banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 09:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Feb 2016, 20:22 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pa što je onda šesti ako je kvalitetniji od toga? Namjerno gube?

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2016, 20:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Pa ima još da se igra čitava polusezona,valjda se na kraju sezone vidi ko je gdje...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2016, 20:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
_зока je napisao:
Pa što je onda šesti ako je kvalitetniji od toga? Namjerno gube?

Нема потребе да те давим објашњењима, сигуран сам да пратиш Партизан као и ја (можда не у толикој мјери) и да знаш шта је све пратило ФК Партизан у последњих неколико година.
И Челси засигурно није 13-ти, 14-ти у Енглеској по квалитету, нити намјерно губе...

И није проблем овај пораз, проблем је цјелокупна ситуација у ФКП-у, у СД-у. А ја се не желим понављати са образлагањем чија је то заслуга. Како год, навијачи Партизана (а то нису они који држе шипку тренутно на југу) морају урадити све да се нешто мијења.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2016, 20:31 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Da, a kod komšija sve cvjeta :roll: Ako mi išta ide na živce više od metiljave igra naših igrača to je ova priča kako Vučić urušava klub...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2016, 20:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

То нисам потенцирао у овом горе посту.
Тјерали смо Зеку и Бјеку. Тјерали смо Ђурића.
Вечерас се чуло УПРАВА НАПОЉЕ! Ко је то повео?
Одлазак Вујошевића, ма шта неко мислио о њему из СД-а је велики губитак за интересе Партизана.

То што актуелна власт подржава ФКЦЗ и дио СДЦЗ је предност за противника. То што они који воде Партизан не чине ништа да га учине бољим, није кривица Вучића. (а могао би и ти ове наше постове пребацит на тему ФК Партизан, јер ово већ нису препуцавања већ размјена мишљења)

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2016, 20:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Sesti? U jebote do mene je, niste sesti po kvalitetu nego cetvrti od prilike. A posto je 32 razlike a Partizan ima 36 bodova, razlika u kvalitetu po ovom mjerilu je mnogo veca od 60% ali nisam zelio pretjerivati.

Nema se ovdje mnogo sta mudrovati, Partizan je mnogo los, Zvezda je vanzemaljska ekipa za ovu ligu,a za Evropu... to cemo tek vidjeti, davno se u Srbiji igrao kvalitetan fudbal.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2016, 20:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Penal niđe veze, mada je u prenosu na prvu izgledalo kao da jeste jer se fino bacio momak - usporeni snimak je otkrio sve. Nije dobio čist žuti za simuliranje. Partizanu ukraden gol zbog nepostojećeg ofsajda, to je čisto k'o suza i može se mirne duše reći da je Partizan na kraju oštećen. 2-2 neki realan rezultat, a tako je bilo i po šansama, što mi je i krivo jer odavno nije bila veća razlika u kvalitetu i Zvezda je morala ići hrabrije.

A gdje nađoše onog tetoviranog Brazilca, što izgleda kao zatvorenik, a ponaša se kao narkos? I on je 'ladno mogao dobiti drugi žuti, ima naviku da malo nasilnije protestuje.

Što se Evrope tiče, ona će biti samo donekle realan parametar, jer Zvezda sa i bez Marka Grujića nije isti tim nikako. Biser.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2016, 20:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Jel sad Partizan u zoni ispadanja.....

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2016, 01:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Rivaldinho je napisao:
Penal niđe veze, mada je u prenosu na prvu izgledalo kao da jeste jer se fino bacio momak - usporeni snimak je otkrio sve. Nije dobio čist žuti za simuliranje. Partizanu ukraden gol zbog nepostojećeg ofsajda, to je čisto k'o suza i može se mirne duše reći da je Partizan na kraju oštećen. 2-2 neki realan rezultat, a tako je bilo i po šansama, što mi je i krivo jer odavno nije bila veća razlika u kvalitetu i Zvezda je morala ići hrabrije.

A gdje nađoše onog tetoviranog Brazilca, što izgleda kao zatvorenik, a ponaša se kao narkos? I on je 'ladno mogao dobiti drugi žuti, ima naviku da malo nasilnije protestuje.

Što se Evrope tiče, ona će biti samo donekle realan parametar, jer Zvezda sa i bez Marka Grujića nije isti tim nikako. Biser.

