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2012, 18:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
http://ts-live.blogspot.com/2012/04/ts-live-1.html

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2012, 18:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zahvaljujem.

Dobro prvo poluvrijeme, nema rezultatskog imperativa pa se igra otvorenije. Miric i nije toliko drvo, ne zbog gola, imao je i par finih driblinga, ali Lazovic sa svojim sutevima iz daljine me ubija.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2012, 20:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Grmljavina i oluja na tribinama,igra bolja za nijansu nego prethodne tekme.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2012, 17:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Citiraj:
Црвена звезда се неће појачати из кулског Хајдука на месту десног бека, а Пауљевић највероватније иде на другу страну брда.

Наиме, Црвена звезда је била заинтересована за услуге Бранка Пауљевића, брзоногог десног бека Хајдука из Куле, а преговори су трајали добра два месеца. Међутим, до договора ипак није дошло, првенствено због нереално високе цене коју су Куљани зацепили.

Према нашим сазнањима, Хајдук је за трансфер Бранка Пауљевића тражио помало невероватних 500.000 евра и 30% од наредне продаје, што је за једног бека из домаће лиге свакако изузетно висока цена, узимајући у обзир и наводе да је пола милиона тражено у кешу.

Црвена звезда ће овог лета највероватније остати без капитена Николе Микића, а колико је нама познато, на тој позицији ће га заменити Марко Вешовић који би следеће сезоне требало да шпарта уз десну аут линију, где би требало да му конкуришу првенствено Жуле Стојковић и Крнета.

Бранко Пауљевић ће највероватније уз исте услове каријеру наставити у Партизану који ће, према нашим сазнањима, ипак добити могућност плаћања на рате.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2012, 18:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ako stvarno traze toliko ko ih ebe, ne isplati se, 500k sad i eto neka ga prodaju za 2-3 godine za tipa 3 miliona na kraju ce ispasti da je placen 1.5 milion eura..

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2012, 19:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Inace nasi su najbolje krenuli kako navijaci tako i igraci kad je pao gol Rada....Bas mi zao sto sam zbog posla propustio utakmicu...
Fudbal mnogo bolji od prosjeka TSL lige...Tako je kad ekipa dodje da se nadigrava na gol vise...
Miric i njegova dva poteza...Napokon kontra skolska, Laza nesebican...i za kraj Toske :) alal vera za onoliku borbenost...
Pauljevic jeste blizi Partizanu , njima nude da plate na rate ali to jos nije sigurno. Dizu mu cijenu navodnim interesovanjem Francuza, mada ne vjerujem ni da cemo mi ni oni platiti njihovu zeljenu cijenu

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2012, 08:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

http://www.youtube.com/watch?v=YIRe_NvvQ7Y
Posto se ovi iz Sarajeva hvale titulama :) i kako je kod njih izrazen lokalpatriotizam. Pogledajte koliko Cigana na jednom mjestu...

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2012, 12:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
. Приспеле информације говоре о томе да је за Звезду, Пауљевићева цена била за око 200.000 евра већа него што је то била за остале заинтересоване клубове.

Koji smradovi, ako je istina, a velika je mogucnost da jeste s obzirom o kojem klubu je rec

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2012, 18:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Brigate BL je napisao:
http://www.youtube.com/watch?v=YIRe_NvvQ7Y
Posto se ovi iz Sarajeva hvale titulama :) i kako je kod njih izrazen lokalpatriotizam. Pogledajte koliko Cigana na jednom mjestu...

Делије Сарајево ( прије рата) екипа јача и од ХЗ и од Манијака у граду...

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2012, 18:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Znam drug bio sam nedavno na rostiljanju sa njima... Imamo i svestenika :) i to ne pravoslavnog :)

Inace na meti nam je Eli Babalj :) Australijski Zigic, navodno dolazi na probu pa ce Robi da ga mjeri...a iskreno momak ladno moze na krilo u KK... Mada je puno bolji tehnicar od Zigare...to tvrdi mocart koji dosad nije bas puno fulao...
POjacanja ce jos biti dogovoreni su neki igraci (ne znam imena ne morate slati pp), ali sve zavisi od odlazaka.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2012, 19:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

1.94 za bunker ubio se :)

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2012, 20:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Brigate BL je napisao:
Znam drug bio sam nedavno na rostiljanju sa njima... Imamo i svestenika :) i to ne pravoslavnog :)

Inace na meti nam je Eli Babalj :) Australijski Zigic, navodno dolazi na probu pa ce Robi da ga mjeri...a iskreno momak ladno moze na krilo u KK... Mada je puno bolji tehnicar od Zigare...to tvrdi mocart koji dosad nije bas puno fulao...
POjacanja ce jos biti dogovoreni su neki igraci (ne znam imena ne morate slati pp), ali sve zavisi od odlazaka.