Otprilike to je to, penal nije bio, ofsajd isto tako nije, tu vas sudija jeste sjebao. Ali isto tako bilo je preko 10 faulova na Grujicu i to pojakih i mozda je bio jedan? zuti od svih tih faulova. Cinjenica da je sudija bio ocajan veceras, jeste vas sjebao vise, ali bilo je tu gresaka i na nas racun.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2016, 01:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Los sudija i to ti je. Mozda je veceras Partizan vise ostecen, ali isto je to mogla biti i Zvezda. Realno, kome treba sudija na ovoj bodovnoj razlici? Baklji se treba rijesiti. Pocele su ozbiljno da idu na neku stvar.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2016, 01:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
дринин вук je napisao:
Тјерали смо Зеку и Бјеку. Тјерали смо Ђурића.

:lol: :lol:

Kurac si ti tjer'o, da si izbiješ oči :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2016, 04:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_Krol_ je napisao:
Jel sad Partizan u zoni ispadanja.....

Nije, siguran je na sredini tabele. Ali ako izgubi jos dvije utakmice bice u nezavidnoj situaciji,

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2016, 09:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
Ivan Tomic izjava i Vučelić saopštenje - neprocjenjivo :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EcCQu5cCPHc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2016, 09:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Vučela prepošteni i saopštenje,kao da im je bezočno oteta titula... Mislin da je ovo patetično i dobro me podsjeća na situaciju u Zvezdi,pod velikim vođom Vitezom od Sopota. Tad je osipano drvlje i kamenje na sve spoljne faktore, samo da se skrene pažnja sa sopstvene nesoposobnosti... Generalno, sudije su uvijek odličan alibi. Ne znam samo jel Glođović kriv što pri egalu, internacionalac i ex reprezentativac Stevanović fula zicer sa 6 metara. Sudija je bio loš,uključujući i pomoćnike,ali je griješio obostrano,istina više na štetu Partizana. Ako je penal 100 odsto siguran, onda nije diskutabilna ni greška kad je Vieira u finišu poluvremena krenuo sam na golmana,a sudija vidio neki faul u građenju. Nije onda diskutabilno ni da je Everton zaslužio žuti karton za prvi start na meču,a Tomić isključenje zbog silnih uvreda na račun sudije. Ako ganjamo poštenje,neka onda bude tako...

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2016, 10:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Звезда никада, али никада није покрадена као ми синоћ, кад се говори о дербију. Малоприје гледам и детаљ код фаула након кога је Ибањез дао гол.... Чуди ме да навијачи Звезде спомињу да није био пенал, а при томе је њихов одбрамбени помјерио ногу у тренутку кад је Михајловић дао фор лопти и кренуо према голу... Дакле то је још једна од грешака на мечу...

шакал

Заобиђи ме са својим изливима сујете...

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2016, 10:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
Pa kad ste u nemilosti.

Nije ovo ništa kako će prema najavama pojedinaca biti.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2016, 10:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Ne budite smijesni, penala ni u snovima ne bi bilo. Na ovom klipu se to najbolje vidi.
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... gG4X91NjWY

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2016, 10:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Тајанствени скок у мекиње.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2016, 10:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Raskoljnikov je napisao:
Ne budite smijesni, penala ni u snovima ne bi bilo. Na ovom klipu se to najbolje vidi.

Ако пенал није био, онда није био на фаул након ког сте дали гол? Аршини су онда исти... То што је играч играчу ушао у линију кретања је други пар опанака...

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2016, 12:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Raskoljnikov je napisao:

Vid stvarno, ja kontao bio penal...
Niko da spomene ofsajd prije ovog detalja gdje igrac iz ofsajda preskace loptu i tako ucestvuje u igri sto je razlog za sviranje. Miko ne spominje sumnjivu situaciju kad je neko skrsio Grujica dok je bio onaj dim na pocetku. Ne spominje da je Evertonu ono trebao biti drugi zuti a ne prvi jer je pogibeljno startovao na pavicevica cini mi se na pocetku odmah i tako....
Stvarno puno gresaka sudije, zato Mazic treba da sudi svaki derbi, grijesice i on ali nece ovoliko.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]