И ми имамо свештеника и то православног! :D

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2012, 11:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Vec kad spominjemo svestenike ... rijesena je i dilema ciji je Babalj ja sam mislio da je Jevrej ali se nakon gola pravoslavno krsti :) dobro je :)

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2012, 12:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Odlican prilog... Bori se Miloje!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VHGOyVPoKZc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2012, 12:52 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Brigate BL je napisao:
Vec kad spominjemo svestenike ... rijesena je i dilema ciji je Babalj ja sam mislio da je Jevrej ali se nakon gola pravoslavno krsti :) dobro je :)

Ima malo čudno prezime. :D

Večeras se mora pobjediti, ali mora.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2012, 15:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Apr 2012, 13:59
Babalj - Srbin;) Izbjeglice iz Sarajeva

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2012, 16:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Realno,sa ovom ekipom i igrom nemamo sta traziti u evropi...pojacanja su vecinom polovnjaci,igra spora,ne povezana, blijeda,tokom cijele sezone.Discipline nema,fanatizma,borbe nista.Sem zvezdaske mobilizacije na tribinama nista pozitivno se nije desilo.Ostajanjem prosineckog na klupi i sledeca sezona je vjerovatno izgubljena.Pola tekmi ne opalimo u okvir gola,ne stvorimo sansu a on samo ponavlja da nema sta zamjeriti momcima.Posebna prica je kapitenska traka mikicu i forsiranje ucmalog vesovica pored zivog i ornog zuleta.Dok ne sjevne neka nova petica od prosjecnih francuskih ekipa,zivjecemo u zabludi,da su svi problem samo trener nije.Jos da pomenem onog raspalog krmka stefanovica i njegove hvalospjeve dacicu i tadicu.Familiju mu jebem,jos treba da pokazemo neku obavezu,divljenje i zahvalnost prema njima...a njihovi kadrovi nas skoro doveli do katanca,legendu nam hapsili... SVE STO SAD HOCEMO JE,DA BUDES OPET ONA PRAVA ZVEZDA KAO NEKAD PRE !!!

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2012, 16:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ren nije prosjecna francuska ekipa, vec ekipa koja je dve godine medju 5-6 u Francuskoj, a davno su prosla vremena kad smo takve otresli. Sad bi i sa Murinjom na klupi imali male sanse protiv Rena i slicnih.

I opleo si i po Robiju i po Bucku samo nisi po glavnom i odgovornom a to je Vladan Lukic. Covjek koji se ima obraza ponovo kandidovati nakon sto nije ispunio nije predizborno obecanje, koji vraca Vilotu u tim i direktno rusi autoritet Robija, kojem je najveci uspjeh u zivotu privodjenje Cece. Dok god je takav shaban na celu nama nece i ne moze biti bolje.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2012, 17:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ren nije ni vodeca sigurno.Uglavnom zavrse ispod petog mjesta.U grupnoj fazi bili zadnji,ne znam jesu boda osvojili...Rekao si i sam da si slab na robija,zato razumijem tvoju vjeru u njega...Da se ne zove Robert Prosinecki odavno bi bio na stubu srama,ovako do nekog veceg kraha u tole super ligi...Lukica sam u svakom drugom postu kritikovao,jednostavno nijednu lijepu rijec o njemu...Den tana je za njega gospodin licno...Ako nista makar nije predstavljao pobjedu nad pfc-om i kup kao osvajanje ls...Lukic nas je srozao kao niko dosad sa saopstenjima...dug nije saniran,rezultati opste poznati i sto je najgore on sve to predstavlja kao uspeh...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]